Kotimaassa tärkeimmät julkiset palvelut kriisissä. Pääministeri mannekiinina Brysselissä

Anonyymi-ap

Siinä sitä matolla tepasteltiin kuin tsaaritar ikään. Samaan aikaan Eduskunta painii Helsingissä historiallisen energiakriisin kanssa ja keskussairaaloitten päivystykset osin potilassulussa.
Vihersosialisti on onnistunut kommunistisessa kapinassaan järjestäytynyttä suomalaista hyvinvointivaltiota vastaan. Lähes kaikessa on tulevalla hallituksella uudelleenrakentamistehtävä.
Hävettääkö Marinia, vai onko hän onnellinen kädettömällä johtamisella aikaansaamastaan sotkusta. Onnellisuutta se naaman ilme kieli siinä Brysselin matolla. Tyhmyyttä hehkuen ja vastuuta kiertäen.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllähän tilanne terveydenhuollossa on jotenkin käsittämätön, mitä on tapahtunut onko sairaalat kenties täynnä sodan uhreja haavoittuneita? Tuota ei vain tohdita sanoa joku tässä haiskahtaa vai onko tehty joku päätös vähentää vaivaisia hoitamattomuuden keinoilla ja tuota nyt ei ainakaan voi sanoa ääneen, loppuiko rahat hoitajat mistä potilasinvaasio tuli hoitovelasta ehkä ? Rumaltahan tämä näyttää hallituksen viimemetreillä paska osuu propelliin ja suomen pohjoismaisuus on vitsi kaukainen. Kyllä paskallakin on tekijänsä ;-D

      • Anonyymi

        Marinia vaadittiin ottamaan aloite. Nyt kun hän sitten otti aloitteen sähkön hinnan suhteen, niin oppositiossa alkoi ulina.

        Ja tiesitkös, että pääministerin tehtäviin kuuluu edustaa Suomea EU-kokouksissa? Marin tekee juuri sitä työtä mihin hänet on valittu. Mutta siitähän te Valta Kuuluu Kremlille-puolueen trollit ette tykkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinia vaadittiin ottamaan aloite. Nyt kun hän sitten otti aloitteen sähkön hinnan suhteen, niin oppositiossa alkoi ulina.

        Ja tiesitkös, että pääministerin tehtäviin kuuluu edustaa Suomea EU-kokouksissa? Marin tekee juuri sitä työtä mihin hänet on valittu. Mutta siitähän te Valta Kuuluu Kremlille-puolueen trollit ette tykkää.

        Vedät Kremlin kortin aivan väärässä välissä. Lisäksi totean, kirjoitat puppua väittäessäsi, että Marin olisi jotenkin ottanut aloitteen sähkön hinnan suhteen. Aika on rientänyt ja mitään oleellista hän ei ole yrittänytkään tehdä.
        Saamatonta touhua.


    • Anonyymi

      Hyvin kiteytettyjä mielipiteitä ja johtopäätöksiä.
      Tällä kansakunnalla ei ole varaa Marinin johtamisen jatkumiseen. Tämän pitäisi äänestäjien ymmärtää. Jos eivät ymmärrä, tulee sontakuorma propelliin.

      • Anonyymi

        Aion äänestää demareita, jotta kaltaisesi hullut eivät pääse valtaan.


    • Anonyymi

      Marin hoiti niitä samoja energia asioit@ Brysselissä.
      Älkää viitsikö aina valehdella.

      • Anonyymi

        Nyt ei valehdella. Eurooppaministeri Tuppurainen olisi hyvin voinut hoitaa mihinkään johtamattomat keskustelut Brysselissä.
        Hän halusi luistaa rankan budjettikeskustelun tuoman arvostelun alta, kun hipiä ei kertakaikkiaan kestä arvostelua. Marin suunnitelmallisesti jätti urhean Saarikon ottamaan vastaan ryöpytykset. Ja Saarikko hoiti homman hänen ylhäisyytensä puolesta.
        Demareitten pelikirjan sivut ovat täynnä ohjeita siitä miten ihmisen poliittinen ura rakennetaan kyynärpäätaktiikalla ja vastaavasti katkaistaan poliittisella kuristuksella.
        Marin välttää vastuuta ja ratkoo haasteet lainanotolla. Onnetonta tunarointia.


      • Anonyymi

        Höpsistä, kunhan kävi kuvauttamassa itseään siellä!!


      • Anonyymi

        Ai hoiti!! Miten???


    • Anonyymi

      Tollo persu, tollo persu. Ei osaa kuin haukkua ja valehdella!
      Persu luulee tietävänsä mitkä asiat kuuluu pääministerille ja mitkä ei.
      Tyhmä kuin persu, se tuli taas todistettua.

      • Anonyymi

        Vihapuhetta


    • Anonyymi

      Mielenkiintoisia olivat myös taannoiset Uuden Seelannin ja Albanian reissut hallituksen nitistessä liitoksissaan. Samantapaista vastuun välttelyä kuin kesällä.

      • Anonyymi

        Kyllä te VKK persut olette tyhmiä!


    • Anonyymi

      Mistä tuo persujen tyhmyys oikein johtuu? Ja valehtelu?

      • Anonyymi

        Kysymyksesi heijastaa hyvin alhaista älykkyysosamäärää ja täydellistä itsekritiikin puutetta.
        Taidatkin olla demareitten ministeriainesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymyksesi heijastaa hyvin alhaista älykkyysosamäärää ja täydellistä itsekritiikin puutetta.
        Taidatkin olla demareitten ministeriainesta.

        Taisit osua herkkään kohtaan kun uutta persuksi haukkumista ei nyt tullut.
        Ei demari kestä sitä, että heidän aikaansaamattoman johtonsa tekemisiä, hitautta ja tuhlaamista moititaan.


    • Anonyymi

      Miksi aina vedetään se PERSU kortti?

      Kyllä voi ihmetellä suuresti monenmoisia asioita. Pääministeri Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Miettikää nyt itse, mitä ihmettä siellä tekee.

      Suomi on kriisissä. Oli minkälainen sosiaalisesti ajatteleva hallitus tahansa niin tällä hallituskaudella on varhaiskasvatus, sairaanhoito ja vanhustenhotokin saatu johonkin ihan ihmeelliseen tilaan. Rahaa on jaettu sinne ja tänne, velkaa on otettu, mutta mikään ei toimi.

      Käsi sydämellä. Onko nyt ihmisten hyvä olla. Älkää nyt tässä tapauksessa vetäkö mitään sota tai koronakorttia. Kyllä tämä on ihan kotikutoista.

      Samaten energia. NYT herätään siihen, että ihmiset ei tule toimeen. Energiaresurssivoimalat purettu ja vihreät tanssii ripaskaa. Hallitus toitottaa, että eikö ole mahtavaa, olisi pitänyt jo aiemmin aloittaa vihreä siirtymä. Olkiluoto 3 on varmasti aloitettu ajoissa ja muusta ei tietoakaan. Turvevoimalat purettu.

      Näinkö tämän pitää mennä?

    • Anonyymi

      Afrikassa olevalla valtiolla on käytössään kotimaista turvetta, joten suomalaisten veronmaksajien rahoilla ko.maahan rakennetaan turvevoimaloita. (lähde löytyy netistä) Hallitus ryhtyi pontevasti lakkauttamaan turvetuotannon Suomessa, koska täällä se saastuttaa mutta on Afrikassa ilmeisesti vihreää siirtymää. Suomessa on energiapula koska varavoimaloita ei säästetty huoltovarmuuskeskuksen esityksestä huolimatta. Oppositiosta vastustettiin turvetuotannon lopettamista, mutta mieluusti hallitus syyttää ettei oppositiolla ole mitään ratkaisuja. Hallituksella on kestoselitys kaikkeen, Ukrainan sota, väestö ikääntyy ja syntyy liian vähän lapsia. Missä mahtaisi olla sellainen mallimaa ettei väestö ikäänny ja syntyy sopivasti lapsia?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässäkin asiassa on naamarit riisuttu hallituksessa. Toivottavasti pääministeri ja hallitus lukee Niinistön puheen tämän kohdan ääneen ja ajatuksella:

      "On kuitenkin korkea aika havahtua myös sisäiseen turvallisuuteen. Suomi on avoin ja suvaitseva, olemme siinä ajattelussa hiipineet Pohjolan, ehkä maailmankin kärkeen. Siinä on paljon hyvää.

      Mutta olla suvaitsevaisin, siinäkin piilee sudenkuoppaa.

      Paha kun on taitava löytämään sen kaikkein löysimmän. Pohjoismaissa suunta kulkee nyt kohti yleisen järjestyksen ja yksilöiden turvallisuuden vahvistamista."

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009300750.html

    • Anonyymi

      Empä ole kenenkään muun pyörittelevän persettä Brysselin matolla niin kuin Marinin,se kait on tärkeintä.

    • Anonyymi

      Justiinsa.
      Pääministeri Sanna Marin yrittää verotuksella karkottaa Suomesta kaiken yrittäjyyden ja ahkeran työnteon. Hänen raaka viestinsä ulkomaisille sijoittajille on Ettei missään tapauksessa Suomeen kannattava sijoittaa rahoja. Verotuksen lisäys vaikuttaa samanlailla kuin kylmissään pakkasella, paskaessa paskat housuihin hetken lämmittää sitten on vielä inhottavampi olo. Sanna Marin on myös johdattanut miehensä yrityksen äärimmäisen velka kurimukseen nyt Sanna-Mari lähettelee lehtiin puoli p**** kuvia itsestään tarkoituksena on Hankkia varakkaampia Parempi mies ja päästä näin ollen Räikkösen velkavanki velkahelvetistä eroon, vaikka hän on itse miehensä ongelmiin pääsyyllinen. Pääministeri eduskunnassa huusi kurkku suorana että on hänen ansiota on se että Suomessa Corona on paremmalla mallilla kuin muissa Pohjoismaissa se kuitenkin on taas yksi niistä hänen äärimmäisen röyhkeitä valeistaan koska nimenomaan Niinistö oli se joka käynnisti rajoitustoimet, patisti tämän ryhmän kana ministereitä toimimaan. Rajoitusten käynnistäminen ja suomen pelastaminen pahemmalta oli pelkästään Niinistöllä ansoita. Marin itse sekä hänen kana aivoiset kollegansa yrittivät vain seurata Kuinka tohtori Mengele Ruotsissa toimii ja toimitaan sen mukaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe