Ei venäjältä miehet lopu

38

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä taida putin antatua.

    • Anonyymi

      Putin ja Ukrainan armeija tekevät hyvää yhteistyötä venäjän armeijakuntoisen väestön hävittämisessä. Putin kokoaa hävitettävän aineksen ja lähettää sen ukrainan rintamalle, jossa ukrainalaiset tekevät työn loppuun. Ja hyvin tekevätkin.

    • Anonyymi

      Putini tavoite on tappaa jokainen ukrainalainen joka ei suotu venäläiseksi eli putin haluaa tappaa vielä 40 miljonaa ukrainalaista kyllä tähän länsi tulee puuttumaan jossain vaiheessa isolla voimalla kuten kävi hitlerin kanssa lopulta ei saanut hänkään tapettua kaikki juutalaisia.

      • Anonyymi

        Paljonko ukrainalaiset (mukaanlukien ulkomaalaiset sotilaat) menettävät päivittäin?
        Kiovan hallituksen alaisuudessa on muuten enää n. 25 milj. Ukrainalaista.


      • Anonyymi

        'puuttumaan jossain vaiheessa isolla voimalla kuten kävi hitlerin kanssa lopulta ei saanut hänkään tapettua kaikki juutalaisia.'

        Taas tuota paskavalehtelua.
        Mitään suunnitelmaa tappaa kaikki Maailman juutalaiset ei ollut. Saksan valtaamilla alueilla oli sodan aikana maksimissaan 3,5 miljoonaa juutalaista. Miten heitä olisi voitu tappaa 6 miljoonaa? Kansainvälinen Punainen risti arvio sodan jälkeen että juutalaisia kuoli ww2 seurauksena n. 320 000. Lähinnä nälkään sodan lopussa kun keskitysleirien huolto romahti.
        Lisäksi, suurin osa Maailman 17 miljoonasta juutalaisesta asui USA:ssa. Myös 'holokaustiselviytyjien' suuri määrä osoittaa että 90% leireille joutuneista selviytyi hengissä.
        Sama siionistikopla joka levittää näitä holovalheita jopa suomalaisissa kouluissa, on vallalla Ukrainassa.


      • Anonyymi

        Putinin vapauttamilla alueilla Ukrainassa asuu 7 miljoonaa venäjänkielistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Putinin vapauttamilla alueilla Ukrainassa asuu 7 miljoonaa venäjänkielistä.

        Niin siis tarkoitat Ukrainan alueita minne putin hyökkäsi ilman provokaatiota?

        Miten Putin korvaa aiheuttamansa vanhinggot Ukrianassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin vapauttamilla alueilla Ukrainassa asuu 7 miljoonaa venäjänkielistä.

        Pääkaupunkiseudulla asuu 100,000 venäjänkielistä, vapauttamista odotellen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinin vapauttamilla alueilla Ukrainassa asuu 7 miljoonaa venäjänkielistä.

        Putleri ei ole vapauttanut yhtikäs mitään. 50 miljoonaisesta kansasta 7 miljoonaa on aika vähän, heistäkin suurin osa ei tahtoisi Putlerin määräysvallan alle.


    • Anonyymi

      Bakhmutissa ukrainalaisten tappiot ovat joka päivä paljon suurempia kuin venäläisten.

      Hyökkääjä on nyt tulituksen kannalta edullisemmassa maastossa kuin puolustajat.

      Ukrainalaisten yksiköiden tappiot nousevat useilla yksiköillä yli 70%:iin.

      Ukrainan kannattaisi tosissaan harkita Bakhmutista vetäytymistä.

      Kaupungin pitäminen alkaa käydä yksinkertaisesti liian kalliiksi.

      • Anonyymi

        Väittää putinisti.


      • Anonyymi

        Ryssän sotilaiden kannattaisi yksinkertaisesti ampua itse luoti päähänsä, ettei joutuisi vanginksi ja Haagiin suuren jotajansa putin-pienen kanssa.


      • Putinin kokkiko sinun on näin käskenyt mölistä?


    • Anonyymi

      Sinä se jaksat uneksia.

    • Anonyymi

      Kyllähän näitä desperado-ryssiä antautuu satoja päivittäin ukrainalaisille. Monet antautujista taistelevat sitten Ukrainan armeijassa natsi-Venäjän örkkejä vastaan.

    • Anonyymi

      Kyllä lopu, jos autetaan vähän.

    • Anonyymi

      Ukraina menettää 1000 ja 10 000 siviiliä joka päivä.

      • Anonyymi

        Vaikka Venäjä pommittaa vain siviilikohteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka Venäjä pommittaa vain siviilikohteita.

        Putinin tavoite kansanmurhata urkrainalaiset mutta ei tule onnistumaan ei onnistut hitlerikään murhata kaikki juutalaisia kyllä tähän puututunaan kohta isolla kädellä lännen toimesta ja siitä se sitten leimahtaa maailmansodaksi jos kiina tukee venäjää.


    • Anonyymi

      Miehet on myrkytetty tai vangittu tai heitetty ikkunasta.

      • Anonyymi

        Ei siinä maassa taida olla edes miehiä vaikka porukkaa on että päät yhteen kolisevat, jos nimittäin olisi niin Putleri olisi jo vainaan sen verran on omaa kansaansa tapattanut.


    • Anonyymi

      Minä taas kuulin Ukrainan potkukelkkapataljoonan hevosmiehiltä, että venäläisiä kaatuu 423 joka päivä. Tieto on fakta, koska tulee Ukrainasta.

    • Lähde sitten ketjun aloittaja hakemaan sieltä itsellesi mies.

    • Anonyymi

      Asiahan menee niin, että venäjän kansa on ollut aina sairas ja kaikin puolin erilainen kuin muu valkoinen väestönosa. Eivät ne venäjän johtajat mistään avaruudesta putoa vaan ne ovat kiinteä osa venäläistä identiteettiä ja geeniryhmää. Kansan keskuudesta ne oligarkit ja kenraalit ja poliittinen johto tulee.

      Venäjä on kautta aikojen toiminut samalla, hirviömäisellä tavalla kuin nyt Ukrainassa. Siis niin kauan kuin kirjoitettua historiaa riittää.

      Isovihan aikaan toiminta oli yhteneväistä nykypäivän toiminnan kanssa. Ihmiset tapettiin, naiset lapset ja vauvat ja vanhukset. Osa otettiin vangiksi ja vietiin orjiksi venäjälle jossa ne myöhemmin raiskattiin ja tapettiin kun veto loppui.

      Neuvostoliiton sotilaat toimivat aivan samoin Suomessa sodan aikaan. Raiskasivat suomalaisia naisia ja leikkasivat heiltä rinnat pois ja istuttivat vaginasta aidanseipääseen. Stalinin massamurhatkin koetetaan lavastaa suomalaisten tekemiksi.

      Kun neuvostoliittolaiset sotilaat tulivat Saksaan niin samanlainen käytäntö jatkui. Kaikki siviilit raiskattiin ja tapettiin pitkin katuja vauvasta vaariin ja mummoon.

      Risteilyalus Wilhelm Gustloff oli ääriään myöten täynnä saksalaisia siviileitä, kun venäläinen sukellusvene upotti sen tammikuussa 1945.
      Tästä historian ylivoimaisesti suurimmasta laivaturmasta ei ole koskaan pidetty Suomessa suurta meteliä. Se tapahtui toisen maailmansodan loppupuolella tammikuussa 1945, kun saksalainen risteilyalus Wilhelm Gustloff vei meren pohjaan 9 340 ihmistä.

      Aivan turha ajatella niin, että venäläiset siviilit olisivat tavallisia viattomia ihmisiä jotka ovat vain rikollisten johtajien orjia. Toki niiden joukossa on marginaalinen ryhmä oikeasti älykkäitä ihmisiä mutta he ovat mitä luultavimmin joko tapettu, vankileireillä tai muuttaneet venäjältä pois. Mutta yhtä kaikki, samaa geeniryhmää ne siviilit edustavat ja toimisivat aivan samoin jos niillä olisi valtaa.

    • Venäjällä on kävelyttää 30milj. Miestä rintamalle niks naks.... Joo, ei lopu ihan heti.

    • Anonyymi

      Ukraina menettää pahimpina päivinä jopa pataljoonan verran joukkoja bakhmutissa/artemivskissa.

      Ukrainan joukkojen komentaja on pyytänyt lupaa vetäytyä mutta poliittinen johto ei ole vielä suostunut. Ukrainan joukot on huonoissa asemissa bakhmutissa/artemovskissa, joten on outoa, että yrittävät väkisin pitää hallussa tuota kaupunkia.

      Yleensä hyökkääjän tappiot on puolustajan tappioita suuremmat mutta bakhmutissa/artemivskissa on toisinpäin. Ukrainan järkevä päätös olisi pikaisesti vetäytyä ja tehdä uusi puolustusasema parempaan paikkaan.

      • Anonyymi

        Tuhannen miestä päivässä. No sittenhän venäläisten homma on äkkiä hoidettu, vajaa vuosi, eikä ukrainalaisilla ole yhtään sotilasta, ja kaikki hoidettu siististi yhdessä kylässä!?


      • Anonyymi

        Sano nyt suoraan että ukraina menettää triljoona sotilasta minuutissa, kun kerran valehtelemaan rupesit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuhannen miestä päivässä. No sittenhän venäläisten homma on äkkiä hoidettu, vajaa vuosi, eikä ukrainalaisilla ole yhtään sotilasta, ja kaikki hoidettu siististi yhdessä kylässä!?

        Siksi on outoa, että Ukraina ei vetäydy tuolta ja ryhmity parempaan asemaan puolustukseen.

        Bakhmutissa Venäjä pystyy käyttämään tykistöä tehokkaammin tukena kuin Ukraina ja siksi Ukraina kärsii isoja tappioita. Venäjä mm. tekee tunnusteluhyökkäyksiä. Kun Ukraina tulittaa puolustukseksi, niin heidän sijaintinsa paljastuu ja pian sen jälkeen venäläinen tykistö ja kranaatinheittimet aloittaa tulituksen paljastuneisiin puolustusasemiin.
        https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-war-russia-bakhmut-1.6670438

        Jostain syystä Ukraina ei pysty eliminoimaan Venäjän tykistöä. Tietysti jotain yksittäisiä kranaatinheittimiä on mahdoton alkaa tuhoamaan HIMARS:illa, koska raketteja kuluisi aivan liikaa.

        Onko tosiaan käynyt niin, ettei Ukraina ole rakentanut tässä ajassa mitään taka-asemaa jonnekin Bakhmutista länteen, johon voivat vetäytyä? Eihän tuossa ole mitään järkeä puolustaa, kun puolustaja on hyökkääjää huonommassa asemassa.

        Bakhmutissa toimivan amerikkalaisen avustusjärjestö Mozartin johtaja kertoi haastattelussa, että tällä hetkellä Ukraina kuluttaa Bakhmutissa valtavasti pitääkseen kaupunkia hallussaan. Ukraina lähettää amerikkalaisen avustusjärjestön mukaan Bakhmutissa etulinjaan paljon myös täysin puuttellisesti koulutettua väkeä, ja tappiot ovat kamalia. Amerikkalainen kertoi, että jopa yli 70% tappiot ukrainalaisissa joukko-osastoissa on tavallisia.
        https://www.newsweek.com/wagner-group-targeting-volunteers-ukraine-mozart-group-russia-andy-milburn-1765321


    • Anonyymi

      Miten voisi loppuakkaan kun siellä ei ole niitä koskaan ollutkaan.

      • Anonyymi

        Varsinkaan kun Bakhmutissa ei taistele Venäjän armeijan joukot.


    • Anonyymi

      PosiTV:n haastattelussa USA:n geostrategian veteraani Douglas MacGregor: ”Kehotan suomalaisia astumaan taakse ja katsomaan menneisyyttä”
      https://mvlehti.net/2022/12/14/positvn-haastattelussa-usan-geostrategian-veteraani-douglas-macgregor-kehotan-suomalaisia-astumaan-taakse-ja-katsomaan-menneisyytta-video/

      Näin kävi ostoskorille joulukuussa
      Joulukuun ostoskorissa on selvä muutos marraskuun ostoskoriin verrattuna. Mutta kuinka pysyvä se on?
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009264822.html

      lisää tulee kaikkeen hintaa.

      taas Joe Biden pikku lapsen perässä, sitten rikkoo fillarin
      BIDEN GETS LOST ON STAGE (AGAIN), ENDANGERS BICYCLES (AGAIN)
      https://www.bitchute.com/video/0ymUq8v7Pz59/

      • Ongelmaa ei olisi jos Putin ei olisi aloittanut sotaa Ukrainassa. Yksinkertaista.

        Mitä opimme tästä? Saman mitä monta kertaa opittu, mutta silti länsi toistaa samaa virhettä. Älä luota ryssään. Koskaan.


    • Anonyymi

      Miehet eivät lopu mutta sotilaat ja niiden varusteet loppuvat.

      • Anonyymi

        Todellakaan ei venäjältä venäläiset sotilaat lopu, mutta sen vähemmistökansallisuuksien sotilaista taitaa kohta tulla pula?


    • Anonyymi

      Riittihän noita viime sodissakin, vaikka Aatu kävi harventamassa pataljoonaa ja USA perkele avusti vielä taka vasemmalla kommareita!🆘🆘

    • Anonyymi

      Eikö vasemmistolaiset väittäneet, että verkkouutiset venäläismielinen lehti??? Mikäs tämä uutinen nyt on? Vasemmiston valheet paljastuu.

    • Anonyymi

      Venäjä menettää suuria määriä sotilaita, mutta pystyy ainakin toistaiseksi värväämään täydennystä korvaamaan menetykset.

      Mikä on varsin hyvä juttu. Ukrainalaisten ei tarvitse lähteä venäjälle niitä etsimään, kun tulevat itse teuraalle. Tehokkaat aseet vaan jytisemään, niin örkkirivistö toisensa jälkeen kävelee kuolemaansa. Kaikkihan tässä pelissä voittavat.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe