Alistuuko USA Turkin kiristykseen myöntämällä vientiluvan F16 hävittäjistä?

Anonyymi-ap

Vaikka kyse on Suomen ja Ruotsin Nato jäsennyydestä, niin Turkin kiristys on kyllä moraaliton ja ei hyväksyttävä siinäkään tapauksessa. Mikäli Turkki saa kiristyksellä painostettua USA vientiluvan, niin en kyllä tule ikinä puoltamaan Turkin tukemista missään asiassa. Roistoille ei vaan pidä antaa periksi, ei todellakaan. Myöntymiselle ei löydy perustetta. USA voi tukea Suomea sodassa oltiin nato jäseniä tai ei. Suomen on turha odottaa apua Saksalta ja Ransakalta ennen kuin niitä vastaan on hyökätty oli nato sopimuksessa pykäliä mitä hyvänsä.

Seuraavaksi Unkari pyytää jotain ja pyytäjät eivät lopu siihen. Molemmat valtiot saavay minun puolesta liittyä Moskovan alaisuuten milloin vaan. Sieltä löytävät hengenheimolaisen. Suomen pitää ilmoittaa, että F16 vientiluvan ehtona ei voi olla Suomen Nato jäsennyyden rafiointi.

8

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen ja Ruotsin ei välttämättä tarvitse yhtä aikaa liittyä Natoon. Kyllä Suomen pitää voida liittyä Natoon vaikka Turkki ei ratifioisikaan Ruotsin hakemusta. Suomen hallituksen tulisi nyt selvittää Turkin kanssa, onko Suomen hakemuksen ratifioinnille esteitä. Kun hakemus aikanaan päätettiin lähettää, hallituksen taholta painotettiin, että liittymiseen pyritään samanaikaisesti Ruotsin kanssa mutta m9ikäli se ei ole mahdollista, Suomen on voitava tehdä myös kansallisia ratkaisuja.

  • Anonyymi

   Usa yritti keppiä ,nyt eurkeaa lahjontaa!

  • Anonyymi

   Ei alistunut USA Turkin kiristykseen ja se jos mikä osoitaa korkeaa moraalia. Ikävintä tässä oli se, että Suomen johdon mielestä siinä ei olisi ollut ilmiesesti mitään pahaa, jos USA olisi luvannut ensin hävittäjät ja myöntyä Turkin kiristykseen. Suomen mielestä se olisi ollut vain politiikkaa, mitä se ei todellakaan olsi ollut vaan puhdasta moraalittomuutta. On upeaa, että maailmasta löytyy vielä muutama aidosti ryhdikäs valtio kuten USA, Britannia ja Viro.

   • Anonyymi

    "Ikävintä tässä oli se, että Suomen johdon mielestä siinä ei olisi ollut ilmiesesti mitään pahaa, jos..."
    "Suomen mielestä se olisi ollut vain politiikkaa..."

    No johan pomppas..!
    Jos sinulla on jostakin asiasta oma olettamasi, tulkintasi ja mielipide, niin älä sano sitä Suomen mielipiteeksi, koska sehän on vain sinun olettamaasi.


  • Anonyymi

   Natolla ei mitää tekemistä politikoinnissa Se on puolustus liitto.

  • Anonyymi

   Turkki ei suostu koplaukseen. Ostaa hävittäjät ilman ehtoja!

   • Anonyymi

    Tuntuu siltä, että Suomen päättäjät odottivat hävittäjäkauppojen koplausta natosopimuksen ratifiointiin. Kun näin ei tapahtunut, olisi korkea aika Suomen yrittää Natoon liittymistä ilman Ruotsia. Kyllä Ruotsi voi liittyä Suomen jälkeen, jos tahtoo. Käytännöllisesti katsoen Ruotsilla on turvatakuut Suomen natoliittoutumisen jälkeen.


  • Anonyymi

   Suomen moraali olisi ihan hyvin luistanut ja valtamedian kommentointi myötäillyt, jos USA olisi avoimesti sanonut, että ok, saatte F16 hävittäjänne, jos rafioitte nato-hakemukset. Onneksi USAssa on moraali toisella tasolla ja heillä oli kanttia sanoa, että tehkää te turkkilaiset ensin jotain, jotta ansaitsette hävittäjänne. %0 sulkaa USAlle, Suomen politikoilel ja medialle kolme lammasta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   236
   1760
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   861
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   752
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   688
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   677
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   677
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   660
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   631
  Aihe