Niin se on maahanmuuton tila nyt!

Anonyymi-ap

Maahanmuuttoon liittyvät lieveilmiöt ovat nousseet isosti tapetille, kun pääasiassa ulkomaalaistaustaisista nuorista koostuvien katujengien rikokset ovat nousseet vähän väliä uutisiin.
Sen sijaan, että otettaisiin tosissaan kulttuuriset lähtökohdat, eli estettäisiin Suomelle haitallista maahanmuuttoa ja vaadittaisiin tulijoita kotiutumaan kulttuuriimme, on alettu selittämään ja normalisoimaan tarkoituksellista moraalitonta toimintaa oireiluna.
Me Suomessa olemme tietyistä kulttuureista tulleiden ihmisten mielestä vääräuskoisia ja meitä saa huijata ja meille saa valehdella. Naisia ei tarvitse kohdella tasa-arvoisesti miehen kanssa, vaan he ovat miesten omaisuutta ja kunnian häpäisystä lähdetään kostamaan mitä järkyttävimmillä tavoilla, mitä olemme uutisista joutuneet lukea. Tällaiset asiat eivät ole mitään oireilua, vaan maailmankatsomuksellisia ja tiettyihin kulttuureihin liittyviä kasvatuksellisia asioita.
Se, että Suomi on ollut lintukoto, talojen ja autojen ovia on jätetty auki ja maan korruptio on ollut niin pientä verrattuna muihin maihin liittyy siihen, millainen olemme yhteiskuntana ja mitä olemme opettaneet lapsillemme.
Kun tänne tulee muualta porukkaa, on sen luonnollinen seuraus, että he eivät tule tänne suomalaisina vai oman kulttuurinsa kasvatteina. Kun Suomea ja ihmisiämme halveksitaan ja kotikasvatus on erilaista, ei ole mitenkään tavatonta, että jälki on sen mukaista, mitä uutisista luemme.
Me perussuomalaisissa emme halua normalisoida ja inhimillistää epätoivottua todellisuutta, vaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Ja juuri tämän vuoksi maahanmuuttopolitiikkamme on tiukkaa ja vaatimuksemme kotoutumiselle korkeimmat kaikista puolueista.
Samaan aikaan on selvää, että mistään kulttuurista tulevat ihmiset eivät käyttäydy 100% samalla tavalla ja on yksilöitä, jotka haluavat muuttaa kulttuuriaan paremmaksi ja ihmisoikeuksia kunnioittavaksi. Ja näin myös Suomessa, koska meilläkin on eteenpäin mentävää. Mutta tämäkään itsestäänselvä asia ei saa estää puhumasta isosta kuvasta, jossa nyt mennään metsään pahasti, koska olemme liian naiiveja.
Kun maahanmuuttopolitiikka tehdään hyvin, myös rasismi ei saa tilaa, sillä ongelmia ei tule ja kunnolliset maahanmuuttajat eivät joudu kärsimään maanmiestensä aiheuttamista ennakkoluuloista.

4

234

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Harvinaisen järkevää tekstiä 👍🏻

  • Anonyymi

   Tummanahkasia mamutajia pitää piestä kuin vierasta sikaa.

  • Anonyymi

   Kiuruvedellä ei tiedetä ongelmasta mitään. Jengiytyminen on vaarallisella tasolla, kuten presidenttikin asian ilmaisi.

  • Anonyymi

   Kiuruvedellä näitä parasiittejä ei ole. Olemme olleet kaukaa viisaita, vaikka valtio trjoa avustuksia ja väki vähenee, niin somaliparasiittejä ei tänne ole otettu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   4291
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   131
   1491
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1247
  4. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   286
   915
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   910
  6. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   891
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   886
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   777
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   776
  Aihe