Purran suunta pääministeriksi on suora ja mutkaton. Viimeisen ylen mitatuksen mukaa persujen

Anonyymi-ap

kannatus nousi kuukaudessa +1,9 % sujahtaen ohi sossujen ja samalla näsien kannatus putosi -1,0 %. Helmikuuhun mennessä ei ole epäilystä kuka jhtaa. Kiitos suomalaiset, teidän tietämys ja järki on noussut. Aina puolue, joillekaikki te suomalaiset olette tärkeimmät ovat persut.

13

387

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän purrasta mitään voi tulla. Kun Persut halajaa perus äijähallitusta

   • Anonyymi

    Mistä se luulo on peräisin, että persut muka halajaa äijähallitusta? Kyllä perussuomalaiset naisia puolueen johtopaikoille hyväksyy. Puolueessa ei ole henkilöissä sukupuolikiintiöitä, vaan pätevyysvaatimus.


  • Anonyymi

   Demakkoketkuja ei tarvita jauhojen kanssa persettä pyörittämässä seuraavassa hallituksessa

  • Anonyymi

   Purra osoitti eilen, että hn on ainoa oikea johtamaan Suome kriisissä. Häneltä ei pallo karkaa ja pää sumene edes paineen alla niin kuin suvakkivasemmistolla. Purra on ainoa vaihtoehto, ei eläilystäkään.

  • Anonyymi

   Marin on katastrofi, jonka tekemiä tuhoja maksaa vielä demareidenkin lapsenlapset, jos töissä käyvät?

   • Anonyymi

    marin vaikka roviolle ja Purrasta uui johtaja ja suomi nousuun


  • Anonyymi

   Jokaisen pitäis katsoa eilinen IL- puheenjohtaja tentti. Sen jälkeen ei ole epäilystäkään, etteikö Marinilla olisi muumeja hukassa tai ne ovat pöllyssä. Eukko riehui, huitoi, mölysi päälle ilman alkeesintakaan taitoa keskustella. Minä, minä Marin oli kyllä "todellinen" löytö ja valinta sossuille.

  • Anonyymi

   Gallupit näyttävät kiistatta suunnan. Purran tiellä ei ole kuin Venäjän hyökkäys Suomeen tai uusi kiinailaisvirus, joilla julistetaan poikkeustila.

  • Anonyymi

   Valemedia yrittää keheitellä ja keksiä esteitä Purran pääministeriydelle. Kun ne eivät löydä hänestä mitään vikaan, niin sitten järjestetän erialaisia katugalluppeja, poispotkittujen haastatteluja ja kysytään mitä mieltä olet maahanmuutosta, Eu velasta, persuista jne. Ja lopputulemana on tietenkin aina jo ennalta asettu päämäärä. Persut ovat eri mieltä kuin suvakki enemmistö ja kokkarit jne. Onneksi on ersut, se on Suomen hyväksi. Galluppien tekijät voisivatkin kysy seuraavaksi, että minkä puolueen uskot ajan eniten suomalaisten aj Suoemen puolta.

  • Anonyymi

   Purra pääministeriksi, nyt alkaa vastuunkanto ja lunastaa lupaukset. Rajat kiinni, paperittomille ei terveydenhoitoa, ilmastonmuutos saa jatkua entiseen tahtiin. Lupaukset on lunastettava ja vastuun kanto aloitettava. Bensan hinta alas.

   • Anonyymi

    Niinpä, vihervasemmisto on tehnyt tarpeeksi tuhoa, jota maksetaan hamaan tulevaisuuteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä, vihervasemmisto on tehnyt tarpeeksi tuhoa, jota maksetaan hamaan tulevaisuuteen.

    Kerrohan tarkemmin niistä "tuhoista". Kuinka persut olisivat toimineet?


  • Anonyymi

   Purran kulkemista kohti pääministeriksi osoittaa valemedian uutisointi ja muiden puolueiden persuihin kohdistuva pelko ja mustamaalaaminen. Jos vastaavaa kohdistuis yhteenkään muuhn puolueeseen, niin siitä käynnistettäisiin tutkinta. Persut on valemedia ottanut puoluekiusatuksi kohteekseen. Jos muita ei löydy mustamaalaamaan, etsitään joitakin nollaminstereitä kertomaan mielipiteensä kuten stubidoa ja perseenmyyjä Soinia. Ei kyllä turhempia politikkoja ole, joille edes Marin ei typeryydessä pärjää vaikka kovasti yrittääkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   444
   3049
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   369
   1695
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   20
   962
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   950
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   74
   923
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   51
   856
  7. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   763
  8. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   753
  9. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   743
  Aihe