Päätin kirjoittaa kansalaisaloitteen

Tervehdys arvon lukijat!

Päätin kirjoittaa kansalaisaloitteen minulle tärkeän konseptin pohjalta eli mielenterveyden. Kopioin alle kirjoittamani aloitteen keskeisen sisällön, mikäli joku olisi kiinnostunut aiheesta. Huomasin aiheen kirjoitettua että aloitetta ei voi lähettää mikäli viittä (5) vastuuhenkilöä ei ole valittu. Täten toivoisin kaikkia kiinnostuneita pohtimaan mikäli teillä olisi halukkuutta olla yksi näistä vastuu henkilöistä. Sähköposti osoitteen siis tarvitsen keneltä tahansa joka on valmis vastuuhenkilöksi tulemaan. Mikäli haluatte olla yksi näistä vasuuhenkiöistä kertokaaa miten haluatte että sähköpostiosoitteen vastaanotan. Kiitokset ja rauhallista sekä antoisaa uuden vuoden odotusta!

Otsikko: Psykoterapeutin käynnit oltava ilmaisia kaikkille

Sisältö: Mielenterveyteen liittyvät palvelut on oltava ilmaisia kaikille niitä tarvitsiville. Tämä ei ole ehdotus, vaan vähimmäis vaatimus hyvinvoivalle yheiskunnalle. Suomi on edelläkävijä monessa yhteiskunnallisessa ongelmassa, kuten nais-pääministerin valissa. Miten silti voi olla mahdollista että pärjäämme maailman tasolla heikosti mielenterveys ongelmien tilastoissa.

Perustelut: Emme tule olemaan tasa-arvoinen yhteiskunta mikäli emme salli kaikille saman arvoista oikeutta mielenterveydellisiin palveluihin. Tämän vuoksi ennemmin kuin minkään muun eteen, valtion on oltava valmis antamaan 100% vakuus kansalaisten mielenterveys palveluiden kustantamisesta. Ennen kuin mitään uutta voidaan edes lähteä kuvittelemaan rakentamaan Suomen tulevaisuuden eteen, on meidän pystyttävä palvelemaan niitä jotka nyt voivat huonosti Suomessa. Ne jotka Suomen tulevaisuuden tulevat luomaan, ovat myös niitä joita meidän nyt tulee auttaa, kaikin resurssein jotka käytettävissä on. Jos me emme tätä vähimmäistäkään ihmiskunnallista ongelmaa voi korjata, ei meillä ole muuta tietä kuin mennä luokalliseen yhteiskuntaan joka ei tule kun vain sortumaan ja tämän aikakauden aikana ei ole muita onnellisia kuin ne joilla on valuuttaa takanaan.

2

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjoitusvirhe korjattu: valissa -> valinnassa

    • Anonyymi

      Hyvä aloite, toivottavasti on saanut kannatusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe