Rasismin vastustamista pidetään Patmoksessa laittomana "politiikkana"

Anonyymi-ap

Äärikristityt eivät vaan pääse eroon homofobiastaan.

Tampereen seurakunnat jakoi koteihin 8500 joulukalenteria.
25. päivän luukusta sattuu avautumaan naispari.

Äärikristyillä tietenkin meni yhdestä ainoasta luukusta sembalot sekaisin (alla mielipide Patmokselta)
"Kuva on täysin sopimaton valinta joulukalenteriin, koska silloin kirkko esittää Jeesuksen olevan lesboparin lapsi. "

Tampereen seurakuntien Silta-lehti kirjoittaa kyseisestä kalenteristaan ja pelkästään hyviä asioita siinä näyttäisi olevan ja mainitaan sekin, että "etteivät kaikki ole ”päivi räsäsiä” "
ttps://www.siltalehti.fi/sivustot/silta/juttusilta/usko/jeesuksella_on_hyva_brandi.61789.news

18

189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika helpolla on päästy. Ajatella jos sieltä olisi putkahtanut hurmahenki. Sitä ei olisi kestänyt kukaan eikä sen jälkeen Raamatusta olisi jäänyt mitään jäljelle kun sillä olisi toisia lyöty päähän. Nyt meni aikaa tyynesti ja sivistyneesti.

   • Anonyymi

    Rasistisesti käyttäytyvät äärikristityt voisivat olla avaamatta joulukalenterin luukkuja, ettei vihan vimma heidän sieluissaan lisääntyisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rasistisesti käyttäytyvät äärikristityt voisivat olla avaamatta joulukalenterin luukkuja, ettei vihan vimma heidän sieluissaan lisääntyisi.

    Rukoillaan heidän puolesta jotta tekisivät parannuksen ja joulunhenki tulisi heihinkin.
    Onhan sentään vapahtajamme syntymäjuhla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rukoillaan heidän puolesta jotta tekisivät parannuksen ja joulunhenki tulisi heihinkin.
    Onhan sentään vapahtajamme syntymäjuhla.

    Kannattaa juhlia Jeesukselle asetettua syntymäpäivää, vaikka jouluisin väärään aikaan, kun loppupelissä sillä ei ole mitään merkitystä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rasistisesti käyttäytyvät äärikristityt voisivat olla avaamatta joulukalenterin luukkuja, ettei vihan vimma heidän sieluissaan lisääntyisi.

    Niin juuri


  • Anonyymi

   Änkyräkristittyjen määrä vähenee jatkuvasti, mutta viimeiset jäljelle jääneet huutavat eniten ja entistäkin pikkumaisemmista asioista.

   • Anonyymi

    Änkyrä”kristittyjä” ovat he, jotka sanovat itseään kristityiksi, mutta joille kristinuskon totuudet eivät kelpaa ja kunkin maailmanajan ”totuudet” sitäkin enemmän.
    Joulukalenterikin halutaan politisoida ja maallistaa, eikä välitetä ja malteta tehdä sitä kristinuskon ehdoilla keskittyen Joulun sanomaan. Änkyrä”kristitystä” todellinen Jeesus-lapsi vanhempineen ei kuulu joulupäivän luukkuun, vaan Jeesuksen vanhempia on parempi laittaa korvaamaan kaksi ihan muuta naista sopivasti Seta-hengessä.


  • Anonyymi

   silta lehteä ei ole postista pudonnut 🤔 🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Oikein hyvää Joulua sinne Äkväjoelle jäähylle, Pe.ku. 🤣

  • Anonyymi

   Mutta lopulta se ei edes ole mikään änkyrä, joka vastustaa homoja. Niitähän on pilkattu iät ja ajat.

   Mutta todellinen änkyröiden äiti on se joka herjaa hurmahenkiä. Asiaa mitä ei edes tiedä olevan olemassa. Sellainen on kaikkien vatipäiden kuningas.

   Asiat pitää osata suhteellistaa.

   • Anonyymi

    Pilkkaukselle on tulossa loppu ja se saa änkyräuskovaisten päänahan hilseilemään.


   • Anonyymi

    Mikähän tässä on homojen vastustamista tai pilkkaamista?
    Toivottaisiin vain, että seurakunnan kalenteri pysyisi kristillisenä ja Jeesusta, joulun tähteä kunnioittavana.


  • Anonyymi

   Viimeinen luukku on suoraan suomalaisesta joulusta. Naiset seimen äärellä ja miehet jossakin ryyppäämässä.

  • Anonyymi

   Tollaset kalenterit pitää yllä kristinuskoa Suomessa.
   Se pitäisi tuolla laitapuolella hyväksyä että kristinusko hiipuu pois kokonaan ilman toimenpiteitä.

   Onhan helluntailaiset , Vapaakirkko, SLEY, Kansanlähetys ja monet muut vastaavat jo muuttaneetkin käytäntöjä.
   Helluntailaisten konferensseissa ja Maata näkyvissä-festivaaleilla, porukka on houkuteltu heavy- ja Rock-yhtyeillä ja seurakunnissa on New agea ja lapset ja nuoret joudutaan pitämään mukana karkki ja muilla tarjoiluilla.

   Kaikki muu on siis jo muutettu, mutta mitään homouteen liittyvää ei saisi olla pisaraakaan.

   T: Aloittaja

  • Anonyymi

   On sillä merkitystä, kun Joulun sanomaa vähätellään valitsemalla joulupäivän luukkuun naispari lapsen kanssa Jeesus-lapsen sijaan. Tulee esiin liberaalien tärkeysjärjestys: Setan sanoma tärkeämpi joulunakin.

  • Anonyymi

   Ethän käytä fobia-sanaa ja muitakaan sanoja, joiden merkitystä et tunne ja heittelet muka ”asiantuntijana” noinkin harvinaisia diagnooseja muista ihmisistä. Kyseessä on pelkkä lapsellisesti keksitty haukkumasana, leimakirves, jolle ei ole mitään järkevää perustetta, kun yhtään tarkemmin miettii. Emme voi rehellisesti väittää ketään miksikään homofoobikoksi fobiaan liitettyine oireineen. Erimielisille keksitty fobia ei ole todellinen syy siihen, että he esittävät kritiikkiä jotain muutosta kohtaan ja on ylipäätään eri näkemyksiä asioista. Samalla logiikalla voisi keksiä pilvin pimein erilaisia ”fobioita”, joista syyttää eri tilanteissa mieltä olevia - Ei mitään järkeä siis.

   • ”Erimielisille keksitty fobia ei ole todellinen syy siihen, että he esittävät kritiikkiä jotain muutosta kohtaan ja on ylipäätään eri näkemyksiä asioista. Samalla logiikalla voisi keksiä pilvin pimein erilaisia ”fobioita”, joista syyttää eri tilanteissa mieltä olevia…”

    Kun miettii sitä, miten tuo ”erimielisyys” sitten tulee esille, ei voi välttyä havaitsemasta, että usein se on liioiteltua, vihamielistä sekä vahvasti vääristelyä.
    Kun fobia määritellään näin että se ”…on johonkin tiettyyn kohteeseen tai tilanteeseen kohdistuva liiallinen tai epärealistinen pelko. (Lähde ”Matti Huttunen: Määräkohteinen pelko (fobia) Lääkärikirja Duodecim.”)”, niin ikävä kyllä näyttää aika usein toteutuvan juuri fobiana eikä vain pelkästään eri mieltä olemisella.


  • ”Rasismi ja toisten ihmisten tuomitseminen ei siksi kuulu mielestäni kristinuskoon lainkaan. Totta kai Raamatusta voi löytää yksittäisiä lauseita tukemaan mitä tahansa kauheuksia, mutta yleinen teema siinä kirjassa on kyllä puhtaasti rakkaus.”

   Raamattua tosiaan voi käyttää vaikka minkälaiseen tuomitsemiseen sekä vihan lisäämiseen. Mutta etenkin UT:ssa painopiste on rakkaudessa. Rakkaudessa mitä niin jotkut uskovat tuntuvat pelkäävän.

   ”Kalenterin teemoja ovat esimerkiksi sielu, siunaus, rakkaus, rauha ja rukous. Osa teksteistä on sidottu tiettyyn päivään, osan järjestystä on vaihdettu matkan varrella.
   – Pyrin siihen, että tekstit puhuttelisivat ihmisiä, jotka ovat uskossa, mutta myös heitä, joille kirkko tai uskonto eivät ole hirveän tuttuja.”

   Kalenterissa on siis paljon asiaa, tärkeää asiaa siis. Tämä vain taitaa tuomitsijoilta unohtua, kun on niin kova himo päästä panettelemaan muita ihmisiä.

   ”Pari vuotta sitten hän kertoi avoimesti uskostaan Jumalaan. Hän oli kuitenkin epäröinyt ottaa asiaa esiin, koska pelkäsi, että häntä pidettäisiin tekopyhänä tai ahdasmielisenä. Hän huomasi, että monella muulla on sama pelko.”
   siltalehti.fi Jeesuksella on hyvä brändi 2.11.2022

   Kalenterin tekijä kertoo eräästä tärkeästä seikasta – siitä miten nämä eräät uskovat ovat kyenneet lokaamaan uskovien maineen omilla teoillaan ja käytöksellään.

   Olen itsekin havainnut aivan saman, niin monia usko kiinnostaa, vaan ei juuri noiden eräiden vuoksi edes uskalleta siitä puhua – ettei tule lytätyksi juuri noiden eräiden uskovien taholta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3289
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   993
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   905
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   829
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   780
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   765
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   739
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   44
   728
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   696
  Aihe