Marinin kädestä-suuhun-hallitus

Anonyymi-ap

Marinin hallitus on erikoistunut velkarahalla varakkaille annettaviin avustuksiin alkaen sähköauton hankintaan saatavan 2000€:n avustuksesta. Sähköautoja hankkivat vain hyvätuloiset. Ei edes keskituloisilla ole varaa hankkia sähköautoa niiden kalliin hinnan takia.

Joulun alla jaettiin velkarahaa 100 milj. euroa ylimääräistä lapsilisää rikkaille ja köyhille. Eli varakkaat ja köyhät asetettiin samalle viivalle lisän saamisen suhteen. Sellainen yhteiskunta ei ole oikeudenmukainen yhteiskunta.

Sama järjetön myös varakkaille velkarahalla jaettava avustus on sähkölaskuun liittyvät avustukset, joista julkisuudessa olevan tiedon mukaan hyötyvät ennenkaikkea juuri hyvätuloiset.

Tämän kakarahallituksen jäljet ovat pelottavat. Täysin ammattitaidoton kolmikymppisten hallitus, joka ei ymmärrä talousasioista mitään, mutta osaa törsätä ja heittää velkarahaa ongelmaan kuin ongelmaan.
Pääministeri on itse kunnostautunut Instragram-Addiktina aivan sairaalloisella tavalla. Demarit valitsivat pääministeriksi todellisen tuulihatun.

7

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eläkeläisiltä poistettiin verotuksen invaliidivähennys . Ei myöskään yle vero kohtele tasapuolisesti kaikkia . Miljonääri maksaa saman 163 e kuin esim. 2000 euroa tienaava palkansaaja tai eläkeläinen. Kummankohan kukkarossa tuntuu enemmän ????? Ensin yle vero prosentti oli 1.68 nyt 2.5 14000 vuodessa yli menevästä tulon osasta eli miljonäärillä se vaan näyttää pysyvän samana 163 e . aina kun ppienituloisen tulo kasvaa vuodessa yli tuon 14000 e niin yle vero nousee . mistähän se tämä 14000 e vuodessa napattiin , aivan susi . Kyllähän näillä paikataan kaksinkertaisia lapsinlisiä. Pienituloiset aina maksumiehinä .

  • Anonyymi

   Kaikki kehitysapu maksetaan velkarahalla. Tansaniassa suomen kehitysavulla maksettiin ravintolakuluja ja virkamiesten omia menoja. Tansania pyysi Suomelta ettei tapauksia tutkittaisi. Tuskinpa on edes mitään harvinaista tämä kusetus mutta Suomi vaan jatkaa tämän idiotismin rahoittamista koska muuten menisi maine kuten Anneli Saarikko sanoi ja maksoi tuplalapsilisät somaleille, velkarahalla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aloittajalle tiedoksi, ettei sähköautotuen tai sähköstä jälkikäteen automaattisesti annettavasta tuesta tehdä mitään esiselvityksiä henkilön tai kotitalouden varallisuudesta, jonka perusteella tuki myönnetään tai jätetään myöntämättä.

   • Anonyymi

    Tiedoksi kommentoijalle:
    Kuten aloitteesta ilmenee ja lienee muutenkin itsestäänselvää, että sähköautojen hinnoista johtuen niitä eivät hanki edes keskituloiset, koska hinnat ovat niin korkeat, että se ei ole mahdollista. Eli summarum - niitä voivat hankkia ns. hyvätuloiset henkilöt.
    Eli tämä ns. tuki kohdistuu nimenomaan hyväosaisille suomalaisille.
    Onko se niin vaikeaa ymmärtää, että pitää oikein rautakangilla sinulle vääntää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tiedoksi kommentoijalle:
    Kuten aloitteesta ilmenee ja lienee muutenkin itsestäänselvää, että sähköautojen hinnoista johtuen niitä eivät hanki edes keskituloiset, koska hinnat ovat niin korkeat, että se ei ole mahdollista. Eli summarum - niitä voivat hankkia ns. hyvätuloiset henkilöt.
    Eli tämä ns. tuki kohdistuu nimenomaan hyväosaisille suomalaisille.
    Onko se niin vaikeaa ymmärtää, että pitää oikein rautakangilla sinulle vääntää.

    Turha sinun on keksiä omia totuuksia. Asia on kuten aikaisemmin sanottu, eli em. tukien saamiseksi ei tarkasteta tuen saajan varallisuutta.

    Kelan tuorein vuosiraportti on vuodelta 2021, ja etuusmenot olivat silloin yhteensä 16 128 miljoonaa euroa. Kyllä ne kadehtimasi tuet menevät aivan muille kuin varakkaille.

    https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/351432/Kelan_tilastollinen_vuosikirja_2021.pdf


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   331
   2622
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   35
   2241
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   221
   915
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   350
   844
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   781
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   724
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   678
  Aihe