Halutaan maalle, mutta pääseekö

Anonyymi-ap

Tuossa face-ryhmässä mm mahd sote-lainen, monilapsinen perhe etelästä ilmoitti halustaan vuokrata/ ostaa maapaikka, muutama ha maata, metsää, navetta, vesistö lähellä, esim Keski-Karjalasta. Eikö mitään löydy?

19

620

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Piironmäen tilan emäntä on hot!Haluun renkipojaks sinne..

   • Anonyymi

    Taitava näytteenottaja ?


   • Anonyymi

    Vain isännille...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vain isännille...

    Renki ei siis pääse pukille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Renki ei siis pääse pukille?

    Ei, eeeiiii saaa ajjaa toisen mopoll !


  • Anonyymi

   Tietysti löytyy. Vaikka saattaa kyllä joutua hieman etsimään, ei niitä kovin tyrkytetä. Kuulemma talon myyminen on pelottavaa.

   • Anonyymi

    Eikö tyhjiä mummonmökkejä ja pientiloja voi/kannata antaa edes vuokralle? Kysyntää on facessa. Osa etsii jopa ilman perusmukavuuksia olevia, kylmillään/autiona olleita, myös täysin syrjäseudulta/korvesta.


  • Anonyymi

   Voisi esim kesälahden koulu pelastua, jos muuttaisi (pakolaisten lisäksi) useampia kouluikäisiä. Jos etsijä on vielä sote-lainen, olisi työpaikkakin taattu ja heitä todella tarvittaisiin, täälläkin.

   • Anonyymi

    Eikö kesälahtelaisten nuorten miesten kannattaisi yrittää tehdä niitä uusia koululaisia, kun kylän omat pimut ovat lähteneet muualle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö kesälahtelaisten nuorten miesten kannattaisi yrittää tehdä niitä uusia koululaisia, kun kylän omat pimut ovat lähteneet muualle.

    Tuntuuhan nuo yrittäneen, vaan ei oo vielä tärpänny. Se on tuo siemenlaatu heikenny viime vuosikymmeninä. Tuskin saisivat pimujakaan paksuksi, saati toisensa.


  • Anonyymi

   SlavaUkraini

  • Anonyymi

   Slava ukraini

   • Anonyymi

    Slava Finlandi


   • Anonyymi

    Hui Ukraine!

    Хуй украине!


  • Anonyymi

   Slava kesälahti

   • Anonyymi

    Kruuna kides


  • Anonyymi

   Takaisin asiaan. Luokaa oma sivusto vuokrattavista haja-asutusalueiden asuinkelpoisista mökkilöistä ja taloista. Tarkka kuvaus kohteista kalustoineen(työkoneet yms) sekä välimatkat palveluihin yms. Myös mahd. ostaa kohde määräalalla kunhan on tutustunut esim asumalla vuoden. Tuon ajan vuokra pienennetään kauppahinnasta. Onko polttopuumetsää mahd sisällyttää kauppaan. Omat kasvimaat, omenapuut, marjapensaat, oma kaivo ? Näillä yksinkert asioilla saattaa olla pian kysyntää. Mutta harva niitä tulee kyselemään jos ei ole tietoa mistä kysyy.
   Kaupan ehtona voi olla esim vuoden asuminen kohteessa vuokralla malliin kulut ja kauppakirjaan merkitään kohteeseen tutustutun käytännössä. Tällöin on hankala kaupan jälkeen (hankalampi) aloittaa korvaus- ja purku shovta.
   Kiinteistöjen omistajien kannattaa miettiä, onko parempi saada pienikin korvaus mökkilöistä kuin hapattaa kohde paikalleen käyttämättömänä.
   Se tapahtuu yllättävän nopeasti. Osa vielä maksaa kiinteistöveroja sekä liittymien perusmaksuja näistä tyhjistä tiloista.
   Kuka uskaltaa ottaa kopin tästä peruslyönnistä ?
   Vai odotatteko vapaataivalta ?

   • Anonyymi

    Maaseudun tulevaisuus -lehden mukaan MTK tms suunnittelee tuollaista nettisivua tai vastaavaa. Hiukka myöhässä toteutunee sekin, koronan ym lisäämään muuttointoon ja -haluun nähden.


  • Anonyymi

   Papinniementiellä asiallinen mesta alta 300te.Kannattaa lyyä kaupat kiinni.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   445
   3133
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   1730
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   22
   976
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   34
   974
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   75
   948
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   51
   872
  7. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   779
  8. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   757
  9. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   749
  Aihe