Hallitus ja erityisesti sisäministeri tiedättekö, että S-pankin ongelmat jatkuvat ja ongelmaa

Anonyymi-ap

pimitetään. S-pankin tileillä olevia varoja tyhjennetään jo siihen malliin, että poliisi on vastahangainen kirjaamaan edes rikosilmoituksia. Tuttaviltani S-pankin kahdelta eri tililtä tyhjennettiin joulua ennen merkittävät summat eli tuhansia euroja. He tekivät S-pankin kehoituksen mukaisesti rikosilmoituksen.

Poliisi oli kuitenkin vastahankainen ilmoituksen shteen ja kertoi että turhaa touhua, näitä tilintyhjennyksiä on jatkuvasti. Takana oleva toinen poliisi oli vielä säestänyt valitellen, että jos rahat olisi menneet Tanskaan tai Britannia niin, olsi pieni mahdollisuus saada ne takasin. Mutta kun ne meneivät Ruotsiin, niin on hyvin vaikea saada niitä takasin. Mistä tämä konstaapeli ylipätään tiesi, että rahat siirtyivät Ruotsiin?

Teidän on nyt aika tehdä asian eteen jotain.
Ensinnäkin tehkää tiedotus ja varoitus S-pankista ja sulkekaa vaikka koko pankki niin pitkäksi aikaan, että osaavat selvittää rötökset ja palautatvat ryöstetyt summat.

Toiseksi suojelkaa suomalaisia ja erottakaa jokainen viranhaltia, joka kitisee "se on niin vaikeaa". Nämä v*tun valittajat ovat väärässä paikassa. Niitä tuntuu olevan virastojen pääjohtajista alimpiin virkoihin. Ne kaikki ovat tehtävissä, joita eivät pysty hoitamaan.

5

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sisäministeri kyllä tietää, mutta häntä ei kiinnosta poliisin tekemiset tai tekemättä jättämiset ellei kyse ole mamun ryöstöstä.

  • Anonyymi

   Ainakin tässä meidän kulmilla vantaalla S-Pankki ottaa vastaan melkoisia summia suoraan viereisestä automaatista nostettuja seteleitä jotka nostaa heille pimeän työn maksajat oletan tai firmat jotka maksaa palkan käteisenä(sama-asia) Olen ollut monia kertoja jonossa kun maahanmuuttaja edellä tallettaa painotuoreita seteleitä satoja väliin jopa 5000 e talletuksia. Ihmettelen miksi joku olisi nostanut seteleitä kantaakseen ne tuoreina S-pankkiin, ellei raha ole pimeää...mutta kun on mtu.status tuohon ei puututa? S-pankki ei kysele rahan perään eikä kaupan kassalla ole siihen oikeuttakaan? Toisaalta jos maksupäätteen pää käännetään maksajalle taitava voi tyhjentää ehkä jonkun tilin..Näin ainakin tapahtui eläinlääkäriasemalla romanihenkilö sai päätteen tilaan jonka jälkeen nostivat 50 tonnia aseman tililtä..,kertoi viimeviikon media.

  • Anonyymi

   Onhan lääkkeesi!

  • Anonyymi

   Onhan tuo törkeää poliisin ja S-pankin suhteen, että tililtä voi hävitä rahaa noin vain. Muistaakseni S-pankki joutui korvaamaan jollekin asikkaalle kadonneet varat monen vuoden oikeudenkäynnin jälkeen. Tilit tyhjenevät edelleen. Asiaa pimitetään ja poliisi ja S-pankki levittelevät vaan käsiään, kiistävät vastuunsa ja eivät aio ilmeisesti tehdä asialle yhtikäs mitään.

   Sisäministerin olisi kyllä puututtava asiaan ja pistettävä asiat kuntoon. Sisäministerin ensisijainen tehtävä on puolustaa suomalaisten kansalasiten asioita.

  • Anonyymi

   Ongelmat jatkuvat ja poliisi ei tee asian eteen mitään, kun se on niin vaikea. Rikollisten selvitys on niin vaikeaa, kun pakkoruotsikaan ei auta yhtään. Mitä sisäministeri aikoo tehdä varoitaakseen kansalaisia, entä hallitus? S-pankin on saatettava toimintakieltoon vaikak laatimalla uusi laki. Ei voi olla pankkia, josta voidaan vapaasti ryöstää ihmisten talletukset ja pankki vaan levittelee käsiään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   3710
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1229
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   154
   1050
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   849
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   836
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   248
   828
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   802
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   762
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   752
  Aihe