Kaksoisliekit

Anonyymi-ap

Kaipaisin jutteluseuraa asiasta, kannattaako täältä edes etsiä vai onko trolleja täynnä koko palsta? Ajatuksena olisi vähän sellainen vertaistuki, jaetaan kokemuksia. Ehkä se vastaavat toisiaan. Tuntuu, ettei kyllä kukaan ymmärrä kun yritän kertoa, siksi puhuisin mielelläni sellaiselle, joka on ehkä kokenut saman. Pelkään, että tämä ei koskaan mene pois ja vietän koko elämäni tällaisena, koska mihin ihminen pääsisi itseään? Näihin kokemuksiin varmasti mahtuu monenmoista, sellaisia, jotka eivät ole yhdessä ja sellaisia jotka ovat olleet koko elämänsä yhdessä, sellaisia joiden tiet erosivat ja he sitten kohtasivat uudelleen ja sellaisia jotka pysyvästi jäivät erilleen.

Mä olen itse edelleen vain joissakin "tiloissa", en pohjimmiltaan edelleenkään tajua että hän ei ole tässä. Tunteet nostavat aina päätään kuitenkin jonkun asian seurauksena, joten niitä on turha tukahduttaa. Tää on jotenkin syvintä mussa. Kipu tulee jostain kaukaa, ja kun muutin vaikka monen vuoden jälkeen hänestä, tunsin edelleen kaipuun niin voimakkaana kuin se olisi eilinen. Olen peloissani, olen jo yli kolmekymmentä ja tapasin tämän henkilön päälle parikymppisenä. En usko, että meistä tulee mitään ja olen sinut asian kanssa tietoisesti mutta aina jostakin syvältä kumpuaa se tuska. Näen edelleen unta hänestä joka yö, tiedän sen, koska mun sisimmällä on vain tarve tuoda meidät sillä tavalla yhteen. En voi olla ilman ja tiedän sen. Tää ei vain mene ohi, niin kuin muut suhteet vaan tän kanssa mä oon aina elänyt näin niin kuin sairauden. Kun se alkoi, tunsin yhtäkkiä sellaista tuskaa kuin sieluni olisi revitty kappaleiksi, jotten voinut lähteä mihinkään. Oli ihan tavallinen päivä emmekä tunteneet toisiamme. En ajatellut hänestä edes mitään, mutta kun olisi pitänyt lähteä, niin en pystynyt. Tapaamisesta lähtien olen ollut vaan ikään kuin jossain tilassa uponneena, en oikein saanut kiinni mistään, ei kunnon ammattia ei mitään. Ja oli pakko lopulta lähteä, vaihtaa asuinpaikkaa. Tuli aivan mieletön tuska, joka tosin on vähän väistynyt mutta pohjimmiltaan tämä asia ei ole muttunut miksikään. Tunteet tulevat yhä, olemme jotenkin vedettynä toisiimme kiinni ja törmään häneen uskomattoman helposti, tai se asia tavalla tai toisella nostaa päätään jotakin kautta (en mene yksityiskohtiin koska ne ovat tunnistettavissa). Ja tällaista tää aina on, piiri pieni pyörii.

13

1037

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Richard Bachin Silta yli ikuisuuden on hieno tarina ihmisten kohtaamisesta ja "taiasta" siinä.
   Bach muistetaan ehkä paremmin Lokki Joonatanista, mutta hän kirjoitti myös muita vähintään yhtä hyviä kirjoja.

   Mikä on "Kaksoisliekki"?

   • Anonyymi

    No itse asiassa en tiedä ja siitä on jo niin monta versiota pinnalla että vaikea käsittää, mitä alkuperäisen termin takana piilevä kokemus edes on. Mä kuitenkin yritän, että josko tämä olisi sitä tai jollekin toiselle olisi käynyt samoin.

    Itse koen ja tiedän, että se mitä mulle tapahtui oli jotain vähän epätavallista, outoa, koska yleensä ajat tulevat ja menevät - niistä kuuluisi päästä. Tämä asia kuitenkin on säilynyt muuttumattomana ja elämää hallitsevana tekijänä. Tiesin jo sen siinä ekana hetkenä, että nyt on vähän outo olo, mutta ei se tietenkään itsessään paha asia ole. Vaikea käsitellä tai ymmärtää tai integroida osaksi itseä, koska ei normaalisti ihmissuhteet tuolleen mene. Ihminen tapaa toisen uutena, erillisenä ja yleensä ystävystyy, on romanttisia tunteita, on rakkautta. Tää ei ole mitään niistä, meillä ei ollut mitään yhteistä, emme normaalissa elämässä olisi edes kohdanneet koska olemme vain niin eri maailmoissa ja meillä on niin erilaiset elämät. No ei sen este sinällään pitäisikään olla, mutta hän on mennyt menojaan joka tapauksessa. Silti sisimmässäni on kuin aivan toinen maailma, jossa olemme ikään kuin yhdessä ja se hallitsee eikä mene mihinkään. Tässä tavallisessa arjen maailmassa ei ole mitään. Unessa sitten hän on läsnä tavalla tai toisella.

    Olen itse tulkinnut sen niin, että no ihmisethän kasvavat niin että rakennamme kerroksia joiden alle sisimpämme jää. Pohjimmiltamme ehkä sopisimme toisillemme täydellisesti, mutta se osa on niin syvä, ettei sitä saavuta - kaikki ihmiset eivät haluakkaan saavuttaa vaan pakenevat. Me rakennamme ihmissuhteet sen varaan, kun meistä on mukavaa eli pysymme kuoressamme ja mukavuusalueellamme ja valitsemme kumppanit jotka tukevat sitä - valitettavasti! We don't know love like we should, on sanonta mikä mielestäni pitää paikkansa. Tässä nimenomaisessa tapahtumassa oli juuri päin vastoin - aivan mieletön vetovoima, mutta elämät eivät täsmää ollenkaan.

    Mä olen kyllä onnellinen, jos hän on. Ja toivon hänelle kaikkea hyvää, mutta on rankkaa, kun heti täytyy lähteä eikä saakkaan olla lähellä... Mutta sitten taas, en koskaan käsitä sitä, että en tule näkemään häntä enää, että ei hän tule olemaan tässä. Ja tähän dilemmaan törmään aina uudelleen ja uudelleen. Mun elämä on pysähdyksen tilassa, ei ole koskaan muita, ei ehkä voi tullakkaan. Miten voisi, kun se hän on hän, hän ei voi olla kukaan muu ellei ole monessa paikkaa yhtä aikaa.


   • Anonyymi

    Kaksoisliekki on se, kun pieraset kaks kertaa sarjassa liekkipierun. Eli sytytät pierun tuleen edellisen pierun liekillä.


  • Anonyymi

   Arvaas mitä? Just sytytin pierun tuleen ja sain vielä sytytettyä toisenki pierun tuleen edellisen pierun liekillä! Täähän on se kaksoisliekki? Häh!?

   • Anonyymi

    Siis hyi hitto miten ällöö! Ihme sika!


  • Anonyymi

   Twin flame ja starspeed.
   En mä ole demoninen nettipappi.

  • Anonyymi

   kaksoiliekit ovat toistensa vastakkaisia polariteetteja ja jokainen asia, joka sinussa/hänessä on kesken tai haavoilla, tulee pintaan. Tuosta johtuu kaikki tuntemukset, joissa kaksoisliekkisuhdetta kuvataan repivänä ja piinaavaana. Siinä ei auta kuin alkaa opetella keskittymään läsnäoloon eikä niinkään pohtia sitä toista tai edes kaksoisliekkisyyttä. Sillä, te olette jo toisissanne kiinni ja jatkuvassa vuorovaikutuksessa, siksi ei tarvitse toista niin miettiä. Kun keskittyy läsnäoloon ja itseensä, niin alkaa samalla myös korjaamaan itseään ja pysymään tasapainossa. Kaksoisliekkisuhteen ei tarvitse johtaa romanttiseen parisuhteeseen. Itse asiassa kaksoiliekkisuhteet eivät useinkaan ole niitä parhaita parisuhteita. Parisielusuhteet ovat.

   Minulla on kaksoisliekki. Hän asuu toisessa maassa ja me olemme lapsesta asti tavanneet toisiamme unissamme. Kaksoisliekkini ei uniaan muista, mutta kun tapasimme, hän tunnisti minut välittömästi. Minulle oli yllätys taasen se, miten jo tavatessamme ikäänkuin tiesin hänestä kaiken ja hänen pienen kylänsä erikoisista maamerkeistä. Vaikka hän ei uniaan muistanut, eikä sillä lailla ollut henkisesti virttäytynyt, hän tunsi, että meidän välillämme on jotain outoa ja kutsui minua aina noidakseen. Hän olisi halunnut parisuhteen, mutta elämämme eivät vain mitenkään osuneet yhteen niin, että se olisi ollut mahdollista. Rakkaus välillämme ei silti koskaan kadonnut. Se on hyvin intensiivistä, mutta ei parisuhteellista. Olen suhteessa sitten parisieluni kanssa. Hän sitten on ollut lapsesta asti henkinen, kuten minä ja hyvä niin, sillä vain tämä parisieluni hyväksyi minut tällaisenaan ja tietoisena siitä, että rakastan toistakin. Hän tajusi mikä ero näillä kahdella on ja että tuo kaksoisliekkini ei uhkaa meidän parisuhdettamme. TÄmä parisuhderkkauteni on ollut oikeasti erityisen hyvä parisuhde. Odottelen innolla, jos kaksoisliekkini avautuu joskus henkisesti, siis tietoisella tasollaan, jotta pääsemme puhumaan näistä asioista syvemmälti.

   • Anonyymi

    Se, kun se rakkaus ei lähde, ei muutu, ei häviä. Sitä vaan jollakin tasolla odottaa, että kohtaa toisen uudelleen vaikka tiedän että realiteetit sille eivät ole kovin hyvät. Hän ei halua tai pysty olemaan millään tasolla läsnä.

    Kaikille ihmisille henkisyys ei ole tarpeellinen työkalu ja sekin täytyy vain hyväksyä.

    Omani kanssa olimme kyllä samanmoisia sillä tavalla ja vain hänen kanssaan pystyin olemaan täysin oma itseni. Valitettavasti hän torjuu minut myös eikä kai halua mitään syvempää tai sitten olemme niin erilaisia etten ehkä edes viihtyisi. En kuitenkaan ole tavannut toista ja se pelottaakin, että tähän menee koko elämä kun koko ajan edelleen vain kaipaan häntä. :( Tuntuu vaan, että toisilla se elämä menee kuitenkin eteenpäin. Itse olen vaan jossain limbossa...

    T: ap


  • Anonyymi

   Itse en suosittelisi etsikelemään mitään "parisieluja" ja siinä on se toiveajattelun vaaraakin, että "tämä henkilökö se nyt sitten on". No, yleensä ei ole ja on paljon todennäköisempäää kohdata sujuvasti teeskentelevä ja huijaava psykopaatti.

   • Anonyymi

    Ei toimi "liian hyvät" muutenkaan. Ennenpitkää iskee kyllästyminen koska liian pitkässä ja intiimissä yhteiselossa tulee vastaan ihmisen biologia ja pohjaton jännän nälkä. Ja sit tosiaan nää narsisti-psykopaatit jotka huijaa. Näiden piruparkojen turmelemat ihmisraunio-exätkin aiheuttaa vain tuskaa ympärilleen.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Oih! Tosi ihana stoori! Tässähän ihan herkistyy!


  • Anonyymi

   Palsta on täynnä trolleja koska ihmiskunta ansaitsee sen!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   31
   4997
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   319
   3065
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1767
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1732
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   67
   1625
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   286
   1200
  7. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   118
   1003
  8. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   823
  9. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   80
   814
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   81
   765
  Aihe