On aika keskittyä oman maan asioihin.

Anonyymi-ap

Lahopäät luleevat että heidän tehtävä on jatkuvasti ottaa kantaa koko maailman asioihin, eikä niillä ole edes omia kantoja, vaan toistelevat vain bottimaisesti eri hömppä ja juorulehdistön maksettuja täysin asenteellisia kirjoituksia. Johtuukohan siis rokotteesta tällainen täysin aivokuollut bottimainen käyttäytymiskuvio?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisestä voidaan nykyaikana tehdä transhumanistinen robootti ruiskuttamalla häneen elektromagneettista grafeenia

      • Anonyymi

        Rahaa on niin paljon että pitää SÄÄTIÖITTÄÄ ja varastaa, lisää huutaa vasukkaministerit, matuilun hoitoon ei kattoa saa laittaa.
        https://yle.fi/a/74-20008876


      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        jep


    • Anonyymi

      ulkomailta johdetaan suomen päätöksiä !!!

      • Anonyymi

        Näin on, ja Suomen vajakkihallitus myöntyy kaikkeen soopaan ja miljardit vilisevät, ryöstöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on, ja Suomen vajakkihallitus myöntyy kaikkeen soopaan ja miljardit vilisevät, ryöstöä.

        Menehän vähän ulos persu. Koko päivän istuminen ei ole hyväksi.


    • Anonyymi

      Kyllä

    • Anonyymi

      Uuninpankkopoika - joka valitettavasti lopettelee hyvää blogiaan, kuitenkin hyvästä syystä - asetteli Perussuomalaisten kannatuksen ja kannattajat mielestäni aika osuvasti, se porukka ei toimivaan politiikkaan keskity vaan he juoksee enemmänkin vouhotusten ja kaikenlaisen pinnallisen perässä.

      Perussuomalaisten äänestäjien kannalta heidän paikkansa olisi keskustavasemmistolaisessa hallituksessa - mutta täysin absurdisti jopa PS johdossa haaveillaan porvarihallituksesta Kokoomuksen kanssa.

      On ilmeisesti niin että Perussuomalaisten pitää saada sahata omaa oksaansa ja sen lisäksi myös kaikkien muidenkin oksaa, yksinkertaisesti siksi että hallituskipeys ja kykenemättömyys politiikan ymmärtämiseen tai politiikan valheiden selvittelyyn on siinä määrin suurta.

      Erityisesti keskustalaisen politiikan pitäisi kyetä näkemään tyypillisten Kokoomuksen ja SDP:n valheiden lävitse, ne valheet johtaa kansan täysin systemaattiseen syrjintään ja kansan kahtiajakoon.

      Kun Kokoomus/Eteläranta ja SDP/Hakaniemi päättävät ajaa omia etujaan - etenkin yhteistyössä keskenään - se tarkoittaa koko Suomelle erittäin huonoja aikoja koska tuollainen vallankäyttö johtaa siihen että markkinoiden toiminta ajetaan alas, ja sen jälkeen kaikki taloudenpito ja työllisyys perustuu väkisin ottamiseen.

      Minkäänlaista toimivaa saati sitten hyvää taloutta ei tulla saamaan aikaan millään pakkoratkaisuilla, pakolla saadaan ainoastaan talous alas ja perusteeton kertaluonteinen tulonsiirto hyväosaisille ja sen jälkeen Suomi kyykkää entistä enemmän alaspäin.

      Demareilla ja PS kannattajilla on enemmän yhteistä keskenään, kuin mitä PS johto typerästi haaveilee porvariyhteistyöstä. Eihän PS:ssä ole mitään porvareita vaan tavallista resuista kansaa mitä on muidenkin keskustavasemmistolaisten puolueiden kannattajissa paljon.

      • Anonyymi

        Tässähän nämä pari olennaista lausetta Uuninpankkopoika blogin tämän päiväisestä asiaa liippaavasta jutusta:


        "He elävät ihan omassa todellisuudessaan tajuamatta, että kun Suomi säästää, niin se säästää kansalaisten hyvinvoinnista."

        "Jos kansa haluaa selkäänsä, niin kansan pitää saada selkäänsä."


        Näinhän se on, että ei hevostakaan voi pakottaa juomaan vettä vaikka sen voikin taluttaa veden äärelle. Hieman voisi parantaa PS:ssäkin näitä poliittisia älyttömiä ajatuksia, Riikka Purralla tuntuu olevan hieman vaikeuksia pysyä poissa KOK/SDP ratkaisuista, tavallaan samanlainen ongelma on myös Keskustalla ja Annika Saarikolla.

        Molemmat pohdiskelee pitäisikö liittyä KOK vai SDP joukkoihin, vaikka kumpikaan ei auta mitään, ei erikseen eikä yhdessä. Keskustalaisten ryhmien pitää kyetä näkemään ne vaarat mitä KOK-SDP yhteistyö tekee koko Suomelle, ja keskustalaisien (myös PS) pitäisi saada aikaan politiikka jolla ajetaan koko kansan etua.

        Vastaukset eivät löydy oikealta eikä vasemmalta, vaan keskitie on oikea suunta, ja talousmielessä se tarkoittaa myös sitä että on saatava aikaan suomalaisesta työstä kannattavaa kauppaa etenkin maailmalle päin, sitä vastuuta ei KOK eikä SDP tule kantamaan koskaan, koska heitä kiinnostaa enemmän perusteettomat indeksikorotukset ja vastikkeettomat osaketuotot, vaikka viennin osuus suomalaisten tulonlähteenä vaarantuu heidän ratkaisuillaan.


    • Anonyymi

      Hyvä idea

    • Anonyymi

      Sinulla varmaan

    • Anonyymi

      keskittykää lahopäät

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      178
      9404
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      69
      7228
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      60
      3645
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      105
      1428
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1332
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1293
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1199
    8. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      228
      1188
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1003
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      931
    Aihe