Ylöjärvellä on sentään vielä viisaitakin päättäjiä

Anonyymi-ap

Tältä vaikuttaa, että ylöjärvellä on vielä viisaitakin päättäjiä, kun ovat ratikan, ainakin toistaiseksi "haudanneet". Tampereelle sen piti olla rahasampo, no niinhän se onkin, mutta vaan väärään suuntaan. Ylöjärveltä on jo kiskot Tampereelle JOS joku niitä ihan oikeasti kaipaa, junapysäkin saa muutamalla tonnilla, ei siis tarvita satoja miljoonia muutaman ihmisen kuljettamiseksi Tampereen autioituvaan keskustaan. Tampereella ratikan käyttöaste on jäänyt alle 20% vaikka toimivia bussivuoroja on lopetettu väen siirtämiseksi ratikkaan. Sähköbussit ovat seuraava järkevä askel, ne pystyvät kulkemaan sinne, missä ihmiset asuvat ja minne he haluavat mennä.

12

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jaa.tampereelle ratikka tuottaa. ei varmaan tuota ikinä.se on kuin tamperetalo.sen piti tuottaa 4-6 vuoden päästä kun valmistui.ei ole tuottanut eikä ikinä tuota.ratikka on sama ei tuota.jos joku sanoo että tuottaa niin haluan nähdä siitä laskelman.nää on samoja juttuja kun jeesuksen ilmestyminen.ei ikinä ilmesty.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🍒 ­N­y­­m­­f­­­o­m­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#176714435

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kulttuuritalo Ylöjärvellä ei ainakaan tuota joku kulttuurijohtaja haaveilee Kulttuuritaloa. Todella tyhmä ajatus.

      • Anonyymi

        Ylöjärvellä on hyvä, ihan oikea kulttuuritalo: Saurio.


    • Anonyymi

      pitäs tajuta kunnan asukasluku ja kunnan liksat.ei voida mennä samoilla kun tampere ollaan liian pieni paikka.haaveilijat pois valtuustosta ettei tule huonoja päätöksiä.

      • Anonyymi

        Ylöjärvi on ihan saata..nan kuollu ja köyhä kylä. Kaikki kaupat siirretty pitkin mettiä. Voisi Ylöjärvellekkin tulla kasvua ja ihmisiä ratikan myötä. Nyt kulkee bussin rämät jotka kiertelee kaikki mettäpolut mitä maa päällänsä kantaa. Matka kestää kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylöjärvi on ihan saata..nan kuollu ja köyhä kylä. Kaikki kaupat siirretty pitkin mettiä. Voisi Ylöjärvellekkin tulla kasvua ja ihmisiä ratikan myötä. Nyt kulkee bussin rämät jotka kiertelee kaikki mettäpolut mitä maa päällänsä kantaa. Matka kestää kauan.

        Vielä kun saisi kriittisen tarkastelun kestävän perustelun, mitä kasvua ratikka Ylöjärvelle toisi?!

        Tampereelle pelkkää velkaa, reittien huononnuksen ja meluavan jarruttelun toi ratikka. Kaikki maksaa, pieni osa hyötyy. Hämeenkatua ei saa ajaa pikkuautolla ja siksi kaikki kaupat menee nurin. Vain ratikalla tai taksilla.

        Ihmisiä tuo jos lippuihin on varaa. Juuri saman verran, kun nyt bussi tai oma auto tuo. Tai ehkä muutaman lisäksi:

        Tampereellakin ratikka tuo Hervannasta mm. Sokos tavaratalon eteen istumaan vakavasti päihdeongelmaisia ihmisiä meluamaan ja sottaamaan ja käymään omaa aine kauppaansa.

        Tämä onnistuu siksi, että ratikkaan ei tarvitse mennä etuovesta ja maksaa matkaansa kuljettajan edessä. Sisään pääsee sivuovista ja voi mennä maksamatta. Tälle porukalle yksi sakkomaksu liputta matkustamisesta on samantekevää.


    • Anonyymi

      Pekka Mansikkamäki on virkamies ylöjärvellä ja päättäjä

    • Anonyymi

      Kyllä meitä on paljon kuule jotka odottavat ratikkaa tulevaksi. Joten mussuta vaan omasta puolestasi ja istu niissä vanhoissa pomppivissa busseissa. Kommarit ollut aina kehityksen jarruna. Maailma muuttuu.

    • Anonyymi

      Täällä on varaa elättää mamujakin niin ratikan hankkimiseen saa käyttää ihan niin paljon kun tarvitaan. Mieluummin verorahat hyötykäyttöön.

    • Anonyymi

      ratikka .bussit.ja kulttuuri ei ole tuottanut eikä tuota ,esim .tamperetalo piti tuottaa mut viimevuonna ja joka muu vuosi tarvii 4-6 miljoonaa tukee .jos se tuki lasketaan tuotoksi sitten voi olla.

    • Anonyymi

      Aina löytyy kehityksen jarruja, jos kaikki olisi tämmöisiä asuisimme vielä puussa, ei tarvitsi ratikkaa eikä sähköpussia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      37
      3296
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2005
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      195
      1622
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1493
    5. 80
      1115
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      264
      971
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      889
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      114
      884
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      68
      810
    Aihe