Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Median lopettaessa Venäjän pelon lietsonnan ja nato-autuuden hellyttelyn

Anonyymi-ap

- palaa kansakuntamme normaaleille Naton kannatusluvuille -

HS 12/2022: "Tutkija: Putinin neuvottelu­puheiden todellinen motiivi on uuden hyökkäyksen pohjustus" -HS-toimittajana Juuso Määttänen

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009258076.html -
--



[U] Suomi sijaitsee idän ja lännen vedenjakajalla!
-vanha ja viisas toteamus perustuu "paasikivimäiseen älykkyyden taitoon nähdä tosiasiat viisauden esiasteena" -osapuilleen näin.

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/05/suomi-on-niin-idasta-kuin-lannesta-emme.html - ,

.. olemme erikoisasemassa - Europan yhdellä pisimmällä maarajalla Venäjän kanssa. Meillä on oma historia niin Ruotsin kuin venäläisyyden kanssa, jotka ovat meitä opettaneet näkemään niin itään kuin länteen]

..
HS aiemmin ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008661755.html - otsikoituna näin:
"Biden pitää ovea auki, kun Suomi ja Ruotsi astuvat kohti Natoa" -

Avausotsikosta on väitelty yhtä paljon kuin Euroopasta, joka haluaa olla EU-Brysselin näkökulmasta eurooppalainen EU - unohtaen mikä on Euroopan suurin valtio, niin asukaslukuna kuin pinta-alana - unohtamatta mittavia luonnonresursseja.



Nyt käydään todellisuudessa kiihtyvästi ja laajasti ottaen täyttä informaatiosotaa,

.. niin Euroopassa kuin maailmallisesti ja näin on synnytetty laaja vastakkainasettelun liikkuva rintama |1, jossa nyt osaltansa käydään sotaa Ukrainassa - lännen vaikutteen laajentamiseksi.
.
|1 - 673 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - 4683
.

Kertausta kuukausien takaa - Nyt Suomen tämän vaiheen valtapolitiikka näki mahdollisuutensa ja TP Sauli Niinistö lennähti US Washingtoniin hakemaan eväitä ainakin kahteen asiaan:

Liittymiseen sanattomasti kansalle ujuttautuen Natoon tai sitten, jos Niinistö pitää sanansa - hakien vain läheisempää suhdetta pelotteeksi Venäjän suuntaan - Yhdysvalloista, joka jo tänään tulee jopa itse itsensä kutsuen Suomeen taisteluharjoittelemaan |e - viestinä Venäjälle ja juuri Lappiin, joka on Venäjälle se tulen arin paikka |2.
.
|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -
.

Suomelle luontainen ja muita rajanaapureita häiritsemätön liitto on Ruotsin kanssa, joka ei kansalaistensa näkökulmista todellisuudessa halua Natoon |3, vain uhittelee sillä Venäjälle, joka sai sukellusveneensäkin Ruotsin aluevesillä - karille, luvatta - nolo tilanne, kummallekin |4.
.
|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/09/ruotsalaiset-haluavat-pysya-naton.html -
|3 ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/73bbe677-2ac1-4e38-892e-154eb0084d91 -, onko Ruotsi järjestänyt Natosta kansanäänestyksen?
|4 ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsi-taas-sukellusvenejahdissa/5379024#gs.rypxgy -
.


Nyt on meneillään voimakas ja paatoksellinen informaatiosota - joukkopsykoosi ja jopa 1941-uho! -

Suomessakin Venäjä pelottelun moodilla, että uhka ja sota lähestyy; ensin Itämerelle ja lopulta vielä maalaillaan sotatilanteita rajoillemme, joita ei ole todellisuudessa uhkailtu sitten 1945 jälkeen.

Ukraina on nyt pelote, jolla saatiin YLE-natomittaus ensi kerran yli 50 prosentin - joka on varmasti mediaprovokaation ilmentymä (toteutus: internet-paneeli!), sillä infovirta Ukrainasta on paljolti vain ukrainalaista alkuperää, joka taas sotaoppien myötä pelaa täysillä sotapropagandan säännöillä, kuten vastustaja Venäjäkin.

HS teki manipulaationsa alkuvauhdissa oman Nato-selvityksensä
[ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008659613.html - ]

- se sai jo osin rauhoittuneen kansakuntamme alentamaan hötkyilytulosta alle 50 prosentin, ja jos katsomme tilannetta viimeisen johdattelemattoman selvityksen näkökulmasta on edelleen voimassa selvitys (MTS 11/2021), jossa kansalaisemme edellyttävät sotilaspoliittista puolueettomuutta (53%).



Kun Venäjä ja Ukraina saavat maaliin epäonnistuneen Minskin .. kts. HS-ote: HS1

[ ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentti-niinisto-minskin-sopimus-saattaisi-olla-ratkaisun-avain-ukrainan-tilanteeseen/8347506 - ]

.. uusversion Minsk 3' en |5, on tilanne rauhoittamassa myös suomalaisia, toivottavasti myös liian innokkaita "asiantuntijoita - vaikkapa Risto E. J. Penttilän
[ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008657164.html - ], joka intoutui jo liittämään Suomea välittömästi Natoon, vaikka jos katsomme suomalaisten pitkän jänteen haluja ovat ne liittämässä - kaikista sodista huolimatta - meitä Natoon 17-27 prosentin voimalla (2001-2021).
.
|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/minsk-3-tuo-eurooppaan-eurooppalaisesti.html -
-

34

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuva: ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Minsk_II -

      Minsk I ja II

      ~ https://yle.fi/a/3-12321826 -

      "Venäjän uhan voimistuessa Ukrainassa esille ovat nousseet Minskin kaksi sopimusta, jotka solmittiin Itä-Ukrainan sodan alussa vuosina 2014 ja 2015. Venäjä on sopimusten suurin hyötyjä, arvioi Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Arkady Moshes." -YLE-ingressi

    • Anonyymi

      Kova on Luoman tarve ajaa Suomi takaisin Venäjän valtapiiriin..
      Olemme nyt Naton turvissa demokraattisen lännen leirissä.
      Sinne kuulumme,emme itäisten diktatuurien joukkoon.

      Naton jäsenmaana kannatamme Naton jäsenyyttä.

      Kremlin kellokkaiden on turha muusta haaveilla.

      • Anonyymi

        Nato on pahin uhkamme. Meiltä vietiin henkisellä väkivallalla jopa Nato-kansanäänestys, koska poliitikotpelkäsivt kansalaisteme nato-kileteistä jyrähdystä. Mediamanipulaatio jylyää kovilla kierroksilla.


      • Anonyymi

        Suomi on kylläkin Yhdysvaltojen etupiirissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on kylläkin Yhdysvaltojen etupiirissä.

        Kukaan enää venäjää pelkää paitsi Persut ku Putinin haluaa rahansa takaisin.


    • Anonyymi

      Aloituksessa on hyvä näkökulma. Suomalaisia on peloteltu Venäjällä vuosikausia tarkoituksena Nato-kannatuksen nostaminen . Tätä hybridivaikuttamista on tehnyt Suomen media kaikkien propagandaoppien mukaisesti.

      • Anonyymi

        Luoman kannattajineen on turha valehdella.

        Ei Suomessa ole ollut Venäjä-pelottelua.

        Venäjä teki sen itse 24.2.2022. Siitä syntyi hybridivaikutusta kerrakseen.


    • Anonyymi

      Luoma taitaa jo tajuta että Venäjä häviää sodan ja talous menee persiilleen pitkäksi ajaksi. Kun sota päättyy, Suomen pitäisi lähettää kaikki Venäjän trollit ja Venäjämieliset Venäjälle. Suomen vankiloita heillä ei pidä rasittaa. Voi v..u mikä mies! XXX

      • Anonyymi

        Sodan lopputulosta on vaikea arvioida, siksi yksipuolista tietoa me tänne Suomeen saamme; lähinnä Ukrainan omaa informaatiota.


    • Anonyymi

      Kuka suojelee Ukrainassa ketä ja miksi,sitäkään epädemokraattiset olikarkki mediat ei uskalla analisoida,ainakaan rehellisesti !?

      • Anonyymi

        Ukraina on Euroopan yksi korruptoituneimmista valtioista, itä-slaaveja kun ovat, kuten venäläisetkin.


    • Anonyymi

      Olipa taas kerran idioottimainen aloitus. Koitahan keksiä jotain uutta. kaikki nauraa sulle.

      • Anonyymi

        Hyvä aloitus, asiapitoinen ja laajasti valotettuna. Mitä mielestäsi avauksessa oli väärin tai "idioottimaista", kykenetkö perustelemaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä aloitus, asiapitoinen ja laajasti valotettuna. Mitä mielestäsi avauksessa oli väärin tai "idioottimaista", kykenetkö perustelemaan?

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        "Hyvä aloitus, asiapitoinen ja laajasti valotettuna. Mitä mielestäsi avauksessa oli väärin tai "idioottimaista", kykenetkö perustelemaan?."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        Se on patologista valehtelua.

        Esimerkiksi Minsk 3 on itätrollin itse keksimä hokema.
        Venäjä rikkoi Minskin sopimuksen hyökkäyksellään helmikuussa, jolloin Valko-Venäjä toimi ja toimii edelleen hyökkäysalustana ollen sodan osapuoli.

        Samoin on trollin uho -räkytys, koska Neuvostoliitto aloitti Jatkosodan ja Suomi puolustautui.


    • Anonyymi

      Suomi sijaitsee idän ja lännen vedenjakajalla!

      Olemme erikoisasemassa - Europan yhdellä pisimmällä maarajalla Venäjän kanssa. Meillä on oma historia niin Ruotsin kuin venäläisyyden kanssa, jotka ovat meitä opettaneet näkemään niin itään kuin länteen]

      ..
      HS ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008661755.html - otsikoituna näin: "

      Biden pitää ovea auki, kun Suomi ja Ruotsi astuvat kohti Natoa
      " -

      Avausotsikosta on väitelty yhtä paljon kuin Euroopasta, joka haluaa olla EU-Brysselin näkökulmasta eurooppalainen EU - unohtaen mikä on Euroopan suurin valtio, niin asukaslukuna kuin pinta-alana.

      Nyt käydään todellisuudessa kiihtyvästi ja laajasti ottaen täyttä informaatiosotaa, niin Euroopassa kuin maailmallisesti ja näin on synnytetty laaja vastakkainasettelun liikkuva rintama |1, jossa nyt osaltansa käydään sotaa Ukrainassa - lännen vaikutteen laajentamiseksi.
      .
      |1 673 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - 2432
      .

      Nyt Suomen tämän vaiheen valtapolitiikka näki mahdollisuutensa ja TP Sauli Niinistö lennähti US Washingtoniin hakemaan eväitä ainakin kahteen asiaan:

      Liittymiseen sanattomasti kansalle ujuttautuen Natoon tai sitten, jos Niinistö pitää sanansa - hakien vain läheisempää suhdetta pelotteeksi Venäjän suuntaan - Yhdysvalloista, joka jo tänään tulee jopa itse itsensä kutsuen Suomeen taisteluharjoittelemaan |E - viestinä Venäjälle ja juuri Lappiin, joka on Venäjälle se tulen arin paikka |2.
      .
      |2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -
      .
      Suomelle luontainen ja muita rajanaapureita häiritsemätön liitto on Ruotsin kanssa, joka ei todellisuudessa halua Natoon |3, vain uhittelee sillä Venäjälle, joka sai sukellusveneensäkin Ruotsin aluevesillä - karille, luvatta - nolo tilanne, kummallekin |4.
      .
      |3 ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/73bbe677-2ac1-4e38-892e-154eb0084d91 -
      |4 ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsi-taas-sukellusvenejahdissa/5379024#gs.rypxgy -
      .

      Nyt on meneillään voimakas ja paatoksellinen informaatiosota -

      Suomessakin, jopa pelottelun moodilla, että uhka ja sota lähestyy; ensin Itämerelle ja lopulta vielä maalaillaan sotatilanteita rajoillemme, joita ei ole todellisuudessa uhkailtu sitten 1945 jälkeen.

      Ukraina on nyt pelote, jolla saatiin YLE-natomittaus ensi kerran yli 50 prosentin - joka on varmasti mediaprovokaation ilmentymä, sillä infovirta Ukrainasta on paljolti vain ukrainalaista alkuperää, joka taas sotaoppien myötä pelaa täysillä jo sotapropagandan säännöillä, kuten vastustaja Venäjäkin.

      HS teki oman Nato-selvityksensä [ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008659613.html - ] - se sai jo osin rauhoittuneen kansakuntamme alentamaan hötkyilytulosta alle 50 prosentin, ja jos katsomme tilannetta viimeisen johdattelemattoman selvityksen näkökulmasta on edelleen voimassa selvitys (MTS 11/2021), jossa kansalaisemme edellyttävät sotilaspoliittista puolueettomuutta (53%).

      Kun Venäjä ja Ukraina saavat maaliin epäonnistuneen Minskin ..
      [ ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentti-niinisto-minskin-sopimus-saattaisi-olla-ratkaisun-avain-ukrainan-tilanteeseen/8347506 - ]

      .. uusversion Minsk 3' en |5, on tilanne rauhoittamassa myös suomalaisia, toivottavasti myös liian innokkaita "asiantuntijoita - vaikkapa Risto E. J. Penttilän [ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008657164.html - ], joka intoutui jo liittämään Suomea välittömästi Natoon, vaikka jos katsomme suomalaisten pitkän jänteen haluja ovat ne liittämässä - kaikista sodista huolimatta - meitä Natoon 17-27 prosentin voimalla (2001-2021).
      .

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        ".. uusversion Minsk 3' en |5, on tilanne rauhoittamassa myös suomalaisia, toivottavasti myös liian innokkaita "asiantuntijoita..."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        Minsk 3 on itätrollin itse keksimä hokema.
        Venäjä rikkoi Minskin sopimuksen hyökkäyksellään helmikuussa, jolloin Valko-Venäjä toimi ja toimii edelleen hyökkäysalustana ollen sodan osapuoli.


    • Anonyymi

      Vahinko ettei Luomalla ole sellaista karismaa jolla voisi asettua VKKn presidenttiehdokkaaksi. Fanaattinen Venäjämielisyys ei riitä etenkin kun äänestäjäkunnassa ei ole montaakaan tuhatta sellaista äänestäjää joille liittyminen Venäjän Federaatioon voisi olla vaihtoehto. Tietoahan Luomalla, tällä narsistilla, omasta mielestään on enemmän kuin muilla yhteensä. Voidaan sanoa että hän päivittäin unohtaa enemmän kuin muut tietävät.XXX

      • Anonyymi

        Ilu on karismaattinen henkilö. Tunnen monista yhteyksistä, muun muassa Kiinan Kansallispäivän Juhlista Kulosaaressa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilu on karismaattinen henkilö. Tunnen monista yhteyksistä, muun muassa Kiinan Kansallispäivän Juhlista Kulosaaressa.

        Mutta ei sellaista karismaa jolla kannattaisi asettua pressaehdokkaaksi. Suomi on vahvasti länsimaa ja suomalaiset kannattavat pääsääntöisesti länsimaista demokratiaa. Jos ehdokkaana on joku joka kehuu Venäjää ja sen ”demokratiaa”,
        eikä näe siinä maassa mitään vikaa niin yritys on tuhoon tuomittu. Kuten kaikki tähänastiset yritykset kunta- ja eduskuntavaalitasolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilu on karismaattinen henkilö. Tunnen monista yhteyksistä, muun muassa Kiinan Kansallispäivän Juhlista Kulosaaressa.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        Ettei nyt Ilu itse itseään imartele?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ei sellaista karismaa jolla kannattaisi asettua pressaehdokkaaksi. Suomi on vahvasti länsimaa ja suomalaiset kannattavat pääsääntöisesti länsimaista demokratiaa. Jos ehdokkaana on joku joka kehuu Venäjää ja sen ”demokratiaa”,
        eikä näe siinä maassa mitään vikaa niin yritys on tuhoon tuomittu. Kuten kaikki tähänastiset yritykset kunta- ja eduskuntavaalitasolla.

        Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla, jos osaamme katsoa historiaa. Kts. Vanha Suomi esimerkiksi; googlaa se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla, jos osaamme katsoa historiaa. Kts. Vanha Suomi esimerkiksi; googlaa se.

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        "Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla, jos osaamme katsoa historiaa. Kts. Vanha Suomi esimerkiksi;"

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        Huomaa, ettei trolli ole koskaan lukenut Suomen historiaa. Venäjä käytti Vanha-Suomi nimitystä Isovihan aikana valloittamistaan alueista.


    • Anonyymi

      Avauksen "Idän ja lännen välinen vastakkainasettelu kiihtyy"- linkin viimeiset kommentit kertovat tylysti mistä on avauksessa kysymys:

      Viimeinen kommentti:

      "Onpa paatoksellista propagandaa - mistä tuollainen viha?"

      2. viimeinen kommentti:

      "Yhden ukkelin ristiretki mediaa vastaan jatkuu periaatteella "paskallakin on tekijänsä". "

    • Anonyymi

      Minsk 3 rauhoittaa tilanteen, sillä molemmat tarvitsevat sen, katseet ovat nyt Kiinassa, jota Venäjän presidentti Vladimir Putin kuuntelee herkällä korvalla -

      .. itse tuo järjestely sovittiin jo ennen Pekingin Talvi-Olympialaisia - kaikkine sivulauseineen, jotka koskivat myös Suomea - noista sivulauseista lisää myöhemmin, kunhan suomalaiset rauhoittuvat tästä mediapaatoksen poljennosta, jossa Venäjästä on tehty epävaltio, koko maailman hyljeksimä, vaikka Intia, Kiina, Pakistan ja 32 muuta valtiota äänestivät tyhjää YK-yleiskokouksessa, jossa haettiin tuomiota Venäjän toimille.

      (Btw. Milloin meidän itseään laatumediaksi kutsuva informaatiotorvi hakeutuu takaisin journalismin pyhille säännöille hakea puolueettomuutta tiedon jakamisen osalta? Tässä haastetta erityisesti Yleisradiolle ja Helsingin Sanomille, joka on erityisesti ollut pitkään väkevä 'natottaja'! -puolueettoman isänmaamme eduksi ja hyödyksi)


      Minsk 3 on odotettavissa täytäntöön aselevon osalta noin parin viikon kuluessa ja varsinainen rauhansopimus saataneen voimaan - Kiinan avustuksella - noin 6-8 viikon kuluessa. Kiina ei hyväksy Venäjän pakotteita ja pitää diplomatiaa ainoana keinona ratkaista asia. Kiina ei itse ole sotinut oikeasti sitten Vietnamin viimeisten kahakoiden.

      Eipä nyt 'hötkyillä' - eikä kansakuntamme toivo enää presidentillisiä epähuomioita - vähättelynä Kremlin kirjeestä |6, joka oli osoitettu kaikille ETYJ-valtioille - eikä ilmaisua, ettemme ole Ukrainan sodan osapuoli |7, lähettäen silti tappavia aseita sodan toiselle osapuolelle - tosiasia on se, että tuo karkea aselähetysvirhe tehtiin vieläpä sovussa valtioneuvoston kanssa - ja nyt tuolla päätöksellä olemme de facto sodan tai venäläisittäin sotilaallisen erikoisoperaation osapuoli.
      .
      |6 420 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17300967/alustiko-tp-sauli-niinisto-raskaan-vahattelyvirheen-kremlin-kirjeesta - 1294


      ..
      Suomi ei halua olla lännen sotakoneen taistelualusta |8 mahdollisessa suursodassa itää vastaan -

      .. tiedämme historiamme, tiedämme väärät puolenvalinnat jo vuodelta 1941 |9, joka maksoi paljon - hyvin paljon. Emme halua 'hevostella' tuolle toiselle maailmalliselle ydinasesuurvallalle, vaikka nyt voisi näyttää siltä, että konventionaalinen sota ei oikein Kremliltä luonnistu - monienkin syiden sattumina.

      • Anonyymi

        Putleristi elää haaveineen,valeineen ja vääristelyineen omassa maailmassaan yrittäen toteuttaa Herr Putlerin tavotteita omilla surkeilla avauksillaan.

        Pieleen menee taas.

        Länsi on yhtenäisenä Ukrainan tukena.Suomi on osa länttä.
        Roistovaltiot pelatkoot roistomaisia pelejään täkäläistenkin juoksupoikien tuella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putleristi elää haaveineen,valeineen ja vääristelyineen omassa maailmassaan yrittäen toteuttaa Herr Putlerin tavotteita omilla surkeilla avauksillaan.

        Pieleen menee taas.

        Länsi on yhtenäisenä Ukrainan tukena.Suomi on osa länttä.
        Roistovaltiot pelatkoot roistomaisia pelejään täkäläistenkin juoksupoikien tuella.

        Nimittelijän kaavamaiset viestit toistuvat päivästä toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimittelijän kaavamaiset viestit toistuvat päivästä toiseen.

        Natsi-Venäjä on menettänyt kaiken ja kaikkien kunnioituksen barbaariselle ja psykopaattisen raakalaismaisella hyökkäyksellään Ukrainaan.

        Venäjä ei tule takaisin sivistyneisiin pöytiin vaan se löytää mölyämispaikkansa Pohjois-Korean viereltä.


      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        "Minsk 3 rauhoittaa tilanteen, sillä molemmat tarvitsevat sen, katseet ovat nyt Kiinassa, jota Venäjän presidentti Vladimir Putin kuuntelee herkällä korvalla "

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅

        Trolli hokee vieläkin itse keksimäänsä Minsk 3;a, jota ei varmasti tule, koska Minsk on Putinin hyökkäysalustana toimivan Valko-venäjän pääkaupunki.

        Kiina taas tekee pesäeroa Venäjään, koska se ei uskalla suututtaa sille tärkeitä vientivaltioita. https://yle.fi/a/74-20004193


    • Anonyymi

      ”Väärät puoluevalinnat 1941?” Kyllä me olivat olemassa olleista vaihtoehdoista ehdottomasti halvin jos ajatellaan kokonaisuutta. Voitaisiin asiaa kysyä Virolta. XXX

      • Anonyymi

        Neuvostoliitto hyökkäsi 1941 Suomeen aloittaen näin Jatkosodan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neuvostoliitto hyökkäsi 1941 Suomeen aloittaen näin Jatkosodan.

        Suomi lähti kyllä liikkeelle ensimmäisenä rinnan Saksan laajan itärintaman hyökkäyksen kanssa. Onko historia muuttunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi lähti kyllä liikkeelle ensimmäisenä rinnan Saksan laajan itärintaman hyökkäyksen kanssa. Onko historia muuttunut?

        Kerro missä Suomi muka "lähti liikkeelle ensimmäisenä rinnan Saksan laajan itärintaman"!

        Paikka ja aika - kiitos.

        Kronologisesti Neuvostoliitto  aloitti Jatkosodan: se hyökkäsi  täysin  suunnitellusti  Suomeen  22.6. 1941   klo 6.05 alkaen. Siihen mennessä Suomi, eikä saksalaiset Suomen alueelta, eivät hyökänneet Neuvostoliiton alueelle.
        NLn suoritettua 25.6.1941 yli kymmenen rauhallisen suomalaisen kaupungin pommitukset n. 500 pommikoneen voimin - joista ammuttiin alas 27 konetta Suomen alueelle -   eduskunnassa todettiin  Suomen olevan  jälleen sodassa Neuvostoliiton kanssa.

        Väitteesi mukaan Suomen olisi pitänyt hyökätä ennen tuota Neuvostoliiton rynnäköintiä 22.6.1941 klo 6.05. Missä se muka tapahtui?


    • Anonyymi

      Älä luule,että olikarkki mediat tekisi itsemurhan,juuri kun saanut estettyä totuudenkin !?

    • Anonyymi

      Tämän röllin tunnistaa heikosta kirjoitustaidosta. 😄 😁 😆 😅 😂 🤣

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe