"Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa."

Anonyymi-ap

23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."
25 Niin he sanoivat hänelle: "Kuka sinä olet?" Jeesus sanoi heille: "Juuri se, mitä minä puhunkin teille.
( Joh. 8)

"Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä."
(1 Joh. 2:22-23)

1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
2 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;
3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa
( 1 Joh. 4)

Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.
( 2 Joh. 1:7)


Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
( 2 Piet. 2:1)Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.
( Matt. 10:32-33)

9

273

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vain Jeesus Kristus voi meidät viedä perille Taivaan kotiin.

   Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
   ( Joh. 14:6)

   8 Silloin Pietari, Pyhää Henkeä täynnä, sanoi heille: "Kansan hallitusmiehet ja vanhimmat!
   9 Jos meitä tänään kuulustellaan sairaalle miehelle tehdystä hyvästä työstä ja siitä, kenen kautta hän on parantunut,
   10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
   11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut.'
   12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."
   ( Ap.t. 4)


   "Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä."

   1 Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
   2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
   3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
   4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.
   5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
   ( Joh. 15)


   "Joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu."

   12 Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta,
   13 vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi;
   14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti.
   15 Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa",
   16 ketkä sitten, vaikka kuulivat, katkeroittivat hänet? Eivätkö kaikki, jotka olivat Mooseksen johdolla lähteneet Egyptistä?
   17 Mutta keihin hän oli vihastunut neljäkymmentä vuotta? Eikö niihin, jotka olivat syntiä tehneet, joiden ruumiit kaatuivat erämaahan?
   18 Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille?
   19 Ja niin me näemme, että he epäuskon tähden eivät voineet siihen päästä.
   ( Hebr. 3)

   11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
   13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
   14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
   ( Matt. 24)

   • Anonyymi

    Älkää unohtako mitä uskontunnustuksenne merkitsee!

    Uskontunnustuksen kaltaisuuden vaikutuksien selitykset katekismuksista:
    'Meillä ei ole järkeä'
    'Meillä ei ole ymmärrystä'
    'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
    'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
    'Olemme syntisiä'
    'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
    'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
    'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

    Eron saaneiden pitä ymmärtää se, että uskomalla uskoo Paavalin tekstien Herra Jumalaa ja Barjeesusta KRISTILLISTEN KAIKKIVALTIAAN JUMALAN JA JEESUKSEN NIMEEN HEITÄ PILKATEN!
    Ehkä asioiden tarkempi tutkimiset auttasi ettei vaihingossa eksy taivastieltä tänne:
    Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
    24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
    Ja seuraus:
    25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


  • Anonyymi

   Se vahvuus ei ole mitattavissa uskolla vaan Keneen uskoo:
   Näin se kristittyjen joulupukki muuttuukin uskossa....:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Joulupukki#Suomi
   "Euroopassa Martti Luther halusi korvata mielestään liian paavillistuneen Nikolauksen juhlan ja alkoi opettaa vuonna 1535, että Jeesus-lapsi tuo lahjoja jouluaattona[4] ja kehitti Christkind-juhlan (saks. Kristus-lapsi), jossa lahjat toi Jeesus-lapsi eikä Nikolaus. Sana Christkind muuttui Yhdysvalloissa vuosien saatossa muotoon Kriss Kringle, jota ironisesti pidetään nykyään siellä joulupukin toisena nimenä. Joulupukin ja Kristuksen hahmot ovat siten sekoittuneet toisiinsa.[3]"

   • Anonyymi

    Tuosta joulupukki ilmiöstä ovat asiantuntijat varoittaneet ja aiheelliesti sillä Joulupukki on valheellinen lapsen mieleen asetettuna ja johon pitää usko että saa lahjoja JA ne ominaisuudet johtavat siihen, että lapset oppivat uskomaan väärään tietoon ja ennenkaikkea valehtelemaan itsekkin kun vanhenemisen myötä oppivat ymmärtämään totuuden. Joten monilla uskovaisilla on taakka kannettavana jonka ovat "joulupukilta saaneet" ja jota vanhentuneina edelleen narsistisina puolustavat.
    Uskonvapauden kansalaisilleen antanut Suomen Perustuslaki ei kiellä palvelemasta laittomuuden Saatanaa "Jumalana" ja "Barjeesusta Jeesuksena" MUTTA laittomuudeksi se muuttuu jos ja kun niitä palvellaan kristillisten Kaikkivaltiaan Jumalan ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen.
    https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
    Mm nämä laittomuudet rikkovat Jumalanpilkka ja Älä tapa Lakia:
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
    Lasten eksyttämiseksi on laadittu paljon satuja ja oppeja, luterilaisten toimesta ja sen lisäksi pyhäkouluja joissa on vaara että lapset menettävät syntyisään saamansa lahjat jotka korvataan lapsia manipuloivien opeilla.
    YLE teki muutama vuosi sitten hyvän ohjelman joka myös kannattaisi lasten vanhempien katsoa YLE;n nettisivustolta jos se viellä olisi tarjolla.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   USKONTUNUSTUKSEN ANTANEITA EI KAIKKIVAILTIAAN LUPAUKSET PELASTA Heistä luopuneita: http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

   Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
   Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
   10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
   Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

  • Anonyymi

   Vooi Jeesusparkaa miten nuppi sekaisin hänkin polkunsa taivalsi.

  • Anonyymi

   Jeesuksella on yhä parhaat sanat uskontojen keskuudessa. Jos hän olikin vieraasta maailmasta ja jos hänen Jumalansa olikin vieraan maailman Jumala.

   Maapallolla on paljon alien olentoja vieraista aurinkokunnista, mutta toista Jeesuksen kaltaista ei ole tullut. Hänen maailmansa verrattuna meidän maailmaamme on varmasti huonompi ja hänen maailma on supermaailma jossa Jumala on todella hyvä.

   • Anonyymi

    Kirjoitusvirhe: piti sanoa hänen maailmassa on varmasti parempi verrattuna meidän maailmaamme. Oikea supermaailma, jossa yhteys Jumalaan on jokapäiväinen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   434
   2711
  2. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2209
  3. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   232
   1901
  4. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1201
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   7
   1148
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   918
  7. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   18
   830
  8. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   818
  9. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   753
  Aihe