Hyvää uuttavuotta

Anonyymi-ap

Vaasan pelastuslaitos ja poliisi varautuvat mellakkaan, luonnonkatastrofiin ja suuronnettomuuteen. Syynä on, että Hellman on uudenvuoden kunniaksi uhonnut lopettavansa valehtelemisen.

Vaasassa muistetaan vielä muutaman vuoden takaiset tapahtumat, jolloin Hellman vastaavan lupauksen annettuaan, aiheutti kaaoksen kaupungissa.

Silminnäkijä Svante-Erik kertaa tapahtumia:

-Näin Hellmannin ratsastavan yksisarvisella väkijoukkoon. Sitten siellä riehui jonkinlaisia hahmoja. Loppuillasta näin, kun poliisi oli ampunut yksisarvisen ja ensihoitajat elvyttivät Hellmannia.

Hellmannin riehumisen syytä ei ole kettottu julkisuuteen. Svante-Etikillä on vain teoria.

-Kai se on vähän niinkuin viinan kanssa, että kun seinään lopettaa, niin sekoaa.

Hyvää uuttavuotta!

4

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No, tuo helmanni on kaiketi kuitenkin melko vaaraton tapaus. Toisin kuin onecoin - apinat joiden toiminnassa on vuosien aikana ollut huolestuttavia piirteitä. Sen verran sekalainen seurakunta että joukkoon mahtuu narsisteja, sosiopaatteja ja muuten vain kylähulluja koulukiusattuja, joiden paikka ei välttämättä ole normaalissa yhteiskunnassa.

  • Anonyymi

   Helmanni parka uskoo taikuuteen. Mieli on lapsen tasokka, yrityi kerran alkaa lukemaan Harry Potter kirjaa, luki kaksi sivua.

   Voi, voi, mikä aasi.

   🐐🐐

   Anteeksi aasi.

   • Anonyymi

    Lapsen tasolla on, se on nähty. Aluksi hieman ihmettelin että tyyppi ei pane ollenkaan pahakseen vaikka kuinka mollataan ja moukaroidaan. Tähän asti kaikki - siis KAIKKI - tunkittajat ovat muutaman moukaroinnin jälkeen häipyneet takavasemmalle. Eihän sellaista kukaan loputtomiin jaksa. Mutta helmannia sellaiset ei kosketa. Selitys on tietenkin, että hän ei edes ymmärrä niitä, tai ymmärtää kuten lapsi.

    Anteeksipyyntö aasilta oli kohdallaan!


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   4325
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   131
   1504
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1259
  4. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   286
   918
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   917
  6. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   893
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   893
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   780
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   777
  Aihe