Lääkärien ja hoitajien

Anonyymi-ap

Kuka tarkkailee näitä mielyttävän ja ystävällisen oloisia lääkäreitä tai sairaanhoitajia. Oliko tuosta aiempia kanteluita tai huomautuksia tehty? Eikö kukaan ollut kuullut viitteitä että voisi olla psykopaatti.

Jos ikinä työssäni saan vihiä hoitoalan psykopaattisuudesta, ilmoitan varmasti eteenpäin. Tämäkin olisi voitu estää kun kolleegansa olisivat tarkkailleet, usein varmasti nämä hoitoalan psykot osaavat esittää miellyttävää, niin ettei uhria edes uskota.

Toivottavasti tapaus avaa silmiä, jos jossakin uhri puhuu, niin uskokaa, ilmoittakaa ja tutkikaa. Salailemalla nämä eivät selviä. Tämä psyko olisi varmasti tietysti raivostunut ja haukkunut vain potilasnsa "hulluiksi", kun on oikein lääkärimies.

Surullista.

14

693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainaki hoitajamitoitus täyttyy vuojenvaihteessa kun potilaspaikkoja vähennetään.

      • Anonyymi

        näin se Jaatinenkin ajattelee


    • Anonyymi

      On siellä monenlaista hiihtäjää. Jotkut itse ihan sekaisin olevia hihhuleita, osa narsisteja ja loput normaaleita. Näille pitäisi olla kyllä joku valvonta- ja raportointijärjestelmä, jokaisen käynnin jälkeen vaikka palautteen anto sähköisessä/kirjallisessa muodossa. Tekoäly tarkkailisi jos tulee liikaa tai liian huolestuttavia palautteita ja antaa varoituksen, jonka jälkeen seuraavista rikkeistä henkilö lähtee suoraan poliisitutkintaan. Kannattaa myös aina nauhoittaa käymänsä keskustelut, jos hoitava taho on heittäytymässä hankalaksi.

    • Anonyymi

      Ja näissä tapauksissa uhria ei yleensä uskota vaan lääkärin tekoa pidetään lakina, potilaat on hulluja. Pikkuhiljaa paljastuu varmasti lisää näitä tekoja pitkin suomea. Ilmoittakaa eteenpäin ja raportoikaa jos mitään epäilystä tai aihetta potilas kertoo missä tahansa terveydenhuollossa. Seulonta terveyttä hoitaville ja salainen rekisteri jota eivät itse pääse lukemaan. Uhreja voi paljastua yksi tai useita, jotka jäävät yksin ja vähätellyiksi kun status ja ajatus ettei koulutettu ihminen toimi niin ajavat jopa psykopaattisen käytöksen ohi.

      • Anonyymi

        älä hakeudu lääkäriin jos et usko lääkäriä ,miksimenet lääkäriin jos olet sairas jos et usko lääketiedettä ja epäilet lääkäriä pysy kotona mene navetataka,


      • Anonyymi

        Psykiatrin potilaatko hulluja, älä nyt hulluja puhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykiatrin potilaatko hulluja, älä nyt hulluja puhu.

        Hullut hakeutuvat hoitamaan toisia hulluja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hullut hakeutuvat hoitamaan toisia hulluja...

        Oletko täysin vakuuttunut?


    • Anonyymi

      Surullinen lasten joulu kun tohtoritason lääkäri tappoi heidän äidin. Ei enää ammattia katso kuka pimahtaa ja kenelle. Tapahtuuko työpaikalla vai vapaa-aikana.

      Kyllä rekisteri on tehtävä johon kirjataan jokainen esille tullut vaarallinen tapahtuma. Ajatelkaa missä vaarassa ovat kirurgien potilaat, ihmisen elintoiminnoista vastaavien potilaat, jokainen joka pystyy enemmän kuin verenpaineen mittaamaan onmahdollinen tuleva räjähdysaltis sekopää.

      Paras uskoa ajoissa kuin katua. Monestk kuvitellaan että lääkärintasoinen saati edes hoitajatasoinen turvaa ihmistä, mutta nämä kokemukset näyttävät että ovat erittäin arvaamatonta sen sympaattisen ja ystävällisen kuorensa alla. Pelottavaa mitä voisi edes sattua. Meidän työpaikalla käytiin tämän johdosta läpi kaikki viimevuoden epäilyttävätvirheet ja kirjattiin ylös. Nyt kirjausoikeus on kaikilla.

      • Anonyymi

        Etkös sinä ole se kosmetologi? Tukehdutat korkeintaan itsesi huulipunaan.


    • Anonyymi

      Tuskin jaatosen thöpaikalla

      • Anonyymi

        Kaikki paljastuu. Seiskalle tulossa paljon hyvää juttumateriaalia. Luulisi lääkärin ymmärtävän tämän.


    • Anonyymi

      Kohta nämä hullut lääkärit ja hoitsut saa palstatilaa. Nyt suurelle osalle tiedossa vain jäävuoren huippu. Oikeudet pois jos ei osaa hoitaa tai on latvasta laho, niinkuin se tohtori tasoinen psykiatri, masennushoitaja, oikeuslääkäri. Millon paljastuu kirurgit, insuliinihoitsut, nukutuslegut ja kipuhoitsut jotka rouhivat itse potilaiden lääkkeet. Ilmiannot eteenpäin! Turvatkaa vanhemmat ja puolustuskyvyttömät varsinkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe