Kotimaassa tärkeimmät julkiset palvelut kriisissä. Pääministeri mannekiinina Brysselissä

Anonyymi-ap

Siinä sitä matolla tepasteltiin kuin tsaaritar ikään. Samaan aikaan Eduskunta painii Helsingissä historiallisen energiakriisin kanssa ja keskussairaaloitten päivystykset osin potilassulussa.
Vihersosialisti on onnistunut kommunistisessa kapinassaan järjestäytynyttä suomalaista hyvinvointivaltiota vastaan. Lähes kaikessa on tulevalla hallituksella uudelleenrakentamistehtävä.
Hävettääkö Marinia, vai onko hän onnellinen kädettömällä johtamisella aikaansaamastaan sotkusta. Onnellisuutta se naaman ilme kieli siinä Brysselin matolla. Tyhmyyttä hehkuen ja vastuuta kiertäen.

22

477

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän tilanne terveydenhuollossa on jotenkin käsittämätön, mitä on tapahtunut onko sairaalat kenties täynnä sodan uhreja haavoittuneita? Tuota ei vain tohdita sanoa joku tässä haiskahtaa vai onko tehty joku päätös vähentää vaivaisia hoitamattomuuden keinoilla ja tuota nyt ei ainakaan voi sanoa ääneen, loppuiko rahat hoitajat mistä potilasinvaasio tuli hoitovelasta ehkä ? Rumaltahan tämä näyttää hallituksen viimemetreillä paska osuu propelliin ja suomen pohjoismaisuus on vitsi kaukainen. Kyllä paskallakin on tekijänsä ;-D

   • Anonyymi

    Marinia vaadittiin ottamaan aloite. Nyt kun hän sitten otti aloitteen sähkön hinnan suhteen, niin oppositiossa alkoi ulina.

    Ja tiesitkös, että pääministerin tehtäviin kuuluu edustaa Suomea EU-kokouksissa? Marin tekee juuri sitä työtä mihin hänet on valittu. Mutta siitähän te Valta Kuuluu Kremlille-puolueen trollit ette tykkää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marinia vaadittiin ottamaan aloite. Nyt kun hän sitten otti aloitteen sähkön hinnan suhteen, niin oppositiossa alkoi ulina.

    Ja tiesitkös, että pääministerin tehtäviin kuuluu edustaa Suomea EU-kokouksissa? Marin tekee juuri sitä työtä mihin hänet on valittu. Mutta siitähän te Valta Kuuluu Kremlille-puolueen trollit ette tykkää.

    Vedät Kremlin kortin aivan väärässä välissä. Lisäksi totean, kirjoitat puppua väittäessäsi, että Marin olisi jotenkin ottanut aloitteen sähkön hinnan suhteen. Aika on rientänyt ja mitään oleellista hän ei ole yrittänytkään tehdä.
    Saamatonta touhua.


  • Anonyymi

   Hyvin kiteytettyjä mielipiteitä ja johtopäätöksiä.
   Tällä kansakunnalla ei ole varaa Marinin johtamisen jatkumiseen. Tämän pitäisi äänestäjien ymmärtää. Jos eivät ymmärrä, tulee sontakuorma propelliin.

   • Anonyymi

    Aion äänestää demareita, jotta kaltaisesi hullut eivät pääse valtaan.


  • Anonyymi

   Marin hoiti niitä samoja energia asioit@ Brysselissä.
   Älkää viitsikö aina valehdella.

   • Anonyymi

    Nyt ei valehdella. Eurooppaministeri Tuppurainen olisi hyvin voinut hoitaa mihinkään johtamattomat keskustelut Brysselissä.
    Hän halusi luistaa rankan budjettikeskustelun tuoman arvostelun alta, kun hipiä ei kertakaikkiaan kestä arvostelua. Marin suunnitelmallisesti jätti urhean Saarikon ottamaan vastaan ryöpytykset. Ja Saarikko hoiti homman hänen ylhäisyytensä puolesta.
    Demareitten pelikirjan sivut ovat täynnä ohjeita siitä miten ihmisen poliittinen ura rakennetaan kyynärpäätaktiikalla ja vastaavasti katkaistaan poliittisella kuristuksella.
    Marin välttää vastuuta ja ratkoo haasteet lainanotolla. Onnetonta tunarointia.


   • Anonyymi

    Höpsistä, kunhan kävi kuvauttamassa itseään siellä!!


   • Anonyymi

    Ai hoiti!! Miten???


  • Anonyymi

   Tollo persu, tollo persu. Ei osaa kuin haukkua ja valehdella!
   Persu luulee tietävänsä mitkä asiat kuuluu pääministerille ja mitkä ei.
   Tyhmä kuin persu, se tuli taas todistettua.

   • Anonyymi

    Vihapuhetta


  • Anonyymi

   Mielenkiintoisia olivat myös taannoiset Uuden Seelannin ja Albanian reissut hallituksen nitistessä liitoksissaan. Samantapaista vastuun välttelyä kuin kesällä.

   • Anonyymi

    Kyllä te VKK persut olette tyhmiä!


  • Anonyymi

   Mistä tuo persujen tyhmyys oikein johtuu? Ja valehtelu?

   • Anonyymi

    Kysymyksesi heijastaa hyvin alhaista älykkyysosamäärää ja täydellistä itsekritiikin puutetta.
    Taidatkin olla demareitten ministeriainesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kysymyksesi heijastaa hyvin alhaista älykkyysosamäärää ja täydellistä itsekritiikin puutetta.
    Taidatkin olla demareitten ministeriainesta.

    Taisit osua herkkään kohtaan kun uutta persuksi haukkumista ei nyt tullut.
    Ei demari kestä sitä, että heidän aikaansaamattoman johtonsa tekemisiä, hitautta ja tuhlaamista moititaan.


  • Anonyymi

   Miksi aina vedetään se PERSU kortti?

   Kyllä voi ihmetellä suuresti monenmoisia asioita. Pääministeri Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Miettikää nyt itse, mitä ihmettä siellä tekee.

   Suomi on kriisissä. Oli minkälainen sosiaalisesti ajatteleva hallitus tahansa niin tällä hallituskaudella on varhaiskasvatus, sairaanhoito ja vanhustenhotokin saatu johonkin ihan ihmeelliseen tilaan. Rahaa on jaettu sinne ja tänne, velkaa on otettu, mutta mikään ei toimi.

   Käsi sydämellä. Onko nyt ihmisten hyvä olla. Älkää nyt tässä tapauksessa vetäkö mitään sota tai koronakorttia. Kyllä tämä on ihan kotikutoista.

   Samaten energia. NYT herätään siihen, että ihmiset ei tule toimeen. Energiaresurssivoimalat purettu ja vihreät tanssii ripaskaa. Hallitus toitottaa, että eikö ole mahtavaa, olisi pitänyt jo aiemmin aloittaa vihreä siirtymä. Olkiluoto 3 on varmasti aloitettu ajoissa ja muusta ei tietoakaan. Turvevoimalat purettu.

   Näinkö tämän pitää mennä?

  • Anonyymi

   Afrikassa olevalla valtiolla on käytössään kotimaista turvetta, joten suomalaisten veronmaksajien rahoilla ko.maahan rakennetaan turvevoimaloita. (lähde löytyy netistä) Hallitus ryhtyi pontevasti lakkauttamaan turvetuotannon Suomessa, koska täällä se saastuttaa mutta on Afrikassa ilmeisesti vihreää siirtymää. Suomessa on energiapula koska varavoimaloita ei säästetty huoltovarmuuskeskuksen esityksestä huolimatta. Oppositiosta vastustettiin turvetuotannon lopettamista, mutta mieluusti hallitus syyttää ettei oppositiolla ole mitään ratkaisuja. Hallituksella on kestoselitys kaikkeen, Ukrainan sota, väestö ikääntyy ja syntyy liian vähän lapsia. Missä mahtaisi olla sellainen mallimaa ettei väestö ikäänny ja syntyy sopivasti lapsia?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässäkin asiassa on naamarit riisuttu hallituksessa. Toivottavasti pääministeri ja hallitus lukee Niinistön puheen tämän kohdan ääneen ja ajatuksella:

   "On kuitenkin korkea aika havahtua myös sisäiseen turvallisuuteen. Suomi on avoin ja suvaitseva, olemme siinä ajattelussa hiipineet Pohjolan, ehkä maailmankin kärkeen. Siinä on paljon hyvää.

   Mutta olla suvaitsevaisin, siinäkin piilee sudenkuoppaa.

   Paha kun on taitava löytämään sen kaikkein löysimmän. Pohjoismaissa suunta kulkee nyt kohti yleisen järjestyksen ja yksilöiden turvallisuuden vahvistamista."

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009300750.html

  • Anonyymi

   Empä ole kenenkään muun pyörittelevän persettä Brysselin matolla niin kuin Marinin,se kait on tärkeintä.

  • Anonyymi

   Justiinsa.
   Pääministeri Sanna Marin yrittää verotuksella karkottaa Suomesta kaiken yrittäjyyden ja ahkeran työnteon. Hänen raaka viestinsä ulkomaisille sijoittajille on Ettei missään tapauksessa Suomeen kannattava sijoittaa rahoja. Verotuksen lisäys vaikuttaa samanlailla kuin kylmissään pakkasella, paskaessa paskat housuihin hetken lämmittää sitten on vielä inhottavampi olo. Sanna Marin on myös johdattanut miehensä yrityksen äärimmäisen velka kurimukseen nyt Sanna-Mari lähettelee lehtiin puoli p**** kuvia itsestään tarkoituksena on Hankkia varakkaampia Parempi mies ja päästä näin ollen Räikkösen velkavanki velkahelvetistä eroon, vaikka hän on itse miehensä ongelmiin pääsyyllinen. Pääministeri eduskunnassa huusi kurkku suorana että on hänen ansiota on se että Suomessa Corona on paremmalla mallilla kuin muissa Pohjoismaissa se kuitenkin on taas yksi niistä hänen äärimmäisen röyhkeitä valeistaan koska nimenomaan Niinistö oli se joka käynnisti rajoitustoimet, patisti tämän ryhmän kana ministereitä toimimaan. Rajoitusten käynnistäminen ja suomen pelastaminen pahemmalta oli pelkästään Niinistöllä ansoita. Marin itse sekä hänen kana aivoiset kollegansa yrittivät vain seurata Kuinka tohtori Mengele Ruotsissa toimii ja toimitaan sen mukaan

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   603
   5000
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1539
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   133
   1162
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   150
   976
  5. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   927
  6. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   49
   834
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   55
   790
  8. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   169
   788
  9. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   173
   761
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   38
   729
  Aihe