Julkinen kysymys Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas Tiina Lehtoselle

Anonyymi-ap

Vapauden liitto kansanedustajaehdokas 2023 Tiina Lehtonen.

Poistit ja bannasit minut FB-sivuiltasi, vaikka kysymykseni oli täysin asiallinen ja aiheellinen siihen nähden, että yksi vaaliteemoistasi on sosiaalityöntekijöiden huostaanotot. Poistit myös kaikki muut kommentit, jotka haastoivat näkemyksesi Johannan tapauksesta, vaikka itse peräänkuulutat sananvapautta ja rehellisyyttä.

Äskettäin olet ottanut ns. "siipiesi suojaan" Suomen lööppijulkkiksen, Johanna Tukiaisen, koska Johanna väittää että Ruotsin sosiaaliviranomaiset varastivat hänen lapsensa. Olet myös ilmoittanut tekeväsi Johannasta videon, joten voimme olettaa, että olet kaavailemassa Johannan keissistä itsellesi keppihevosta vaaleihin.

Kirjoitin sinulle näin:

"Kaikella ystävällisyydellä, tässä tapauksessa ainoa ihmisoikeusrikoksen uhri on Isabell. Isabell joutui syntymästään asti Johannan huomassa todistamaan äitinsä alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöä, henkistä ja fyysistä väkivaltaa ja täysin rutiinitonta päivärytmiä. Tästä kaikesta on todisteita kahden vuoden ajalta myös kuvina, jotka eivät millään tavoin puolla Johannan kertomia omia "totuuksia".

Johannasta teki ensimmäisen raportin sosiaalivirkailijoille synnytyssairaalan lääkäri. Sen jälkeen ilmoituksen viranomaisille teki Johannan oma sisar, joka näki, että Johannasta ei ole pitämään korkkia kiinni. Tarkoitus oli pitää Isabell turvassa ja näiden tapausten johdosta Johannahan pääsi Isabellen kanssa valvottuun ympäristöön, jossa Johannaa yritettiin auttaa jotta perhearki alkaisi sujua. Johanna ei halunnut tästä kuulla mitään, koska hän oli mielestään jo valmiiksi täydellinen äiti, ja otti hatkat.

Johannalle on annettu monia tilaisuuksia olla Isabellelle äiti, mutta hän ei ole näistä tilaisuuksista välittänyt. Mieluummin juo litratolkulla viiniä, nukkuu päivät ja valvoo yöt paasaten Helvetin lieskoista.

Kysynkin sinulta, Tiina, haluaisitko Isabellen kasvavan tällaisen ihmisen kanssa? Jos kuviteltaisiin, että Johanna saisi tyttärensä joillakin keinoin takaisin ja "pahat sossut" katoaisivat kuvioista, niin sitoutuisiko Johanna:

- pistämään korkin kiinni ja lopettamaan lääkkeiden ja muiden mömmöjen väärinkäytön (absolutismi olisi tässä vaiheessa Johannalle jo melkeinpä pakko, koska se on jo monesti nähty ettei pelkkä vähentäminen tai satunnainen raittiusjakso riitä)

- rakentamaan uuden päivärytmin jossa El hilluttaisi netissä yöt, vaan nukuttaisiin ja herättäisiin aamulla

- laittamaan lapselleen aamupalaa, pukemaan, harjaamaan hiukset ym.

- huolehtimaan, että kaapeissa on puhtaita vaatteita seuraavalle päivälle ja riittävästi myös ruokaa

- tarjoamaan lapselle kehittäviä leluja ja ajanvietettä (pelkkä kännykän törkkääminen käteen ei ole kovin riittävä pitemmän päälle)

- pitämään kodin siistinä ja puhtaana

Oma vahva veikkaukseni on kaikkiin näihin: Vahva ei. Johanna on jo yli 40 vuotta tottunut siihen että hänelle maksetaan ja kustannetaan kaikki ja itse saa keskittyä vain selfieiden ottamiseen, viinin hörppimiseen ja somessa riehumiseen. Mikään hänen käytöksessään tälläkään hetkellä ei viittaa, että edes yrittäisi parantaa tapojaan."

Itse toivoisin vaaliehdokkaalta sen verran suoraselkäistä asennetta, että otetaan vastuuta omista väitteistä jotka esitetään totena, vaikka samalla sivuutetaan satoja sivuja tutkintamateriaalia kuvineen ja todistajalausuntoineen.

Parhain terveisin ja rehellistä vastausta odottaen, M. K.

Hakusanoja: Tiina Lehtonen, Vapauden liitto, kansanedustajaehdokas, 2023, Pirkanmaa, Johanna Tukiainen

6

783

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vau! Loistavaa settiä. Tulkoon totuus esiin. Missä luuraat poliitikko Lehtonen?

  • Anonyymi

   Johannan elämässä vvv virtaa eli väkivalta, viina, välinpitämättömyys. Ja mitä muuta.
   Siihen soppaan ei lapsi sovi.
   Eikä eläimet.
   Luulisi hänen edes yrittävän muuttua ja muuttaa elämäntapojaan, mutta kauheammaksi vain menee.
   Ja tällaiset tiinat ruokkii johannan hulluutta.
   Yrittäisi auttaa oikeasti, mutta tässäkin tapauksessa kaikki johannan harhat ym nostetaan esille.
   Js sitä kautta itsensä nostaminen 'hyvänä ihmisenä'.
   No kohta tämä tiina on noita, psykopaatti, kiusaaja, jos Johannalle ei heru rahaa, viinaa, illallisia ja tilpehööriä. Johannalla on tapana kääntyä näitä mielistelijöitä vastaan.

  • Anonyymi

   Tapaus T.Lehtonen oli aikoinaan Marco de Witin joukoissa niin kertoo kaiken. Menetetty tapaus.

  • Anonyymi

   Käsittämätöntä, miten Tiina Lehtonen vääristelee Fb- sivullaan asioita ja poisti kaikki kommentit, joissa hänen väittämät kyseenalaistetaan. Mitäpä arvette, onko Tukiaisen tukemisesta hyötyä vai haittaa hänen eduskuntavaalikampanjalle?
   Valheen vesillä soutelee molemmat. Toivottavasti totuus heillekin joskus kirkastuu.

  • Anonyymi

   Viesti poistui sivuilta kun kirjoitin onko viisasta tuohon asiaan sekaantua ennenkuin kaikki faktat ottaa selville.

   Samoin pitkä kommentointi Johannan koiran hädästä/kuljetustarpeesta Helsinkiin poistui. Oli todella asiallisia huomioita/neuvoja paljon. Johannan vastaukset osaan oli mitä oli, niihin ei sen enempää. Sananvapaus ainakin aika rajattua, se tuli huomattua.

  • Anonyymi

   Ihmettelen, millä oikeudella hän katsoo, että voi julkaista toisten ihmisten kuvia profiilissaan. Lisäksi, jos hän katsoo, että kaikki kommentit, jotka eivät miellytä häntä, hän poistaa ne. Miten sellainen ihminen pärjäisi eduskunnassa?
   Alkaako hän sielläkin sättiä ihmisiä ja meuhkata, että vitt***levat? Koko puolue tuntuu olevan toinen toistaan sekopäisempiä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   696
   6418
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   14
   1898
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   134
   1389
  4. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   171
   1286
  5. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   60
   1089
  6. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   102
   997
  7. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   63
   981
  8. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   45
   948
  9. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   183
   917
  10. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   187
   887
  Aihe