Eläkkeelle!

Anonyymi-ap

Nyt se on ohi. Ikä tuli täyteen ja kidutus loppu. Heti maanantaina luovun korteista (paitsi B) ja ammattipätevyydestä niin eivät soittele mua eläkepäiviltä rattiin!

Onnea ja menestyästä nuorille... Sitä tarvitsette

14

565

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jätä nyt ainakin se A, niin voit vuokrata halutessasi ison mopon. Suomessa melko tarpeeton, mutta lämpimässä ihan kivaa vaihtelua.

   • Anonyymi

    Nii kannattaa muistaa että ainakin Thaimaassa ei hyväksytä jos on vanhan mallin oikeudet ajaa täällä ajoneuvoluvilla mopoa, niin siellä saat rangaistuksen. Thaimaassa kannattaakin ajaa ajoluvat paikallisesti. Ei vaadi suuria uhrauksia kun pelkkä Green Card joka oikeuttaa kansainvälisesti ajo-oikeuksissa maksaa enemmän kuin oikeuksien järjestäminen maassa varsinkin jos pitempiaikaisesti miettii...


  • Anonyymi

   Paronit pilasi bussialan ilmapiirin, kukaan ei enää halua olla töissä eikä tulla töihin! Hyviä eläkepäiviä sinulle!

  • Anonyymi

   Mulla ei oo ees vuodet täynnä kun veivät ihan laillisesti ajo-oikeudet iän perusteella ;ABCe-luvat. Vasta 2033 virallisen asiakirjan mukaan päättyy ajo-oikeudet.

  • Anonyymi

   Muutan Thaimaaseen rasistivaltiosta....

  • Anonyymi

   Onnea itsellesi ja pidä huoli kehostasi , jos on huono tuuri ja elät vanhaksi niin tarvitsette toisianne .

  • Anonyymi

   Onnittelut eläkkeelle pääsyn johdosta.
   Se on parasta aikaa ihmisen elämässä. Taatusti tulee soittoja sekä pyyntöjä eri firmoista joista tarjoavat työtä eläkeläiselle ja ne voi jättää ihan omaan, mitättömään arvoonsa.
   Sekuntiakaan en ole työtä tehnyt päästyäni eläkkeelle 55 vuotiaana ja hyvin olen pärjännyt.
   Valitettavasti on sellaisiakin joilla ei ole muuta elämää eivätkä osaa nauttia eläkkeellä olostansa muuta kuin töitä tehden.
   Sellaiset ovat häpeätahra koko ammattikunnalle ja etenkin jos autoilun sijasta taivaltavat työ-ja muutkin matkansa fillaroiden, osoittaa se jo homouden merkkejä sekä impotentin.

   ps. tulen Helsinkiin ensi perjantaina tapaamaan eläkeläiskavereita ja vielä työn orjuudessa mukana olevia rav Pikkulintuun Kontulaan klo 18 alkaen.

   Tervetuloa juttelemaan ja kysymään lisää, etenkin jos ei aika kulu eläkkeellä.

   Karju Heinolasta

  • Anonyymi

   Huomenna perjantaina siis...

  • Anonyymi

   Sairauttahan se ei ole tulevaisuuteen katsomattakaan.
   Rest 4 pieces

  • Anonyymi

   Eipä näkynyt tissiposkia perjantaina.
   Eikö mies tai äiti päästänyt ?

   Parta-Jugi

  • Anonyymi

   Kait huomasit tehdä senverran että eläke riittää toimeentuloon .on vaan noin puolet palkasta.

   • Anonyymi

    "Kait huomasit tehdä senverran että eläke riittää toimeentuloon .on vaan noin puolet palkasta."

    Jos huomasit laittaa 100 euroa kuukaudessa pörssiosakkeisiin työuran aikana niin eläkkeelle lähtiessä sulla on noin 400t euroa (verojen jälkeen) ihan omaa eläkerahastoa jemmassa.


  • Anonyymi

   Miksei riittäisi. Onhan se otettu huomioon jo vuosikymmeniä sitten kun duunit aloitettu ja tarvitessa lakkoiltukin liksojen parantamiseksi.
   Lakot toden näköisimmin alkavat ja onneksi ei ole Kähärä enää rikkuroimassa, niin ei tartte Taavetin kusiruuttaryhmän kastella sitä lakkoportilla.

   Parta-Jugi

  • Anonyymi

   Oli eilen Pikkulinnussa puhetta Taavetin tulosta lakkoporteille avustamaan lakkovahteja kun lakot pian alkavat varikoilla .
   Myöskin puhetta ja päätöksiä rikkurien ruiskutuksesta siankusella tämän Taavetin ryhmän toimesta ja eläkeläisrikkureille erityiskohtelu.

   Helbillä on nykyään myöskin eläkekuskina se takavuosien "Kaasumies" joka väitti että hänen autoonsa lasketaan kaasua ja ajeli naamari päällä ja suojalasit silmillä . Oli kova ay mies olevinaan, mutta pehmeni ja nyt painaa Syvästi duunia vaikka ennen saikutteli ja viittä vaille ettei joutunut hoitoon sen kaasutusväittämänsä takia. Varsinainen takinkääntäjä.

   Toinen on sellainen joka ajaa äärettömän hiljaa ja jatkaa eläkkeelle päästyään työtä yhä. Oisko niin että kun 40 vuotta on hiljaa ajanut, niin nyt se yrittää kuroa kiinni niitä saavuttamattomia kilometrejä.Eikä muuta elämää ole ollutkaan.

   Kolmas on eläkkeele päässyt joka on duunissa ollessaan jopa puhaltanut lähtölukemat, mutta ei kuitenkaan ole mikää ilkimys kuten se Kähärä joka sortaa duunareita eikä suostu Jugin kanssa sopimaan vanhoja Nobinan aikasia juttujansa. Ehkä hieman reppana tai ei sitten muuta elämää ole myöskään .

   Helbheikki

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   7548
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   88
   1583
  3. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   245
   1202
  4. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   678
   1104
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   19
   1104
  6. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1061
  7. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   102
   943
  8. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   137
   888
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   59
   814
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   52
   788
  Aihe