Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vaimolla pieni ja hieman harmittaa

Anonyymi-ap

Oma meisseli on hiukan normia suurempi ONNEKSI mutta ei mikään jätti. Nojaan tietoon suomi mie skeksimäärin 13cm vs 17 paksuus n 4cm ei ainakaan yli ja terska on selkästi suurempi paksumpi iso suippu tatti eli olen hieman keskimittaa suurempi. Asiaan,oma kalu tökkii pohjaan ja vain pitkä sessio puuhasteluja ja saan vapautuneesti takaa työnnellä koko matkalta kaikki mitä 57v miehestä lähtee. Mutta se koko kun ostellut dildoja 6cm paksu 7cm paksu pemeitä ja ikinä en sa aniitä enää käuyttää kun kiristää niin hiosti vaikak miten pitkään koettaa venyttää niin ei kertakaikkiaan ei sovi vaimolle. max on 5cm ja se on ihan ehdoton max lyhyt tumman miehen kopio ja se on ehdoton max.
Olisko joku hitusen puuduttava liukastusvoide pikku ylläri ja voisin salaa vaihtaa välillä isompaa ? lapsia on tehty ja ei vaan ole paikat edes venyneet iän myötä joten tämmöinen ongelma.
Miksi pimpsa on niin tiukka? Ei se ihmeemmin kalua purista vaan liusuu kyllä vapautuneesti ja ehdottoman hyvää tehden vuosikymmenten vaihtuessa. Onneksi ei ole pihi vaimo vaan saanti on aina hyvää ja olenkin siksi mallikelpoinen mies mitä nyt harmaantuva.

6

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoititko tuon tekstisi kännissä?

      • Anonyymi

        No en mutta kirjoitusvirheitä tuli niin paljon ja itsekkin ihmettelen sitä. En meinaa ymmärtää itsekkään omaa kirjoitustani! Harmi ja pahoillani siitä. Mutta tuo hiukan puuduttava liukastusvoide olisi hyvä mutta nyt kun ajattelee niin jos omaa kalua myös samaan sessioon käyttää niin sehän vie tuntoa myös itseltä ja jos sattuisi hieman kieltä tarjoamaan niin olisipa huuley ja kieli rentoina… muuten hyvä idea mutta.


    • Anonyymi

      Aloittaja on selvästikin lapsen tasolla älyllisesti.

      • Anonyymi

        Lapsen tasolla? Hmm ei tässä iässä kuitenkaan enää ja jopa töissä koko ikä ollut mutta nyt jo välillä alkaa olla huvitus vähissä töihin lähtöön kun on vuosikymmenet sitä tullut tehtyä. Haluaisi jo viettää loppuelämän omaan tahtiin ilman kelloa. Eipä ole kyllä velkaa ja hyvin vähällä sitä pärjäisi jo kun tekniikka lelut ,autoja veneitä,audio raskasta sellaista , optiikkaa yms on ollut ja nekin on jo hävitetty osaksi ja enää hennompaa jäljellä kun ei vaan jaksa kiinnostaa enää lelut. Mutta talvilomalla lähdetään reissuun ja paikallinen gigolo on jo sovittuna kun kun on ns tuttu mies edelliseltä lomalta. Ylläri vaimolle on että hotelliin huoneeseen tulee gigolon tuttu todella oikea monsteri kullinen eli kolmestaan pumpataan vaimoa. En usko vaimon suutahtavan tästä tulevasta meille ennestään tuntemattomasta miehestä. Kuvia ollaan saatu ja kyllä kade olen nuorehkon jannun kokoluokasta. Viileämpänä aikana on kuumaa kun lumen keskeltä lähdetään. Vaimo jo odottelee myös vaihtelua ja nyt tuleekin todellista vaihtelua. Viikkoja vielä ja…..


    • Anonyymi

      Tuo kyllä kuulostaa kummalta että suomalaisen miehen penis olisi seisokissa vain 13cm. Keskimäärin. Voiko olla totta!? Virallisesti kullin pituus mitataan siten että kullin päältä työnnetään mitta häpyluuhun asti. Lihavilla on tietysti tässä kohtaa rasvaa monia senttejä. Tästä mitataan matka sitten terskan päähän.
      Itse sain mitaksi 23cm. En kyllä pidä kaluani kuin keskimittaisena. Mikä lie totuus?

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe