eikö tuota bilettäjää ja valehtelijaa

Anonyymi-ap

oman edun tavoittelijaa saada ulos ja potkuja persuuksille. On ajanut suomen kurimukseen ja kansalaiset leipäjonoihin. Itse riistää ja raastaa vaikka köyän suusta. Kaikkien aikojen törkein ja röyhkein poliitikko, läpilaikkaus viherpunikista

28

485

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo sehän sai puolimaailmaa energiakriisiin ja muuhun. Mahtava Megahypersuperstara saanko esitellä Sanna Marin..!!

   • Anonyymi

    Kulkee miesten pitkät kalsarit päällä,ei osaa pukeutua saanko esitellä.


   • Anonyymi

    on saanut suomen talouden täysin sekaisin ja vielä ei ennen vaaleja uskalleta kaikkia tuhoja saattaa julkisuuteen. Tämän sumutuksen ja salailun pyhä äiti on punikit ja demarit kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja sammuttavat kipunat


  • Anonyymi

   On se vaan kumma juttu että ulkomailla osataan arvostaa Marinia paljon paremmin kuin täällä:

   Ukrainalaislehti   on valinnut pääministeri Sanna Marinin Ukrainaa lähemmäs voittoa auttaneiden henkilöiden listalle.- Emme asettaneet osallistujia paremmuusjärjestykseen vaikutusvallan mukaan. Tavoitteenamme on näyttää ne johtajat, jotka taistelevat Ukrainan tulevaisuuden puolesta eri rintamilla: sotilaallisesta poliittiseen, kulttuurista avaruuteen, lehti kirjoittaa. Marinin lisäksi listalle on valittu ulkomaisista johtajista esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg, Britannian entinen pääministeri Boris Johnson ja nykyinen pääministeri Rishi Sunak, EU-johtoa sekä Baltian maiden presidentit.

   Marin on Kyiv Postin listalla ainoa pohjoismaalainen,sekin kertoo jo paljon!

   • Anonyymi

    Koko jengi koossa.


  • Anonyymi

   Onko sitten esim keskustapuolueen pääministerit huippuja. Mitäköhän se johtajakoulutuksen saanut DI Sipilä kuvitteli osaavansa, ainakin riisti ja raasti köyhän suusta:

   Suomalaiset olivat kurkkuaan myöten täynnä Sipilän hallituksen leikkauksia, jotka kohdistuivat opiskelijoihin, lapsiperheisiin, työttömiin ja eläkeläisiin. Sipilä lupasi kaksi viikkoa ennen vaaleja, että näiltä ihmisiltä ja muilta tuensaajilta ei leikata senttiäkään. Vaalien jälkeen Sipilä leikkasi juuri heiltä. Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta” ja suoranaista valehtelua.
   Pisteenä i:n päällä nyt kun oli maailmanlaajuisesti pahin kriisi 2. maaimansodan jälkeen niin Sipilän hallitus ehti kustannusleikkauksillaan rampauttaa THL.n, jonka toimintakyky pitäisi olla 200 % koronapandemian aikana: terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) irtisanoi 400 työntekijää yhteistoimintaneuvotteluiden tuloksena. Vähennysten syynä olivat valtion säästöt. THL:n rahoitus supistui 9,8 miljoonalla eurolla vuosina 2017–18.  Sipillä rampautti myös koululaitoksen ( 690 miljoonan budjettileikkaus). Marinin hallitushan joutui heti Sipilän jälkien korjaustalkoisiin.

   • Anonyymi

    Hyvä kommentti. Kiitos! Hyvä kun muistutit tuosta Sipilän hallituksen THLn kohdistuvasta leikkauksesta! Se oli yksi niistä tyhmimmistä leikkauksista. Samoin koulutusleikkaukset! Karmeaa seuraukset! Niitä Marinin hallitus nyt yrittänyt korjata.
    Mutta tollot ei näe kun mamut! Voi pyhä yksinkertaisuus!


  • Anonyymi

   Marin on oikeasti tyhmä kuin saapas, suosio perustuu sometukseen ja pissiliisojen fanitukseen.

   • Anonyymi

    Itse olet tyhmä. Se näkyy tuosta kommentista!


   • Anonyymi

    Onhan Marin paljon fiksumpi kuin Halla-Aho ja Orpo jotka eivät tajunneetedes % laskuja:

    Opposition kritisoimassa EU:n elvytyspaketissa on 30% jousto-osa, joka lopulta määrittää kunkin EU-maan elvytysmäärän. Jussi ja Orpo vaati aikoinaan sen osuuden nostoa 50%:iin ja se olisi läpi mennessään aiheuttanut sen, että Suomen saama tukiosuus olisi nyt Pienempi, kuin mitä se tulee olemaan.
    Näin on koska Suomi on tähän mennessä selvinnyt koronan aiheuttamasta talouden alamäestä pienemmin vaurioin, kuin etukäteen oli ennustettu. (tuo 30%:n jousto-osuus lasketaan vasta jälkeenpäin, kun nähdään, että miten pahasti kunkin maan talous kyykkää vuosina 2020 ja2021). Mutta tuohonkaan Sanna Marinin kommenttiin oppositioherrat eivät sanoneet mitään, ymmärrettävästi.
    Tuo jousto- osa elää riippuen mitenkä hyvin Suomen taloutta on hoidettu elikkä taloutta on hoidettu ennakoitua paremmin jolloinka tuo Suomen osuus laskee . Eihän ole kyse todellakaan mistään huijauksesta vaan puhtaasta % laskusta jota näköjään edes Orpokaan ei ymmärtänyt kun oli ihan Öönä A-Atolk tentissä Marinin vastauksen jälkeen!


   • Anonyymi

    Kotona kun joku haukkuu tyhmäksi , niin en viitsi antaa takaisin samalla mitalla, miksi??


  • Anonyymi

   Höpö, höpö, aloittaja! Suomella menee erittäin hyvin! Miksi valehtelet? Taidat olla niitä valehtelevia ja tyhmiä tollopersuja! Säälittävää.
   Bensan hinta laskussa ja eläkkeet nousussa. Luulisi persulle kelpaavan ilman haukkumisia.

   • Anonyymi

    Hyvinkö menee? Kaikilla yhteiskunnan eläteillä menee hyvin, työssä käyvät kustantavat näidenkin marinpellejen elämän.


   • Anonyymi

    Miksi poistatit kommentin tästä? Eikö palvomastasi Marinista saa kertoa totuuksia? Te Marinin trolliarmeijan jäsenet elätte kuin Venäjällä ja Pohjois-Koreassa ja estätte vapaan Suomen kansalaisilta keskustelun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi poistatit kommentin tästä? Eikö palvomastasi Marinista saa kertoa totuuksia? Te Marinin trolliarmeijan jäsenet elätte kuin Venäjällä ja Pohjois-Koreassa ja estätte vapaan Suomen kansalaisilta keskustelun.

    tuo Marin olisi mahdollisesti sopiva Intian keskiyön pikajunaan tarjoilijaksi


  • Anonyymi

   tuli katottua 10.1.23 tuo puoluepamppujen kilpahuudanta. Siellä tämä pääketku Suomen valtion tuholainen heilui suunapäänä. Ja taas sama, ettei saatu suoria vastauksia suoriin ja selviin yksinkertaisiin kysmyyksiin vaikka toimittaja Haapala esitti useita kertoja. Ketku se vaan väisteli ja jumputti samaa toistoa jota on kuultu jo muutama vuosi. Milloin tuosta akasta päästään ?

  • Anonyymi

   onhan tämä kaikkien aikojen mahdottomin akka. Eikö tosta millään maailman opilla päästä eroon. juopottelis itsenä puliasteelle ja käyttäs niitä jengiläisten jauhoja oikein olan takaa, ei tässä köyhä voi muuta toivoa kun äänestäminenkään ei auta

  • Anonyymi

   Mutta pissilissut ja muumioituneet demarit hurraa punaista vapahtajaa.

  • Anonyymi

   Niin ja meidän veronmaksien laskuun, ja eihä hän, maksa veroja edes siitä mitä kuluttaa.

   • Anonyymi

    tämän huijari ja paskanpuhuja akan kaiken törsäilyn, kerskakulutuksen, suomen rahavarojen kylvämisen rosvo valtioillee kehitysavut ja muut suosioihin ja korruptioon menneet rahat ja varat joutuu tulevat sukupolvet maksamaan, mutta miten, kun suomi tulee menemään täydelliseen selvitystilaan. Tätä akkaa joka on valtakunnan todellinen tuhoon johtaja suomi saa syyttää kaikesta kurjudesta joka tulee eteen.


  • Anonyymi

   Me veronmaksajat maksamme kaiken "Pääministerin " kivasta

   • Anonyymi

    miksi tuota suojellaan?


  • Anonyymi

   AP..lle Puhut ja kirjoitat vähän,MUTTA ASIAA!

  • Anonyymi

   tämä henkilö voisi mennä bilettämään sinne jauhojengiin omlla eväillä ja itse maksaa kyytinsä. Ei suomalaiset enemmistö tota ihmistä tarvi

  • Anonyymi

   josskin muualla maailmaa tuon sortin narsisti oltaisiin ajettu ulos virasta tai jopa tapettu. Mutta täällä Suomesa tämä saa öykkäröidän kansalaisialle ja pitää pilkkaaan koko yhteiskuntaa ja kurjistaa tavallisen köyhän elämää.

  • Anonyymi

   miten on mahdollista, että tuo kuvatus meuhaa ja ajaa suomen hunningolle. Eikö tuota kuvatusta saa kukaan tuolta paikalta ulos?

  • Anonyymi

   tuo suomen kaikkien aikojen ketku ja sutki akka ulos ja minne vaan mutta pois sotkemasta suomen ja suomalaisten elämää. Eli tuo akan rutjake äkkiä ulos ja lujaa

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   3710
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   119
   1229
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   154
   1050
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   849
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   836
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   248
   828
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   802
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   762
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   752
  Aihe