Seurava pääministeri on oltava joko Purra tai Valtonen. Siinä on kaksi asianaista, jotka

Anonyymi-ap

eivät osaa puhua palturia, tuntevat asiat ja faktat, heillä ei ole tarvetta poseerata ja päästä lööppeihin. ei edes luoda imagon tarvetta. Heidät Suomi tarvitsee johtoon.

14

334

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Purra ehottomasti. On suomalaisten puolella aina ja ehdoitta. Ei kysy, mitä muut ajattelevat meistä vaan sitä, mikä on suomaisille parasta ja jos pitää muitakin ajatella niin niille on ehtoja.

  • Anonyymi

   Molemmista tulee mieleen historiasta lähinnä Magda Göbbels tai Eva Braun.

   • Anonyymi

    Mikäs sinusta pitäisi tulla mieleen?


  • Anonyymi

   Sinulla on ihmeelinen mieleyhtymä. Sama kuin Marinista ja Saarikosta tulisi mieleen heidän puolisonsa. Sen sijaan Purra ja Valtonen ovat aitoja ja nimenomaan ehdottoman parhaat itsenäisesti ajatelevat naiset vetämään suomalaiset suosta, johon omahyväinen Marin ja jeesusteleva Saarikko ovatS uomen ajaneet.

   • Anonyymi

    Purra takakireä trollipuolueen marionetti, ja Valtonen ihan vaan pelottava kokoomuslainen, olipa kiiluvaa tekopilkettä silmissä tai ei.


  • Anonyymi

   Purra.

  • Anonyymi

   Suomen pääministerin ensisijainen tehtävä on hoitaa Suomen ja suomalaisten etuja ja asioita. Kaikki muu tulee sen jälkeen. Mikään muu asia ei voi olla yli sen. Nuo kaksi naista ovat molemmat Suomen asialla, Purra ehkä selvemmin toisaalta Valtosella on enemmän kokemusta ja menestystä kansaivälisestä urasta. Hienoja naisia ja päteviä molemmat.

   • Anonyymi

    Hyvä. Kiitos selkeästä mielipiteestä. Saanen vielä lisätä, että ministerivala vannotaan Suomen valtiolle. Marinin hallituksen kaudella olen pakostakin ajoittain kysynyt kenelle ministerit ja ennen kaikkea Marin ja Tuppurainen ovat virkavalansa vannoneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä. Kiitos selkeästä mielipiteestä. Saanen vielä lisätä, että ministerivala vannotaan Suomen valtiolle. Marinin hallituksen kaudella olen pakostakin ajoittain kysynyt kenelle ministerit ja ennen kaikkea Marin ja Tuppurainen ovat virkavalansa vannoneet.

    Ministerienvaihdoksissa nyt ei pitäisi olla mitään uutta ja ihmeellistä Suomessa, jos ei heittäydytä noin helvetin teennäisiksi. Saanen muistuttaa - niin varmaan...


  • Anonyymi

   Ääni Valtoselle. Osaa talousasiat paremmin kuin Purra.

  • Anonyymi

   On suorastaan kummallista, ettei maastamme löydy enää yhtään miespuolista henkilöä jossa katsottaisiin olevan hyvää pääministeri- tai edes puoluejohtaja.ainesta!!

  • Anonyymi

   Olen yhä vakuuttuneempi, että joko Purrasta tai Leponiemestä on tultava seuraaa päämisteri. Orpo on linjaton ja ei löydä mihinkään muuta ratkaisua kuin varakkaiden verohelpotukset, köyhien kyykytykset ja halpatyövoiman tuonti EU ulkopuolta tukityöllistettynä tekemään firmojen "paska" duunit veromaksajan piikkiin.

   • Anonyymi

    Tarkoitit Leponiemellä varmaankin Valtosta.


  • Anonyymi

   Naamojenko te vakavissanne kuvittelette asioita muuttavan? Hommatkaa vaikka se Trump sitten oikeistohallituksenne pääministeriksi Suomeen, ihan sama...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4291
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1854
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1318
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   469
   1112
  5. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   179
   1106
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1045
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   951
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   75
   892
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   789
  Aihe