Asko Eho: Ihmiset eivät ymmärrä!!

Anonyymi-ap

9

118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   TUhoAJAn tuhowoimaan ei eläin pysty!

  • Anonyymi

   Ruput jälleen kerran paljastavat älynlahjojensa niukkuuden.

   • Anonyymi

    Kyseessä on edelleen vain yksi rupu, Kapi.


  • Anonyymi

   AHO KEPUN PUMMI KANNUKSEN KAUHU. PUTTE SETÄ POTKAS PUMMIN PIKALLE PANKISTAAN IHAN KUIN NORDEA NALLE WALROOSIN.

  • Anonyymi

   LAINAUS TEKSTISTÄ:

   Aho oli luopunut kohun saattelemana tehtävistään Sberbankissa, suuressa venäläispankissa. Ahon mielestä häntä arvostelevat eivät ymmärrä asioita.

   ”Nämä ihmiset”, Esko Aho sanoo. Aho itse uskoo, että hänet haluttiin tehtävään siksi, että hän on ”harvinainen eläin” – yhdistelmä entistä pääministeriä, yritysjohtajaa ja akateemisuuutta.

   KOMMENTTI: TUONKALTASTA ITSEKEHUA JA ELÄIMEKSI VERTAUSTA VOIMME ODOTTAA VAIN KEPULILTA.

  • Anonyymi

   "Esko Aho,se on ihan laho.
   niin myös Juhantalo".

   Anteeksi kirjoittajan.

  • Minusta Esko Aho puhuu taas kerran ihan viisaita. Hän on poliittinen realisti. Ymmärrän itse kyllä idealistejakin, mutta vähemmän moralisteja. Aho perussanoma tuossa oli se, että Suomi on pieni maa, jonka on tultava toimeen siinä vähemmän täydellisessä maailmassa, missä elämme. Johonkin kohtaa joudutaan tietysti se punainen viiva vetämään moraalinkin takia ja nyt se on esim. Venäjän raakalaismainen hyökkäyssota Ukrainaan. Olemme katkaisseet välimme ainakin toistaiseksi tähän raakalaiseen, mutta ihmisoikeuksia loukkaavaan Kiinaan emme, koska se olisi vastoin etujamme. Kiina ei ole mennyt vielä niin pitkälle, että sen ja lännen välit olisivat katkenneet. Vasta jos niin käy, voimme seurata perässä, mutta emme koskaan eturintamassa. Tämä on tietysti inhottavaa poliittista realismia, mutta en tuomitsisi sen vuoksi Esko Ahoa, sillä ei hän ole yksin maailmassa eikä Suomessa, jolla on tällaisia ajatuksia.

   Itse pidän yhtenä Kepun tuhon tien virstanpylväänä sitä, kun puolue hylkäsi EU-sopimuksen junttaamisen vuoksi Ahon. Hylkäämisen sijaan Kepun olisi kannattanut markkinoida Ahoa EU-liittomme isänä. Hänhän toimi tässä asiassa erittäin kunniakkaasti Suomen parhaaksi. Hän vertautuu siinä Mauno Koiviston ohella presidentti Niinistöön ja pääministeri Mariniin, jotka toimivat ripeästi Suomen liittämiseksi Natoon turvaan Venäjän aggressiolta.

   Itse olen äänestänyt vain kerran kepulaista ja nimenomaan silloin Esko Ahoa hänen pyrkiessään presidentiksi. Ei hän pääsynsä presidentiksi olisi ollut ainakaan mikään onnettomuus Suomelle, sillä EU-ratkaisussa hän konkreettisesti osoitti, että maan etu on hänelle paljon tärkeämpää kuin oman puolueen etu.

   • Anonyymi

    Taisi Aho myös tuossa haastattelussa todeta, että Viro ja Latvia käyvät edelleen kauppaa Venäjälle noin 7% bruttokansantuotteesta, vaikka meillä oletetaan ihan muuta.
    Eli pienen maan kuten Suomikin pitää todeta bisneksestä kuten Tapsa Rautavaara omastaan, "voi kuinka pieninä palasina onkaan mun leipäni maailmalla".


  • Anonyymi

   Julkisuuteen tarvitaan enemän Ahon ja Sipilän viisauksia, niin Keskustan kannatus saadaan 10% tuntumasta lähemmäksi 5%:ia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   103
   2317
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1702
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   178
   1527
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1367
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1194
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   80
   949
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   101
   862
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   165
   860
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   783
  Aihe