Korvia huumaavat paukahdukset

Anonyymi-ap

Kaikuivat välipäivien öinä tuloksena dyykkaamastani kinkusta ja kiljunkeitosta. Paukahduksia seurasi suihku riibulia pöntölle ja sen viereen ja sitä taas seurasi ilmansekaisen riibulin rätinä uudestaan.

Reikä on kuin vereslihalla jatkuvasta paineenvaihtelusta, jota helpottaa ainoastaan runsaan kynttiläsooloseksin harjoittelun tuloksena löystyneen sulkijalihaksen väljähtäneisyys.

asd

6

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuollaisten sontaseppojen pääsy vuokralaiseksi normaalien ihmisten asunto-osakeyhtiöön pitäisi kieltää. Sontikset kunnan vuokrataloihin. Onneksi itse asun omakotitalossa niin ei ole haittaa sontanaapureista.
   Eikö sinua hävetä?

  • Anonyymi

   Miten jengiltä kuluu rahaa? Itse olen näin kesän edetessä panostanut paljon liikuntaan. Tänään boulderoimassa, eilen kiipeilyradalla, ahkerasti myös uimassa ennen kuin ne heinäkuussa sulkeutuivat.

   Perheen kanssa kun käy, näihin uppoaa huomattavia rahasummia. Muutama päivä sitten käyty leffassa 50 € meni sen sileän tien jo pelkästään yhden illan aikana.

   Sitten itelle kunnon lenkkikengät, satalappusia laitettiin urheilukaupan tiskiin. Ajattelin ostaa myös hiukan erätarvikkeita.

   Ok, myönnän että homoviiniä on mennyt kerran tällä viikolla ja toisen kerran menee viikonloppuna. Mutta kympillä selviää, jos "sivukulut" eivät kerry.

   Nuo ovat tosin vain hyttysen ininää. Kohta alkaa viikon mittainen Suomen kiertua, tulee ravintoloita, museoita ja ennen kokemattomia tutkimusmatkoja. Alkoholivapaa, koska perhe.

   Etelän reissulle tämän jälkeen välimeren auvoisaan syleilyyn, all inclusive. Ei kovin alkoholivapaa, mutta otetaan vasta lasten nukkumaanmenon jälkeen ja tolkku täytyy säilyä. Siinä sitten kelpaa raitistella ensi kesään. Päätarkoitus opettaa lapsillekin kreikan kielen ja sivistyksen alkeet. Minun lapsilleni pitää jäädä lapsuudesta muita muistoja kuin köyhyyttä ja neuvostotyylinen betoniviidakko. Siksi tähän kannattaa panostaa, koulukin menee sitten paremmin kuin Maikkulan katujengin jonneilla. Sivistys on todellista rikkautta!

   Miten teidän kulurakenne näin kesällä? Vähän harmittaa kun jää rahaa niin niukasti säästöön tän jälkeen mut... ei se ole tarkoitettu raameihin pistettäväksi, lopulta. Velaksi on typerää elää, mutta niin myös säästää kohtuuttomasti.

  • Anonyymi

   " koulukin menee sitten paremmin kuin Maikkulan katujengin jonneilla. "

   Vìttu ne lyö kovaa, mutta kyllä aikuinen mies sen kestää. Käsiä vain eteen ja karkuun.

   • Anonyymi

    Kylmis vihaa tuota, kun keski-ikäinen känniläinen menee nolaamaan itsensä alemmalle sukupolvelle, edustaen koko tätä ikäryhmää. Eipä siis ihme, jos eivät kunnioita vanhempiansa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kylmis vihaa tuota, kun keski-ikäinen känniläinen menee nolaamaan itsensä alemmalle sukupolvelle, edustaen koko tätä ikäryhmää. Eipä siis ihme, jos eivät kunnioita vanhempiansa.

    Miksi? Tyyppi näyttää kolmikymppiseltä, vaikka on keski-ikäinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi? Tyyppi näyttää kolmikymppiseltä, vaikka on keski-ikäinen.

    Voisiko Tissu ja ASD olla nolaamatta meitä keski-ikäisiä nuorisojengien silmissä?


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   345
   2732
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   44
   2375
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   227
   981
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   369
   914
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   807
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   764
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   692
  Aihe