Kunpa olisikin vain yksi syy Keskustapuolueen romahdukselle

Anonyymi-ap

10

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jokainen kepulainen olisi onnellinen, jos olisi vain kaksi syytä kannatuksen jatkuvaan heikkenemiseen.

   Siksi on syytä analysoida kaikki syyt ja laittaa ne vaikuttavuusjärjestyksen. Listauksen jälkeen vain raaka korjaus listan kärjestä lähtien, eli ensimmäisenä koko puoluen johtoryhmän erottaminen.

  • Anonyymi

   On syytä ostaa kokoomuksen edustajilta konsultointipalveluita selvittääksemme kannatuksemme palauttamista edes jonkin verran.

   • Anonyymi

    Kun kerran omasta firmasta ei osaajaa löydy on syytä käyttää ulkoista hakua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun kerran omasta firmasta ei osaajaa löydy on syytä käyttää ulkoista hakua.

    Eli kokoomuslaiset kertoisivat, millainen oikeanlaisen Keskustan tulisi olla? D:


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli kokoomuslaiset kertoisivat, millainen oikeanlaisen Keskustan tulisi olla? D:

    Kun kerran Kepukassa ei kukaan saa käyrää vaakatasoon, ovat kaikki keinot hyväksyttävä. Kokoomuksessa taotaan lähellä 25 prosenttia ja Kepukassa 9 prosenttia, niin sopimalla korvauksista ja ehdoista voisivat Kokoomuksen huippuasiantuntija auttaa oikeistoon kuulumiseen liittyviä takuita vastaan. Kommareitten ja Sossujen kanssa ei kuitenkaan pettäminen tulisi enää kysymykseen.


  • Verkkouutisissa kirjoitettu kolumni sisältää tärkeän ja oivallisen huomion siitä, että Kepu on pohjimmiltaan maatalouspuolue, joka on Euroopassa kummajainen. Sen olemassaolon historiaan kuuluu sotien jälkeinen asutuspolitiikka, joka johti pienviljelyn runsauteen ja sitä kautta pitkäkestoiseen riesaan Suomelle.

   • Anonyymi

    "...sotien jälkeinen asutuspolitiikka, joka johti pienviljelyn runsauteen ja sitä kautta pitkäkestoiseen riesaan Suomelle."

    Oletko siis sitä mieltä, että sodassa taistelleita rintamiehiä eikä sotapakolaisia (evakkoja) olisi pitänyt asuttaa kuten tehtiin?

    Mikä olisi ollut vaihtoehtosi?

    Pienviljelyn riesan meille aiheutti jo pari vuosikymmentä aimmin SDP, kun vaati ja sai torpat, lampuodit ja jopa mäkituvat itsenäisiksi pientiloiksi, oikeastaan mikrotiloiksi, niin pieniä monet olivat. Sodan jälkeiset asutustilat olivat paljon elinkelpoisempia kuin nuo SDP:n "vapauttamat" pientilat. Toki niistäkin moni rintamalla olleen omistama sai lisää maata sodan jälkeen.


  • Anonyymi

   Juha Sipilä

   maahanmuutto 2015

   hoitajien palkan leikkaus kolme vuotta

  • Anonyymi

   Keskustan onni on, että kannatussyöksyn syyt ovat nyt täysin selvillä, eikä enää tarvita kuin korjata asiat kunttoon. Helppoa, kuin heinänteko.

  • Anonyymi

   Kummallista kuinka kepu toimii hallituksessa, oikein yhteistyössä vihreitten kanssa, Suomen kansaa vastaan. Verotetaan polttoaineita älyttömästi pitkien kulkuyhteyksien maassamme, kielletään turpeen käyttö lämpövoimaloissa (Oulun kaupunki lämpiää turpeella, jota tuodaan pakkaspäivinä liki 100 rekkalastia kahteen turvevoimalaan) ja suunnitellaan kovat verot hakkeelle, jota aiotaan turpeen korvaajaksi. Hake tuotaisiin tietenkin halpatuonti- ja riistomaa Venäjältä.

   Vihreitten Haavistolle annettiin tuki uusimmassa um-virkamiesjupakkaa seuranneessa luottamusäänestyksessä, vaikka sama Haavisto on syypää Caruna-kauppoihin ja siitä seuranneeseen sähkön siirtohintojen järjettömään nousuun hintavalvonnan loputtua!

   Tulisi vaan älyttömät pakkaset ja moneksi viikoksi, niin jo alkaisi hiilikasat hupenemaan kun ei muutakaan voida tehdä!

   Mistä kepulainen Suomen vastaisuus kumpuaa? Pyhän isän kultaiset sanat "Muistakaa köyhän asiaa" otetaan helpolla vaaliteemaksi ääniä kalastettaessa, mutta olipa vaalitulos mikä hyvänsä, niin vaalien välissä köyhää lyödään oikein urakalla. Nyt on kepulla kauhun paikka kuntavaaleissa kun kannatus on tippunut takiaispuoluelukemiin.

   Millainen ihminen ja millainen kepulainen?

   Paras on viisas ja ahkera. Tyydyttävä on viisas, mutta laiska. Huono on tyhmä ja laiska. Kaikkein surkein on tyhmä, mutta ahkera. Mihin ryhmään kuuluu Uniperhankinnan sallinut ministeri?

   Kaikkein surkein on tyhmä, mutta ahkera.

   Pekkarinen on tästä kauhistuttava esimerkki. Kaikki, mihin tämä antimidas koskee, muuttuu katastrofaaliseksi tappioksi suomalaisille. Kemira, Partek jne.

   Nyt kepuli Lintilä näyttää Pekkarisen manttelinperijältä. Hänen urotekonsa on Fortumin Uniper-sekoilut, joihin viimeinen niitti saadaan Venäjältä.

   Kepu toimii kaikissa tilanteissa suomalaisten etujen vastaisesti ja puolue on NIIN VIERAANTUNUT KANSASTA, että vielä ihmettelee kannatuksen laskua!!!

   Aika hoitaa kiihkokeput nurmen alle ja uusia ei tule. Ei niin puusilmäisiä ihmisiä nykyaikana enää ole eikä tule.

   Häpeäisitte valehtelijoiden puoltajat. Tänään pitää sanonta "Missä kepu, siellä rötös" kirjaimellisesti paikkaansa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   2543
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1379
  3. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   864
  4. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   47
   847
  5. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   27
   830
  6. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   378
   789
  7. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   705
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   61
   679
  9. Suomalaisen koulun alamäki alkoi ministeri Vikkusen aikana

   konsulentit hyppäsivät pöydällä ja meno jatkui Graham-Laasosen aikana, kun kokoomus halpuutti suomalaista koulutusjärjestelmää parhaansa mukaan. Nyt t
   Perussuomalaiset
   60
   638
  10. Montako askelta olisi pitänyt ottaa

   että olisit voinut suudella kaivattuasi? Mulla 2-3.
   Ikävä
   42
   614
  Aihe