Mikä on se ilo, jota varten on pakko Ilotulittaa?

Anonyymi-ap

Onko se Maakuntasoten aloitus, onko se tuleva vaalivoitto, onko se maailman rauhan tilanne., onko se luonnon monimuotoisuuden säilyminen, onko se valtionvelan kutistuminen, onko se metsänhakkuiden lisääntyminen, onko se elinympäristömme tilan paranenminen, onko se yhteistyö vasemmiston kanssa, onko se sudelle nappi otsaan, onko se Sipilän pesti saastusyhtiö Vapossa, onko se ympäristöruokaohjelman julkaisu ilman suosituksia, onko se ilotulitekiellon eston torppauksessa onnistuminen, onko se luonnon ennallistamisessa onnistuminen, onko se pettämiskultuurin jatkuminen, onko se kansalaisten liikalihavuuden kasvu, onko se salametsästyksen jatkuminen, onko se taksiuudistuksen onnistuminen, vai onko se joku muu syy?

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kepu torppasi ilotulitekiellon, jota kansalaiset halusivat.
      Taas siis saastutamme hengitysilmamme, puhkomme silmämme, poltamme rakennuksemme ja sotkemme elinympäristömme.

      • Anonyymi

        Eikös Kepun eläimet kärsi siitä????


      • Kaupunkilaiset nauttivat sivistyneesti Proseccoa kun taas maalla riehutaan kännipäissään ja hurtat juoksee vapaina.


    • Anonyymi

      Te on kaikkea tuota. Eläköön kontelvatitmi ja luonnonvalojen kohtuuton kuluttaminen.

    • Anonyymi

      Se on hetken hurma. Mäkin sain kerran helluntaina.!!

    • Anonyymi

      Nyt räiskäytetään kepun kevään ylösnousemiselle. 20 prossaa gallupit näyttää.
      Sitetn 2.4 äänestää rätkäytettään keskusta säfääriin,
      jossa punikit itkee vielä juhannussakin, monien lakkojen jälkeenkin..

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiuru hoiti kuntoon viikossa, kuten lupasikin -negatiivisesti vain.


    • Anonyymi

      Älä omia kiinalaisten kulttuuria

    • Anonyymi

      Itse tuplasin rakettien määrän kun kepun kannatus laski alle kymmenen prosentin.

    • Anonyymi

      Otsikon kysymykseen kannattaa kysyä vastausta suurilta kaupungeilta, jotka ilotulituksia järjestävät. Helsingin kaupunkikin olisi järjestänyt tänä iltana peräti kaksi ilotulitusta, ellei olisi joutunut puuskittaisen tuulen takia niitä peruttamaan. Helsingissä on kuitenkin uhottu asukasalueiden yksityisillä ilotulituksilla. Paloheinässäkin on tarkoitus järjestää niin suuri ja meluisa ilotulitus, että siellä asuva Kapi on aikonut vetää illalla päänsä täyteen, että saa yöllä nukuttua.

      • Anonyymi

        Kysymys on yksittäisen ihmisten räjähdysaineitten räjäytyksia ja myrkyllisten väriaineiden polttamista ilman asianmukaista lupaa. Ei edes työpaikalla saa käyttää ilman erityiskoulusta ja lupalisenssejä räjähdysaineita, eikä edes tulitöitä saa tehdä ilman tulityölupaa. Mikä ihmeen lupa siten on yksittäisellä ihmisellä käsitellä räjähdyaineita ja tulisoihtuja hölmöjen kanssa isolla joukolla ja suurin osa näistä vielä täysin juovuksissa. Ja sitten kun otetaan keskiverto ihmisen käsityskyky huomioon ja kun aisoita ymmärtävät eivät edes räjäyttele, niin siinä se sitten on. Heikko kansanosa työllistää sotehenkilökunttaa tarpeettomasti.

        Ennustus tälle yölle on huono.


      • Anonyymi

        Ovetko yksittäiset ihmiset turvallisuussyistä myös peruneet hölmöilynsä?


    • Anonyymi

      Jokaisella lienee omat syynsä, toisille riittää ihan se että elämme vapaassa demokraattisessa maassa jossa yksilöillä on länsimaiset ihmisoikeudet.

      Asian "hauska" puoli on se että ilotulituksella voidaan juhlia myös diktatuuria ja sortovaltaa.

      Yllä olevista voisikin vetää sen johtopäätöksen että taitaa tämä ilotulitus olla niitä harvoja asioita jotka yhdistää koko maailmaa joten siinä mielessä tätä ei pidä missään nimessä mennä kieltämään mihinkään tekosyihin vedoten. "Pari" silmävammaa on pieni hinta koko maailmaa yhdistävästä tapahtumasta!!!

      • Anonyymi

        Korjaan:
        Keskimäärin kymmen vakavaa silmävammaa, n. sata tulipaloa, myrkyllisten raskasmetalikaasujen saastuttama hengitysilma, ympäristösotku ja luonnoneläinten ja ihmisten häiritä, ym.


      • Anonyymi

        Oletko valmis antamaan silmäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko valmis antamaan silmäsi?

        No demokratiaan ja vapauteen kuuluu myös se että ihmisillä ITSELLÄÄN on vastuu omista tekemisistään eikä niin kuin sosialismissa/kommunismissa että vastuu on aina jossain muualla!

        En tietenkään ole valmis "antamaan" omaa silmääni MUTTA jos minä itse sählään niin että siitä aiheutuu minulle itselleni vahinkoa niin en minä siitä ketään toista syytä!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Uudenvuoden ilotulitteista on aiheutunut koko maassa ainakin kahdeksan silmävammaa. Näistä kuusi potilasta on hoidettu Helsingissä, yksi Tampereella ja yksi Oulussa. Muut vammat ovat olleet lievempiä, Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays) jouduttiin antamaan leikkaushoitoa. Samoin Oulun silmävamma oli tiettävästi vaikeammin hoidettava.

        Helsingissä hoidetuista vammautuneista yksi oli alle 15-vuotias tyttö, yksi alle 18-vuotias poika ja loput neljä 20–25 vuoden ikäisiä miehiä. Neljä oli käsitellyt tulitetta ja yksi seurannut tulitusta lähietäisyydeltä, kaikki olivat olleet ilman suojalaseja. Uudenvuodenyönä hoidettiin neljä lievää ja yksi keskivaikea ruhje-, ruuti- ja palovamma. Kahteen niistä liittyi käsivammoja ja kahdessa epäillään lisäksi kuulovammaa.

        Tilanne voi vielä muuttua iltapäivän aikana, mutta tällä hetkellä määrä on kuusi, sanoo HUS Silmätautien ylilääkäri Tero Kivelä. Ensimmäinen ilotulitteiden aiheuttama silmävammapotilas oli Helsingissä hoidettavana jo toissa päivänä, perjantaina. Tämä vamma oli vaikea. Kaikki vammat ovat turhia, aina on ikävä nähdä, eyyä usein nuorillekin henkilöille jää elinikäinen näköhaitta. Eduskunta voisi lainsäädännöllisesti tehdä asialle enemmän, eikä vain selvittää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jo nyt on kirjattu ainakin 10 silmävammaa. Mitä mieltä olette kepuset?

    • Anonyymi

      Kepulit kepukat ovat populisoineet puolueensa. Aina, kun joku puolue yrittää edistää maamme kehtittymistä paremmaksi Kepussa keksitään olla jyrkästi vastaan, oli sitten kyse mistä tahansa. Motto: Asiasta en ymmärrä, mutta vastaan laitan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe