Venäjä on Ukrainalle uhka, Se on totta- sitten Zelenskillä on vielä yksi riesa; WEF

Anonyymi-ap

On hirveä tosiasia että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. On kuitenkin traagista että Zelensky on saamieni tietojen mukaan myös osana WEF kulttia. Suomihan näissä asioissa on jo menetetty. (Sanna Marin, Annika Saarikko sekä useat- luvattoman useat politikomme ovat mädättäneet itsensä itse pää perkeleelle, WEF;N jäsenyytensä kautta. Myös osa näistä on sotkeutunut vakavalla tavalla Bildenbergin salaseuraan. Sanna Marin sielläkin pääjehuna. Siksi hän onkin median lemmikki.

Mutta; kun Ukraina selviää sodan kirouksesta, on vielä vastassa WEF;n kirous ja kansan tulisi sielläkin tehdä kaikkensa ettei tuo saasta pääsisi likaamaan heidänkin maataan...

107

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta. ja traagista että Suomi on jo menetetty. Nyt sitten yritetään luovia uuden maailman järjestyksen kourissa.
      Linkittäkää se WEF ;n agenda jossa oli listaus mitä he tulevat ajamaan. Kansan on näet tiedettävä jotta osaamme luovia järjissämme eteenpäin.

      • Anonyymi

        Ei oo Simpsoneissa tommosesta puhuttu mittään. Kentauri alfa 666'x 69 kanavallakaan ei oo puhuttu. Onks mul väärät avaruus uutiset.


      • 6000 vuotta vanhaan maailmaan uskojana et ole luovinut järjissäsi enää pitkään aikaan.


      • Anonyymi

        Höpö, höpö taas!!! Pitikö keksiä nyt moinen juttu, jossa ei ole päätä ei häntää. Ryssillä on vaikeuksia keksiä nyt oikeita juttuja Putinin puolustukseksi, niin tänne ilmestyy aivanhlluja tarinoita.

        Trolliparoilla on nyt vaikeuksia keksiä päteviä juttuja, Naurunaiheita antavat rutkasti.


      • Kun puhutaan "globalismista" niin ihmisillä ei useinkaan ole hajuakaan, mitä sillä oikeasti tarkoitetaan. No, tämä WEF sekä myös Bilderberg edustavat varsin hyvin globalismi-aatetta. Globalismi halveksii demokraattisia kansallisvaltioita ja pitää niitä riesana. Globalismin kannattajat kuten Suomen vihreät haluavat siirtää valtaa demokraattisilta kansallisvaltioilta epädemokraattisille ylikansallisille organisaatioille kuten EU, IPCC ja myös tämä WEF.


    • Anonyymi

      Välttäkää tuota WEF;ään sanomasta edes nimeltä. Se on paholaisen luomus.

    • Anonyymi

      Tuo järjestö vie ihmiskunnan harhaan valheillaan.

    • Anonyymi

      Sanna Marinilla lienee ollut kiva uusivuosi .. Viinilasin takaa julisti "hyvää uutta vuotta". On siinä oikea arvojohtaja ja mallin antaja

      • Anonyymi

        Entäs huumepussi.


      • Teillä uskonlahkoissa on tunnetusti paljon sinnitteleviä alkoholisteja, mutta me normaalit ihmiset pystymme ottamaan siten kuin itse haluamme. Myös viiniä ihan asiallisesti. Ymmärrän että kadehditte meitä suunnattomasti.

        Äsken muuten join ruuan kanssa 2/3 puolen litran vahvahkosta apa-oluesta. Sadat hellarit olisivat vastaavasta vajonneet viikkokausien ryyppykierteeseen, mutta minä juon tölkin tyhjäksi vasta iltapalan kanssa. Siinäpä tämän päivän alkohoolit sitten ovatkin. Ehkä huomisenkin, saapa nähdä – se on kiva kun voi itse päättää.😊


      • Anonyymi

        Lienee pääministerilläkin, oli tuo mies tai nainen, oikeus ottaa viinilasillinen uuden vuodenkunniaksi, ottaahan kansakin ja useammankin lasillisen viiniä.

        Hauskaa, että pidätte yllä Sanna Marinin nimeä, jotta hän pysyy tunnettuna ja tulee uudelleen valituksi hallitukseen seuraavissa vaaleissa. Hän on edustanut erittäin kunniallisesti edustanut Suomea joka puolella maailmaa.

        PerussuomaIaisetko täällä tuota mollausta harrastaa?? Taitavat pelätä oman pärjäämisensä puolesta, kun ovat alkaneet mollaamaan Sannaa täällä jatkuvasti.
        Kaikki putoaa Sannan ääniksi, jatkakaa samaan tyyliin.


    • Anonyymi

      Tuohon pimeyteen voi nojata

    • Anonyymi

      https://t.me/endilluminati/21876
      Ukraina Zelenkyyyyyy ja hänen kapea viirusilmänsä. Psykopaatti. Satanisti khasaari, pedo. Että tälläsiten ei ihmisten kanssa me ollaan tekemisissä.
      Alkaako jo raksuttaa mistä kysymys?

      • Anonyymi

        Kyllä. Puhut Venäjän presidentistä allegorisesti.
        Lisää vielä sosiopaatti,kun haluaa itselleen valloittajan jälkimainetta. Hirveän sairaalloisen riippuvainen muiden ihmisten arvostuksesta.


      • Anonyymi

        Ressukka!! Et taida tietää, mistä puhut. Zelenskyi on urhoollisesti ollut kanaansa rinnalla taistelemassa roistojoukkoja vastaan ja hyvin ivat puolustaneet asemiaan. Kunnia Zelenkyille ja Ukrainan sitkeille miehille.
        Häpeä Putinille ja hänen kumppaneilleen, jotka ovat aiheuttaneet Ukrainan hävityksen aivan turhan takia, vain yhden hullun vallanhalun takia.

        On ihanaa, että löytyy noin sitkeitä kansan johtajia kuin Zelenskyi on. Onneksi tuollaisia hirmujohtajia kuin tuo Putin on, ei maailmassa taida löytyä muualta kuin tuolta Venäjältä, joka alkaa olla jo aivan alikehittyneen maan tasolla.
        Tyhmyydestä sakotetaan ja koko Venäjän kansa kärsii tuon diktaattorin tyhmyydestä.


    • Anonyymi

      Kylläpä pietarin trolli jaksaakin kommentoida omaa avaustaan. No siitähän hänelle palkka maksetaan.

    • Anonyymi

      En ole Pietarin trolli. Kannatan Ukrainaa sodassa ja Venäjän hyökkäyksen tuomitsen täysin. Mutta niin tuomitsen pääperkeleen WEF;n ja Bildenbergin.

      Joillekuille voi tulla yllätyksenä että haukkuessaan WEF;ää ja heidän pimeitä agendojaan voi kanntaa Ukrainaa. (tiedän että osa WEF vihaajista on Putinisteja. Minä en sitä kuitenkaan ole)

      terveisin ; Aloittaja

      • Anonyymi

        Höpö juttuja nuo sinun tarinasi!! Etkö nyt muuta keksinyt??? Nyt on kysymys Ukrainan itsenäisyydestä ja heidän taisteluinnostaan tuota roistovaltiota vastaan.

        Turha vetää tuollaisia hulluja järjestöjä vakavan asian yhteyteen kuin ryssän hyökkäykseen Ukrainaan.


    • Anonyymi

      Maailman Talousjärjestö WEF on johtajineen sellaisten pimeyden töiden johtaja maailmassa ettei useat halua uskoa asiaa edes todeksi. Mutta voitte aloittaa Klaus Scwabin "ohjelman julistuksesta" . Ei ole mitään pyhäkoulupoikia.

      Katsokaa , kaikki länsimaiden hirveimmän koronatoimet tehtiin maissa joiden pääministeri oli ja on osana WEF mafiaa! en ala niitä tähän listaamaan.
      Australian voisin mainita yhtenä: kansa joka ei tuota saatanan piikkiä suostunut ottamaan, oli kuin keskitysleirissä! ja tuo on tosi. Ei kannata laittaa päätä pensaaseen, se ei auta.

      • Anonyymi

        Siinä on taas aivan mielisairaan ihmisen vuodatus. Oppikaa lukijat ottamaan nuo tuollaiset kirjoitukset hulluuden osoituksena.
        Ottakaa, hyvät lukija, tuollaiset kirjoitukset hulluuden osoituksena- Niillä on vain tarkoitus sekoittaa lukijoitten päät. Lukekaa ja naurakaa!!!


    • Anonyymi

      "Kylläpä pietarin trolli jaksaakin kommentoida omaa avaustaan. No siitähän hänelle palkka maksetaan."

      Ei sitten vaivautunut lukemaan aloittajan viestiä. Mutta halusi tuomita. Huomatkaa miten lukutaidoton voi olla jos aloittaja kirjoitti näin

      "On hirveä tosiasia että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan."

      ja sitten valopää syyttää Venäjän trolliksi. Meni "vähän" metsään😂

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Juuri näin

      • Anonyymi

        PIHALLA koska uskovat valheisiin mitä Media syöttää ja poliitikot.
        Ukraina öyhöt olette todella pimeässä tilassa. Ette taida tietää mitä ne tehneet siellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PIHALLA koska uskovat valheisiin mitä Media syöttää ja poliitikot.
        Ukraina öyhöt olette todella pimeässä tilassa. Ette taida tietää mitä ne tehneet siellä?

        Tiedämme tarkasti, mitä ryssä on tehnyt Ukrainassa ja se ei ole kaunista luettavaa.
        Turha tänne on valheita tulla syöttämään, sillä mitä ryssä kertoo, se on täyttä valhetta.

        Tuon olemme oppineet huomaamaan. Venäjän kansa ei ole ollenkaan asioitten tasolla.


    • Anonyymi

      Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) on Geneven lähellä Colognyssä sijaitseva suuryritysten rahoittama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää globalisaatiota, vapaakauppaa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä. Maailman talousfoorumin puheenjohtajana toimii saksalais-sveitsiläinen taloustieteilijä Klaus Schwab, joka perusti säätiön vuonna 1971.

      Maailman talousfoorumi tunnetaan erityisesti Davosissa vuosittain järjestettävästä kokouksesta, jonne saapuu suurvaltojen ja yritysten johtajia, tutkijoita, kansalaisjärjestöjen edustajia ja tunnettuja julkisuuden henkilöitä keskustelemaan ajankohtaisista globaaleista aiheista.

      Ei tuo niin pahalta kuullosta, mutta varmaankin näinä pakotteiden päivinä globalisaatio ja vapaakauppa kalskahtaa venäjämielisistä kirosanoilta.

      • Anonyymi

        WEF ajaa hyvinvointia koko maailmaan.
        Se on silloin kirosana putleristeille (ent.stallarit),joiden tavoite on demokraattisten hyvinvointiovaltioiden tuhoaminen diktatuurien tieltä.


    • Anonyymi

      MIKSI HUONOA TÄYTYY MAINOSTA.

    • Anonyymi

      Tosiasia on, että USA, Ukrainan / Zelenskyin tuella hyökkäsi Donbassin venäläisväestöä vastaan, sitten myös Venäjän ja Valko-Venäjän rajakaupunkeja vastaan, jokin aika sitten myös Puolaan.

      Tähän, jo yli 8 vuotta sitten alkaneeseen hyökkäykseen, joka tammikuussa 2022 muuttui myös ed. mainittujen valtioiden vastaiseksi hyökkäykseksi, Venäjä, Bidenin jatkuvasti uhkaillen ja yllytellen, EU:n ja etenkin Suomen salatessa Lännen rikoksia, lopulta päätti vastata heitä vastaan käytävään kansanmurhaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=p8H-eZgH4kU
      ✊👆

      • Anonyymi

        No nyt on jo niin huuruista juttua, että kannattaa pikimmiten tarkistaa lääkitys.


      • Anonyymi

        Zelensky 2014? Presidentti vasta myöhemmin.


      • Anonyymi

        Jos venäläiset eivät sopeudu asumaan Ukrainassa Ukrainan lakien mukaan, niin heidän on parasta muuttaa Venäjälle. Jos ovat koko ajan riitaa siellä haastamassa, niin muuttaminen oin parasta heille. Silloin rauha säilyy kummallakin puolella,

        Kyllä nuo venakot itse aloittivat tuon kenkkuilun ja sitä ei tietenkään ukrainalaiset omien rajojensa sisäpuolella salli. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Se on sääntö, rettelöiminen ei mitään auta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt on jo niin huuruista juttua, että kannattaa pikimmiten tarkistaa lääkitys.

        Trollit yrittävät kirjoitella valheviestejä, kun eivät muutakaan osaa, Ukrainan on voitolla tuossa sodassa ja toivottavasti ryssä lyödään maahan ja ajetaan kotimaahansa kiusaamasta naapuriaan.

        Ukrainalaiset taistelevat urhokkaasti kotimaansa puolesta ja heille pidämme yllä rukouksiamme. He ovat oikealla asialla. Omaa maataan kannattaa puolustaa ja varsinkin tuollaista roistovaltiota vastaan.


    • Anonyymi

      Kovasti puhutaan diktaattoreista, mutta ei Ukrainaakaan voi demokratiaksi väittää. Siellä on kielletty 12 oppositiopuoluetta.

      • Anonyymi

        So what? Venäjä hyökkäsi toiseen maahan. Ukraina ei. Siinä pieni ero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        So what? Venäjä hyökkäsi toiseen maahan. Ukraina ei. Siinä pieni ero.

        Älä toista valhetta, teki vain intervention. Natsityypit jatkavat vain sotaa, autautua pitäis heitin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        So what? Venäjä hyökkäsi toiseen maahan. Ukraina ei. Siinä pieni ero.

        Ei hyökännyt, mistä moista puppua löysit.


      • Anonyymi

        Taisivat olla Venäjämielisiä, joten itsenäisessä maassa vallankumouksellisia ei suvaita. Kyllähän siellä tämän sodankin aikana on pettureita löytynyt ja he tekivät myyrän työtä ryssän hyväksi.

        Ehkäpä Zelenkyi katsoi kansa turvallisuuden vuoksi, että rettelöpuolueita ei sallita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä toista valhetta, teki vain intervention. Natsityypit jatkavat vain sotaa, autautua pitäis heitin.

        Sinun mielestä olisi Zelenkyin pitänyt antautua tuolle roistojoukolle heti kättelyssä. Mikähän olisikaan ollut tuon kansan kohtalo, jos noin olisi tehty.
        Siellähän muuan venäläispomo sanoi, että ukrainalaiset pitää hävittää viimeistä kansalaista myöten ja maa on tuhottava kokonaan. Näin olisi käynyt, jos Ukraina ei olisi käynyt vastarintaan ja hyvin ovat taistelleet. Outin on saanut piiiitkän nenän ja miehiä on kuollut kuin meren mutaa. Sen siitä tyhmyydestään saa.


      • Anonyymi

        Aivan turhaan maassa on noin monta oppositio puoluetta, Sehän aiheuttaa vain riitaa hallinnossa. Eikä varmaan kaikki nuo puolueet olisi edes päässet läpi äänestyksessä. Melko rikkinäiseltä tuollainen puoluekartta näyttää eikä se olisi toiminut asioitten hoidossa. Turha tuolla on syyttää Zelensyin hallintoa. Viisas päätös
        Millainen on Venäjän puolue kartta?? Kysynpä vaan. ??? Onko noilla puolueilla mitään virkaa Venäjällä?? Tuskin on. Putin hoitelee yksin kaikki päätökset ja sen sillä siisti.

        Ei tuollaisella hallinnolla ole siis mitään virkaa. Diktaattori hoitelee oman mielensä mukaan asiat.


    • Anonyymi

      Mikä tosiasia, aloittaja. Ei se hyökännyt pönttö. Venäjä teki intervention pelastaakseen maan natsien vallasta. Koetahan lopettaa se jankutus mitä opit mediasta. Onhan se laumassa helpompi olla toki..

      • Anonyymi

        Ressukka!!!!! Ei niitä natseja löytynyt ollenkaan, oletko ihan pipi päästäsi, kun tuota jaksat jankuttaa. Se on aivan absurdi juttu, jotta juutalaisjohtaja antaisi natsien jyllätä maassaan.
        On kyllä naurussa pitelemistä noitten trollien puheista.

        Pysykää nyt tyhmyrit ruodussa!!


    • Anonyymi

      Oletpa höpsö. Ja hauskuutta väkeä täällä. Mutta kovin terävänä ei monet sinua pidä,edellistä viittaan

    • Anonyymi

      Hauskuutat

    • Anonyymi

      Et kai vain ole Johan Bäckmanin oppipoika😂

    • Anonyymi

      Lainaus: ... Kremlin propagandaohje vuoti julki –

      "Venäjä on kaikkien maiden johtaja, länsi valmistellut hyökkäystä Venäjälle jo 8 vuotta, Putin voi vielä antaa Euroopalle sen tulevaisuuden takaisin"
      ...
      "Putin antaa Euroopalle mahdollisuuden"
      "Uusi maailmanjärjestys" -osiossa Venäjää kutsutaan kaikkien maiden johtajaksi sekä oikeuden, demokraattisen ja moninapaisen maailman johtajaksi.
      ...
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kremlin-propagandaohje-vuoti-julki-venaja-on-kaikkien-maiden-johtaja-lansi-valmistellut-hyokkaysta-venajalla-jo-8-vuotta-putin-voi-viela-antaa-euroopalle-tulevaisuutensa-takaisin/8602124

    • Anonyymi

      Tässä on WEF:n tavoite kirjoitettuna jo vuodelta 1989:
      https://t.me/c/1569021446/1469
      Miten on heidän ohjelmansa toteutunut Suomessa?
      Ei kaikki, mutta pitkälti ollaan menty WEF:n linjojen mukaisesti. Jos joku vielä luulee, että tätä kaikkea kurjuutta ei ole suunniteltu jo vuosikymmeniä sitten, niin nosta hieman sitä pienen purkkisi kantta ja silmäile ympärillesi.
      Huomatkaa myös, että WEF kutsuu nuo nuoret klobaalit johtajat koulutukseensa. Vain harva on lähtenyt poikkiteloin tuon järjestön kanssa. Kuuluisin lienee Putin, joka kävi koulutuksen, mutta ymmärsi, mistä oli kysymys. Lopullinen välirikko tuli, kun pankkiirit halusivat Venäjän markkinoille, mutta Putin kielsi näiden vanhojen pankkiirisukujen toiminnan Venäjällä.
      Osittain siksi Venäjä on nyt Naton hyökkäyksen kohteena.

      • Anonyymi

        Juu!!! Putin halusi itse kumppaneineen haalia niin paljon Venäjän omaisuutta omaan ja muitten
        hallitusherrojen ja ystävien taskuihin, joten kaikki tuota uhkaava oli siis eliminoitava. Ehkäpä Venäjän valtion omaisuus olisi rehellisemmin jakautunut kansallekin, jos tuo olisi toteutunut.

        Nyt Venäjän valtion omaisuus lipuu hallitusherrojen ja ystävientaskuihin. Henkilöt, jotka uskaltavat pullikoida Putinin aikeita vastaan, tapetaan tuosta vain mitä ihmeellisin keinoin.
        Tapettu onkin jo ainakin parikymmentä henkilöä, armeijan edustajia ja teollisuuden edustajia.
        Sellainen komento on Venäjällä.
        Venäjän kansa on laput silmillä eikä tiedä mitään näitten hallitusherrojen omavaltaisuudesta.


    • Anonyymi

      Juurikin näin

    • Anonyymi

      No en nyt varauksetta usko tuohon Putin teoriaan. En todellakaan. Muista syistä en luota tähän maailman talousjärjestöön. En todellakaan luota

      • Anonyymi

        Kremlin silovikkimafialla alkaa olla näköjään kylmä rinki persreijässään, kun laittavat trollit suoltamaan yhä hölmömpää soopaa.


    • Anonyymi

      Hullu kääpiö hyökkäsi ukrainaan

    • Vaikka alottajan näkemys menee jo liikaa vainoharhaisuuden puolelle niin kyllä tavallisten ihmisten Suomessa ja maailmassa on syytä suhtautua tähän Maailman Talousfoorumiin epäluuloisesti. Suomenkaan valtamedia ei ihmisille paljon WEF:stä kerro vaikka syytä olisi. WEF haluaa luoda globalisaatiolle jonkinlaista aatepohjaa. Oma epäluuloni kohdistuu kahteen asiaan. WEF:n ideologia kaunistelee globalisaatiota puhuen siitä vaub vapaakauppana, joka tuo vaurautta ja hyvinvointia kaikille maailman ihmisille. WEF peittelee globalisaation raakaa todellisuutta, joka on silkkaa riistokapitalismia. Peittelyyn käytetään myös tekopyhää muka-ekolologisuutta. Globalisaation todellisuus on kuitenkin niin luonnon kuin ihmistenkin riistoa pienen globaalikapitalistisen yläluokan hyväksi.
      Olen jo vuosia meuhkannut tätä globalisaation pimeää puolta vastaan. Olen kuitenkin halunnut pysyä asiassa enkä lähteä alottajan tavoin maalailemaan vainoharhaisia salaliittoteorioita. Ei WEF ole mikään salaseura, jossa jäsenet initaatiomenoissa vannovat ikuista uskollisuutta järjestölle ja lupaavat totella sen johtajia. Lähinnä näkisin WEF:n globaalina lobbausjärjestönä, joka haluaa vaikuttaa valtioiden politiikkaan niin, että globaali riistokapitalismi saisi toimia mahdollisimman vapaasti ilman, että valtiot ja demokraattinen politiikka asetta sille rahoituksia.

      Panen tähän muutaman wikipedia-sitaatin:
      "Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) on Geneven lähellä Colognyssä sijaitseva suuryritysten rahoittama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää globalisaatiota, vapaakauppaa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä".
      "
      Maailman talousfoorumin puheenjohtajana toimii saksalais-sveitsiläinen taloustieteilijä Klaus Schwab, joka perusti säätiön vuonna 1971".

      "Myös taloustieteilijä Klaus Schwab on kehittänyt tulevaa "tehokkaan globaalin hallinnon muotoa".

      "Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen on kuitenkin varoittanut, että kyseisen hallintomallin toteutuminen saattaisi johtaa siihen, että entistä useampi maailmanlaajuisia kysymyksiä koskeva päätös tehtäisiin epävirallisissa tapaamisissa eikä demokraattisesti valittujen päättäjien toimesta".

      • Anonyymi

        Puhut aivan väärällä areenalla tuosta asiasta. Venäjä on hyökännyt aivan syyttä suotta Ukrainaan ja hävittänyt sen kohta maan tasalle. On oikein ja kohtuullista, että koko Eurooppa, ,USA ja Britannia auttaa Ukrainaa lyömään tuon roistovaltion. Ukrainan on päästävä rakentamaan maataan entistä ehompaan kuntoon ja Venäjä voi jäädä taantumaan tuossa hulluudessaan. Kukaan ei enää välitä tuollaisesta terroristivaltiosta eikä kukaan enää tarvitse tuollaisen maan palveluita.
        Venäjä voi jäädä kitumaan hylkiönä rajojensa sisälle, kukaan sinne i halua mennä koskaan.


    • Anonyymi

      Aika hyvin sanoit. Itse kyllä epäilen enemmänkin kuin noin maltillisesti tuota e.m järjestöä. Aika salamyhkäistä on.

    • Anonyymi

      Kyllä nykymaailmassa sotahullu naapuri riittää mulle ihan konkreettiseksi demokratian uhkaksi. Putinin lanseeraamat salaliittoteoriat ei nyt uppoa, kun näen mitä se tekee.

    • Anonyymi

      Wef ei ole Putlerin lanseeraama salaliitto. Se on valitettavaa,mutta Wef on länsimaiden vapauden suurin uhka.

    • Anonyymi

      Totta on tuo aloittajan näkemys; WEF on järjestö jonka julistuksia ja tekemisiä tulee seurata tarkoin. Tuollainen globaali järjestö ei ole yleensä hyvä ihmisyksilöiden vapauksien kannalta. Ehdottomasti epäilyttävä. Jo se ettei Marin ja Saarikko ennen viime vaaleja halunneet kertoa näistä sidonnaisuuksistaan tuohon tahoon, kertoo paljon. On jotain jota on haluttu peitellä. Siinä valossa Saarikon ja Marinin "riitely" on ollut tragikoomista seurattavaa. Pilke silmäkulmassa on tullut asiaa seurattua.

    • Anonyymi

      NÄin on

    • Anonyymi

      aloittaja on oikeassa, mikä on tietenkin hyvin valitettavaa. Zelenskyn tulisi irtautua tuollaisista järjestöistä pikimmiten

    • Anonyymi

      On hirveä tosiasia, että USA uhrasi ukrainalaiset hyötyäkseen sodasta. Ukrot eivät ymmärtäneet tulevansa huijatuksi, kun lähtivät lännen vasalliksi.

    • Anonyymi

      Olen sinänsä kyllä Venäjän hyökkäystä vastaan, mutta ikävä että myös oman maamme politikot ovat sekaantuneet hyvin hyvin ikäviin pöytiin. Fakta tietona vain... Ja jos ne olisivatkin vain nato pöytiä niin hyvä, mutta on sellasia pöytiä joista ei hyvää heilu

    • Anonyymi

      Tuosta (kin) on varoiteltu kansalaisia .

    • Anonyymi

      ...mutta poliitikot ovat salassa tuon järjestön jäseniä. Eipä tuosta paljoa ole halunneet numeroa tehdä.

    • Anonyymi

      Joka tietää Wef;n asiakirjat ja suunnitelmat,kavahtaa todellakin tuota järjestöä ja heidän ajallaan asioita. Ovat muuten jossaimäärin avointa dataa kun vaivaa näkee. Ei tule hyvä mieli heidän visioistaan kun tutustuu.

    • Anonyymi

      WEF rotat palasivat suunnitelmineen- ikävä kyllä

    • Anonyymi

      Eipä ole luottaminen tuohon järjestöön. Teot puhuvat jo nyt puolestaan

    • Anonyymi

      tulivat kokouksesta viisaampana suomeen / luotto kova!

    • Anonyymi

      lievästi sanottuna pyrkyreitä. Todellisudessa paljon pahempia

    • Anonyymi

      tuosta järjestöstä ei aivan heti eroon päästä. Sen tulette huomaamaan.

    • Anonyymi

      Totta turisette.

    • Anonyymi

      Katsotaan noudattaako nuori klobaali johtaja hallitusohjelmassaan WEF viimeisintä määräystä: https://t.me/TruthHub/28008
      Vesi ei ole ihmisoikeus ja siksi hallitusten pitää aloittaa kotien vedensääntely.
      Tätä samaa Nestlen pomot ovat esittäneet jo vuosia.

    • Anonyymi

      Luultavasti hänet painostetaan/pakotetaan ruotuun. Ukraina on näet niin tärkeä maa että WEF HALUAA tämänkin valtion pauloihinsa ja käskytyksen alle. Raha on hyvä konsultti ; nyt länsi on tukenut Ukrainaa hyvin paljon, joten kiitollisuuden velka on maksettava ja se maksettaneen tottelemalla mitä maailman valtaeliitti (WEF) sanoo. Eli Ukrainaan on tulossa kovia kansalaisten vapaaseen elämään iskeviä uudistuksia. Meillähän nämä valvontakoneistot ovat jo teknisesti valmiina, sen kuin vain saadaan toisinajattelijat vakuutettua että "turvallisuuden vuoksi" sallisimme tietyt toimet.

      - Paikannus ja valvonta 24/7 ---koskee maksu/ostoliikennettä
      -autot totaalivalvontaan
      -koirien sirutus meni jo läpi. kissoille suunitellaan , miksi ei siis ihmisillekin :)
      -paikannus vaatteisiin (perustellaan kierrätyksellä, eli luodaan järjestelmä, qr koodi -tyyppinen jotta sitten voidaan vastapäässä lajitella oikein)
      jne. jne...
      itse en tähän tule suostumaan. Tiedän vain sen että tähän tämä on menossa.

    • Anonyymi

      taitaa Ukrainan hallinto olla "pakotettu" jo siirtymään lännen sairaaseen valvontayhteiskuntaan digi euroineen- noin niinkuin pitkällä aikavälillä.
      Eikä sen puoleen. Ei Venäjäkään minulle mikään ratkaisu ole.

    • Anonyymi

      juuri näin

    • Anonyymi

      Tuosta WEF loasta ja synnistä on vaikea päästä eroon. Nyt kytköksiä on syntynyt Ukrainan ja WEF susien kanssa sillä heitä on (onneksi) tuettu lännen taholta. Sairasta on vain se että nyt Ukraina jää kiitollisuuden velkaa- WEF susille.

      Jospa Ukrainan tukijamaita olisivatkin vapaat maat, ei Ukrainan kansalle koituisi mitään harmia sodan loppuessa , mutta asia ei ole näin - ja se tässä traagisinta onkin.

    • Anonyymi

      syyttävä sormi osoittaa...

    • Anonyymi

      Emme luovuta- koskaan. tulee vielä ideologinen sota wef;n ja vapautta kaipaavien välillä. On herätettävä massat tuohon taisteluun.

    • Anonyymi

      Hereillä ollaan jo. Voi kauhistus Ukrainaa, sillä heillä on tosiaan edessä sodasta selvittyään vielä EU ja sitten pääministeri joka junailtiin sairaaseen , kulttimaiseen World economic Forumiin jäseneksi -todennäköisesti kiristämällä sotilasavun kautta.

    • Anonyymi

      Voi Ukrainan kansaa; totta ap kirjoitit että siellä ollaan "kiitollisuuden velassa" näille saatanan viestin viejille jotka levittävät kauheaa WEF OPPIA joka vie ihmiset orjuuteen ja pakkopaitaan. Ihmiset eivät suomessakaan ymmärrä pohjimmiltaan mitä WEF järjestö on . Se toimii piilossa ja he(jäsenet) suomessakin salailevat jäsenyytensä koska tietävät Elina Valtosta myöten ettei toiminta kestä päivänvaloa.

      He eivät kertoneet jäsenyyttään edes äänestäjille;

      https://yle.fi/a/3-11902107

    • Anonyymi

      Näin on

    • Anonyymi

      Totta. WEF on pedon juoni. täysi hulluus mitä ajavat. Katsokaa mm Valtosta miten kaunis ja lempeä päällepäin. tulette huomaamaan vielä teoistaan mitä akka ajaa asianaan.

    • Anonyymi

      Venäjä ei aja tuota asiaa juurikaan. Se on länsimaiden synti

    • Anonyymi

      Noista pyöveleistä ei länsi pääse koskaan eroon (WEF/Bilderberg)
      ne ovat syvällä yhteiskuntien rakenteissa ja mediat, uutistalot, politikot, arkkitehdit,
      oikeuslaitos on jo miehitetty noilla pedoilla.

    • Anonyymi

      Ei pääse , ei . Huomasimme tämän jo ajat sitte!

    • Anonyymi

      Ei varmaan pääse tuosta liekasta raukka. Tuo on sellanen järjestö joka ei "omiaan unohda"

    • Anonyymi

      Totta turiset. Mutta missä asut?

    • Anonyymi

      Ei pääse tuota järjestöä pakoon tai eroon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      täysin totta. Tuo olikin mielenk. haastattelu

    • Anonyymi

      Jo ainakin 30 vuotta sitten puhuttiin "maailman hallituksesta".

      No, globaali markkinatalous on tosiasia, eikä se ole tuonut pelkästään hyvää tullessaan. Sekin tuli aivan kuin varkain, ei siitä varoitettu julkisesti.

      WEF:n pyrkimyksenä on kaiken asteisen vallan keskittäminen suurpääomalle.
      Suunnitelman kannattajia näyttää löytyvän lähes kaikista maista.
      Erityisesti poliittiset pyrkyrit ovat tyrkyllä lobbareiksi järjestöön.

      Mitä tulee Zelenskyihin, niin kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää, hän on show-bisnesmies.

    • Anonyymi

      wef suunnittelee uutta "pandemiaa" - seuraa uutisia aihetunnisteella "lintu influenssa"

    • Anonyymi

      tämähän on vain ajan kysymys milloin "pamahtaa" jokin uusi flunssa.

    • Anonyymi

      Zelensky on ajettu syvälle näihn järjestöihin. Ei hyvä Ukrainalle, väitän

    • Anonyymi

      hirveä tosiasia

    • Anonyymi

      Ukrainan sisällissota sai alkunsa aseellisesta vallankaappauksesta. Ukrainan sisällissodassa ukraina pommitti itä-ukrainan venäjänkielisiä alueita kahdeksan vuotta, kunnes venäjä puuttui asiaan. Koko ukrainan sotaa ei olisi, jos ukraina olisi lopettanut itä-ukrainan pommittamisen. Ei taida kovinkaan montaa itä-ukrainalaista tämän kahdeksanvuoden pommittamisen jälkeen löytyä, jotka ovat ennemmin osa ukrainaa kuin venäjää. Jos sellainen skenaario toteutuisi että ukraina valloittaisi takaisin vihaamansa itä-ukrainan, niin mitä se sillä itä-ukrainalla tekisi ja mitä se tekisi sen venäjänkieliselle väestölle? Ukrainalaisista kuitenkin noin kolmasosa puhuu äidinkielenään venäjää, jotta aika vaikea tehtävä olisi kaikkia surmatakkaan tai edes lähettää venäjälle? En ole mistään lukenut että näitä asioita olisi kukaan pohtinut? Varmasti kyllä on, mutta julkisuuteen näistä ei ole kirjoitettu mitään.

    • Anonyymi

      Joku koetti oikein tosissaan kirjoittaa wef:n jaloista tavoitteista 😇😇

    • Anonyymi

      Sama laitettu merkille

    • Anonyymi

      juuri näin.

    • Anonyymi

      Ikävä kyllä , on Ukrainan päämiehet naitettu tuolle pimeälle järjestölle jo ajat sitten. Ehkä Toni Torppa on oikeassa että Venäjä on kivenä kengässä maailman hallituksen perustamista vastaan. Venäjä on näemmä liian kansallismielinen että hyväksyisi maailman hallitusta

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      149
      2150
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      118
      1643
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1460
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      96
      1431
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1312
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      208
      1175
    7. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      214
      1157
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      49
      1141
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1081
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      249
      942
    Aihe