Mikä on se ilo, jota varten on pakko Ilotulittaa?

Anonyymi-ap

Onko se Maakuntasoten aloitus, onko se tuleva vaalivoitto, onko se maailman rauhan tilanne., onko se luonnon monimuotoisuuden säilyminen, onko se valtionvelan kutistuminen, onko se metsänhakkuiden lisääntyminen, onko se elinympäristömme tilan paranenminen, onko se yhteistyö vasemmiston kanssa, onko se sudelle nappi otsaan, onko se Sipilän pesti saastusyhtiö Vapossa, onko se ympäristöruokaohjelman julkaisu ilman suosituksia, onko se ilotulitekiellon eston torppauksessa onnistuminen, onko se luonnon ennallistamisessa onnistuminen, onko se pettämiskultuurin jatkuminen, onko se kansalaisten liikalihavuuden kasvu, onko se salametsästyksen jatkuminen, onko se taksiuudistuksen onnistuminen, vai onko se joku muu syy?

23

145

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepu torppasi ilotulitekiellon, jota kansalaiset halusivat.
   Taas siis saastutamme hengitysilmamme, puhkomme silmämme, poltamme rakennuksemme ja sotkemme elinympäristömme.

   • Anonyymi

    Eikös Kepun eläimet kärsi siitä????


   • Kaupunkilaiset nauttivat sivistyneesti Proseccoa kun taas maalla riehutaan kännipäissään ja hurtat juoksee vapaina.


  • Anonyymi

   Te on kaikkea tuota. Eläköön kontelvatitmi ja luonnonvalojen kohtuuton kuluttaminen.

  • Anonyymi

   Se on hetken hurma. Mäkin sain kerran helluntaina.!!

  • Anonyymi

   Nyt räiskäytetään kepun kevään ylösnousemiselle. 20 prossaa gallupit näyttää.
   Sitetn 2.4 äänestää rätkäytettään keskusta säfääriin,
   jossa punikit itkee vielä juhannussakin, monien lakkojen jälkeenkin..

  • Anonyymi

   Juhlikaamme terveydhuollon romahduksen varsinaista aloituspäivää, tämän päiväisen uutisen mukaan se on perusteltua. https://www.verkkouutiset.fi/a/husn-linjajohtaja-kllle-terveydenhuolto-on-romahtanut/#ea41f8a0

   • Anonyymi

    Kiuru hoiti kuntoon viikossa, kuten lupasikin -negatiivisesti vain.


  • Anonyymi

   Älä omia kiinalaisten kulttuuria

  • Anonyymi

   Itse tuplasin rakettien määrän kun kepun kannatus laski alle kymmenen prosentin.

  • Anonyymi

   Otsikon kysymykseen kannattaa kysyä vastausta suurilta kaupungeilta, jotka ilotulituksia järjestävät. Helsingin kaupunkikin olisi järjestänyt tänä iltana peräti kaksi ilotulitusta, ellei olisi joutunut puuskittaisen tuulen takia niitä peruttamaan. Helsingissä on kuitenkin uhottu asukasalueiden yksityisillä ilotulituksilla. Paloheinässäkin on tarkoitus järjestää niin suuri ja meluisa ilotulitus, että siellä asuva Kapi on aikonut vetää illalla päänsä täyteen, että saa yöllä nukuttua.

   • Anonyymi

    Kysymys on yksittäisen ihmisten räjähdysaineitten räjäytyksia ja myrkyllisten väriaineiden polttamista ilman asianmukaista lupaa. Ei edes työpaikalla saa käyttää ilman erityiskoulusta ja lupalisenssejä räjähdysaineita, eikä edes tulitöitä saa tehdä ilman tulityölupaa. Mikä ihmeen lupa siten on yksittäisellä ihmisellä käsitellä räjähdyaineita ja tulisoihtuja hölmöjen kanssa isolla joukolla ja suurin osa näistä vielä täysin juovuksissa. Ja sitten kun otetaan keskiverto ihmisen käsityskyky huomioon ja kun aisoita ymmärtävät eivät edes räjäyttele, niin siinä se sitten on. Heikko kansanosa työllistää sotehenkilökunttaa tarpeettomasti.

    Ennustus tälle yölle on huono.


   • Anonyymi

    Ovetko yksittäiset ihmiset turvallisuussyistä myös peruneet hölmöilynsä?


  • Anonyymi

   Jokaisella lienee omat syynsä, toisille riittää ihan se että elämme vapaassa demokraattisessa maassa jossa yksilöillä on länsimaiset ihmisoikeudet.

   Asian "hauska" puoli on se että ilotulituksella voidaan juhlia myös diktatuuria ja sortovaltaa.

   Yllä olevista voisikin vetää sen johtopäätöksen että taitaa tämä ilotulitus olla niitä harvoja asioita jotka yhdistää koko maailmaa joten siinä mielessä tätä ei pidä missään nimessä mennä kieltämään mihinkään tekosyihin vedoten. "Pari" silmävammaa on pieni hinta koko maailmaa yhdistävästä tapahtumasta!!!

   • Anonyymi

    Korjaan:
    Keskimäärin kymmen vakavaa silmävammaa, n. sata tulipaloa, myrkyllisten raskasmetalikaasujen saastuttama hengitysilma, ympäristösotku ja luonnoneläinten ja ihmisten häiritä, ym.


   • Anonyymi

    Oletko valmis antamaan silmäsi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko valmis antamaan silmäsi?

    No demokratiaan ja vapauteen kuuluu myös se että ihmisillä ITSELLÄÄN on vastuu omista tekemisistään eikä niin kuin sosialismissa/kommunismissa että vastuu on aina jossain muualla!

    En tietenkään ole valmis "antamaan" omaa silmääni MUTTA jos minä itse sählään niin että siitä aiheutuu minulle itselleni vahinkoa niin en minä siitä ketään toista syytä!


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Uudenvuoden ilotulitteista on aiheutunut koko maassa ainakin kahdeksan silmävammaa. Näistä kuusi potilasta on hoidettu Helsingissä, yksi Tampereella ja yksi Oulussa. Muut vammat ovat olleet lievempiä, Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays) jouduttiin antamaan leikkaushoitoa. Samoin Oulun silmävamma oli tiettävästi vaikeammin hoidettava.

    Helsingissä hoidetuista vammautuneista yksi oli alle 15-vuotias tyttö, yksi alle 18-vuotias poika ja loput neljä 20–25 vuoden ikäisiä miehiä. Neljä oli käsitellyt tulitetta ja yksi seurannut tulitusta lähietäisyydeltä, kaikki olivat olleet ilman suojalaseja. Uudenvuodenyönä hoidettiin neljä lievää ja yksi keskivaikea ruhje-, ruuti- ja palovamma. Kahteen niistä liittyi käsivammoja ja kahdessa epäillään lisäksi kuulovammaa.

    Tilanne voi vielä muuttua iltapäivän aikana, mutta tällä hetkellä määrä on kuusi, sanoo HUS Silmätautien ylilääkäri Tero Kivelä. Ensimmäinen ilotulitteiden aiheuttama silmävammapotilas oli Helsingissä hoidettavana jo toissa päivänä, perjantaina. Tämä vamma oli vaikea. Kaikki vammat ovat turhia, aina on ikävä nähdä, eyyä usein nuorillekin henkilöille jää elinikäinen näköhaitta. Eduskunta voisi lainsäädännöllisesti tehdä asialle enemmän, eikä vain selvittää.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jo nyt on kirjattu ainakin 10 silmävammaa. Mitä mieltä olette kepuset?

  • Anonyymi

   Kepulit kepukat ovat populisoineet puolueensa. Aina, kun joku puolue yrittää edistää maamme kehtittymistä paremmaksi Kepussa keksitään olla jyrkästi vastaan, oli sitten kyse mistä tahansa. Motto: Asiasta en ymmärrä, mutta vastaan laitan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   3938
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   125
   1327
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   169
   1131
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   869
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   857
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   254
   853
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   828
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   766
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   764
  Aihe