SKP:n vaikeneminen Venäjän brutaalista hyökkäyssodasta Ukrainaa vastaan

Anonyymi-ap

Sen kummemmin Suomen kommunistisen puolueen kuin sen Tiedonantaja -lehden verkkosivuillakaan ei Venäjän fasismidiktatuurin yhdeksättä vuotta jatkuva hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ole näkynyt lainkaan sitten viime helmi-maaliskuun.

Miksi Suomen kommunistinen puolue kieltää Tiedonantaja -lehteään kirjoittamasta mitään reaaliaikasta uutisointia tuosta Venäjän fasismidiktatuurin brutaalista sodasta Ukrainassa, vaikka SKP itse myönsi 24. helmikuuta 2022 Venäjän hyökkäyssodan Ukrainassa olevan tuomittava, imperialistinen ja vaarantavan maailmanrauhan?

Tuliko SKP:n johtaville tovereille tuon jälkeen Moskovasta sellainen vaikenemisvaatimus, josta he eivät voineet kieltäytyä, ja kun KGB tiesi varmasti kaiken SKP.stä, tietää myös Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue kaiken arkaluontoisimmankin suomalaisista kommunisteista?

Mikäli kohtaatte SKP:n jäsenen tai kannattajan, niin kannattaa ottaa esille reippaalla otteella tuo puolueen äkillinen vaikeneminen ja totaalinen mykkyys kyseisessä asiassa.

327

3912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapitalistidiktatuurin edustaja valehtelee, on valehdellut kymmeniä kertoja SKP:n vaikenemisesta Ukrainan sodasta.
      Vuodesta 2014 lähtien on seurattu ja kommentoitu kapitalististen Venäjän ja Ukrainan välisiä suhteita. Tiedonantaja lehdessä on ollut kymmeniä kirjoituksia aiheesta. Kapitalistidiktatuurin edustaja esiintyy kierosti valehtelemalla tärkeistä maailman tapahtumista.
      SKP julkaisi samana päivänä, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, sotaa vastustavan kannanoton tuomiten Venäjän hyökkäyksen.

      Tässä viralliset kannanotot ja jotka löytyvät SKP:n sivustolta.
      - Putinin lopetettava sota | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)
      - Maailma tarvitsee rauhaa ja rauha sen rakentajia | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)
      - Liikekannallepano on peruttava | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)

      Kaikki kannanotot on esitelty tällä foorumilla useaan kertaan kokonaisena ja eri muodoissa. Ukrainan sotaa on seurattu Venäjän hyökkäyksen jälkeen alkaen nimellä "Lavrovin kirje". Nyt kirjataan tapahtumia kolmannessa aloituksessa. Ken jaksaa lukea alusta saakka huomaa sodan luonteen muuttuneen faktisesti Venäjän ja naton väliseksi sodaksi ja jossa Nato aseistaa Ukrainaa. Ukraina asettaa sotamiehet rintamille.
      Sodan kulku on siis muuttunut. Nato ei sitä kielläkään. Yleisesti työnjako myönnetään. Nato aseistaa ja Ukraina käyttää aseita. Venäjä täydentää aseistustaan ulkomailta.

      SKP:n kannanotoista tärkein lienee "Maailma tarvitsee rauhaa rauha sen rakentajia"
      Natokannattajat ylipäänsä tukevat sodan jatkuvan hamaan tulevaisuuteen. SKP esittää taistelutoimien pysäyttämistä ja ryhtymistä penkomaan ongelmille rauhanomaista ratkaisua.

      Aloituksen tekijä tukee sodan jatkumista, Venäjän lyömistä ketoon. Se merkitsee ukrainalaisten ja venäläisten kärsimysten lisääntymistä. Minkään osapuolen ei tarvitse antautua. Istutaan ja sovitaan.

      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuurin miehityksen alla olevassa Ukrainassa ei ole rauhaa, on vain sorto ja pakkovalta, jolla ukrainalaisten olemassaolo suvereenina kansana kiistetään aseella uhaten lähtökohtaisesti ja lopullisesti.

        Jos sinun kotiisi kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus tunkeutuisi aggressiivinen rosvojoukkio, vaatien omakseen kiinteistöänne ja irtaimistoanne sekä sinua ja perhettäsi alistumaan kokonaan heidän tahtoonsa, niin kuinka rauhanomaista rinnakkaineloa sinä alkaisit harjoittamaan tuon rosvojoukkion kanssa?
        Kuinka vain, mutta sinä vaadit kuitenkin Ukrainan ukrainalaisia hyväksymään heidän koteihinsa tunkeutuvan aseellisen rosvojoukon johtajan vaatimukset täydellisestä alistumisesta.


      • Anonyymi

        "SKP:n kannanotoista tärkein lienee "Maailma tarvitsee rauhaa rauha sen rakentajia"

        Epäilemättä. On myös selvää, että kun Venäjä sodan aloitti, niin Venäjällä on kunnia tehtävänä sodan lopettaminen. Sitä vaatii myös niiden yli sadantuhnnen kaatuneen venäläisen muisto ,jotka on tähän mennessä uhrattu. Täysin turhaan.


      • Anonyymi

        SKP voi esittää kannanottoja vaikka joka päivä. Mutta kun SKP ei ole eduskuntapuolue - niin tosiasia on, ettei SKP:n kannanotot kiinnosta ketään. Ja kun vielä tiedämme, että SKP:ssä on henkilöitä, jotka ovat sodan alusta lähtien antaneet tukensa Venäjän hyökkäykselle Ukrainaan.


      • Anonyymi

        Miten Venäjä on reagoinut SKP:n rauhan vetoomuksiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Venäjä on reagoinut SKP:n rauhan vetoomuksiin?

        E i mitenkään-syystä venäläiset eivät tiedä SKP:stä mitään.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin päämäärä Ukrainassa on edelleen sama kuin aiemminkin: maan miehittäminen kokonaan, itsenäisyyden lakkauttaminen ja ukrainalaisten alistaminen orjuuteen sortovaltansa alle, joten turvatakseen itsenäisyytensä ja vapautensa on Ukrainan kansan käytävä puolustaistelua ja muiden sen ystävävaltioiden on annettava sille kaikki tarvittava ase- ja muu apu, ja tuo on Ukrainan ja sen kansan ilmaistu tahto.

      Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhastelevan Partacuksen valehteluja.

      Mitäs minä kirjoitinkaan aloituksessani?

      - "Tiedonantaja -lehden verkkosivuillakaan ei Venäjän fasismidiktatuurin yhdeksättä vuotta jatkuva hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ole näkynyt lainkaan sitten viime helmi-maaliskuun."

      Mikäli kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksella tai jollakulla muulla on vinkkiä Tiedonantajan verkkosivuilla olevasta kirjoituksesta Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainassa aikavälillä huhtikuu 2022 - tammikuu 2023, niin tuokoon sen linkkinä tähän ketjuun, niin minä perun välittömästi aloituksen väitteeni siitä, että SKP kieltää lehteään kirjoittamasta kokonaan aiheesta.
      Löytyykö niitä Tiedonantajan kirjoituksia Venäjän hyökkäysodasta Ukrainassa kuinka läjäpäin, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus? Edes yksi?

      Suomen kommunistisen puolueen poliittisen toimikunnan 24.2.2022 julkaisema kannanotto, jolla puolue tuomitsi aivan asianmukaisesti, vaikkakin sitä ennen kahdeksan vuotta jatkuneen Venäjän hyökkäyssodan ajan suurella antaumuksella perskannikkaansa kaiveltuaan, Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaan, sanoen sodan olevan isovenäläistä imperialismia ja vaarantavan maailmanrauhan, mutta samalla kannanotollaan SKP sitten tuomitsi myös Ukrainan kansan Venäjän fasismidiktatuurin orjuuteen, vaatiessaan että Ukrainalle ei tule antaa lainkaan aseapua sen Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirja 51. artiklan mukaiseen puolustustaisteluun.

      "51 artikla

      Jos jokin Yhdistyneiden Kansakuntien jäsen joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, ei mikään tämän peruskirjan säännös saa rajoittaa sen luonnollista oikeutta erilliseen tai yhteiseen puolustautumiseen"

      https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1956/19560001/19560001_2#idm45053758036736

      Mikäli tuo viime helmikuisen SKP:n kannanoton vaatimus asevientikiellosta Ukrainaan olisi toteutettu kattavasti, ei olisi enää itsenäistä ja suvereenia Ukrainaa ja sen kansaa; olisi 44 000 000 ukrainalaista naista ja miestä, lasta, aikuista ja vanhusta sen Venäjän hallinnon sorron ja pakkovallan alla, josta jopa Partacus itsekin myönsi joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissaan: "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen valtio".

      • Anonyymi

        Oikaistaanpa Partacuksen kommentin sitaatti.
        Pitää olla > "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikaistaanpa Partacuksen kommentin sitaatti.
        Pitää olla > "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

        Öaasiuksen kommentti on iäyttä paskkaa.
        Itse matkustan Suomenlinnaan ,
        ja seltä Tallinnaan
        -Sepa Lus


      • Anonyymi

        SKP:n mielestä Ukrainan pitäisi antautua ryssän pakkovallan alle. Se kuultaa melko läpinäkyvästi tuosta heidän kannanotostaan.

        Ryssän hyysääjiä ovat, että viitsivätkin.


    • "Tässä viralliset kannanotot ja jotka löytyvät SKP:n sivustolta.
      - Putinin lopetettava sota | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)
      - Maailma tarvitsee rauhaa ja rauha sen rakentajia | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)
      - Liikekannallepano on peruttava | Suomen kommunistinen puolue (skp.fi)"

      Niin löytyvät. Yhdessäkään kannanotossa ei tueta sotaa.
      Kapitalistidiktatuuri puhuu toisen kerran aloituksessa palturia. Hän tukee täysin rinnoin ihmisteurastusta Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte sekä Venäjän että Suomen fasistikommunistit valehtelevat koko ajan täyttäpskaa Ukrainan sodasta. Se ilmeisesti kuuluu niitä ehdottomasti sitovaan uskotunnustukseen.

    • Anonyymi

      Aloitus yritti törkeällä valehtelullaan muuttaa lähihistorian kulkua. Sotaa ihannoiva porvari aikoo asettaa Suomen kommunistit porvarien sodan syyksi. Göbbelsimäistä touhua.

      • Anonyymi

        Ei aio. Suomen porvarit kyllä tietävät, etteivät suomi-kommarit pysty valtaamaan edes lasten leikkimökkiä.


      • Anonyymi

        Ja höpö höpö.

        Joku tolkku pitää olla.Kommarit voivat aloittaa kärhämän korkeintaan leikkimökissä.


      • Anonyymi

        Ja taas lähti komuroiden mielikuvitus laukalle.


      • Anonyymi

        Mitä ihmeen höpötystä tuo nyt on?


      • Anonyymi

        Ei yritä. Jokainen vähnkin sotatatapahtumia seurannut, ymmärtää, että Suomi -kommari sotii korkeintaan tinasotilailla.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus näyttää linkittäneen pari päivää sitten tuonne ylemmäs kolme SKP:n kannanottoa, joista kaksi on julkaistu maaliskuu 2022 jälkeen, minkä asetin aloituksessa aikarajaksi, ja näissä kahdessa on tosiasiassa yhteensäkin vain kymmenkunta riviä asiaa itse Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Ensimmäinen niistä on kesäkuulta, vajaa neljä kuukautta Venäjään fasismidiktatuurin hyökkäyksen aloittamisen jälkeen ja toinen syyskuun lopulta, siis seitsemän kuukautta sodan aloittamisesta.

      Eikä noissa kannanotoissa ole edelleenkään yhtään mitään reagointia SKP:ltä Ukrainan 450 000 asukkaan Mariupuolin kaupungin täystuhoon Venäjän fasismidiktatuurin brutaalin sotakoneen alla, ei Butsasta ja Irpinistä, ei ukrainalaisten siviilien teloituksista ja raiskauksista Venäjän fasismidiktatuurin armeijan toimesta, ei Kiovaan hyökkäämisestä, ei satojen Ukrainan sairaaloiden, koulujen ja terveyskeskusten pommituksista, ei maan lämpö-, vesi- ja viemäri-infrastruktuurin tarkoituksellista pommittamisesta. Ei mitään Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainan alueella järjestämistä valeäänestämisistä ja niitten alueiden pakkoliitosta osaksi Venäjän fasismidiktatuuria. Ei mitään todellista Venäjän fasismidiktatuurin brutaalin hyökkäyssodan seurauksista Ukrainalle ja sen kansalle, ja siitä huolimatta kommunistit kehuskelevat ottaneensa kantaa.
      Hävetkää SKP! Hävetkää suomalaiset kommunistit!

      Jos Suomen muut puolueet ja tiedotusvälineet toimisivat yhtälailla vastuuttomasti kuin te kommunistit teette, ei täällä tiedettäisi yhtään mitään ajankohtaista Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainassa.

      Tiedonantaja lehdessä ei mitään Venäjän fasismidiktatuurin hyökkässodasta Ukrainassa sen jälkeen kun Yrjö Hakanen viime maaliskuussa käsitteli lehdessä lempeällä otteella Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa, yrittäen kaikin tavoin vierittää sen muiden kontolle, mutta moitti yllättävänkin suorasanaisesti Venäjän federaation kommunistista puoluetta, mikä oli minusta kuten olen jo aiemminkin sanonut Hakaselta oikea teko.

      Kiistaton tosiasia on se, että SKP vaientaa totaalisesti Tiedonantajan verkkosivustoa kirjoittamasta mitään ajankohtaista Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

    • Mahdoton jurrikka. Kapitalistidiktatuurin edustaja.
      Tiedättekö. Raamatun mukaan valehtelijain paikkaa kuoltuaan on tulisessa pätsissä ikuisesti.
      Lähde: Johanneksen Ilmestys, raamattu
      Kirjan mukaan Jeesus tulee tuhoamaan taivaallisen sotajoukon päällikkönä ihmiskunnan ja materian hornan tuuttiin. Sielut, myös porvaridiktaattorin sielu, kärvenisi taivaallisessa tulipätsissä ikuisesti.
      Oletan 98 prosentin varmuudella, että porvaridiktauurin edustaja ei saa palkkaa tämän aloituksen valheistaan mutta tulee tyhmyyttään jälleen paljastamaan järjestönsä ihmisvastaisia aikeita.

      • Anonyymi

        Mitä ihmeen sökellystä tuo nyt on???


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuuria Suomeen elämäntyönään puuhasteleva Partacus voihkii tuskaansa kun täällä kertoo sen tosiasian, että Suomen kommunistinen puolue on ilmiselvästi kieltänyt Tiedonantaja -lehteään kirjoittamasta verkkosivuillaan Venäjän fasismidiktatuurin helmikuussa 2022 laajentamasta hyökkäyssodasta Ukrainassa koko maan valtaamiseksi ja ukrainalaisten alistamiseksi Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistisen sotaklikin orjuuteen.

      Vai löytyykö niitä Tiedonantajan kirjoituksia kovinkin rutkasti 24. helmikuuta 2022 jälkeen? Minä löysin ainoastaan yhden, ja sekin on Yrjö Hakasen mielipidekirjoitus viime maaliskuulta.

      On siinä tietysti olemassa sellainenkin vaihtoehto, että Tiedonantajan toimitus näkee Venäjän hyökkäyssodan Ukrainassa niin mitättömänä sivuseikkana, ettei siihen kannata tuhlata iskurikommunistitoimittelijoiden arvokasta työaikaa, punk-yhtyeiden esittelyn yms. ollessa lehden toimituksellisen listan kärkijuttuja.

      • Anonyymi

        Kyllä jotain kummallista on tapahtunut Tiedon toimituksessa. Ukrainan sota on kestänyt jo lähes puolitoistavuotta , mutta, "Tiedonantaja" ei vieläkään näytä tietävän sodasta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä jotain kummallista on tapahtunut Tiedon toimituksessa. Ukrainan sota on kestänyt jo lähes puolitoistavuotta , mutta, "Tiedonantaja" ei vieläkään näytä tietävän sodasta mitään.

        SKP:lle Ukrainan sota on ollut "joutsenen laulu". SKP:n kannatus on pohjamudassa.


    • Jäihän kapitalistidiktaattoriksi hamuava kiinni jälleen kerran valheistaan.
      Tiedonantaja lehti on jokaisessa numerossa analysoineet kapitalismin laajaa sotaa Euroopassa.
      Odotetaan rauhassa sinimustan (tai sitä tukevan) uusia paljastuksia sotaporvarien suunnitelmista. Hän haksahtaa niihin tämän tästä.
      Kapitalistidiktatuuri on mielissään kapitalististen valtioiden keskinäisestä sodankäynnistä. Demokraatit pitävät porvarien toisiaan lahtaamista ihmisoikeuksien vastaisena tekona.

      • Anonyymi

        Voisit, Partacus, jättää nuo "sotaporvari" höpinät pois. Ne saattoivat tehota kapinan aikana, mutta eivät 2000 -luvulla. Nuo hölö hölöt ovat vaikutukselataan lähinnä "embarassing."


      • Anonyymi

        Partacus lienee samaa mieltä kuin valtaosa Suomi 24:n lukijoista: Eli että ainoa syyllinen Ukrainan sotaan on Venäjä.


      • Anonyymi

        Kai sinä; Partacus, lasket myös venälsiset noiden "sotaprovareiden" jokkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisit, Partacus, jättää nuo "sotaporvari" höpinät pois. Ne saattoivat tehota kapinan aikana, mutta eivät 2000 -luvulla. Nuo hölö hölöt ovat vaikutukselataan lähinnä "embarassing."

        Niinpä niin Partacus. Kuukauden päästä Suomessa pidetään eduskuntavaalit. Sitten näh -nähdään kumpi voittaa : fasistista Venäjää palvovat vaiko kompurat at vaiko Suomen kansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin Partacus. Kuukauden päästä Suomessa pidetään eduskuntavaalit. Sitten näh -nähdään kumpi voittaa : fasistista Venäjää palvovat vaiko kompurat at vaiko Suomen kansa.

        Ja kuten arvata saattoi, SKP:n kodalla vaalit menivät hänekseen.


      • Anonyymi

        Mitä ihmeen sökellystä tuo on? Eihän tuossa ole järjen häivääkään. Kun noita lukee, ei kukaan ihmettele SKP:n olematonta kannatusta.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus ei näemmä vieläkään kykene esittämään Tiedonantajan verkkosivuston linkkejä tämän väitteeni kumoamiseksi.

      "Suomen kommunistinen puolue on ilmiselvästi kieltänyt Tiedonantaja -lehteään kirjoittamasta verkkosivuillaan Venäjän fasismidiktatuurin helmikuussa 2022 laajentamasta hyökkäyssodasta Ukrainassa"

      Jäädään nyt odottelemaan ihan kaikessa rauhassa, josko niitä vielä jostain löytyisi.

      • Anonyymi

        Kello käy, mutta Partacusta ei näy.


      • Anonyymi

        En halua olla pahanilmanlintu, mutta niin se on, ettei niitä Partacsen "näyttöjä " ole missään - ovat pelkkää huu aata.


    • Kapitalistidiktatuurin seuraajille.
      Hän valehtelee armottomasti, vie teitä poliittisesti hunningolle.
      SKP käsittelee kapitalismin sotia kaiken aikaa. Tietoa löytyy linkittämällä "Suomen kommunistinen puolue" ja "Tiedonantaja". SKP:n kannanotot voi hyväksyä tai hylätä-
      Poliittinen valehtelu on törkeintä mitä olla voi. Yllä mainittu herrasmies syyllistyy siihen jatkuvasti.

      Ukrainan sota johtaa kaiken aikaa siihen osallistuvien kapitalistimaiden välisiin ristiriitoihin. Sodan alussa esiintynyt huuma alkaa paljastaa karmeaa kauppasodan luonnetta lähinnä USA:n ja EU:n välillä.
      Ensin nato USA:n johdolla iskosti valeisänmaallisen hengen Ukrainan puolustamiseksi. USA imi EU:n taloutta nurin pakotteilla pahemmin kuin Venäjää. Natojäsenyyspelleily Ruotsin ja Suomen suunnalla on johtanut huutokauppaan asekaupoissa. "Vapaiden maiden nato" käy kovaäänistä pakottamista hyväksyä Suomi ja Ruotsi jäseniksi sekä luovuttamaan kurdipakolaisia Turkkiin. Ulkoministeri Haavistolta ei kuulu vastalauseita eikä hallitukseltakaan. Kansainvälinen pakolaislainsäädäntö on vaarassa tuhoutua.

      Mutta vieläkin pahempaa on luvassa. Siteeraus Ylen uutissivustolta:
      - Etenkin Ranska mutta myös Saksa ja Italia ajavat voimallisesti, että eurooppalaisia yrityksiä alettaisiin tukea nykyistä enemmän kilpailussa Yhdysvaltoja ja Kiinaa vastaan.
      Kiire johtuu siitä, että vanha kauppakumppani Yhdysvallat on aloittanut suoraviivaisen investointien houkuttelun vuoden alusta voimaan tulleella lainsäädännöllä. Yritys voi saada mojovat tuet, jos se valmistaa tuotteensa Yhdysvalloissa.
      Jos Euroopan unioni ja Yhdysvallat ajautuvat kauppapoliittiseen nokitteluun, siitä kärsivät ennen kaikkea pienet eurooppalaiset maat. "

      Setä Samulin valtio käy kauppasotaa Ukrainan sodan varjolla EU:n ja Kiinan tappioksi. Yhdysvallat rikkoo kapitalismin perustan, vapaakaupan, tukemalla yhtiöitään valtion varoilla. Erityisesti pienet EU:n valtiot kärsivät. Suomi kärsii pakotteista ja lisää vahinkoa tulee EU:b ja natomaiden välisestä kauppasodasta.
      Mihin vapaakaupan rikkominen johtaa? Se johtaa laajetessaan väistämättä työpalkkojen ja/tai sosiaaliturvan alasajoon.

      Kaikissa EU:n jäsenvaltioissa on tietty sotahuuma. Sota-aseistuksen kuluja nostetaan, vihollispeikkoja etsitään jo omasta porukasta. Kapitalistidiktatuurin edustajan ainoa tarkoitusperä on sumuttaa palkkatyöläisiä sotakiihkoon eli itsensä vastaiseen politiikkaan, jotta oligarkit lihoisivat entistä enemmän.

      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus tuhertaa itkua sen vuoksi kun Venäjän fasismiktatuurille on asetettu pakotteita sen hyökkäysodasta Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien.
        Mikäli tämän kommunismidiktatuurin puuhastelijan naapurin kotiin hyökkäisi agressiivinen rosvojoukkio, niin tämä kommunisti mitä todennäköisimmin vaatisi rosvojoukkion mellastuksen alla kärsivää naapuriaan käymään vastarinnan sijasta rauhanneuvotteluja, ja samalla kun itse seurustelisi mitä leppoisimmissa yhteistyötunnelmissa ja toverimaljoja nostellen tuon aggressiivisen rosvojoukkion kanssa.

        Vieläkään ei ole kommunismidiktatuurin puuhastelija kyennyt linkittämään tänne yhtään viime helmikuun 24. päivän jälkeen Tiedonantajan verkkosivuilla julkaisemaa kirjoitusta Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainassa, mutta jäädään nyt aivan kaikessa rauhassa odottelemaan josko niitä löytyisi kuitenki se yksi joka kuukaudelle, jonka hän on sanonut niitä olevan.


      • Anonyymi

        Voisiko olla niin, että Venäjän vuosi sitten aloittama Ukrainan sota olisi olisi jonkinlaisessa yhteydessä tähän mainitsemaasi "sotahuumaan"?


      • Anonyymi

        Partacus: Mihin sinä jätit Venäjän tuosta tarinastasi?


      • Anonyymi

        Jaa että SKP "käsittelee". No sillä lailla..


      • Anonyymi

        Unohdit näköjään tärkeimmän: Ukrainan sodan aloitti Venäjä. Ei kukaan muu. Ja ainakin puoli miljoonaa ihmistä on kuollut tässä Putinin "erikoisoperaatiossa.


      • Anonyymi

        Unohdit jutustatasi kokonaan Venäjän ja Putinin. Kai sentään myönnät, että Putin on kiistatta tämän draaman ykköstähti.


      • Anonyymi

        Venäjällä ei todennäköisesti ole kovin suurta sotakiihkoa - sen verran karmeat ovat Venjän miestappiot olleet sodan alusta lähtien.


    • Aloituksen kapitalistidiktatuurin edustaja jatkaa valehtelemistaan.
      SKP:n puoluesivusto Internetissä on kaikkien nähtävissä.
      Tärkeimmät kannanotot aikaisemmilta ajoilta on tällä foorumilla esitetty.
      Vain persu tai vieläkin oikeistolaisempi voi valehdella jatkuvasti toisin.

      • Anonyymi

        Persupuolue näyttää olevan kommareille ylivoimainen este. Melkoinen määrä persuista tulee kutakuinkin samanlaisista oloista kuin kommaritkin - mutta siihen yhtäläisyys jääkin. Suurin ero näiden kahden puolueen kannatuksessa: Persut ovat eduskuntapuolue , kun taas SKP on tiukasti nollakerhossa. Sinänsä tuo kommareiden persu-jäkätys tuskin persuja haittaa - ovathan nuo kaksi puoluetta aivan eri sarjoissa.


      • Anonyymi

        Persut ovat kompuroille kivi kennässä. Eikä näitä partacucsia tietenkään naurata se että persujen kannatus lienee ainakin satakertainen komuihin verrattuna. Tai enemmän.Että semmosta kommunismin ylivoimaa.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri paitsi toteuttaa imperialistista Suur-Venäjä -aatettaan naapurimaitaan valtaamalla käymällä hyökkäyssotaa Ukrainassa myös levittää terrori-iskuja bulvaaniensa kautta Eurooppaan.

      Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelmaa ja sotaisaa imperialismia sen edistämiseksi, eikä SKP ole nähnyt tarvetta moitteen sanallekaan venäläisen toveripuolueensa kanssarikollisuudesta Putinin fasistihallinnon kanssa.
      Eikö teitä koskaan hävetä moinen rikollisten tovereittenne hyysääminen, SKP?

      Espanjalaiset ja ulkomaiset tutkijat ovat selvittäneet, kuka lähetti viime marraskuun lopulla ja joulukuun alussa kuusi kirjepommia pääasiassa Madridissa sijaitseviin kohteisiin, kuten pääministeri Pedro Sánchezin virka-asuntoon, joka toimii myös hänen työhuoneenaan, Yhdysvaltain ja Ukrainan suurlähetystöihin sekä puolustusministeriöön. Ukrainan suurlähetystön työntekijä loukkaantui pommin räjähdettyä.

      Amerikkalaiset ja eurooppalaiset virkamiehet uskovat, että Venäjän sotilastiedustelun G. R. U.:n upseerit ohjasivat Venäjällä toimivan valkoisen ylivallan militanttiyhdistyksen liittolaisia toteuttamaan hiljattain Espanjassa kirjepommikampanjan. Tuollainen toiminta ei voi onnistua millään ilman Kremlin valtuutusta.

    • Anonyymi

      Ei mitään uutta aloitukselta. Otsikon valhe jää henkiin. Se pistää heti lukijan silmäään.
      Lukija saa valheellista informaatiota. Sotaporvarin tavoite on toteutunut.

      • Anonyymi

        Mitäpä jos sinä "sotaporvari"yrittäisit vääntäytyä vuoteen 2023.


    • Anonyymi

      Missä luuraavat Tiedonantajan kommunistityhjäntoimittelijat, kun SKP kieltää heitä kirjoittamasta lehden verkkosivuille mitään Ukrainasta ja sen kansasta, näiden käydessä Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamasti puolustustaisteluaan koteihinsa hyökkäävää venäläistä Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistisen sotaklikin murhaajien, rosvojen ja raiskaajien armeijaa vastaan?
      Ja miksi te siellä SKP:ssä ja Tiedonantajassa vaikenette venäläisten kommunistitovereittenne kanssarikollisuudesta tuohon Putinin hyökkäyssotaan?
      Te tulette löytämään tämän vaikenemisenne edestänne vakavina kysymyksinä jokaisessa tulevassa kohtaamisessa meidän monipuoluedemokratiaa kannattavien taholta, kommunistit, se on aivan varma asia.

      • Anonyymi

        Tiedonan antaja = tosiasiasiassa Tiedonpiilottaja


    • Anonyymi

      Samaa vanhaa jallitusta aloitukselta. Otsikon valhe jää henkiin. Se pistää heti lukijan silmään. Lukija saa valheellista informaatiota. Sotaporvarin tavoite on toteutunut.
      Aloituksen panokset näköjään hiipuvat, siksi valhe astuu tilalle.

      • Anonyymi

        Mitähän tuo yllä oleva höpinä mahtaa tarkoittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän tuo yllä oleva höpinä mahtaa tarkoittaa?

        Se tarkoittanee, että aloitus valehtelee tärkeästi otsikossaan. Niin se onkin. Komut kyllä kirjoittelevat sodasta paljonkin. Ovat rauhantilan puolesta.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuuria Suomeen puuhasteleva Partacus voihkii tuskaansa sen vuoksi kun täällä kerrotaan se kiistaton tosiasia, että SKPn Tiedonantajan verkkosivuston uutisointi Venäjän imperialistisesta hyökkäysodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan on käytännössä nolla, sitä ei siis ole, ja samainen kommunisti joutuu itsekin siteeraamaan tänne pelkästään muiden medioiden uutisia aiheesta.

      "Komut kyllä kirjoittelevat sodasta paljonkin."

      Lainaathan sinäkin tosiaan tänne muiden kuin kommunistimedioiden uutisia Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainassa, joten sikäli kyllä.

      "Ovat rauhantilan puolesta."

      Venäjän fasismidiktatuurin miehitysvallan alla ei ole rauhaa, sanovat ukrainalaiset, ja kuten uutisista olemme nähneet, se pitää täysin paikkansa.

      Vai olisiko se kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus itse kuinka onnellinen, mikäli hän joutuisi jatkossa elämään kodissaan sellaisen rosvojoukkion alamaisena, joka ensitöikseen uudeksi isännäksi tullessaan ilmoittaa, että hänellä ei ole oikeutta päättää itse omaa kotiaan ja itseään koskevissa asioissa, vaan se valta kuuluu sataprosenttisesti tuon hänen kotiinsa tunkeutuneen rosvojoukkion johtajalle?

      Tuskin olisi onnellinen lainkaan, muttatuotahan tämän kommunistin "rauha" Ukrainassa tarkoittaisi; miljoonia tai kymmeniä miljoonia ukrainalaisia alistettuna lopun iäkseen jälkeen tulevat sukupolvetkin Venäjän fasismidiktatuurin orjuudessa.

      Suomen Kommunistinen Puolue: tuomitkaa viimeinkin Venäjän fasismidiktatuurin miehityshallinto kaikkialla Ukrainassa, Krim mukaan lukien, ja vaatikaa Venäjän miehitysarmeijan ja -miehityshallinnon täyttä vetäytymistä koko Ukrainan valtioalueelta, niin sen jälkeen teidän puheenne "rauhasta" muuttuu uskottavaksi.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus höperehtii tuolla toisaalla, että "Jokainen maallikko ymmärtää, ettei Ukrainassa ole kyse vain Venäjän peittoamisesta vaan myös Ukrainan tuhoamisesta naton aseistuksella.".

      Venäjän fasismidiktatuuri voi koska vain lopettaa kansainvälistä oikeutta rikkovan imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainassa ja vetää miehittäjäjoukkonsa omalle tontilleen, jolloin sodan aktiivinen vaihe loppuu sillä kertaa.

      Tämä samainen "maallikko" ei tosin itse ymmärtänyt myöhäillalla 23. helmikuuta 2022 edes sen vertaa, että Venäjä tulee laajentamaan vuonna 2014 aloittamansa sodan Ukrainassa hyvin pian koko maan valtaamiseksi, vaan höpisi että - "Venäjä esiintyy rauhanturvaajana Itä-Ukrainan välissä. Sota on ohi ellei Ukraina sitä jatka."

      Kyllä se on kommunismidiktatuurin puuhastelijat sellainen asia, että Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainassa on se tekijä, joka tuhoaa maata ja murhaa ukrainalaisia, kun taas Ukraina puolustaa valtioaluettaan Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamana, joka antaa myös muille valtioille oikeuden tukea hyökkäyksen kohteena olevaa maata, mitä Ukraina nyt Venäjän fasismidiktatuurin taholta on.

      Jos taas SKP:n vaatimus asevientikiellosta Ukrainalle olisi toteutunut, olisi se rikkonut tuota YK:n peruskirjan kirjainta vastaan ja samalla se olisi johtanut jo viime keväänä Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainan miehittämiseen ja ukrainalaisten alistamiseen Moskovan fasistihallinnon orjuuteen.
      Siinä olisi ollut SKPn tarjoama "rauha" ukrainalaisille.
      Ilmanko puolueen poliittinen kannatus imitoi lehmän häntää kun jo kommunistien terävimmät kynätkin ovat sen hännänalusen lopputuotetta kommenteissaan levittäviä tylsäpäitä.

    • Anonyymi

      Aloitus ei ole vain typerä. Se on tyhmä.
      Aloittaja yritti göbbelsimäisesti vääntää valheen totuudeksi ja toistaa sitä kymmeniä kertoja. Kuinka kukaan suomalainen voisi olla tietämätön Ukrainan sodasta, joka on asemoitunut Venäjän ja naton väliseksi sodaksi.

      • Anonyymi

        "Kuinka kukaan suomalainen voisi olla tietämätön Ukrainan sodasta"

        No mutta sinä itsehän se näytät olevan tietämätön, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, väittäessäsi edelleen Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan alkaneen vasta helmikuussa 2022, vaikka Venäjän fasismidiktatuuri miehitti Ukrainan Krimin ja aloitti sodan Itä-Ukrainassa jo vuonna 2014, siis yhdeksän vuotta sitten.
        Miten te kommunismidiktatuurin puuhastelijat voitte ollakin noin kertakaikkisen vätysporukkaa, ettette halua ottaa asioista selvää, vaan höpisette mitä sylki suuhun tuo?


    • Anonyymi

      Saas nähdä josko SKP antaa taas jossain vaiheessa Tiedonantajalle luvan kirjoittaa verkkosivuillaan Venäjän fasismidiktatuurin jo yhdeksättä vuotta jatkuvasta imperialistisesta hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, vai onko Zjuganovin kommunistien pitkä koura SKP:n kurkulla niin vankkaotteinen, että se ei uskalla sitä lupaa antaa.
      SKP on itse tullut ulos aiheesta viimeksi syyskuussa 2022, siis viisi kuukautta sitten, joten huomattavan tietämätön koko asiasta on se kommunisti, joka lukee pelkästään puolueen virallisia kannanottoja tai Tiedonantaja -lehteä tuosta Venäjän hyökkäyssodasta, saattaapa jopa olettaa, ettei koko sotaa enää ole olemassakaan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiinan kommunismidiktatuurin lausuttu päämäärä on alistaa Taiwan oman diktatuurinsa alle tarvittaessa vaikka hyökkäyssodalla, eikä SKP:n hätäisesti kokoon kyhätty paperi käsittele tuota Kiinan kommunismidiktatuurin sotaisan imperialistista suunnitelmaa lainkaan, minkä johdosta se on täysin torso, joten SKP vaikenee yhtälailla Kiinan kommunismidiktatuurin imperialismista Taiwania kohtaan kuin Venäjän fasismidiktatuurin vastaavasta Ukrainassa.


        https://ulkopolitist.fi/2022/11/08/miten-taiwan-vallataan-kiinan-sotilaalliset-suunnitelmat-saarivaltion-alistamiseksi-ovat-taynna-epavarmuustekijoita/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinan kommunismidiktatuurin lausuttu päämäärä on alistaa Taiwan oman diktatuurinsa alle tarvittaessa vaikka hyökkäyssodalla, eikä SKP:n hätäisesti kokoon kyhätty paperi käsittele tuota Kiinan kommunismidiktatuurin sotaisan imperialistista suunnitelmaa lainkaan, minkä johdosta se on täysin torso, joten SKP vaikenee yhtälailla Kiinan kommunismidiktatuurin imperialismista Taiwania kohtaan kuin Venäjän fasismidiktatuurin vastaavasta Ukrainassa.


        https://ulkopolitist.fi/2022/11/08/miten-taiwan-vallataan-kiinan-sotilaalliset-suunnitelmat-saarivaltion-alistamiseksi-ovat-taynna-epavarmuustekijoita/

        Lopettaisitte pöhelöt lausunnot. Kiina on poissa Ukrainan sodasta. Olette seonnut lopullisesti!


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen nimimerkki Partacus puolustelee täällä kiivaasti Kiinan kommunismidiktatuuria maan asetuttua Venäjän fasismidiktatuurin puolelle hyökäyssodassa Ukrainassa.
      Merkillistä, sillä samainen kommunisti on aiemmin omassa kommentissaan myöntänyt Vladimir Putinin Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

      Xi Jinpingin johtama Kiinan kommunismidiktatuuri on kieltäytynyt tuomitsemasta jo yhdeksättä vuotta jatkuvaa Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä Kiinan kommunismidiktatuuri ei ole myöskään hyväksynyt Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen päätöslauselmaa lokakuussa 2022, joka tuomitsi Venäjän laittomat alueliitokset Ukrainassa, ja Kiinan kommunismidiktatuuri äänesti tuon lisäksi marraskuussa 2022 YK:n yleiskokouksen Venäjän maksettava Ukrainalle vahingonkorvauksia -päätöslauselmaa vastaan.

      https://unric.org/fi/yleiskokous-tuomitsee-venajan-alueliitokset-ukrainassa/

      https://demokraatti.fi/ykn-yleiskokous-venajan-maksettava-ukrainalle-vahingonkorvauksia-14-maata-aanesti-vastaan/

    • Anonyymi

      SKP ei ehdi sotienne perään. Venäjä vielä kepittämättä kun jo hyökkäätte Kiinaan.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus uhriutuu tuossa ylempänä Venäjän fasismidiktatuurin puolesta valehdellen tarkoituksellisesti ja kääntäen propagandistisesti asiat täysin päälaelleen.

      Todellisuudessa Venäjän fasismidiktatuuri on hyökkääjävaltio Ukrainassa, joka taas puolustaa itsenäisyyttään ja suvereniteettiaan Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamana ja sitä autetaan siinä saman 51. artiklan mukaisesti muiden YK:n jäsenvaltioiden toimesta.

      Venäjän fasismidiktatuuri voi koska vain ilmoittaa lopettavansa hyökkäysotansa Ukrainassa ja vetävänsä kaikki sotajoukkonsa sekä miehityshallintonsa kansainvälisesti tunnustettujen Ukrainan rajojen sisältä, Krim tietysti mukaan lukien, jolloin sen yhdeksän vuotta jatkama hyökkäyssota päättyy.
      Tämä kansainvälisen oikeuden mukainen rauhako ei Suomen Kommunistiselle Puolueelle jostain syystä kelpaakaan?
      Mikä se syy voi olla muuta kuin SKP:n perinteeseen koko puolueen historian ajan kuulunut Kremlin diktaattoreiden edessä konttaaminen?

      Mitä taas tulee Kiinan kommunismidiktatuuriin, niin sinnekään ei ole kukaan edes suunnittelemassa hyökkäystä, kun taas Kiinan kommunismidiktatuuri itse uhoaa hyökkäävänsä Taiwaniin ja alistavansa taiwanilaiset oman diktatuurinsa orjuuteen.

      • Anonyymi

        Ja se perinne jatkuu edelleen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Huomautettakoon tähän kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen lähettämään kommenttiin vastauksena, että nuo linlitetyt niin sanotut mediat ovat Moskovasta ohjattuja ruplarahoitteisia suomalaisten Venäjän fasistihallinnon pikkuapulaisten ja nöyrien juoksutyttöjen valhepropagandajulkaisuja, joiden tehtävä on yrittää oikeuttaa Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäysota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus levittää tuollaista valhepropagndaa koskaTiedonantaja ei kirjoita mitään aiheesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomautettakoon tähän kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen lähettämään kommenttiin vastauksena, että nuo linlitetyt niin sanotut mediat ovat Moskovasta ohjattuja ruplarahoitteisia suomalaisten Venäjän fasistihallinnon pikkuapulaisten ja nöyrien juoksutyttöjen valhepropagandajulkaisuja, joiden tehtävä on yrittää oikeuttaa Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäysota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus levittää tuollaista valhepropagndaa koskaTiedonantaja ei kirjoita mitään aiheesta.

        Meinaat ihan oikeesti että Venäjä rahoittaa mediaa jossa esim Stalinia arvostellaan?

        "Churchillin ja Stalinin salainen sopimus lokakuussa 1939 sinetöi Suomen kohtalon ja joutumisen sotaan, asia josta virallinen historiankirjoitus vaikenee täysin vaikka asiasta on raskauttavaa todistusaineistoa."https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219225


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaat ihan oikeesti että Venäjä rahoittaa mediaa jossa esim Stalinia arvostellaan?

        "Churchillin ja Stalinin salainen sopimus lokakuussa 1939 sinetöi Suomen kohtalon ja joutumisen sotaan, asia josta virallinen historiankirjoitus vaikenee täysin vaikka asiasta on raskauttavaa todistusaineistoa."https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?219225

        Ruplarahoitteisia putinistien julkaisuja ovat.

        Meinaatko, ettei elokuun 1939 Hitlerin Saksan ja Stalinin Neuvostoliiton salaisella etupiirisopimuksella, jolla Suomi linjattiin Neuvostoliitolle, ollut mitään merkitystä?
        Sillä oli merkitystä, koska Saksa oli Itämeren suurvalta, joka hallitsi merenkulkua alueella ja siten myös Suomen meriliikennettä.
        Hitler tarjosi tuolloin Suomen Stalinille otettavaksi ja alistettavaksi ja vain urheat suomalaiset naiset ja miehet estivät vastarinnallaan Suomen itsenäisyyden menettämisen talvella 1929-1940.


    • Anonyymi

      Fasismin puolesta konttaavia ei tule kuunnella.

      Hyvää lukuaineistoa Naapuriseura ry:ssä:
      https://naapuriseura.fi/category/naapuriseura-ry/
      "Kiina syyttää Yhdysvaltoja Ukrainan sodasta. ”Yhdysvallat ovat niitä, jotka laukaisi Ukrainan kriisin”, ulkoministeriön tiedottaja Mao Ning sanoi lehdistölle Pekingissä maanantaina. Ne ovat myös ”suurin kriisiä ruokkiva tekijä”. Toimittamalla Ukrainalle raskaita ja hyökkäysaseita Yhdysvallat vain pitkittää ja tehostaa konfliktia.
      Venäjän hyökkäyssota naapurimaata Ukrainaa vastaan ​​on kestänyt nyt yli yksitoista kuukautta. Kiinan kansantasavalta ei ole tuominnut Venäjän toimia.
      ”Jos Yhdysvallat todella haluaa lopettaa kriisin pian ja on huolissaan Ukrainan ihmisten elämästä, niiden on lopetettava aseiden toimittaminen ja taisteluista hyötyminen”, Mao Ning sanoi.
      Yhdysvaltain Barack Obaman johtama hallitus tuki Ukrainan vuoden 2014 vallankaappausta. Tämä poliittinen muutos merkitsi alkua Ukrainan konfliktille, joka kärjistyi Venäjän armeijan hyökkäyksen myötä naapurimaahan helmikuussa 2022. Aiempina vuosina Yhdysvallat ja muut länsivaltiot olivat sotilaallisesti varustaneet Ukrainaa."

      Toivottavasti fasismin puolesta konttaaja lukee tekstin ja ajattelee, jos osaa.

    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuurin ulkoministeriön tiedottajan Mao Ningin lausuntoa tulkiten maa on siis sitä samaa mieltä kuin mitä Suomen Kommunistinen Puolue oli viime helmikuussa: Ukrainalle ei saa antaa lainkaan aseapua, jolla se voisi puolustautua maahansa vuodesta 2014 lähtien hyökännyttä Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.

      Jos tuo Kiinan kommunismidiktatuurin ja SKP:n vaatimus olisi toteutettu, olisi Venäjän fasismidiktatuuri miehittänyt Ukrainan jo ajat sitten ja orjuuttanut sen kansan fasistidiktaattori Vladimir Putinin hallinnon saappaan alle, jolloin Venäjän fasismidiktatuurin isovenäläinen imperialismi Ukrainassa olisi toteutunut täysimääräisesti.
      Ilmanko on SKP:n poliittinen kannatus Suomessa soikea nolla, sillä suomalaiset ymmärtävät puolueen olevan edelleen Moskovan Kremlin propagandakonttori Suomessa.

      Semmosta se on näitten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden ajatusmaailma, jotta heikompaa ei saa auttaa silloin kun vahvempi hyökkää kimppuun, ei ainaakaan silloin kun hyökkääjänä on Venäjän fasismidiktatuuri.

      Muistutettakoon vielä palstan lukijoita siitä, että Kiinan kommunismidiktatuuri ei ole tuominnut Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan eikä Krimin ja muiden Venäjän fasismidiktatuurin miehittämien Ukrainan alueiden kansainvälisoikeudellisesti laittomia haltuunottoja.

    • Anonyymi

      Persun ketku valehtelee normaaliin tyyliinsä.

      Natomaa Kroatian kanta on Kiinan kanssa samankaltainen. Sodan laajentamisen sijasta tulisi käydä rauhanneuvotteluja.
      Rauhanneuvottelut ovat välttämättömiä.

      https://www.skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      "Suomen kommunistinen puolue tuomitsee jyrkästi Vladimir Putinin julistaman osittaisen liikekannallepanon ja siihen liittyvän uhkailun kaikista mahdollisista keinoista. Ukrainaan ei tarvita lisää asevoimia, vaan välitön aselepo ja ponnisteluja rauhansopimuksen solmimiseksi.
      Ydinaseilla uhkaaminen on vaarallista leikkiä koko maailman ihmisten hengillä, eikä sille tielle tule lähteä. SKP tukee Kiinan kommunistisen puolueen vaatimusta siitä, että Ukrainan tilanteeseen on etsittävä rauhanomainen ratkaisu ja puheet ydinaseista on peruttava.
      Suomeen ei tällä hetkellä kohdistu uhkaa Venäjältä, mutta liikekannallepano vaikuttaa myös meidän turvallisuustilanteeseemme. Toisin kuin puolustusministeri Kaikkonen tänään esitti, tulisi Suomen helpottaa venäläisten reserviin kuuluvien henkilöiden pääsyä pois Venäjältä, ei estää sitä. Samoin Suomen on turvattava niiden kaksoiskansalaisten mahdollisuus pysyä Suomessa, joita liikekannallepano mahdollisesti koskee. Lisäksi on varottava lietsomasta epäluuloja ja venäläisvastaisuutta Suomessa oleskelevia ja asuvia Venäjän kansalaisia tai kaksoiskansalaisia kohtaan.
      SKP tukee myös Venäjän rauhanliikettä, joka on maan johtoa uhmaten kutsunut koolle mielenosoituksia vastustamaan tätä osittaista liikekannallepanoa. Kautta maan järjestetään tänään klo 19 mielenosoituksia, joiden tunnuksena on “Ei hautoja!”.
      SKP:n poliittinen toimikunta 21.9.2022"

    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue ei ole vaatinut missään vaiheessa Ukrainan valtioalueita miehittävää Venäjän fasismidiktatuuria lopettamaan miehityksensä ja vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois kaikkialta Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.
      Mistä tämä johtuu, SKP, miksi te kieltäydytte tuosta?
      Jos te kommunismidiktauurin puuhastelijat ette katso tuota oikeaksi ratkaisuksi, niin kuinka monta miljoonaa/kymmentä miljoonaa ukrainalaista ja millaisen alan Ukrainan valtioaluetta te olette valmiita luovuttamaan sotasaalispalkkioksi ja hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan käyvän Venäjän fasismidiktatuurin orjuuteen ja hallittavaksi, ja olisitteko te itse, perheinenne, valmis vastaavaan asemaan?

      Ainoa maa, joka käy Ukrainassa hyökkäyssotaa, on Venäjän fasismidiktatuuri ja aivan samalla tavalla kuin meistä jokainen tervejärkinen haluaa kotiinsa tunkeutuvan rosvojoukkion poistettavan mahdollisimman pian, tarvittaessa riittävää voimaa käyttäen jotta kotirauha palautuu, niin myös ukrainalaiset haluavat koteihinsa tunkeutuneen väkivaltaisen Venäjän fasismidiktatuurin rosvojoukkoarmeijan poistettavaksi mahdollisimman pian, tarvittaessa riittävää voimaa käyttäen, jotta ukrainalaisten kotirauha ja Ukrainan itsenäisyys ja suvereenius tunnustetuin rajoin palautetaan.

      Täällä kommentoiva kommunismidiktatuurin puuhastelijakin lienee samaa mieltä oman kotinsa kotirauhansa välttämättömyydestä ja tarvittaessa sen palauttamisesta viranomaisten voimaa käyttäen, mutta sitten kun kyse on ukrainlaisten kotirauhasta, vaatii samainen kommunismidiktatuurin puuhastelija tekemäänkin myönnytyksiä Ukrainassa imperialistista hyökkäyssotaa käyvälle Venäjälle, jonka hän on kyllä itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen" valtio.

    • Anonyymi

      Se on ihan sama mitä mieltä tai mitä kommentteja SKP julkaisee. Niillä ei ole mitään yhteiskunnallista tai edes kansalaismielipidettä merkitystä.
      SKP:n poliittinen tai yhteuskunnallinen voima - no, sitä ei ole olemassakaan. SKP on täysin tarpeeton, pienen porukan puuhastelua keskenään.

      Suomen kansa on hylännyt SKP:n ja koko kommunismin jo vuosikymmenet takaperin. Tämä on helppo todeta katsomalla vaaleissa saatuja äänimääriä - siis kannattajia. Omassa porukassaan he puhuvat utopistisista haaveistaan ja vanhasta valheellisesta propangandastaan kuinka sosialismi nousee ja kommunismi voitta yms. soopaa.

      SKP:n suurin äänitorvi on täällä möläytyksiään kirjoitteleva nimim. Partacus.
      Eikä hänenkään typerillä kirjoituksillaan ole merkitystä. Mutta hauskoja ne on, niille naureskellaan mm. työmaan kahvihuoneessa...

      Kohta on Venemessut. Sinne kannattaa mennä tutustumaan veneisiin, jos vaikka ostaisi uuden isomman ja paremman. Eikös?


      Veneilyterveisin
      TimoEspoosta

    • Kiitos kirjoituksestanne TimoEspoosta.
      Eikö olekin mukavaa kun on kivaa?
      Eikö ole valitettavaa, että suomalaisyrittäjät pakenevat vauhdilla Perussuomalaisista.

      Sen sijaan homeisia perunoita kapitalisdiktatuurin edustajalle. Poju kehtaa toistaa valhettaan SKP:n sivussaolosta Ukrainan sodasta. Mikäli hän on aikuinen, hänen valehtelusyntinsä laajenee.
      Sivustolta SKP.fi löytyy kolme arvokasta kannanottoa Ukrainan sodasta. Samalta sivustolta löytyy useimmat Tiedonantajan kommentit sotateemaan liittyen. Kommunistit ja demokraattiset porvarit esittelevät näkemyksiään hyvin laajasti. Suppea äärioikeistolainen porukka harjoittaa ihmisten päiden sekoittamista.
      Timo Espoosta, olette varmaan samaa mieltä että toistuva valhe samasta teemasta on röyhkeää.

      ps. Ukrainan sodassa häviäjiä ovat porvarilliset valtiot. Kaikki sotaan osallistuvat tahot häviävät mutta tietyt oligarkit lihovat.

      • Anonyymi

        >> Eikö olekin mukavaa kun on kivaa? <<
        On, kyllä on mukavaa. Kävin juuri katselemassa uutta moottoripyörää, jospa vaikka ensi kesänä kävisi Ranskassa ajelemassa.

        >> Eikö ole valitettavaa, että suomalaisyrittäjät pakenevat vauhdilla Perussuomalaisista. <<
        En osaa tuohon vastata, kun en ole juurikaan tutustunut Perussuomalaisiin. Mitä nyt televisiossa on ollut uutisissa. Sielläkin on ollut lähinnä esillä Perussuomalaisten suuri kannatus gallupeissa ja edustajamäärässä eduskunnassa.
        SKP:sta ei olekaan ollut vuosiin mitään puhetta tv:ssä.

        >> Sivustolta SKP.fi löytyy kolme arvokasta... <<
        Se on yhteiskunnallisessa keskustelussa ihan sama, mitä SKP:n sivuille on kirjoitettu. Keskustelu käydään ihan muualla. Siellä, missä SKP:a ei ole olemassa eikä noteerata.

        >> Ukrainan sodassa häviäjiä ovat porvarilliset valtiot. <<
        Niin, tämähän on oikeastaan totta. Katsos kun kommunistisia valtioita ei ole olemassakaan. Ne sortuivat ja hävisivät silloin kun koko kommunismi romahti. P-Korea ei ole kommunistinen, Kiina on jo hyvän matkaa kulkenut kohti markkinataloutta. Kuuba - niin, sekään ei enää pärjää kommunismissa, kun NL:n romahtaessa loppui massiivinen avustaminen.
        Venäjä ei ole kommunistinen - kuten olet Sinäkin todennut. Se on kuitenkin samanlainen diktatuuri kuin oli kommunismin aikana; Oppositio pyritään telottamaan ja - pahimmillaan - sulkemaan vankilaan epämääräiseksi ajaksi tekaistuin syyttein.

        Hyvää alkavaa kevättä
        TimoEspoosta


      • Anonyymi kirjoitti:

        >> Eikö olekin mukavaa kun on kivaa? <<
        On, kyllä on mukavaa. Kävin juuri katselemassa uutta moottoripyörää, jospa vaikka ensi kesänä kävisi Ranskassa ajelemassa.

        >> Eikö ole valitettavaa, että suomalaisyrittäjät pakenevat vauhdilla Perussuomalaisista. <<
        En osaa tuohon vastata, kun en ole juurikaan tutustunut Perussuomalaisiin. Mitä nyt televisiossa on ollut uutisissa. Sielläkin on ollut lähinnä esillä Perussuomalaisten suuri kannatus gallupeissa ja edustajamäärässä eduskunnassa.
        SKP:sta ei olekaan ollut vuosiin mitään puhetta tv:ssä.

        >> Sivustolta SKP.fi löytyy kolme arvokasta... <<
        Se on yhteiskunnallisessa keskustelussa ihan sama, mitä SKP:n sivuille on kirjoitettu. Keskustelu käydään ihan muualla. Siellä, missä SKP:a ei ole olemassa eikä noteerata.

        >> Ukrainan sodassa häviäjiä ovat porvarilliset valtiot. <<
        Niin, tämähän on oikeastaan totta. Katsos kun kommunistisia valtioita ei ole olemassakaan. Ne sortuivat ja hävisivät silloin kun koko kommunismi romahti. P-Korea ei ole kommunistinen, Kiina on jo hyvän matkaa kulkenut kohti markkinataloutta. Kuuba - niin, sekään ei enää pärjää kommunismissa, kun NL:n romahtaessa loppui massiivinen avustaminen.
        Venäjä ei ole kommunistinen - kuten olet Sinäkin todennut. Se on kuitenkin samanlainen diktatuuri kuin oli kommunismin aikana; Oppositio pyritään telottamaan ja - pahimmillaan - sulkemaan vankilaan epämääräiseksi ajaksi tekaistuin syyttein.

        Hyvää alkavaa kevättä
        TimoEspoosta

        Hyviä kevätilmoja Teillekin TimoEspoosta. Aurinko on pilkistänyt minunkin ikkunoiden takaa. Kohta pääsee pilkille.
        Tuon alempana olevan kirjoittajan "2023-02-03 22:34:42" sotaintoon emme takerru. Säälittävä raukka sekä sotainnossa että valehtelussa. Yhtä ja samaa taantumusta. Jos hän on uskovainen, Jesse ei taatusti päästä häntä paratiisiin.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Hyviä kevätilmoja Teillekin TimoEspoosta. Aurinko on pilkistänyt minunkin ikkunoiden takaa. Kohta pääsee pilkille.
        Tuon alempana olevan kirjoittajan "2023-02-03 22:34:42" sotaintoon emme takerru. Säälittävä raukka sekä sotainnossa että valehtelussa. Yhtä ja samaa taantumusta. Jos hän on uskovainen, Jesse ei taatusti päästä häntä paratiisiin.

        >> Säälittävä raukka sekä sotainnossa että valehtelussa. <<

        Kukaan muu kuin Sinä, ei ole nähnyt sotaintoilijoita enempää Suomessa, kuin tällä palstallakaan. Sinä tosin väität kaikkia meitä, jotka tuomitsemme Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, puollamme Ukrainan oikeutta puolustaa itseään ja hyväksymme Ukrainan auttamisen sen lisäksi, että kannatamme Suomen puolustamista, sotaintoilijoiksi.
        Miten sotaintoilu näkyy? Sitenkö, että Eduskunta hyväksyi äänin 188 vs. 6 liittymishakemusen Natoon? Vai siten, että meillä on hyvät puolustusvojmat itsenäisyyden takaamiseksi? Vai siten, että Suomessa on vapaa länsimainen demokratia?
        SKP ei koskaan ole puolustanut Suomen itsenäisyyttä ja olemassaoloa. SKP jopa toimi sen edestä, että Suomi olisi liitetty Neuvostoliittoon silloin, kun kommunismi ei ollut vielä romahtanut. Ja meitä demokraattisia itsenäisyydenpuolustajia nimiteltiin mm. neuvostovastasiksi, militaristeiksi, fasisteiksi, natseiksi jne.

        Myönnän - olin erittäin tyytyväinen ja onnellinen, kun kommunismi romahti ja Euroopan kanspille tuli vapaus miehitysjoukoista ja diktatuurista. Ja hymy vain lisääntyi, kun YYA-sopimus revittiin ja Suomi liittyi EU:iin.

        Ja mitä tulee valehteluun Ukrainan sodasta koko maailmantasolla, niin ihailemasi Venäjän valtiohallinto valehtelee ihan julkisesti ja päin naamaa mm. YK:ssa. Se jatkaa perinteistä kommunistista ajattelua: Kiellä totuus ja valehtele!
        Vai oletko sitä mieltä, että ministeri Lavrov puhuu totta?


        Talvilomaterveisin
        TimoEspoosta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> Eikö olekin mukavaa kun on kivaa? <<
        On, kyllä on mukavaa. Kävin juuri katselemassa uutta moottoripyörää, jospa vaikka ensi kesänä kävisi Ranskassa ajelemassa.

        >> Eikö ole valitettavaa, että suomalaisyrittäjät pakenevat vauhdilla Perussuomalaisista. <<
        En osaa tuohon vastata, kun en ole juurikaan tutustunut Perussuomalaisiin. Mitä nyt televisiossa on ollut uutisissa. Sielläkin on ollut lähinnä esillä Perussuomalaisten suuri kannatus gallupeissa ja edustajamäärässä eduskunnassa.
        SKP:sta ei olekaan ollut vuosiin mitään puhetta tv:ssä.

        >> Sivustolta SKP.fi löytyy kolme arvokasta... <<
        Se on yhteiskunnallisessa keskustelussa ihan sama, mitä SKP:n sivuille on kirjoitettu. Keskustelu käydään ihan muualla. Siellä, missä SKP:a ei ole olemassa eikä noteerata.

        >> Ukrainan sodassa häviäjiä ovat porvarilliset valtiot. <<
        Niin, tämähän on oikeastaan totta. Katsos kun kommunistisia valtioita ei ole olemassakaan. Ne sortuivat ja hävisivät silloin kun koko kommunismi romahti. P-Korea ei ole kommunistinen, Kiina on jo hyvän matkaa kulkenut kohti markkinataloutta. Kuuba - niin, sekään ei enää pärjää kommunismissa, kun NL:n romahtaessa loppui massiivinen avustaminen.
        Venäjä ei ole kommunistinen - kuten olet Sinäkin todennut. Se on kuitenkin samanlainen diktatuuri kuin oli kommunismin aikana; Oppositio pyritään telottamaan ja - pahimmillaan - sulkemaan vankilaan epämääräiseksi ajaksi tekaistuin syyttein.

        Hyvää alkavaa kevättä
        TimoEspoosta

        "Timo Espoosta" on oikeassa. SKP ei totta vie ole "TV:stä tuttu"


      • Anonyymi

        Partcus on lukenut uutiset huonosti. Lueppa äskettäin pidettyjen eduskuntavaalien tulokset uudelleen. Persut ottivat kakkossijan ja semmoisella äänimääräällä, että oksat pois.


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen viimeinen kannanotto siitä Venäjän hyökkäyssodasta, jonka puolue totesi kannanotossaan 24. helmikuuta 2022 olevan täysin tuomittava, olevan isovenäläistä imperialismia ja vaarantavan maailmanrauhan, on julkaistu skp.fi -sivustolla 21. syyskuuta 2022, eli neljä kuukautta sitten.
      SKP:lle lienee tullut tuon jälkeen Moskovasta ukaasi, jossa on kerrottu mitä seurauksia liiallisesta Venäjä-kritiikistä puolueelle on, sillä siellä tiedetään täkäläisten kommunistien teot ja tekemättä jättämiset, jokaista salaistakin asiakirjaa myöten paremmin kuin nämä itse edes niitä muistavat.

      SKP:n Tiedonantajan verkkosivuilla ei ole ollut Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan mitään sitten viime maaliskuun.
      Eikö ole aikaa vai eikö aihe ole tarpeeksi merkittävä, Tiedonantajan toimitus?

      Tänään perjantaina Ukrainan Kiovassa pidetyn Euroopan Unionin huippukokouksen lopuksi julkaistiin julkilausuma, jossa vakuutettiin sitoutumista yhteisiin arvoihin. Samalla paperissa vahvistettiin EU:n sitoutuminen Ukrainan suvereniteettiin ja molempien osapuolten sitoutuminen sen jäsenyystavoitteisiin.

      Kokouksessa vahvistettiin tuki Ukrainan tavoitteille sodassa.

      – Vaadimme Venäjää välittömästi, täydellisesti ja ehdoitta vetämään kaikki asevoimansa koko Ukrainan alueelta sen kansainvälisesti tunnustettujen rajojen sisällä, julkilausumassa todettiin.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009284246.html

      Aikooko Suomen Kommunistinen Puolue lopettaa jossain vaiheessa vätystelynsä ja perskannikkansa kaivelun, ja vaatia Venäjän fasismidiktatuuria vetämään kaikki miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa osat pois koko Ukrainan valtioalueelta, Krim mukaan lukien, vai jatkatteko te käytännössä Venäjän fasismidiktatuurin miehityksen ja sitä kautta myös sen hyökkäyssodan tukemista Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, sillä vieraan valtion miehitys on kansainvälisen oikeuden mukaan sotatoimi?

    • Aloitus jatkaa törkeää valehtelua. Ylläpito ei puutu asiaan vaikka valehtelu näkyy jo aloituksessa.
      "SKP...kannanotossaan 24. helmikuuta 2022 olevan täysin tuomittava, olevan isovenäläistä imperialismia ja vaarantavan maailmanrauhan...., on julkaistu skp.fi -sivustolla 21. syyskuuta 2022, eli neljä kuukautta sitten."
      SKP julkaisi kannanoton 24.2.2022 klo 11.15 nettisivustollaan samana päivänä, jolloin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      SKP julkaisi kannanoton 23.6.2022
      https://www.skp.fi/asiakirjat/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia

      SKP julkaisi kannanoton 21.09.2022:
      https://www.skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava

      Venäjän hyökkäyksen jälkeen jokaisessa Tiedonantaja lehdessä on tavalla tai toisella ruodittu kapitalismin sotaa Ukrainassa. Tästäkin aloitus valehtelee... Tiedonantaja olisi vaiti Ukrainan sodasta... .

      Aloituksen tekijä on törkeä valehtelija. Hän valehtelee selvissä asioissa. Miksi? Siksi koska se on hänen luontonsa. Kun muuta ei voi tosiasioille, silloin täytyy valehdella.
      Jos hän (kapitalistidiktatuurin edusmies) olisi kunnian mies, hän pyytäisi anteeksi ja lupaisi tästä lähtien lopettaa valehtelun. Muuten hänen taustajoukkonsakaan ei voi luottaa tuuliviiriin.

      • Anonyymi

        Usko nyt, että joku pikkuinen keskustelukerho, joka ei ollut eduskuntapuolue vuosikymmeniin , EI saa mitään sanomaansa varteen otettavaan mediaaan,


    • Anonyymi

      SKP:n Tiedonantajan verkkosivuilta ei löydy mitään kirjoituksia Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan sitten maaliskuun 2022, mutta jos kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus löytää sieltä tuoreemman kirjoituksen aiheesta, niin laittakoon sen tämän kommentin alle linkkinä luettavaksi.
      Jäädäänpä odottamaan sitä linkkiä, mutta älkäämme pitkästykö.

    • Anonyymi

      Lopettakaa jo valehtelunne. Sotaa, Ukrainan sotaa, työläisen riistoa, rauhantyötä yms. käsitellään SKP:ssä. Se että resurssit ovat heikot, se ei ole parjauksen asia.
      SKP käsittelee Ukrainan sotaa rauhanomaisen maailman näkövinkkelistä. Jotkut toiset pelkästään jonkun osapuolen nujertamisesta.
      Maailma tarvitsee rauhaa ja rauha sen rakentajia.
      On vahva synti väärentää tietoja ja vaatia sotaa diplomatian jatkeeksi.

    • Anonyymi

      Partacus:

      "On vahva synti väärentää tietoja ja vaatia sotaa diplomatian jatkeeksi."

      Venäjän fasismidiktatuuri on ainoa hyökkäyssotaa käyvä valtio Ukrainassa, kun taas Ukraina käy kansainvälisoikeudellisesti täysin laillista itsepuolustustaistelua, eikä teidän kommunistien valehtelu muuta tuota tosiasiaa miksikään.

      Miksi te siellä SKP:ssä sitten ette tee juuri mitään, jotta ajantasaista tietoa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan olisi nähtävillä myös Tiedonantajan verkkosivuilla?

      Pelkäättekö te siellä SKP:ssä Gennadi Zjuganovin kommunistitoverienne kiukunpuuskia vaiko oman puolueenne Venäjä-fanaatikkoja, joille mikään Kremlin tekojen moittiminen on myrkkyä, vai mistä muusta moinen puolueenne vätystely tässä asiassa johtuu?
      Muutama rivi epämääräistä sopertelua SKP.n omissa kannanotoissa sitten 24.2.2022 on yhtä tyhjän kanssa, sen nyt ymmärtää jokainen vähänkään järjissään oleva ihminen.

      • Taas syötätte valhetta.
        Suomen kommunistinen puolue ei ole Ukrainan sodan osapuoli. Ei millään lailla. Ukrainassa sotivat ovat porvarillisia tahoja. Venäjä, Ukraina, nato EU siellä nahistelevat vallasta ja markkina-alueista.
        Toimivatko sodan osapuolet neuvottelujen vai aseistautumisen puolesta, sen lukija näkee viestiketjusta "Ukrainan sota jatkuu" tämänpäiväisestä erittelystä. Varoitan, eräät läntisen osapuolen arviot ovat kovia. Pieni vihje; Sota sotakulut vielä sotahuumassa menettelevät, ihmiset eivät ajattele tulevaa, sodanjälkeinen olotila - Kuka ottaa vastuun jälleenrakennuksen kuluista, löytyykö porvareilta solidaarisuutta rauhanteon jälkeen. Asesolidaarisuus toimii mutta toimiiko tuhotun korjaamissolidaarisuus!!!

        SKP: Maailma tarvitsee rauhaa ja rauhan sen tekijöitä.


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolueen suomalaisen Kommunistien liiton lehdestä poimittua.

      - "Suomen valtiojohto on useaan otteeseen ilmaissut, ettei se hyväksy muuta lopputulosta kuin Ukrainan voitto sodassa Venäjää vastaan. Tällainen lopputulos, vaikkakin hyvin epätodennäköinen, olisi suuri onnettomuus koko maailman kannalta."

      Tuolla järkeilytasolla ei ole kummakaan, että kommunismin kannatus on Suomessa soikea nolla(0).

      Eli Kommunistien liiton mukaan Venäjän voitto hyökkäyssodassaan Ukrainassa, jonka päämäärä on Ukrainan itsenäisyyden lakkauttaminen ja ukrainalaisten alistaminen Vladimir Putinin diktatuurin alle, olisi suuri onni koko maailmalle.
      Kommunistien liitto on näin julkisesti ilmaissut olevansa Venäjän fasismidiktatuurin sotaisan imperialismin tukipilari, eikä SKP ole halunnut tehdä mitään pesäeroa noihin suomalaisiin tovereihinsa.

    • Anonyymi

      Lähsimaat Naton johdolla aloittivat itälaajentumisen, johon sisältyi vuonna 2014 ukrainassa tehty natsivallankaappaus ja sen seurauksena sisällissota.
      Koko ukrainan sota on länsimaiden masinoima, ja on kumma kun suomen viralliset tahot tukevat ukrinazeja, no perinteitähän löytyy jo vuodelta 1941 nazisaksan liittolaisuuden muodossa, joka on kansallinen häpeä!
      Hyvä että Venäjä ja Puuttin tekee natseista ja natosta lopun.

      • Anonyymi

        Teidän suomalaisten Kremlin edessä konttaavien kommunistien tuokin puheenvuoro kirjattakoon muistiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teidän suomalaisten Kremlin edessä konttaavien kommunistien tuokin puheenvuoro kirjattakoon muistiin.

        Suomalaisen kommarin on näköjään mahdotonta hyväksyä sitä tosiasiaa, että Ukraina on itsenäinen valtio.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ruplavetoinen Moskovan Kremlin fasistidiktaattorin nöyrien pikkuapulaisten propapagandajulkaisu, jonka sanoma on sitten sen mukaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruplavetoinen Moskovan Kremlin fasistidiktaattorin nöyrien pikkuapulaisten propapagandajulkaisu, jonka sanoma on sitten sen mukaista.

        Uskotko itsekään tuohon mitä kirjoitat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotko itsekään tuohon mitä kirjoitat?

        Ilman muuta, mutta ymmärrä kyllä senkin, että tosiasioista kertominen harmittaa teitä Kremlin edessä konttaajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman muuta, mutta ymmärrä kyllä senkin, että tosiasioista kertominen harmittaa teitä Kremlin edessä konttaajia.

        Toverin ja Aaltolan tosiasiat kuitenkin nielet ihan noin vaan ja syytät natokriittisiä Kremlin edessä konttaaviksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toverin ja Aaltolan tosiasiat kuitenkin nielet ihan noin vaan ja syytät natokriittisiä Kremlin edessä konttaaviksi.

        Laitatko omin sanoin muutamia esimerkkejä mistä sinä moitit Pekka Toveria ja Mika Aaltolaa, ja heidän NATO-myönteisyytensä ei kelpaa, sillä 80 prosenttia Suomen kansasta on kyselyjen mukaan Suomen NATO-jäsenyyden kannalla. Ja hyvästä syystä olemmekin, sillä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota naapuriaan Ukrainaa vastaan on selvä signaali sille, että Moskova viittaa kintaalla rajanaapuriensa itsenäisyydelle ja kansainvälisesti tunnustettujen rajojen koskemattomuudelle. Ukrainan piti olla suupala Putinin mielestä, mutta toisin kävi.
        NATO on se muuri, jota vastaan fasistidiktaattori Vladimir Putinkin ymmärtää olla lähtemättä hyökkäyssotaan.

        Mutta mistä johtuu se, että Tiedonantajan verkkosivulla ei näy mitään uutisia Venäjän imperialistisesta sodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan?


      • Anonyymi

        Tampereen sanomat on puhdasta venäläistä propagandaa. Isovenäläinen propaganda sivusto joka suht ovelasti yrittää naamioitua suomalaiseksi paikallislehdeksi.


    • Anonyymi

      Venäjällä on vuodesta 1995 - lähtien ollut feikki diktatuuri.
      -Aito kommunismus kun lähti.,
      Potiniismus sai jalansijaa.
      Tässä nyt ollaan.
      Köyhä kansa maksaa zktaa vastaan veljes kansaa vastaan.

    • Anonyymi

      Tampereen Sanomat tarkastelee Ukrainan sotaa rauhan kannalta,
      Lehdellä on lähes sama näkökulma kuin SKP:lla. Sodan jatkaminen tuo vain tuhoa.

    • Anonyymi

      "Lehdellä on lähes sama näkökulma kuin SKP:lla. Sodan jatkaminen tuo vain tuhoa."

      Mikäli Suomen Kommunistinen Puolue haluaa estää sodan tuhot Ukrainassa, niin miksi puolue sitten kieltäytyy vaatimasta Venäjää vetämään kaikki miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, Krim tietysti mukaan lukien?

      Jos Suomen Kommunistisen Puoluee 24.2.2022 kannaotossaan vaatima ehdoton asevienkielto puolustustaisteluaan käyvälle Ukrainalle olisi toteutettu, kuten te kommunistit ja muut Moskovan fasisitihallinnon pikkuapulaiset esititte, olisi Ukraina nyt Venäjän armeijan miehittämä ja sen kansa eläisi Vladimir Putinin fasistihallinnon sortovallan alla orjuudessa.

      Luovutatteko te SKP:n jäsenet kotiinne ryntäävälle rosvojoukkiolle omaisuuttanne ja perheenjäseniänne, kuten teidän vaatimuksenne näyttää olevan ukrainalaisille Ukrainassa.

      Ja kuinkas monta miljoonaa tai kymmentä miljoonaa ukrainalaista ja millaisen pinta-alan Ukrainan valtioalueesta Suomen Kommunistinen Puolue vaatii luovutettavaksi sotasaaliina ja palkkiona Vladimir Putinin fasistihallinnolle maksuksi "rauhasta"?

      • Anonyymi

        Höpö...höpö..
        https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota Kannanotto valmistettu 24.2.2022
        SKP:llä on lisäksi kaksi suurempaa kannanottoa maailman rauhan puolesta. SKP taitaa olla ainoa puolue, joka vaatii Ukrainan sodan lopettamista. Suomessa kaikki eduskuntapuolueet toimivat sodan jatkumisen puolesta.
        Tehän olette usein valehdelleet SKP:n niskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö...höpö..
        https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota Kannanotto valmistettu 24.2.2022
        SKP:llä on lisäksi kaksi suurempaa kannanottoa maailman rauhan puolesta. SKP taitaa olla ainoa puolue, joka vaatii Ukrainan sodan lopettamista. Suomessa kaikki eduskuntapuolueet toimivat sodan jatkumisen puolesta.
        Tehän olette usein valehdelleet SKP:n niskaan.

        "SKP taitaa olla ainoa puolue, joka vaatii Ukrainan sodan lopettamista."

        Kysehän on Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainassa, jossa Ukraina käy puolustustaistelua.

        Kuinkas tuo Venäjän isovenäläisyyttä ja imperialismia huokuva hyökkäyssota Ukrainassa tulee Suomen kommunistisen puolueen mielestä lopettaa? Kai teillä sentään on jokin runko kannanotonne perusteluksi?

        Vaatiiko Suomen Kommunistinen Puolue Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa kaikkialta Ukrainan valtioalueelta, ja ellei vaadi, niin kuinka monta miljoonaa tai kymmentä miljoonaa ukrainalaista SKP vaatii luovuttamaan Vladimir Putinin fasistihallinnon sotasaaliiksi, alamaisiksi ja orjiksi ja millaisen pinta-alan Ukrainan valtioalueesta Venäjän palkkioksi rosvonsäkkiinsä?
        Oletteko te SKP:ssä kysyneet asiasta mielipidettä Suomessa olevilta ukrainalaispakolaisilta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö...höpö..
        https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota Kannanotto valmistettu 24.2.2022
        SKP:llä on lisäksi kaksi suurempaa kannanottoa maailman rauhan puolesta. SKP taitaa olla ainoa puolue, joka vaatii Ukrainan sodan lopettamista. Suomessa kaikki eduskuntapuolueet toimivat sodan jatkumisen puolesta.
        Tehän olette usein valehdelleet SKP:n niskaan.

        Niinpä niin. Mutta ongelma on siinä, että ketään ei kiinnosta SKP:n näkemykset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "SKP taitaa olla ainoa puolue, joka vaatii Ukrainan sodan lopettamista."

        Kysehän on Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainassa, jossa Ukraina käy puolustustaistelua.

        Kuinkas tuo Venäjän isovenäläisyyttä ja imperialismia huokuva hyökkäyssota Ukrainassa tulee Suomen kommunistisen puolueen mielestä lopettaa? Kai teillä sentään on jokin runko kannanotonne perusteluksi?

        Vaatiiko Suomen Kommunistinen Puolue Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa kaikkialta Ukrainan valtioalueelta, ja ellei vaadi, niin kuinka monta miljoonaa tai kymmentä miljoonaa ukrainalaista SKP vaatii luovuttamaan Vladimir Putinin fasistihallinnon sotasaaliiksi, alamaisiksi ja orjiksi ja millaisen pinta-alan Ukrainan valtioalueesta Venäjän palkkioksi rosvonsäkkiinsä?
        Oletteko te SKP:ssä kysyneet asiasta mielipidettä Suomessa olevilta ukrainalaispakolaisilta?

        Jaa että SKP "vaatii" jälleen jälleen - kerran.


    • Anonyymi

      Ja oikaistaanpa sitten taasen kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen valehteluja.

      Kannattaa huomioida se seikka, että tuon kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen ylempänä linkittämän SKP:n kannanoton päiväys on 24. helmikuuta 2022, ja kun Venäjän fasismidiktatuuri aloitti hyökkäyssotansa Ukrainassa jo vuonna 2014 niin SKP tuomitsi "Putinin sodan" Ukrainassa vasta kahdeksan vuoden antaumuksellisen ja huolella suoritetun politbyroperskannikkansa kaivelun jälkeen, ja senkin se teki vain koska Putin moitti kommunistien messiasta, Leniniä.

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus siis linkittää SKP:n helmikuussa 2022 julkaisemaan kannanottoon, jossa vaaditaan kyllä Putinia lopettamaan sota Ukrainassa, mutta samassa kannaontossa vaaditaan myös asevientikieltoa Yhdistyneiden Kansankuntien peruskirjan 51. artiklan valtuuttamaa puolustustaisteluaan Venäjän fasismidiktatuurin jo vuonna 2014 aloittamaa hyökkäystä vastaan käyvälle Ukrainalle, mikä SKP:n jälkimmäinen vaatimus olisi johtanut kattavasti ja kautta linjan toteutettuna siihen, että Ukrainan kansalle ei olisi annettu edes mahdollisuutta puolustaa kotimaataan, perheitään ja itseään sitä Venäjää vastaan, jonka tämä samainen Partacus itse on myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

      Ja kuten olen jo aiemminkin tuonut esiin, niin SKP ei ole halunnut edelleenkään vaatia Venäjää vetämään kaikki miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan valtioalueelta, siis lopettamaan Ukrainan Krimin ja muiden alueiden kansainvälisoikeudellisesti laiton miehitys, eli SKP sallii todellisuudessa Venäjän fasismidiktatuurin orjuuttaa alamaisikseen miljoonia ukrainalaisia ja rosvota Ukrainan valtioaluetta.

      Näennäisestä Venäjän Ukrainaan hyökkäämisen tuomitsemisestaan huolimatta SKP siis konttaa edelleen Vladimir Putinin fasistihallinnon edessä, eikä puolue salli Tiedonantajan kirjoittaa verkkosivuillaan mitään ajankohtaista uutisointia Venäjän fasismidiktattuurin imperialistisesta hyökkäysodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      • Anonyymi

        Te itse olette sotaihannoinnin esimerkki. Aloitus on suuri valhe, josta tekijän tulisi joutua tiilen päitä lukemaan.
        Teette valheita toisten tahdosta palkkaa vastaan. Valehtelijakin saa tuloa.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

      "Te itse olette sotaihannoinnin esimerkki."

      Äläpäs viitsi lasketella valheita ja väärää todistusta lähimmäisestäsi.
      Minä olen ollut heti Venäjän fasismidiktatuurin vuoden 2014 Ukrainaan hyökkäämisestä lähtien sitä mieltä, että Vladimir Putinin fasistihallinnon tulee lopettaa hyökkäyssotansa ja vetää miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois kaikkialta Ukrainan valtioalueelta, Krim mukaan lukien, kun taas Suomen Kommunistinen Puolue antoi kahdeksan vuoden ajan käytännössä hyväksyntänsä tuolle Venäjän fasismidiktatuurin imperialistiselle sodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, tuomiten sen vasta viime helmikuussa Venäjän laajentaessa sotansa koko Ukrainan valtaamiseksi, ja senkin SKP teki vain siksi, että Vladimir Putin moitti Leniniä ja muita Venäjän bolsevikkeja.

      Sinä itse puolustelit täällä niin ikään tuon kahdeksan vuotta Venäjän fasismidiktatuurin sotaa Ukrainassa syyttäen siitä aina kaikkia muita paitsi Venäjää, etkä sinä vielä 23. helmikuuta 2022 ymmärtänyt senkään vertaa mistään mitään, vaan paasasit koko sodan olevan ohi jollei Ukraina sitä jatka.

      Muutama tunti tuosta sinun pöljyyden ilmaisustasi Venäjän fasismidiktatuurin panssarit ja sen armeijan osastot aloittivat täysimittaisen vyörynsä Kiovaan, Harkovaan, Mariupoliin; Hersoniin ja muualle Ukrainaan, valtaamaan koko Ukrainan ja alistamaan sen kansan orjuteen.
      Mutta toisin kävi, sillä Ukraina ja sen urhea kansa taistelee orjuuttajaansa vastaan.

      "Aloitus on suuri valhe, josta tekijän tulisi joutua tiilen päitä lukemaan."

      Vai pitäisi kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen mukaan tosiasioiden puhumisesta joutua jo vankilaan.
      Siinähän se Neuvostoliiton, Kiinan ja Pohjois-Korean kommunismin henki elää kommunistin omalla julkisella todistuksella.
      Aloitukseni on totta sillä Suomen Kommunistinen Puolue ja sen lehti Tiedonantaja eivät ole kirjoittaneet verkkosivuillaan mitään ajankohtaista Venäjän fasimidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainassa sitten maaliskuun 2022, kuten aloituksessa tuon esiin, eikä jokunen sekalainen rivi SKP:n jossain kirjoituksessa muuta asiassa mitään, koska puolue ei halua edes vaatia Venäjää vetämään miehitysjoukkoja ja -hallintoa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.
      Oikeat vastuulliset lehdet Suomessa kirjoittavat vähintään viikoittain tästäkin aiheesta, kun taas Tiedonantajan verkkosivuston viimeinen aihetta käsittelevä juttu on maaliskuulta 2022, ja jos niitä olisi siellä, niin et sinäkään lainaisi tänne muiden lehtien uutisia, kuten teet.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin brutaali sota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.

      Venäjän fasismidiktatuuri aivopesee ryöstämiään ukrainalaislapsia, koettaen venäläistää heitä. Täysin tuomittavaa toimintaa Vladimir Putinin fasistihallinnolta.
      SKP:n Tiedonantajan verkkosivustolla ei tästäkään Venäjän rikoksesta mitään uutista.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009397859.html

    • Anonyymi

      Miksi SKP estää Tiedonantaja -lehteään kirjoittamasta verkkosivustollaan mitään Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan?
      Ettekö te kommunistit kykene vastaamaan edes näin selvään kysymykseen?

    • Anonyymi

      Yli 50 000 Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa paennutta ukrainalaista on hakenut väliaikaista suojelua Suomesta.
      Tästäkään ette näe uutisia Suomen Kommunistisen Puolueen Tiedonantajan verkkosivustolla, koska puolue kieltää lehteään kirjoittamasta mitään Venäjän imperialistisesta sodasta Ukrainassa.
      Häpeä SKP, jos teillä sellaista ihmisyyteen kuuluvaa tunnetta vielä tallella on!

      https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-138469

    • Anonyymi

      Huhtikuussa on Suomessa jälleen eduskuntavaalit ja Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman imperialistisen hyökkäyssodan Ukrainassa laajentaminen helmikuussa 2022 koskemaan koko maan valtaamista ja ukrainalaisten alistamista orjuuteensa osoitti sen, että Moskovan fasistihallinto ei kunnioita enää lainkaan naapurimaittensa valtiorajojen koskemattomuutta ja suvereniteettia, vaan on valmis käyttämään asevoimaansa niitten valtaamiseen hyökkäyssodalla.

      Tulevan eduskunnan jäsenet ymmärtävät tämän tosiasian merkityksen, ja ehdokkaista 90 prosentin kanta on selvä:

      - Venäjä on sotilaallinen uhka Suomelle -

      Miksi Suomen Kommunistinen Puolue kieltää Tiedonantaja-lehtensä verkkosivustoa kirjoittamasta tästäkin?

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000009392574.html

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin brutaalia hävityssotaa Ukrainassa jatkuu, ja siitä huolimatta Tiedonantajan toimitus jatkaa esihistoriallisia kaivauksia persvaossaan.
      Kommunismi ilman naamiota, kuten näemme.

      https://yle.fi/a/74-20018430

    • Anonyymi

      Tasan vuosi sitten 20. helmikuuta 2022 Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov vakuutti kameralle, että Venäjä ei aio hyökätä Ukrainaan ja että Venäjä "ei ole koskaan hyökännyt kenenkään kimppuun".

      Neljän päivän päästä tuosta patologisena valehtelijan kunnostautuneen Peskovin vakuuttelusta Venäjä aloitti täysimittaiseen hyökkäyksensä Ukrainan valtaamiseksi ja sen kansan alistamiseksi orjuuteensa.

      Dmitri Peskov puhui muutenkin pötyä, sillä Venäjän fasismidiktatuuri miehitti Ukrainan Krimin jo vuonna 2014 ja vieraan valtion alueen aseellinen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi.

    • Anonyymi

      Suomen kommunistisen puolueen Tiedonantaja ei kirjoita siitäkään, että kommunistitoverinsa Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping on kieltäytynyt tuomitsemasta Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja nyt Yhdysvaltain tiedustelulähteet sanovat Kiinan suunnittelevan asetoimituksia Venäjän fasismidiktatuurille.

      Yhdysvaltain ulkoministerin Antony Blinkenin mukaan Kiina harkitsee ammusten ja aseiden toimittamista Venäjälle käytettäväksi hyökkäyssodassa Ukrainaa vastaan.

    • Anonyymi

      Suomen kommunistisen puolueen Tiedonantaja vaikenee tästäkin.

      Komsomolskaja Pravdassa oli 11. helmikuuta lyhyen aikaa liuta KP:n rohkean uutistoimittajan Vladimir Romanenkon juttuja, joiden otsikoina olivat muun muassa nämä:


      - "Krim on Ukrainaa. Venäjän on palautettava niemimaa".
      - "Venäjästä on tullut Putinin hallinnon miehityksen uhri"
      - "Venäjän federaatio syyllistyi rikoksiin Buchassa, Izyumissa ja Hostomelissa"
      - "Rauha ei tule Putinin takia"
      - "Navalnyin kiduttaminen: Näin Venäjän vankilat kohtelevat poliittisia vankeja"

      Artikkelit poistettiin nopeasti, ja niiden kirjoittajalla voi olettaa olevan kova kohtalo Vladimir Putinin fasistihallinnon kynsissä.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009387812.html

      • Anonyymi

        Tiedonoantajan toimittajilta koko Ukrainan sota on näköjään jäänyt huomaamatta.


      • Anonyymi

        Syyskuussa 2022 Romanenko muutti ulkomaille, mistä jatkoi uutisointia etätyönä. Miksiköhän HS jättää kertomatta tärkeimmän asian? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyskuussa 2022 Romanenko muutti ulkomaille, mistä jatkoi uutisointia etätyönä. Miksiköhän HS jättää kertomatta tärkeimmän asian? :D

        Hesarin jutut voi muutenkin usein jättää ihan omaan arvoonsa.


    • Anonyymi

      Venäjä on sotaisan imperialistinen fasismidiktatuuri.

      Suomen Kommunistisen Puolueen Tiedonantaja ei julkaise verkkosivuillaan mitään uutisia Venäjän fasismidíktatuurin imperialistisesta hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Venäjän presidentti Vladimir Putin kysyi marraskuussa 2016 maantieteen opiskelijoiden palkintoseremoniassa yhdeksänvuotiaalta pojalta, missä Venäjän raja päättyy, johon poika vastasi: "Beringinsalmessa".,

      Putin vastasi pojalle, että Venäjän raja "ei pääty mihinkään".

    • Anonyymi

      Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous hyväksyi äänin 141 - 7 päätöslauselman, joka vaatii Venäjää vetämään joukkonsa Ukrainasta heti ja ehdoitta.
      Kiina, Intia ja 30 muuta maata pidättäytyivät äänestämästä.

      Tästäkään uutisesta ette näe viittausta SKP:n Tiedonantajan verkkosivuilla, sen sijaan puolueen jäsen, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus vaatii täällä sitä, että Ukraina tulisi pakottaa antautumaan ja samalla tietysti luovuttamaan miljoonia tai jopa kymmeniä miljoonia ukrainalaisia sen Venäjän orjuuteen, jonka tämä kommunisti on myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".
      Kommunisti uurastaa Vladimir Putinin sotaisan fasistihallinnon nöyränä juoksupoikana ja kuuliaisena häntyrinä, mitäpä tuohon voi muuta sanoa.

      Mainittakoon vielä se, että Suomen kommunistinen puolue ei ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkoaan ja -hallintoaan kaikilta Ukrainan valtioalueilta, Krim mukaan lukien.

      • Anonyymi

        Onpa törkeätä valehtelua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa törkeätä valehtelua

        Kerrotko meille kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, että mitkä nimenomaiset kohdat tuossa kommentissa ovat sinun mielestäsi epätosia.

        Otetaanpa yksi kommentin kohta ja perustellaan se. Sinä olet vaatinut jo 24. helmikuuta 2022 Suomen Kommunistisen Puolueen mukana, että Ukrainaan on oltava ehdoton asevientikielto, mikä olisi toteutettuna johtanut Ukrainan armeijan nopeaan romahtamiseen ja puolustustaistelun päättymiseen, siis käytännössä antautumiseen, jolloin Ukrainan itsenäisyys ja suvereenius olisi lakkautettu Venäjän fasismidiktatuurin toimesta ja kymmeniä miljoonia ukrainalaisia olisi joutunut Vladimir Putinin fasistihallinnon orjuuteen. Kieltämällä Ukrainalta mahdollisuus käydä puolustustaistelua SKP ja sinä sen jäsenenä vaaditte käytännössä Ukrainaa antautumaan.
        Mitäs tästä sanot?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerrotko meille kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, että mitkä nimenomaiset kohdat tuossa kommentissa ovat sinun mielestäsi epätosia.

        Otetaanpa yksi kommentin kohta ja perustellaan se. Sinä olet vaatinut jo 24. helmikuuta 2022 Suomen Kommunistisen Puolueen mukana, että Ukrainaan on oltava ehdoton asevientikielto, mikä olisi toteutettuna johtanut Ukrainan armeijan nopeaan romahtamiseen ja puolustustaistelun päättymiseen, siis käytännössä antautumiseen, jolloin Ukrainan itsenäisyys ja suvereenius olisi lakkautettu Venäjän fasismidiktatuurin toimesta ja kymmeniä miljoonia ukrainalaisia olisi joutunut Vladimir Putinin fasistihallinnon orjuuteen. Kieltämällä Ukrainalta mahdollisuus käydä puolustustaistelua SKP ja sinä sen jäsenenä vaaditte käytännössä Ukrainaa antautumaan.
        Mitäs tästä sanot?

        SKP on vaatinut useaan otteeseen Ukrainan sodan lopettamista. Sitä ei olisi tullut aloittaakaan. SKP on vaatinut Suomea pysymään sodan ulkopuolella, kieltäytymällä aseviennistä Ukrainaan mutta tukemaan tänne saapuneita pakolaisia. Kommunistit eivät hyväksy myöskään suomalaisyritysten räikeää pakolaisten riistoa.
        Euroopan porvarit ovat suuressa sodassa keskenään, tuhoavat ihmisiä, tuotantolaitoksia, tuottavat sanoin kuvaamatonta luonnon tuhoutumista. Mitä kauemmin sota jatkuu, sitä enemmän se vaikuttaa kielteisesti koko Euroopan talouteen. Militaristinen henki lisääntyy kansalaisten päissä.

        Lopettaisi valehtelunne SKP:n roolista. SKP ei ole porvarien sodan osapuoli eikä tule sellaiseksi. Henkilökohtaisesti tuomitsen Euroopan porvarien vimman tapattaa toisiaan.
        Tuomitsen myös Teidän räikeän valehtelunne.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        SKP on vaatinut useaan otteeseen Ukrainan sodan lopettamista. Sitä ei olisi tullut aloittaakaan. SKP on vaatinut Suomea pysymään sodan ulkopuolella, kieltäytymällä aseviennistä Ukrainaan mutta tukemaan tänne saapuneita pakolaisia. Kommunistit eivät hyväksy myöskään suomalaisyritysten räikeää pakolaisten riistoa.
        Euroopan porvarit ovat suuressa sodassa keskenään, tuhoavat ihmisiä, tuotantolaitoksia, tuottavat sanoin kuvaamatonta luonnon tuhoutumista. Mitä kauemmin sota jatkuu, sitä enemmän se vaikuttaa kielteisesti koko Euroopan talouteen. Militaristinen henki lisääntyy kansalaisten päissä.

        Lopettaisi valehtelunne SKP:n roolista. SKP ei ole porvarien sodan osapuoli eikä tule sellaiseksi. Henkilökohtaisesti tuomitsen Euroopan porvarien vimman tapattaa toisiaan.
        Tuomitsen myös Teidän räikeän valehtelunne.

        "SKP on vaatinut useaan otteeseen Ukrainan sodan lopettamista."

        Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaan jo vuonna 2014 ja minä olen nähnyt SKP:n tuomitsevan ensimmäisen kerran sen imperialistisen hyökkäyssodan vasta 24. helmikuuta 2022.

        Jos puolue on kuitenkin tehnyt jo tuota aiemmin kannanoton, jossa se tuomitsee Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman sodan, niin laita se tänne linkkinä nähtäväksi, muussa tapauksessa SKP kaiveli perskannikkaansa kahdeksan vuotta ollen siten käytännössä sen ajan Vladimir Putinin fasistihallinnon pikkuapulainen.

        "SKP on vaatinut Suomea pysymään sodan ulkopuolella, kieltäytymällä aseviennistä"

        Sinä itse olet myöntänyt täällä kommentissasi sen tosiasian, että Ukraina pysyy valtiollisesti pystyssä ainoastaan saamansa ase- ja muun avun turvin, joten SKP:n vaatima asevientikielto Ukrainaan viime helmikuussa olisi tarkoittanut sitä, että Ukrainan puolustus olisi romahtanut, ja maa olisi nyt sen Venäjän kokonaan miehittämä, jonka sinä itsekin Partacus olet myöntänyt olevan - "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio." - . Olisiko sinun mielestäsi Partacus Ukrainalle ja ukrainalaisille ollut suuri onni vaiko suuri onnettomuus joutua Venäjän fasismidiktatuurin kokonaan miehittämäksi?

        Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirja valtuuttaa valtioaluettaan hyökkäjää vastaan puolustavan valtion pyytämään apua muilta YK:n jäsenvaltioilta ja muilla jäsenvaltioilla on oikeus sitä apua antaa. Asevienti puolustussotaa käyvään maahan on moraalisesti ja eettisesti oikein ja oikeudellisesti täysin kv-lakien mukaista.

        Onko Suomen Kommunistinen Puolue sitä mieltä, että Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjakin voidaan romuttaa ja olisitteko te samaa mieltä siinä tapauksessa jos Venäjän fasmidiktatuuri hyökkää Suomeen?

        SKP:n venäläinen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue, Pohjois-Korean kommunismidiktatuuri, Kiinan kommunismidiktatuuri sekä suomalainen Kommunistien liitto:

        a ) - Ovat antaneet tukensa Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan,

        b ) - Eivät ole vaatineet Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkoaan ja hallintoaan pois Ukrainan valtioalueelta, Krim mukaan lukien.

        c ) - Eivätkä ne ole tuominneet Venäjän fasismidiktatuurin viime syksynä valtaamien Ukrainan alueiden liittoa omaan valtioonsa.

        d ) Toivovat ja tekevät työtä sen eteen, että Venäjän fasismidiktatuuri voittaisi ja saisi vallattua osia Ukrainasta tai koko Ukrainan.

        Suomen Kommunistinen Puolue ei ole nähnyt tarvetta kritikoida noita kommunistitovereitaan niiden tuesta Venäjän fasismidiktatuurin imperialistiselle hyökkäysodalle Ukrainaa ja sen kansaa. Miksi SKP ei ole nähnyt tuota tarvetta?


    • Anonyymi

      Virossa tiedetään kokemuksesta millainen Moskovan diktatuuri on ja se on myös sanonut sen. Aiemmin ei ole uskottu. Nyt uskotaan.

      https://yle.fi/a/74-20019734

      Tätäkään uutista ette näe Tiedonantajan verkkosivuilla, sillä SKP kieltää.

    • Anonyymi

      - Luhanskin ja Donetskin kansantasavaltojen olemassaolo riippuu vain yhdestä asiasta, Venäjän asevoimista.

      Igor Girkin/Strelkov vuonna 2015.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000838688.html

      Suomen Kommunistinen Puolue ei myöntänyt tuotakaan, eikä tuominnut Suur-Venäjää tavoittelevan Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa,

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin jo kymmenettä vuotta jatkuva imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.

      Itä-Ukrainan Bahmuth oli ennen 24. helmikuuta 2022 80 000 ukrainalaisen kotipaikka. Nyt se on Venäjän fasismidiktatuurin brutaalin sotakoneen jäljiltä sodan murskaama rauniokaupunki.

      https://tucson.com/news/drone-video-shows-scale-of-bakhmut-destruction/video_3cf54387-b4cd-56d7-9a71-9f86f36e1cc8.html

      Suomen Kommunistinen Puolue ei halua edelleenkään vaatia Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan valtioalueelta, sen sijaan puolue vaatii asevientikieltoa Ukrainalle, mikä tarkoittaisi toteutettaessa sitä, että Ukrainan puolustustaistelusta tulisi mahdotonta ja maa joutuisi kokonaan Venäjän fasismidiktatuurin miehittämäksi ja alistamaksi.

      SKP:n valitsema linja ajaa siis käytännössä Vladimir Putinin fasistihallinnon päämäärää, Suur-Venäjää koko Ukraina valtaamalla.
      Tämä asia kannattaa nostaa reippaalla äänenpainolla esiin aina kun näette SKP:n jäsenen toreilla ja turuilla.

    • Anonyymi

      Kiinan kieltäytyi Venäjän ohella allekirjoittamasta tänään päättyneen Intian Delhin G20-maiden kokouksen lausuntoa, jossa vaadittiin Venäjän vetäytymistä Ukrainasta.

      Tuo on jälleen yksi selvä esimerkki siitä, että Kiinan kommunismidiktatuuri tukee Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamaa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, jossa Venäjän fasismidiktatuurin päämääränä on Ukrainan itsenäisyyden lakkauttaminen ja ukrainalaisten orjuuttaminen Vladimir Putinin fasistihallinnon alamaisiksi.
      Tästäkään Venäjän fasismidiktatuuria koskevasta uutisesta ette lue mitään SKP:n Tiedonantajan verkkosivustolta.

      • Anonyymi

        SKP ja Tiedonantaja lehti on kirjoittanut Ukrainan sodasta ja luultavasti kirjoittaa tulevaisuudessakin.
        Aloitus on valheellinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SKP ja Tiedonantaja lehti on kirjoittanut Ukrainan sodasta ja luultavasti kirjoittaa tulevaisuudessakin.
        Aloitus on valheellinen.

        Laitatko kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus tänne niitä linkkejä Tiedonantajan verkkosivuille, joissa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainassa käsitellään. Minä olen löytänyt sieltä ainoastaan yhden Yrjö Hakasen kirjoittaman jutun maaliskuulta 2022, siis lähes vuosi sitten.
        Siinä oli julkaistaessa Hakasen nimi kirjoittajana, mutta jostain syystä lehti poisti sen myöhemmin.

        Hakanen kirjoitti aivan asiallisesti 23. maaliskuuta 2022:

        "Kommunistina minulle on ollut erityisen surullista nähdä, miten Venäjän hallituksen talouspolitiikkaa vastustava Venäjän federaation kommunistisen puolueen johto liputtaa hyökkäyssodan ja nationalististen suurvaltatavoitteiden puolesta."

        Suomen Kommunistinen Puolue ei ole halunnut tuomita venäläistä toveripuoluettaan sen tuesta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.


      • Anonyymi

        Suomen Kommunistinen Puolue on jo vuodesta 2014 lähtien, jolloin Venäjän fasismidiktatuuri aloitti imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, kieltäytynyt vaatimasta Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, Krim tietysti mukaan lukien.
        SKP siis konttaa antaumuksella Vladimir Putinin fasistihallinnon edessä ja käytännössä tukee sen imperialistista sotapolitiikkaa Ukrainassa.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa kodeistaan ja maastaan Suomeen turvaan paenneet ukrainalaiset voivat niin halutessaan hakea kotikuntapaikkaa sitä mukaa, kun hakijan tilapäisen suojelun hakemuksen jättämisestä kuluu vuosi.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/yli-20000-ukrainalaista-voi-hakea-suomesta-kotikuntaa/

      Suomen Kommunistinen Puolue ei halua edelleenkään vaatia Venäjän fasismidiktatuuria lopettamaan Ukrainan ja näitten Suomessa olevien ukrainalaisten kotien miehitystä, ja siitä aiheutuvaa tuhoa ja kuolemaa Ukrainassa.
      Tästäkään ette näe kirjoituksia SKP:n Tiedonantajan verkkosivuilla.
      Valtion alueen miehitys vieraan valtion toteuttamana on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miten nämä Natolaiset unohtavatkaan kaikki sopimukset, joita tehtiin Gorban ja Lännen välillä 80-luvulla? Allekirjoittiko Nato asiakirjoja, joissa luvataan, ettei se laajene Itään päin silloisesta tilanteesta? Biolaboratorioista ei noissa neuvotteluissa vielä puhuttu, sillä geeniteknologia ei ollut vielä silloin edes kehittynyt. Kuitenkin Ukrainassa olleet 47 biolaboratoriota kehittivät bioaseita, vastoin kaikkia asesopimuksia, juurikin slaavilaisia ihmisiä vastaan.
      Tämä konflikti on kolmas kerta, kun Lännen pankkiirit ja sotateollisuus järjestää ryöstöretken Venäjän raaka-ainevarojen takia. Kaksi edellistä päättyivät lähelle Moskovaa. Tällä kertaa Venäjä iski ennen kuin vihollinen sai bioaseensa valmiiksi ja tuhosi osan sen asetehtaista.
      Tämänkertaisestakaan konfliktista ei jää pankkiireille käteen kuin korkeintaan Ukraina ja lännen sotateollisuuden rahoittamisesta saadut voitot.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittama imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu jo kymmenettä vuotta, päämäärän ollessa edelleen Ukrainan valtaaminen, sen itsenäisyyden lakkauttaminen ja ukrainalaisten alistaminen Vladimir Putinin fasistihallinnon orjuuteen.
      Ukrainan runsaat raaka-ainevarat: öljy, maakasu, uraani ja mineraalit sekä maan mittavat ja hyväkasvuiset maanviljelysalueet ovat Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisen hyökkäyssodan päämotiivit Vladimir Putinin Suur-Venäjä -aatteen ohella.

      "Miten nämä Natolaiset unohtavatkaan kaikki sopimukset, joita tehtiin Gorban ja Lännen välillä 80-luvulla? Allekirjoittiko Nato asiakirjoja, joissa luvataan, ettei se laajene Itään päin silloisesta tilanteesta?"

      Sellaista mitä ei ole tapahtunut, ei ole tarvetta unohtaakaan, ja mitään sellaisia sopimuksia, että NATO ei ota uusia jäsenmaita, ei tehty Neuvostoliitolle 1980-luvulla eikä Venäjälle sen jälkeenkään, joten kommunistien on turha valehdella sellaisia sopimuksia allekirjoitetun.

      Kaikki valheet muka bioaselaboratorioista Ukrainassa, ovat pelkästään Venäjän fasismidiktatuurin jälleen yksi tekosyy, jolla se yrittää pimittää imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainaan todellisen luonteen, ja nämä Kremlin fasistidiktaattorin pikkuapulaisina uurastavat täkäläiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat levittävät auliisti sen valheita.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008714844.html

      Vaatikaa siellä SKP:ssä lopultakin Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, Krim mukaan lukien, niin puheet rauhantahtoisuudestanne saavat edes jotain katetta, kun te nyt vaaditte sen sijaan Ukrainan tekemistä puolustuskyvyttömäksi kieltämällä siltä aseavun, jolla se voi puolustaa itsenäisyyttään, suvereniteettiaan ja kansalaisiaan maahan brutaalisti hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.

    • "Ukrainan runsaat raaka-ainevarat: öljy, maakaasu, uraani ja mineraalit sekä maan mittavat ja hyväkasvuiset maanviljelysalueet ovat Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisen hyökkäyssodan päämotiivit Vladimir Putinin Suur-Venäjä -aatteen ohella."

      Tässä perimmäinen porvarillinen imperialismi todella esiintyy. Malliesimerkki kapitalismin sotien syistä.
      Yhdysvaltojen oligarkit taitavat omistaa viljanviljelystä enemmistön Ukrainassa. Maaperässä on arvokkaita mineraaleja. Osa niistä on tietotekniikalle tuiki tarpeellista.
      Jo 1990 luvulta lähtien läntinen kapitalismi tuki Ukrainan niitä voimia, jotka möisivät rikkautensa heille. Samalla agitoitiin vihaa Venäjän suuntaan.

      Naton, Venäjän, EU:n ja Ukrainan keskeinen sota toisiaan vastaan on nimenomaan porvarillisen imperialismin käytäntö. Jos nato voittaa, sen jäsenmaat vievät rikkaudet.
      Ukrainan ympärillä sudet louskuttavat leukojaan saadakseen palkkion arvokkaissa raaka-aineissa, Suomen Marinin hallitus yhtenä mukana. Imperialistinen kapitalismi on hylännyt tavaroiden vaihdon maailmanmarkkinahinnoilla eli vapaakaupan. Aseet on otettu vaihdon välineeksi.

      Siteerauksen tekijä on tutustunut V.I.Leninin imperialismiteoriaan. Siitä hänelle pisteet vaikka hiukan tarkensinkin sanomaa.
      Normaali kuvio kapitalismin rappion kaudella.

    • Anonyymi

      "Tässä perimmäinen porvarillinen imperialismi todella esiintyy."

      Josif Stalinin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri aloitti imperialistisen hyökkäyssotansa syyskuussa 1939 hyökkäämällä yhteistuumin ja sovitusti Adolf Hitlerin Saksan kanssa Puolaan, jakaen sitten sosialistisen toveruuden hengessä valtaamansa maan ja Puolan kansan sotasaaliina keskenään, ja vain 2,5 kuukautta siitä Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri hyökkäsi Suomeen, Suomen Kommunistisen Puolueen ja Otto Suomensyöjä Kuusisen sitä erikseen pyytäessä, päämääränä aivan sama, mikä Venäjän fasismidiktatuurilla on nyt Ukrainassa, vallata Suomi nopeasti ja alistaa suomalaiset oman diktatuurinsa orjuteen.
      Kummankaan Kremlin diktaattorin imperialistiset sotasuunnitelmat, Stalinin Suomelle ja Putinin Ukrainalle, eivät onnistuneet, koska näiden maiden kansat, johon he hyökkäyksen määräsivät, eivät halunneet alistua noiden brutaalien diktatuurien orjiksi.

      Venäjän fasismidiktatuuri on hyökkääjävaltio Ukrainassa, kun taas Ukraina käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua itsenäisyydestään ja suvereeniudestaan, saaden siihen yhtälailla YK:n peruskirjan valtuuttamaa aseellista- ja muuta apua YK:n jäsenvaltioilta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja muualla maailmassa.

      SKP:n toveripuolue/toverit Venäjän federaation kommunistinen puolue, Kiinan kommunismidiktatuuri, Pohjois-Korean kommunismidiktatuuri ja suomalainen Kommunistien liitto sekä osa Suomen kommunistisen puolueen ja Kommunistisen Työväenpuolueen jäsenistä antavat tukensa Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ja sen Suur-Venäjä -aatteelle Venäjän historiallisin rajoin.
      Suomi oli osa Venäjän imperiumia vv. 1809 - 1917, joten on syytä olettaa näiden samojen tahojen tukevan Vladimir Putinia ja hänen fasistihallintoaan siinäkin tapauksesssa mikäli se päättää aloittaa imperialistisen hyökkäyssotansa Suomeen.

      Suomen Kommunistinen Puolue on kieltäytynyt jo Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamasta Ukrainaan hyökkäämisestä lähtien vaatimasta Vladimir Putinin fasistihallintoa vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, mikä tarkoittaa sitä, että SKP lipevistä puheistaan huolimatta käytännössä tukee Vladimir Putin fasistihallinnon imperialistista sotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      https://unric.org/fi/ykn-yleiskokous-vaatii-venajan-valitonta-vetaytymista/

    • Aloituksen tekijä syyllistyi moraalittomaan valehteluun.
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://www.skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      https://www.skp.fi/asiakirjat/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia

      SKP käsittelee monissa kannanotoissa ja lehdistössään kapitalistivaltioiden keskinäistä sotaa Ukrainassa. Kannanotot luettavissa SKP:n sivustolla.
      Aloituksen valehtelu kelpaa kyllä pienten lasten jymäytyksinä mutta valehtelu tärkeissä maailman tapahtumissa on edesvastuutonta.
      Natokapitalismi käy sotaa jäsenvaltiotaankin kohtaan taloussodan muodossa. Nato pakottaa jäsenvaltioita lakkauttamaan sosiaaliturvan ym. yhteiskunnalle tärkeiden seikkojen kehittämistä ja siirtymään sotatalouteen.
      Natomaat rakentavat rajoilleen muureja, joista oletettiin jo luovutun.

      Tärkein SKP:n sanoma on: Maailma tarvitsee rauhaa ja tekijöitä sen puolesta. Jos kapitalismi ei lopeta toistensa telomista, hylättäköön kapitalismi kyvyttömänä talouspoliittisena valtiojärjestelmänä.
      Oligarkit tarvitsevat sotaa. Palkkatyöläiset haluavat tuottaa yhteiskunnalle asuntoja, koneita, terveydenhoitoa yms. mutta ei aseita.

      • Anonyymi

        Rauha olisi täällä jo nyt, ellei Venäjä olisi hyökännyt Ukrainaan. Partacucsen jorinat ovat tuppaavat olemaaan aika lailla outoja.


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue ei ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, ja kun tuo on puolueelta harkiten tehty poliittinen päätös, tarkoittaa se sitä, että SKP sen poliittisen päätöksen myötä tukee Venäjän miehitystä Ukrainassa, ja kun vieraan valtion alueiden miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi, tukee SKP näin Venäjän sotaa Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Aloituksen valepukille.
      Suomi osallistuu naton sotatoimiin Ukrainassa.
      Nato käy sotaa Venäjää vastaan ja sen mukana on Suomi.

      SKP tuomitsi sodan aloittajan verekseltään. Kannanotossa vaaditaan porvareita lopettamaan heti alkuunsa toistensa surmaaminen.
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      Huomatkaa. SKP tukee porvarillistenkin kansalaisten oikeutta elää rauhan maailmassa.
      Kaikki sodat ovat brutaaleja, Ukrainan sota mukaan lukien. Rauhanomainen siviiliväestö kärsii.
      Kiina on ilmoittautunut sovittelijaksi. Toistaiseksi uutisia sieltä päin ei ole näkynyt.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri voi koska vain lopettaa imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainassa ja vetää miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioaluuelta, jolloin sota Ukrainan maaperällä loppuu hyvin pian. Miksi SKP ei halua edelleenkään vaatia tuota kokonaisuutta Venäjältä, vastatkaa kommunistit?!

      Suomen Kommunistinen Puolue ei ole vaatinut Venäjää vetäytymään hyökkäyssodallaan miehittämiltä Ukrainan valtioalueilta, joten SKP tukee kiistatta Vladimir Putinin imperialistisista sotaa Ukrainassa, ja kun puolue vielä vaatii estämään Ukrainalle annettavan aseavun, joka kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen itsensäkin mukaan on välttämätöntä Ukrainan pystyssä pysymiselle.

      > Partacus Ukrainan sota jatkuu -ketjussa:
      - "USA rahtaa jatkuvasti aseita Ukrainaan. Ukraina pysyy pystyssä natomaiden aseviennin ansiosta."

      Niin pysyy Ukraina pystyssä sille annetulla aseavulla, kuntaas jos SKP:n asevientikieltovaatimus olisi toteutettu, ei olisi enää itsenäistä Ukrainaa, vaan Venäjän fasismidiktatuurin sotakoneisto ja sen jäljessä seuranneet miehittäjän verihurtat olisivat levittäneet sorron ruton kaikkialle Ukrainassa.

      Suomi ja muut Ukrainan itsenäisyyttä ja kansallista suvereniteettia tukevat YK:n jäsenvaltiot antavat Ukrainalle ase- ja muuta apua sen YK:n valtuuttamaan puolustustaisteluun maahan hyökkäävää ja sen kokonaan valtaamista yrittävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.
      Jokaisella YK:n jäsenvaltiolla on järjestön peruskirjan antama valtuutus ja oikeus, mutta myös velvollisuus auttaa hyökkäyksen kohteeksi joutunutta jäsenvaltiota, ja juuri sitä Suomikin tekee nyt.

      SKP sen sijaan on sitä mieltä, että puolustakoot ukrainalaiset maataan ja kotejaan vaikkapa kepein ja kivin massiivisella sotavoimalla heidät orjuuttamaan pyrkivää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.
      Ei tarvitse kaukaa syytä haeskella siihen, miksi suomalaisten kommunistipuolueiden poliittinen kannatus on nolla(0), kun vähänkään näitten Moskovan puoluekoulun aivopesukoneiston tuotteiden "järkeilyä" ja Kremlin edessä konttaamista seuraa.

    • Anonyymi
    • On totta, että Ukrainan sota on kapitalististen maiden välinen sota. Ne myös lopettavat sodan aikanaan. Kukaan muu siihen ei kykene. Ulkopuoliset rauhantunnustelijat voivat edistää sovittelua. Molemmat osapuolet kiistävät rauhanteon mahdollisuuden lähitulevaisuudessa. Siispä Ukrainan tuhoutuminen jatkuu.
      SKP on esittänyt sodan lopettamista alkumetreiltä lähtien. SKP on todennut, että Ukrainan sota tuhosi olemassa olevat yleismaailmalliset turvallisuusjärjestelmät. Maailman tasolla tulee neuvotella uudet ja paremmat järjestelmät. Sellaiset järjestelmät, jotka johtavat sotien lakkauttamiseen.
      https://www.skp.fi/asiakirjat/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia
      Maailma tarvitsee yhteistä siviilituotteiden rakentamista, ei sotaa.

      Ukrainan sodasta jotain uutta.
      Kaikki uutiset läntisten tiedotustoimistojen sivuilta:
      - EU:n ulkosuhteiden korkea edustaja Josep Borrell ehdottaa EU:n jäsenmaille siirtää EU:n rauhanrahastosta (??????) 1 mrd euron edestä ammuksia jäsenvaltioiden varastoista Ukrainalle ja toisen miljardin edestä yhteishankintoina.
      Naton pääsihteeri Stoltenberg vaatii ammustuotannon lisäämistä.

      Huom. Rauhanrahastosta varoja asetuotantoon = mikä se sellainen rauhanrahasto onkaan!
      Toiseksi. Ehdotus merkitsee ettei rauhanneuvotteluja halutakaan nähdä mahdollisuutena. Asetuotannon lisääminen kestää aikansa ja samaan aikaan Ukraina tuhoutuu entistä enemmän. EU:n jäsenmaat köyhtyvät turhasta tuotannosta ja turhan tuotannon kustantaa palkkatyöläiset. Sama koskee Venäjää, jos se pitkittää sotaa.

      - Natomaa Liettuan sotilasvakoilun mukaan Venäjä kykenisi näillä näkymin sotimaan vielä 2 vuotta.
      - Norja salli Britannian rakentaa mailleen naton sotatukikohdan pohjoisessa. Tukikohta on jo käytössä. Siitä ei ole tietoa, salliiko Norja tukikohtaan ydinaseita.
      - VenäjämielisenTransnistrian viranomaisten mukaan Ukrainan turvallisuuspalvelu suunnitteli sinne jonkinlaista hyökkäystä. Hyökkäysjoukko on vangittu ja se olisi tunnustanut toimeksiantajansa.

      Fyysinen sota laajenee hiljalleen Ukrainan rajojen ulkopuolelle

      - Lähes puolet Kiovan asukkaista ilman lämmitystä Venäjän ohjusiskujen seurauksena.
      – Zelenskyi kieltäytyy neuvotteluista Venäjän kanssa (on yhtä kuin, että nato ei anna lupaa neuvottelukosketukseen).
      Zelenskyi vaatimalla vaatii yhä lisää aseita ja nyt jo vaatimuksena on sotahävittäjät.

      Yleensä seikka on niin, että naton kanssa on sovittu ennakkoon aseavusta ja Zelenskyi asetetaan pyytäjäksi

      - Nord Stream kaasuputkien tuhoamisesta uutta tietoa.
      Saksalaisen Die Zeitin mukaan vene lähti matkaan 6. syyskuuta 2022 Rostockin satamasta Saksasta, noin kolme viikkoa ennen räjäytyksiä. Aluksella oli kuusi henkilöä: kapteeni, kaksi sukeltajaa, kaksi sukellusavustajaa ja lääkäri.

      Eilisessä uutisessa ryhmä kirjattiin ukrainalaiseksi.
      Putkien räjähdysaikaan läntinen valtamedia "tiesi" Venäjän tuhonneen itselleen ja EU:lle elintärkeän putken. Se on luultavasti jäänyt tuhansien kansalaisten aivolohkoihin.
      ......
      Ukrainan sodan osapuolet; Venäjä, Ukraina, EU ja nato jatkavat ikään kuin yksissä tuumin sotaa. Vainajia ja aineellisia tuhoja tulee lisää. Eestissä esitetään eduskuntavaalit voittaneen olleen kiivain Ukrainan sodan tukija eli se vähiten puhui neuvotteluratkaisusta.
      Kiinan ehdotuksesta sovittelusta ei uutta tietoa.

      • Anonyymi

        Usa:n rooli tässä sodassa on aivan valtava, tuo asia meinaa valtamedialta unohtua. Usa todennäköisesti antaa Ukrainalle ohjeet saako rauhanneuvotteluja käydä vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usa:n rooli tässä sodassa on aivan valtava, tuo asia meinaa valtamedialta unohtua. Usa todennäköisesti antaa Ukrainalle ohjeet saako rauhanneuvotteluja käydä vai ei.

        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat odottavat jo ilmiselvästi vesi kielellä sitä päivää kun Venäjä, tuo Suomen Kommunistisen Puolueen synnyinkehto ja henkinen isänmaa edelleen, aloittaa imperialistisen hyökkäyssotansa Suomeen, sillä vain se voisi tarjota kommunisteille edes jotain toivoa tulevaisuudesta Venäjän federaation kommunistisen puolueen varsin vahvan selän suojassa.

        Venäjän fasismidiktatuurin käydessä imperialistista hyökkäyssotaansa Ukrainaa vastaan, on Yhdysvaltain rooli Ukrainan tukena ja muun muassa aseavun antajana Kiovalle aivan ensiluokkaisen tärkeää, samalla kun se myös on patistanut Euroopan muita valtioita ja liittolaisiaan mukaan tukitalkoisiin Ukrainan itsenäisyyden ja suvereeniuden varmistamiseksi.

        Fasistidiktaattori Vladimir Putin ja hänen hallintonsa eivät osanneet odottaa helmikuussa 2022 koko Ukrainan valtaussodan käynnistäessään Ukrainan kansan periksiantamatonta sisukkuutta ja taistelutahtoa puolustaa kotimaataan, kotejaan, toinen toistaan ja itseään, eikä sitä Euroopan valtioiden, Euroopan Unionin, Yhdysvaltain, Kanadan, Japanin ja lukuisten muiden valtioiden päättäväisyyttä seista Ukrainan kansan tukena sen itsenäisyys- ja vapaustaistelussa maahansa hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri on hyökkääjä Ukrainassa kun taas Ukraina käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua, saaden siihen ase- ja muuta apua lukuisilta muilta YK:n jäsenvaltioilta.

      Ukrainan puolustusministeriön tiedustelupääosasto ilmoitti tiedustelutietoihinsa viitaten tänään 9. maaliskuuta Venäjän suunnittelevan "laajamittaista provokaatiota" Valko-Venäjän ja Ukrainan rajalla "lähitulevaisuudessa", johon mahdollisesti liittyy infrastruktuurilaitosten tuhoamista ja uhreja siviilien joukossa.

      "Useita venäläisryhmiä" saapuu Valko-Venäjälle toteuttamaan väitettyä provokaatiota, jonka tarkoituksena on tiettävästi muodostaa valkovenäläisten keskuudessa kielteinen yleinen mielipide Ukrainasta ja varmistaa Valko-Venäjän täysipainoinen osallistuminen Venäjän sotaan Ukrainaa vastaan.

      Ja oiotaanpa taas kerran kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen valehteluja.

      "SKP on esittänyt sodan lopettamista alkumetreiltä lähtien."


      Venäjän fasismidiktatuuri aloitti imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan helmikuussa 2014 miehittämällä Ukrainan Krimin. Vieraan valtion alueiden aseellinen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi.
      SKP sen sijaan tuomitsi kannanotossaan Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaan vasta 24. helmikuuta 2022, siis kahdeksan vuoden antaumuksellisen perskannikkakaivelunsa jälkeen.

      Samassa kannanotossaan SKP vastusti jyrkästi Ukrainalle maan puolustustaistelun onnistumisen kannalta aivan välttämättömän aseavun antamista, mikä vientikielto olisi toteutettaessa johtanut Ukrainan armeijan puolustuskyvyttömyyteen ja sen nopeaan romahtamiseen, ja pakottanut Ukrainan antautumaan maahansa hyökkäävälle Venäjän fasismidiktatuurille.
      Jos asevientikielto olisi saatettu voimaan, mitä SKP vaatii edelleen, ei olisi enää itsenäistä Ukrainaa ja ukrainalaisia kansana, vaan sitä aluetta käskyttäisi ja ohjaisi nyt Vladimir Putinin fasistihallinnon brutaali miehitysorganisaatio, joka olisi jo alkuvaiheessa teloittanut ja vanginnut Ukrainan valtiojohdon, maan hallituksen, armeijan ylimmän johdon, poliisijohdon ja kaikki vähänkään Venäjä -vastaisiksi arvioidut kansalaiset.

      SKP ei tuossa helmikuun 2022 kannanotossaan eikä sen jälkeenkään ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan valtioalueelta, mikä on selkeä osoitus siitä, että SKP hyväksyy Venäjän Ukrainan alueiden kansainvälisoikeudellisesti laittoman miehityksen.

      Suomen Kommunistisen Puolueen asevientikieltovaatimus Ukrainaan ja toisaalta kieltäytyminen vaatimasta Venäjää lopettamaan Ukrainan valtioalueiden miehitys, osoittaa SKP:n olevan käytännössä Vladimir Putinin fasistihallinnon haarakonttorin ja tukipuolueen Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vladimir Putinin Venäjän on sotaisan imperialistinen fasismidiktatuuri, ja sen rikollinen toiminta on pysäytettävä nyt, tai se rutto leviää kaikkialle.

      Moskovan kulloisenkin diktatuurihallinnon nöyristely on opetettu ja opittu tapa Suomessakin, mutta vahingollisista tavoista voi ja on syytä oppia pois, sillä periksiantamisella ei saada aikaan kuin samaa brutaalia, sotaisaa imperialismia kuin mitä joudumme näkemään nyt Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009442980.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

      Suomen Kommunistinen Puolue:

      - Tulkaa jo lopultakin järkiinne ja lopettakaa Vladimir Putinin fasistihallinnon tekojen puolustelu ja vaatikaa Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, sillä muussa tapauksessa te kommunistit annatte hyväksyntänne Venäjän fasismidiktatuurin sotaisalle imperialismille ja sen Suur-Venäjä -suunnitelmalle naapurimaat valtaamalla ja alistamalla niiden kansat oman diktatuurinsa orjuuteen.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri jatkaa jo kymmenettä vuotta imperialistista hyökkäyssotaansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Suomen Kommunistisen Puolueen toverit suomalaisessa Kommunistien liitossa vaativat omassa lehdessään verihuuruisen sotahurmoksesemn vallassa Venäjän voittoa Ukrainassa, mikä tarkoittaisi näiden kommunistien toiveiden täyttyessä sitä, että Ukrainan itsenäisyys lakkautettaisi ja 44 miljoonaa ukrainalaista orjuutettaisi Vladimir Putinin fasistihallinnon alamaisiksi.
      Suomen Kommunistinen Puolue ei näe mitään tarvetta moittia näitten kommunistitovereittensa sotaisan imperialistisen Suur-Venäjä -aatteen fanaattista tukemista hyökkäyssodalla rauhalliseen maahan, Ukrainaan.

      Venäjä on rekrytoinut Etelä-Venäjän rangaistussiirtoloiden naisvankeja palvelemaan Venäjän armeijaan korvatakseen kasvavia tappioita hyökkäysodassa Ukrainassa, kertovat sekä ukrainalaiset virkamiehet että riippumaton venäläinen vankiloita valvova taho.

      Vankien oikeuksia ajavan Venäjä kaltereiden takana -järjestön toinen perustaja Olga Romanova vahvisti Ukrainan puolustusministeriön väitteet riippumattomalle uutistoimistolle ja totesi, että Venäjä on todennäköisesti käyttänyt naisvankeja hyökkäyspyrkimystensä tukena ainakin viime vuoden lopusta lähtien.

      • Anonyymi

        Aloitus käy yksinpuhelua omista valheistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus käy yksinpuhelua omista valheistaan.

        Niin, sinähän kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus olit itse 23. helmikuuta 2022 iltana jyrkästi sitä mieltä, että Venäjä toimii pelkästään rauhanturvaajana ja koko sota on ohi, jollei Ukraina sitä jatka.
        Et sinä tuolloin valehdellut, kuten tapasi usein on, sinä olit vaan yksinkertaisesti täysin tietämätön asioiden todellisesta tilasta, koska et osannut tai viitsinyt etsiä oikeaa tietoa, jota kyllä suorastaan tulvi tuolloin tiedotusvälineissä, vaan sen sijaan sinä kytkit itsesi Vladimir Putinin fasistihallinnon valhepropagandakoneistoon ja nielit purematta sen apparaatin valheet ja vääristelyt, mitä sinä teet edelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, sinähän kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus olit itse 23. helmikuuta 2022 iltana jyrkästi sitä mieltä, että Venäjä toimii pelkästään rauhanturvaajana ja koko sota on ohi, jollei Ukraina sitä jatka.
        Et sinä tuolloin valehdellut, kuten tapasi usein on, sinä olit vaan yksinkertaisesti täysin tietämätön asioiden todellisesta tilasta, koska et osannut tai viitsinyt etsiä oikeaa tietoa, jota kyllä suorastaan tulvi tuolloin tiedotusvälineissä, vaan sen sijaan sinä kytkit itsesi Vladimir Putinin fasistihallinnon valhepropagandakoneistoon ja nielit purematta sen apparaatin valheet ja vääristelyt, mitä sinä teet edelleen.

        Suomalaista fasismidiktatuuria ajava heppu on ovela nimittäessään muita natseiksi.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan on aiheuttanut ketjureaktion, jossa Venäjän lähinaapurit alkavat ottamaan jo etäisyyttä Moskovaan ja sen diktatuurihallintoon.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/venajalle-noyryytys-lehdet-kazakstan-otti-haltuunsa-baikonurin-legendaarisen-avaruuskeskuksen/421ea9ce-fe14-49d9-bc8a-a5e234a68216?ref=iltalehti:6357&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_gl=1*r6f0yz*_ga*MjMxNDMxNjAyLjE2Nzg1NDA3MDU.*_ga_3L539PMN3X*MTY3ODg4OTQ0NC4yOC4xLjE2Nzg4OTEyMjkuMC4wLjA.

    • Anonyymi

      "Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota ..."
      Suomalainen fasisti kateellinen Venäjän kapitalismille ja Putinille.
      Pata kattilaa soimaa.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri hyökkää kansainvälisellä merialueella vieraan valtion ilma-aluksen kimppuun ja pudottaa sen alas, mikä jälleen uusi osoitus Vladimir Putinin fasistihallinnon täydellisestä piittaamattomuudesta mistään kansainvälisisistä sopimuksista ja käytännöistä, ja silti suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ja muut putinistit uurastavat hartiavoimin tämän diktaattorin nöyrinä juoksupiikoina ja hännystelijöinä, voihkien sitä että miksi Venäjästä "tehdään" vihollista, vaikka se itse tekee roistovaltion maineensa eteen kaikkensa joka ainoa päivä.

      Tulkaa jo lopultakin järkiinne kommunistit ja muut Vladimir Putin-fanit.

      https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009454910.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eilenhän se nähtiin myös pienpuoluetentissä. SKP:n puoluesihteeri otti kotimaista äärioikestoa edustajien tahojen kanssa saman yhteisen linjan ja ilmoitti vastustavansa Ukrainan auttamista, eikä neuvosto-venäjää kritisoitu edes vahingossakaan.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin sotaisa imperialismin piti kohdistua paitsi Ukrainaan ja Valko-Venäjälle, myös Moldovaan, siis kaikissa noissa NATO-maiden rajoille.
      Suomi olisi NATOon kuulumattomana valtiona ollut ilman muuta Vladimir Putinin fasistihallinnon hyökkäyskohde jossain vaiheessa.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/35bce9b3-efb9-4cda-b004-35d5f4b98e3e

    • Anonyymi

      Kansainvälisen tuomioistuimen ICC:n viime perjantaina julkaisema määräys pidättää Venäjän presidentti Vladimir Putin tämän sotarikoksista Ukrainassa on herättänyt jo reaktioita.

      Berliini on velvollinen pidättämään Venäjän presidentin Vladimir Putinin, jos tämä tulee Saksan alueelle, Saksan oikeusministeri Marco Buschmann sanoi eilen launtaina 18. maaliskuuta.

      Buschmann sanoi, että jos Putin ilmestyy Saksaan, kansainvälinen rikostuomioistuin eli ICC kääntyy välittömästi Interpolin puoleen pidätysmääräyksen täytäntöönpanemiseksi.

      "Silloin Saksa on velvollinen pidättämään presidentti Putinin, jos hän tulee Saksan alueelle, ja luovuttamaan hänet ICC:lle", ministeri sanoi.

      Buschmann huomautti, että toisin kuin kansalliset lainvalvontaviranomaiset, ICC voi pidättää valtionpäämiehiä.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri murhaa ja tuhoaa Ukrainassa jo kymmenettä vuotta.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009450550.html

      SKP, tulkaa jo lopultakin järkiinne ja vaatikaa tekin Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa ja hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta ja eritoten tuomitkaa Vladimir Putinin fasistihallinnolle tukensa antavat kommunistitoverinne Kiinan ja Pohjois-Korean johdossa, Venäjällä, Suomessa ja kaikkialla muuallakin.

    • Anonyymi

      Pienpuoluetentissä oli useita sodan vastaisia lausuntoja. Parhain lausunto oli se, ettei sodan avulla ratkaista ongelmia. Natojäsenyyttä vastusti usea edustaja.

    • Anonyymi

      Norjan vasemmistokin alkaa pikkuhiljaa järkiintymään NATO-kysymyksessä kun todellisuus Venäjän fasismidiktatuurin brutaalista hävitysodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan opettaa realismia puolueelle.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/norjan-vasemmisto-luopuu-nato-vastustuksesta-syyna-suomi/

      Suomen Kommunistinen Puolue sen sijaan vaatii edelleen Ukrainan tekemistä puolustuskyvyttömäksi ja kieltäytyy samalla vaatimasta Venäjää vetämään hyökkäysotajoukkojaan ja miehityshallintoaan Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta ja ukrainalaisten kodeista.
      Hävetkää, SKP!

    • Anonyymi

      Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto sanoo tosiasiat kuten minäkin olen täällä sanonut.

      ”Nyt on pakko jatkaa tätä apua, kunnes tulee sellainen neuvottelutilanne, jossa Ukraina pystyy mahdollisimman vahvalta pohjalta neuvottelemaan. Jos Venäjä lopettaa sodan, niin sota loppuu, mutta jos Ukraina lopettaa sodan, sen hallinto kaatuu ja se joutuu Venäjän valtaamaksi. Tämä on epäsymmetrinen tilanne, ja Ukrainan on pakko puolustautua heikompana osapuolena.”

      Jos Venäjä ilmoittaa että se lopettaa hyökkäyssotimisensa Ukrainassa ja tekee sen jälkeen juuri niin, sota loppuu varsin pian, mutta jos Ukraina lopettaa tai joutuu jostain syystä lopettamaan puolustustaistelunsa, ei ole enää itsenäistä ja suvereenia Ukrainaa ja sen kansaa, vaan he elävät sen jälkeen Vladimir Putinin brutaalin fasistihallinnon orjuudessa.

      Suomen Kommunistisen Puolueen asevientikieltovaatimus puolustustaistelua käyvälle Ukrainalle ja samalla puolueen kieltäytyminen vaatimasta Venäjää vetämään sotajoukkonsa ja miehityshallintonsa pois Ukrainan valtioalueelta, ovat suoraan Moskovan Kremlin fasistihallinnon taktiikkaa, jolla se pyrkii tavoitteeseensa, Ukrainan valtion olemassaolon itsenäisenä ja suvreenina valtiona lakkauttamiseen ja maan pakkoliittoon osaksi Venäjää.

      Ei ole suinkaan niin, etteikö SKP:ssä ymmärrettäisi tätä tosiasiaa, sen sijaan se ymmärretään oikein hyvin ja toimitaan sitten kuten Moskovan Johtaja ohjastaa kommunistit toimimaan, tai KGB:n jo aikoinaan SKP:stä ja sen johtavista tovereista keräämät raskauttavat asiat uhataan tuoda julkiseksi.

    • Anonyymi

      Aloitus on karkea valehtelija jo aloituksessaan.
      Häntä on epäilty suomalaiseksi natsiksi kirjoitustensa johdosta. Tavallinen, rehellinen porvari ei valehtele ja toista valhettaan vuosikausia.

      • Anonyymi

        Edelleenkään SKP:n Tiedonantaja ei kirjoita verkkosivuillaan mitään ajantasaista Venäjän imperialistisesta hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, joten Moskovan Johtajan määräyksiä noudatetaan tinkimättömän kuuliaisesti puolueessa.

        Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva Partacus jatkaa toisessa ketjussa tuskaista voihkimistaan siitä kun Ukrainaa tukevat valtiot, Suomi niiden joukossa, antavat edelleen aseapua Ukrainalle, jotta se voi puolustaa itsenäisyyttään, kansainvälisesti tunnustettuja rajojaan ja ukrainalaisten koteja jo kymmenettä vuotta maahan hyökkäävää Venäjää vastaan, jonka jopa tämä samainen kommunisti on itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

        Suomalainen kommunisti uurastaa siinä suurella antaumuksella hartiavoimin Vladimir Putinin fasistihallinnon nöyränä pikkuapulaisena, vaatiessaan kotipuolueensa SKP:n lailla Ukrainan tekemistä täysin puolustuskyvyttömäksi kieltämällä siltä aseavun.
        Tuon selvempää tuen ilmaisua Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelmalle koko Ukraina valtaamalla ja alistamalla sen kansa orjakseen, ei voi ollakaan.

        Kun te siellä Suomen Kommunistisessa Puolueessa olette niin kovasti vastaan ukrainalaisten oikeutta puolustaa asein perheitään, itseään toinen toistaan, kotejaan ja maataan heidät armeijaansa käyttäen orjuuttamaan pyrkivää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan, niin kuinka te itse suhtautuisitte siihen, jos väkivaltainen rosvojoukko tunkeutuisi teidän kotiinne, ja teidän naapurinne sen sijaan että alkaisi auttamaan teitä, osasyyllistäisi teidät ja vaatisi teitä vastarinnan sijasta neuvottelemaan luovutuksista ja myönnytyksistä tuolle rosvojoukkiolle, tai muussa tapauksessa te olisitte väkivaltahulluja, koska ette halua sopua?

        Te siellä SKP:ssä nimittäin teette juuri tuota Ukrainan ukrainalaisille: haluatte estää heitä saamasta aseita Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttaman puolustustaistelunsa käymiseen ja syyllistätte heitä siitä kun he puolustautuvat.

        Yhdysvallat laivasi ja lensi toisen maailmansodan aikaan massiivisen määrän ase- ja muuta apua Neuvostoliitollekin, josta Josif Stalin kiitti Franklin Rooseveltia, sanoen, että "ilman niitä me häviäisimme sodan".

        Minä en ole nähnyt SKP:n moittineen silloin tai sen jälkeenkään tuota Yhdysvaltain Neuvostoliitolle antamaa aseapua, vaan päinvastoin vähätelleen sen määrää ja vaikutusta kokonaisuuteen, ja aina toukokuun 9. päivä kommunistit juhlivat voittoa Hitlerin Saksasta, joka saavutettiin kuinkas muuten kuin sotimalla loppuun asti asein ja ammuksin, joista huomattava osuus oli valmistettu Yhdysvaltain asetehtaissa ja kuljetettu sitten Neuvostoliittoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkään SKP:n Tiedonantaja ei kirjoita verkkosivuillaan mitään ajantasaista Venäjän imperialistisesta hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, joten Moskovan Johtajan määräyksiä noudatetaan tinkimättömän kuuliaisesti puolueessa.

        Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva Partacus jatkaa toisessa ketjussa tuskaista voihkimistaan siitä kun Ukrainaa tukevat valtiot, Suomi niiden joukossa, antavat edelleen aseapua Ukrainalle, jotta se voi puolustaa itsenäisyyttään, kansainvälisesti tunnustettuja rajojaan ja ukrainalaisten koteja jo kymmenettä vuotta maahan hyökkäävää Venäjää vastaan, jonka jopa tämä samainen kommunisti on itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

        Suomalainen kommunisti uurastaa siinä suurella antaumuksella hartiavoimin Vladimir Putinin fasistihallinnon nöyränä pikkuapulaisena, vaatiessaan kotipuolueensa SKP:n lailla Ukrainan tekemistä täysin puolustuskyvyttömäksi kieltämällä siltä aseavun.
        Tuon selvempää tuen ilmaisua Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelmalle koko Ukraina valtaamalla ja alistamalla sen kansa orjakseen, ei voi ollakaan.

        Kun te siellä Suomen Kommunistisessa Puolueessa olette niin kovasti vastaan ukrainalaisten oikeutta puolustaa asein perheitään, itseään toinen toistaan, kotejaan ja maataan heidät armeijaansa käyttäen orjuuttamaan pyrkivää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan, niin kuinka te itse suhtautuisitte siihen, jos väkivaltainen rosvojoukko tunkeutuisi teidän kotiinne, ja teidän naapurinne sen sijaan että alkaisi auttamaan teitä, osasyyllistäisi teidät ja vaatisi teitä vastarinnan sijasta neuvottelemaan luovutuksista ja myönnytyksistä tuolle rosvojoukkiolle, tai muussa tapauksessa te olisitte väkivaltahulluja, koska ette halua sopua?

        Te siellä SKP:ssä nimittäin teette juuri tuota Ukrainan ukrainalaisille: haluatte estää heitä saamasta aseita Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttaman puolustustaistelunsa käymiseen ja syyllistätte heitä siitä kun he puolustautuvat.

        Yhdysvallat laivasi ja lensi toisen maailmansodan aikaan massiivisen määrän ase- ja muuta apua Neuvostoliitollekin, josta Josif Stalin kiitti Franklin Rooseveltia, sanoen, että "ilman niitä me häviäisimme sodan".

        Minä en ole nähnyt SKP:n moittineen silloin tai sen jälkeenkään tuota Yhdysvaltain Neuvostoliitolle antamaa aseapua, vaan päinvastoin vähätelleen sen määrää ja vaikutusta kokonaisuuteen, ja aina toukokuun 9. päivä kommunistit juhlivat voittoa Hitlerin Saksasta, joka saavutettiin kuinkas muuten kuin sotimalla loppuun asti asein ja ammuksin, joista huomattava osuus oli valmistettu Yhdysvaltain asetehtaissa ja kuljetettu sitten Neuvostoliittoon.

        Säälittävä trolli, kapitalismin diktaattori
        Natsi se on.


    • Anonyymi

      Kun kertoo, että Ukrainalla ja ukrainalaisilla on täysi oikeus käydä Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua sitä maahansa hyökkäävää, sen itsenäisyyden lakkauttamiseen ja heidät itsensä orjuuttamiseen pyrkivää Venäjää vastaan, jonka kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus on itsekin myöntänyt olevan sotaisan imperialistinen fasistivaltio, niin samainen kommunismidiktatuurin puuhastelija väittää tuon tosiasian sanojaa, siis minua, natsiksi ja trolliksi.

      Kun SKP:n etujoukon terävimmätkin kynät ovat tuon tason höperehtijöitä, ei ole tarvista sen pitempään analyysiin siitä minkä vuoksi puolueen poliittinen kannatus imitoi lehmän häntää, ollen soikea nolla(0).

      Kaikki kunnia Ukrainalle ja sen urhealle, maataan ja kotejaan puolustavalle kansalle!

      Alas Venäjän fasismidiktatuuri, sen sotaisa imperialismi Suur-Venäjä -idelogioineen naapurimaansa orjuuttamalla, sekä sen nöyrät häntyrit ja saappaannuolijat, kuten suomalaiset kommunistit: Suomen Kommunistinen Puolue, Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue!

    • Anonyymi

      On meneillään 3319 päivä Venäjän fasismidiktatuurin helmikuussa 2014 aloittamassa imperialistisessa hyökkäyssodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

    • Anonyymi

      Aloitus on älytön. Kansalaisia johdetaan harhaan. Vakavista asioista valehtelu kostautuu myöhemmin.

      • Anonyymi

        No laitatko sitten listan linkkejä niihin Tiedonantajan verkkosivustolla viime vuoden maaliskuun jälkeen julkaistuihin juttuihin, jotka käsittelevät Venäjän hyökkäyssotaa ja sen tuhoja Ukrainassa, jos ja kun niitä sinun mukaasi sieltä löytyy.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri murhaa ukrainalaislasten vanhemmat ja pakkosiirtää sitten nämä lapset omaan diktatuuriinsa.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/venalaiset-kaappasivat-lapsia-orpokodeista-ja-lastensairaaloista/

      Suomen Kommunistisen Puolueen kommunistitoverit Venäjällä ja muualla, Suomessakin, tukevat Vladimir Putinin fasistihallintoa, ja toivat sen voittoa hyökkäyssodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, mikä tietäisi toteutuessaan kaikkien ukrainalaisten orjuuttamista Putinin fasistijuntalle.
      Miksi te olette asiasta hiljaa, SKP?

    • Anonyymi

      Aloitus toistaa valheitaan

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin vuodesta 2014 jatkunut imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan aiheuttaa valtavaa tuhoa ja kärsimystä Ukrainassa.

      https://www.satakunnankansa.fi/maailma/art-2000009478497.html

      Suomen Kommunistinen Puolue tuomitsi tuon Venäjän hyökkäyssodan Ukrainassa vasta helmikuussa 2022, puolueen kahdeksan vuoden antaumuksellisen perskannikan kaivelun ja Venäjän rikosten puolustelun jälkeen, ja silloinkin vain siksi, koska Vladimir Putin moitti puheessaan Vladimir Leniniä.
      Samassa kannanotossaan SKP sitten vaati Ukrainan tekemistä puolustuskyvyttömäksi asevientikiellolla, mikä oli käytännössä sen Venäjän tuomitsemisen nollaus.

      Jos SKP:n tuolloinen asevientikieltovaatimus olisi toteutettu kattavasti, ei olisi enää itsenäistä Ukrainaa ja sen kansaa, vaan maa olisi Vladimir Putinin fasistihallinnon vankileiri ja teloituskentttä. Ilmanko on kommunistien poliittinen kannatus Suomessa nolla.

    • Anonyymi

      Venäjä on fasismidiktatuuri, joka käy jo kymmenettä vuotta imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainassa ja sortaa Vladimir Putinin fasistihallinnon sotapolitiikkaa vähänkään kritikoivia omia kansalaisiaan.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009480014.html

      Kuvitelkaapa mikä olisi ollut ukrainalaisten osa, jos Venäjän fasismidiktatuuri olisi kyennyt valtaamaan Ukrainan?

      Kommunistit Kiinassa, Pohjois-Koreassa, Venäjällä, Suomessa, on heitä Suomen Kommunistisessa Puolueessakin, antavat tukensa Vladimir Putinin fasistihallinnolle ja sen imperialismille Ukrainassa.

      • Anonyymi

        Kansat kaatavat ennenpitkää johtavien porvarien sotainnon nurin eikä kukaan itke sen perään.
        Tällainen tilanne, jossa kehittynyt kapitalismi elää maailmansodan kaltaisessa tilassa on järjetöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansat kaatavat ennenpitkää johtavien porvarien sotainnon nurin eikä kukaan itke sen perään.
        Tällainen tilanne, jossa kehittynyt kapitalismi elää maailmansodan kaltaisessa tilassa on järjetöntä.

        Kiinan kommunismidiktatuuri, Pohjois-Korean kommunismidktatuuri, Venäjän federaation kommunistinen puolue, suomalaiset Kommunistien liitto, Kommunistinen Työväenpuolue ja jäseniä Suomen Kommunistisesta Puolueesta, siis sinun kommunistitoverisi, Partacus, tukevat sen Venäjän imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, jonka sinä, Partacus, olet itse myöntänyt olevan sotaisan imperialistinen fasistivaltio.
        Onko sinulla nyt jotain kritiikin sanaa noille kommunistitovereillesi, Partacus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansat kaatavat ennenpitkää johtavien porvarien sotainnon nurin eikä kukaan itke sen perään.
        Tällainen tilanne, jossa kehittynyt kapitalismi elää maailmansodan kaltaisessa tilassa on järjetöntä.

        Odottele rauhasa, mutta älä pitkästy!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kansat kaatavat ennenpitkää johtavien porvarien sotainnon nurin eikä kukaan itke sen perään.
        Tällainen tilanne, jossa kehittynyt kapitalismi elää maailmansodan kaltaisessa tilassa on järjetöntä.

        Se on pelkästään Putnista kiinni.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen sotapolitiikka jatkuu niin Ukrainassa, Valko-Venäjällä kuin Moldovassakin.
      Tästäkään ette näe uutisia SKPn Tiedonantajassa, se vaikenee Venäjän fasismidiktatuurin rikoksista.

      Moldovan presidentti Maia Sandu sanoo:

      - Venäjä yrittää heikentää ja kaataa maamme hallituksen, ja meillä on todisteita siitä. On selvää, että Venäjä yrittää perustaa Chisinaussa venäläismielisen hallituksen, jotta se voisi käyttää Moldovaa Ukrainaa vastaan, aivan kuten se tekee Valko-Venäjällä.

      • Anonyymi

        Aloitus esittää valheellista tietoa. Samoin edellinen kirjoitus.
        SKP on tuominnut kapitalistimaiden sodan Ukrainassa, jonka aloitti Venäjä. Helmikuusta 2022 lähtien jokaisessa Tiedonantajan numerossa on käsitelty Ukrainan sotaa ja sotaa yleensä palkkatyöläisille vahingollisena toimena.
        Tämän aloituksen tekijä kynänjäljen perusteella on valehdellut satoja kertoja. Hän pyrkii antamaan sellaisen kuvan, että SKP olisi syyllinen kapitalistimaiden väliseen sotaan.


      • Anonyymi

        Minullehan on tullut näemmä selvä virhe kommenttiini. Pahoittelen ja korjaan samalla asialliseksi.
        Muilta osin kommenttini on paikkansapitävä.

        po. Tästäkään ette näe uutisia SKPn Tiedonantajan verkkosivustolla . .


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäarmeijan rikoksista Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
      Kun Venäjän fasismidiktatuuri on valmis tekemään tätä ukrainalaisille, joita se kutsuu slaaviveljikseen, niin mitä olisikaan tuon roistovaltion käyttäytyminen Suomessa? Silkkaa murhaa, ja juuri tuon vuoksi maamme NATO-jäsenyys on niin tärkeä asia.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b6f0ab94-6b75-49dc-9272-c0474ae9fce6

      Aikoinaan Venäjällä Venäjän asiaa ajamaan perustettu Suomen Kommunistinen Puolue ajaa edelleen Venäjän asiaa. SKP haluaa Ukrainan antautuvan vaatimalla estämään sille annettavan aseavun, mikä on ehdottoman tärkeä Ukrainan puolustustaistelun käymiselle.

      SKP:n venäläinen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue, sekä suomalaiset Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue tukevat niin ikään Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainan valtaamiseksi ja ukrainalaisten alistamiseksi orjuuteen.

      Ukrainalle on annettava kaikki sen tarvitsema ase- ja muu apu, jotta se voi ajaa maahansa hyökkäävä Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäarmeijan kokonaan pois Ukrainan valtioalueelta ja aloittaa sen jälkeen muiden maiden tuella valtavien sodan tuhojen korjaamisen ja jälleenrakentamisen.

      • Anonyymi

        Tämänkin hölmöilyn SKP löytää edestään vielä monta kertaa.


    • Anonyymi

      Mutta sehän on skp n mielestä Neuvostoliiton sisäinen asia , eikö niin ?

    • Anonyymi

      Venäläinen kirjailija Mihail Siskin on älykäs ja taitava tulkitsemaan kotimaansa tilaa, eikä hänen antamansa kuva Venäjästä ole kaunis ja tulevaisuuden toivoa luova.
      Kun Suomen Kommunistinen Puolue kaiveli perskannikkaansa ja puolusteli Venäjän vuonna 2014 käynnistämää imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, kritikoi Siskin sen sijaan maansa politiikkaa rajusti.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/venajasta-on-tullut-murhaajien-kieli/#6aa58cd8

      https://yle.fi/a/3-8012940

      • Anonyymi

        Korjaan kirjoitustani.

        po. > Mihail Shishkin


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittama imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.

      Venäjän fasismidiktatuurin miehittämässä Etelä-Ukrainan Melitopolissa räjähti tänään autopommi, joka surmasi miehittäjhallinnon kanssa yhteistyötä tehneen paikallisen kommunistipuolueen jäsenen Maxim Zubarevin. Petturin leipää purrut kommunisti niitti siis sitä mitä kylvi.

      Tiedonantaja haastatteli joitain vuosia sitten ukrainalaisen kommunistisen puolueen johtajaa Petro Simonenkoa, jota artikkelia kommunismmidiktatuuria Suomeen puuhastelevan Partacuksen levitti tännekin.

      Samainen kommunismidiktatuurin puuhastelija Simonenko uurastaa edelleen hartiavoimin Venäjän fasismidiktatuurin pikkuapulaisena ja nöyränä juoksupoikana muun muassa suomalaisen Kommunistien liiton valhepropagandajulkaisun kirjoituksessa. Petturin leipää puree siis tämäkin ukrainalainen kommunisti.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu ja niin jatkuvat sen sotarikoksetkin.

      Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa Venäjän fasismidiktatuurin tukemista ja sen sotarikosten peittelyä, eikä Suomen Kommunistinen Puolue ole nähnyt tarpeelliseksi moittia tuon johdosta tovereitaan Kiinan kommunistisessa puolueessa tai tuomita Venäjän sotarikoksia, kuten miehittämiensä alueiden ukrainalaislasten pakkosiirtoja Venäjälle.

      Yhdistyneiden Kansakuntien ihmisoikeusneuvosto vaati tiistaina 4. huhtikuuta Venäjältä tietoa ukrainalaisista lapsista ja muista siviileistä, jotka on siirretty väkisin Venäjälle.

      Ihmisoikeusneuvosto vaati Venäjää "lopettamaan siviilien ja muiden suojeltujen henkilöiden laittomat pakkosiirrot ja karkotukset Ukrainan sisällä tai Venäjän federaatioon".

      Tekstissä, joka hyväksyttiin siten, että 28 neuvoston 47 jäsenestä äänesti sen puolesta, 17 pidättyi äänestämästä ja vain Kiina ja Eritrea vastustivat sitä, korostettiin erityisesti "lasten, mukaan lukien laitoshoidossa olevat lapset, ilman huoltajaa olevat lapset ja erillään asuvat lapset" siirtämistä.

      Ukraina sanoo Venäjän pakkosiirtäneen 16 000 lasta Venäjälle.

    • Aloitus:
      "SKP:n vaikeneminen Venäjän brutaalista hyökkäyssodasta Ukrainaa vastaan"

      Aloituksen tekijä jatkaa valehteluaan. SKP on laatinut kolme merkittävää kannanottoa sotaa vastaan.
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://www.skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      https://www.skp.fi/asiakirjat/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia
      Jokaisessa SKP:n lehdessä Tiedonantajassa on käsitelty Ukrainan sotaa.

      Tästä on huomautettu mutta aloituksen tekijä jatkaa brutaalia valehteluaan. Tuskin mikään lehti Suomessa on kertonut UKP:n puheenjohtaja Petro Simonenkon näkemystä Ukrainan tilanteesta heti Maidanin aukion verilöylyn jälkeen ja jonka ukrainalaiset fasistit järjestivät.

      Tällainen jatkuva solvaava valehtelu omaa rikoksen merkit.
      SKP ei tue Ukrainan sotaa eikä minkäänlaista sotaa. Rauhaan tähtäävät kannanotot ovat selviä sen suhteen.
      Meikä, Partacus, kirjaa jatkuvasti sodan osapuolten näkemyksiä ilman sotahurmosta.
      Meikä kirjaa läntisten lähteiden aineistoa ja kommentoi niitä rauhan kehityksen kannalta. Nato käy itsepäisesti sotaa neuvotteluihin suostumatta ja tuhoaa Ukrainaa. Kapitalistinen Venäjä jatkaa sotaa ja tuhoaa Ukrainaa neuvotteluihin suostumatta.
      Porvarilliset osapuolet tuhoavat toisiaan.
      Kommunistit yrittävät toimia vähillä voimillaan aselevon ja neuvottelujen puolesta. Ukrainan tuhoaminen saisi jo riittää. Ukrainan itsensä tulisi sanoa sanottavansa. Toitottaminen "lisää aseita" jatkaa vain maan tuhoutumista.

      Vanha lause: Sodalla sota ei lopu. Sota loppuu kun tehdään aselepo ja laaditaan rauhansopimus. Mikä kumma porvaritahoilla estää aselevon julistamisen!

      Kapitalistidiktatuurin edustajalle.
      Lopeta iänikuinen valhepropaganda. Ellette lopeta ja saatte henkisen romahduksen valehtelustanne, katsokaa peiliin.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri ei halua rauhaa vaan sen sijaan jatkaa sotaansa Ukrainassa.

      Venäjän fasismidiktatuuri jatkaa vuonna 2014 aloittamaansa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, päämääränään edelleen Ukrainan itsenäisyyden ja suvereeniuden lakkauttaminen ja ukrainalaisten alistaminen Vladimir Putinin fasistihallinnon brutaaliin orjuuteen.

      Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi tänään torstaina, että Venäjä ei näe "näkymiä" Kiinan sovittelusta Ukrainan konfliktissa ja että sillä ei ole "muuta keinoa" kuin jatkaa hyökkäystään.

      Dmitri Peskovin kommentit tulivat samaan aikaan, kun Ranskan presidentti Emmanuel Macron oli Pekingissä yrittämässä saada Kiinaa luopumaan Moskovan kampanjan tukemisesta.

      "Epäilemättä Kiinalla on erittäin tehokkaat ja hyvät mahdollisuudet sovitteluun. Mutta Ukrainan tilanne on monimutkainen, toistaiseksi ei ole näköpiirissä poliittista ratkaisua", Peskov sanoi.

      Fasistidiktaattori Vladimir Putinin sanelukoneena puhetorvena toimivan Dmitri Peskovin ilmoituksesta näemme, että Venäjän fasismidiktatuuri aikoo jatkaa hyökkäyssotaansa Ukrainassa, mikä tarkoittaa sitä, että Ukrainalle on annettava kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi ajaa asevoimaa käyttäen miehittäjät pois Ukrainan valtioalueelta ja ukrainalaisten kodeista.

      Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy vaatimasta Venäjän fasismidkitatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, mutta sen sijaan SKP vaati jo helmikuussa 2022 asevientikieltoa Ukrainaan, mikä olisi täysimääräisesti toteutettuna tarkoittanut nopeaa maan puolustuksen romahtamista ja totaalista kuoliniskua Ukrainan ja sen kansan itsenäisyydelle ja vapaudelle.

      Tuo oli epäilemättä SKPn esittämän asevientikiellon perimmäinen tavoitekin, ja se lienee tullut vaatimuksena Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistiselta puolueelta, joka on Vladimir Putinin fasistihallinnon sotaisan imperialismin ja Suur-Venäjä -suunnitelman vankka pönkkäpuu.

    • Anonyymi

      Kommunistit eivät tyydy aseiden vientikieltoon. Kommarit haluavat sota-asetuotannon lakkautettavaksi.

      • Anonyymi

        Miten sitten Ukrainan kävisi jos ei saisi aseita, Venäjä valtaisi sen armotta ja tuhoaisi maan kansan ja kulttuurin?. Kommunisti ei ajattele yhtään nenäänsä pitemmälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sitten Ukrainan kävisi jos ei saisi aseita, Venäjä valtaisi sen armotta ja tuhoaisi maan kansan ja kulttuurin?. Kommunisti ei ajattele yhtään nenäänsä pitemmälle.

        Moskovassa Venäjän asiaa ajamaan perustettu Suomen Kommunistisen Puolue ajaa sitä asiaa minkä vuoksi se aikoinaan perustettiin; Venäjän asiaa, siinä on puolueen logiikka. Venäjän federaation kommunistinen puolue varmistaa KGB:n ja FSB:n SKP-kansiot vipuvartenaan sen, ettei puolue lipsu liikaa ensijaisesta tehtävästään, tai täkäläisille johtaville tovereille tulee muistutus heidän mieluusti pois julkisuudesta pitämistään asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sitten Ukrainan kävisi jos ei saisi aseita, Venäjä valtaisi sen armotta ja tuhoaisi maan kansan ja kulttuurin?. Kommunisti ei ajattele yhtään nenäänsä pitemmälle.

        Sitähän kommarit nimenomaan haluavat - Ukrainan totaalista tuhoa.


    • Anonyymi

      Aikoihin on eletty. Joku husaari pitää rikoksena aseiden vientikieltoa.
      Nato kieltää viemästä aseita Venäjälle. Venäjän kapitalistit eivät saa täydennetyksi asevarastoja Nato on rikollinen kun harjoittaa aseviennissä kieltoja!!!!!

      • Anonyymi

        Manittakoon alkuunsa, että Suomen Kommunistisen Puolueen kokonaisäänimäärä äsken käydyissä eduskuntavaaleissa oli n. kolme tuhatta, siis pienen maalaiskylän verran.
        Tuo on kommunismin kannattajamäärä Suomessa. Kyllä kansa tietää!

        Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous hyväksyi 23. helmikuuta 2023 päätöslauselman joka vaatii Venäjää vetämään joukkonsa Ukrainasta heti ja ehdoitta. Se hyväksyi vetäytymistä vaativan päätöslauselman äänin 141-7.

        Tämä YK:n yleiskokouksen helmikuinen vaatimus ei näytä kuitenkaan maistuvan SKP:lle, jonka päämäärä näyttää sen sijaan olevan Ukrainan antautuminen tai ainakin miljoonien tai kymmenien miljoonien ukrainalaisen lapsen, naisen ja miehen sekä x-neliökilometrimäärän Ukrainan valtioaluetta luovuttaminen sotasaaliiksi ja palkkioksi Vladimir Putinin fasistihallinnolle.

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

        "Joku husaari pitää rikoksena aseiden vientikieltoa."

        Olisiko Yhdysvaltain pitänyt pidättäytyä kuljettamasta massiivisia määriä aseita, ammuksia ja muuta sotaan tarvittavaa kalustoa Neuvostoliittoon toisen maailmansodan aikaan?
        Josif Stalin kiitti Franklin D. Rooseveltiä tuosta avusta liittoutuneiden Teheranin konferenssissa vuonna 1945, sanoen: "Ilman niítä me häviäisimme sodan."

        Ilman Yhdysvaltain ja muitten maitten, Suomenkin, ase- ja muuta apua Ukraina ja sen kansa häviäisivät puolustustaistelunsa maahansa hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.
        Ja minkä muuten kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuskin myönsi Ukrainan sota jatkuu -ketjussa sanoessaan: - "USA rahtaa jatkuvasti aseita Ukrainaan. Ukraina pysyy pystyssä natomaiden aseviennin ansiosta."

        Ukraina käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua, ja muilla YK:n jäsenvaltioilla on paitsi oikeus myös velvollisuus auttaa hyökkäyksen kohteeksi joutunutta maata, aseviennin puolustustaistelua käyvälle YK:n jäsenvaltiolle ollessa täysin hyväksyttyä ja oikein.
        Eivätkö kommunistit ole aiemmin tienneet tätä asiaa?
        Nyt tiedätte.

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

        "Nato kieltää viemästä aseita Venäjälle."

        Sinäkö et tee mitään eroa hyökkääjänä olevan Venäjän ja maataan ja sen itsenäisyyttä ja suvereniteettia puolustavan Ukrainan välillä?
        Siltä näyttää, että et. Ilmanko on Suomen Kommunistisen Puolueen polittinen kannatus nolla, kun kommunistien järjenjuoksu on tuollaista sorttia.

        Se Venäjä, jonka sinä Partacus itse myönsit joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissasi olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", käy imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja mikäli Ukrainalta olisi evätty puolustustaistelulleen välttämätön asepu, olisi Ukraina kaatunut, minkä sinä itse myönsit Ukrainan sota jatkuu -ketjussa.


    • Anonyymi

      Kapitalismidiktatuuri ei ymmärrä, että Ukrainan sodassa vihdoin viimein Kiinan kommunistien johdolla mietitään Ukrainan sodan lopettamista. EU ja Ranska käyvät keskustelua aselevosta.

      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri käy imperialistista hyökkäysotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

        Kiinan kommunismidiktatuuri ei ole tuominnut Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä se ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, mikä tekee maasta todellisuudessa Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisen sotapolitiikan tukijan.

        Suomen kommunistinen puolue: lopettakaa jo perskannikkanne kaivelu ja Kremlin edessä konttaamisenne ja vaatikaa Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

        Euroopan Unioni ei käy mitään neuvotteluja Ukrainan yli, joten äläpä viitsi kommunismidiktatuuria Suomeen puuhasteleva Partacus valehdella.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri vainoaa ja heittää vankilaan paitsi maan omia toimittajia, jotka eivät seuraa kuuliaisina Vladimir Putinin fasistihallinnon politiikkaa, niin myös ulkomaisia toimittajia, jotka tekevät työtään Venäjällä.
      Tiedonantaja ei näistä kirjoittele.

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009512856.html

    • Anonyymi

      Omituista. Epäilen ettei Ukrainan sodasta kirjoittaja ole porvari, ei ainakaan sotaporvari.
      Aloitus. "Ukrainan sota jatkuu".

      • Anonyymi

        "Sotaporvari" hölö hölö ei tunnu oikein toimivan. Kun SKP:n äänimäärä eduskuntavaaleissa oli samaa luokkaa kuin pienen maalaiskunnan asukasluku.
        .


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan murhaa ja vammauttaa ukrainalaisia siviilejä ja sotilaita sekä tuhoaa Ukrainan rakennuskantaa ja muuta infrastruktuuria. Ukrainan vesivarat ja ympäristö kokonaisuudessaan on niin ikään kärsimässä.
      Kun sota lopetetaan, Venäjän fasismidiktatuuri on pantava maksamaan niin rikosoikeudellisesti kuin rahallisesti.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-aiheuttanut-ukrainassa-kymmenien-miljardien-eurojen-ymparistotuhot/#01a33152

    • Anonyymi

      SKP on kirjoittanut paljonkin Ukrainan sodasta. SKP tuomitsi Suomen puolueista ensimmäisenä Venäjän hyökkäyksen ja tuomitsee vieläkin..
      Aloituksen tekijä osoittautuu valehtelijaksi, jatkuvaksi valehtelijaksi. Miksi? Ainoa mahdollisuus on se, että valehtelija on itse fasismin asialla.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

      "SKP tuomitsi Suomen puolueista ensimmäisenä Venäjän hyökkäyksen ja tuomitsee vieläkin.."

      Suomen Kommunistinen Puolue tuomitsi Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan Ukrainaan 24. helmikuuta 2022, ja hyvä niin, mutta Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaan kahdeksan vuotta aiemmin helmikuussa 2014. Jos kommunistilla on kuitenkin esittää dokumentti SKP:n Venäjän Ukrainaan hyökkäämisen tuomitsevasta kannanotosta jo helmikuulta 2014, niin hän tuonee sen tähän ketjuun nähtäville.

      https://yle.fi/a/3-7161714

      Muu osa kommunismidiktatuurin puuhastelijan kommentista on hänen tavanomaista höperehtimistään.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 käynnistämä Suur-Venäjä -suunnitelma imperialistisella hyökkäyssodalla Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu, ja niin jatkuu myös Ukrainan Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttama puolustustaistelu itsenäisyydestään ja suvereeniudestaan.

      Ukrainan kansa haluaa Venäjän miehittäjäjoukot ja-hallinnon poistettavaksi kaikkialta Ukrainan valtioalueelta ja sen jälkeen turvatakuut siten, ettei Kremlin diktaattorit pääse enää koskaan hyökkäämään maahan. Tuo on täysin oikeutettu vaatimus ja pysyvän rauhantilan ehto Ukrainalle, muunlaisen lopputuloksen ollessa hyökkääjänä olevan Venäjän fasismidiktatuurin rikosten palkitsemista sen aloittamasta sodasta.

      h eteen
      ttps://www.verkkouutiset.fi/a/ukrainalainen-kansanedustaja-verkkouutisille-rauha-vain-turvatakuiden-ehdoilla/#fd9a36d1

      Suomen Kommunistinen Puolue jatkaa Kremlin edessä konttaamistaan kieltäytyessään vaatimasta Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, mikä on selvä signaali SKPn halukkuudesta luovuttaa kymmeniä miljoonia ukrainalaisia ja Ukrainan maa-alueita sotasaaliiksi Vladimir Putinin fasistihallinnolle.
      SKPn valitsema politiikka on näiltä osin Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistisen sotapolitiikan, eli Suur-Venäjä -tavoitteen tukemista.

    • Anonyymi

      Ukrainalle on laadittava selvä suunnitelma maan NATO-jäsenyyden toteutumisen aikataulusta ja sitä edellyttävistä teoista.

      Ilman NATO-jäsenyyden tuomia turvatakuita Suur-Venäjä -suunnitelmaa hyökkäyssotapolitiikallaan ajava Venäjän fasismidiktatuuri yrittää uudelleen ja uudelleen vallata Ukrainan ja lakkauttaa sen itsenäisyyden. Mihinkään Venäjän antamiin lupauksiin ei voi jatkossa luottaa, se asia on koettu karusti ja vain sitä itseään vahvempi sotilasvoima estää sen brutaalin riehumisen naapurivaltioittensa kimpussa.

      h eteen.
      ttps://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009525933.html

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri jatkaa imperialistista hyökkäyssotaansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ja niin jatkaa Suomen Kommunistinen Puoluekin kieltäytymistään vaatimasta Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.
      SKP siis jatkaa uurastamistaan Vladimir Putinin fasistihallinnon pikkuapulaisena.

      Tätäkään alla olevaa ette tule näkemään SKPn Tiedonantajassa.

      Euroopan parlamentti on antanut päätöslauselman, jossa se tuomitsee Kremlin kriitikon Vladimir Kara-Murzan "poliittisesti motivoidun tuomion" ja oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin edelleen jatkuvan vangitsemisen.

      Parlamentin jäsenet "tuomitsevat jyrkästi tämän poliittisesti motivoidun tuomion [Kara-Murzalle] ja vaativat hänen välitöntä ja ehdotonta vapauttamistaan", todetaan 20. huhtikuuta hyväksytyssä päätöslauselmassa.

      "He esittävät saman vaatimuksen venäläiselle oppositioaktivistille ja vuoden 2021 Saharov-palkinnon saajalle Aleksei Navalnyille, joka on edelleen vangittuna..., sekä kaikille muille Venäjän poliittisille vangeille."

      Parlamentin jäsenet "tuomitsevat Venäjän hallinnon ihmisoikeusloukkausten kiihtymisen ja tuomitsevat hallituksen arvostelijoiden, ihmisoikeuksien puolustajien ja riippumattomien toimittajien jatkuvat tukahduttamistoimet maassa", siinä lisätään.

      "Tämän vuoksi parlamentti kehottaa YK:n ihmisoikeusneuvostoa tutkimaan välittömästi poliittisten vastustajien epäinhimilliset vangitsemiset, kidutukset ja murhat Venäjällä."

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu jo kymmenettä vuotta ja niin jatkuu myös Ukrainan Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttama puolustustaistelu itsenäisyydestään ja suvereeniudestaan.

      Venäjän entinen presidentti, maan turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dmitri Medvedev sanoi tuoreessa kirjoituksessaan, ettei Ukrainaa tarvita ja että maa tulee lakkaamaan olemasta. Kirjoituksessaan Medvedev kaavaili Ukrainaa osaksi ”Suur-Venäjää”.
      Tuossa Medvedevin sanomassa ei ole sinänsä mitään uutta tai yllättävää, sillä tuohan on ollut päämäärä koko ajan: Suur-Venäjä Ukraina ja Valko-Venäjä, sekä todennäköisesti myös Suomi Venäjään liittämällä.

      Suomen Kommunistinen Puolue ja sen jäsen nimimerkki Partacus vaativat suupielet vaahtoa roiskuen Ukrainalle annettavan aseavun lopettamista, minkä kommunistitkin tietävät johtavan Ukrainan puolustuksen romahtamiseen, ja tämän kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus itsekin myönsi kirjoittaessaan Ukrainan sota jatkuu -ketjussa, että - " USA rahtaa jatkuvasti aseita Ukrainaan. Ukraina pysyy pystyssä natomaiden aseviennin ansiosta."

      SKP siis vaatii Ukrainalle annettavan aseavun lopettamista, tietäen sellaisen päätöksen johtavan Ukrainan puolustuksen romahtamiseen ja siihen, että Venäjä valtaisi koko Ukrainan ja alistaisi ukrainalaiset brutaalin sortovaltansa orjuuteen.
      Tuollaista on suomalainen kommunismi vuonna 2023.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittama hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu. Ukraina ja sen kansa puolustavat itsenäisyyttään ja vapauttaan fasistihyökkääjää vastaan.

      Kiinaa on ehdotettu jonkinlaiseksi rauhantekijäksi, jonka johdolla Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaan saataisi loppumaan, mutta kun katsoo kiinalaisten diplomaattien lausuntoja, jotka ovat ilman muuta maan virallinen linja, eikä kommunistidiktaattori Xi Jinpingin kannasta poikkeava viranhaltija pitkään sellainen olisikaan, niin Kiina on ei ole osa ratkaisua vaan osa ongelmaa.

      Se että Kiinan Ranskan-suurlähettiläs Lu Shayen tulee ulos näin härskillä tavalla kyseenalaistamaan Ukrainan valtiollisen itsenäisyyden ja suvereniteetin sekä vielä Viron, Latvian ja Liettuankin oikeuden olla itsenäisiä valtioita, on paitsi avoin räkäisy Ranskan presidentin Emmanuél Macronin kasvoja myös hyökkäys Euroopan Unionia ja NATOa vastaan, Macronin vielä liehiteltyä äskettäin Xi Jinpingin johtamaa Kiinan kommunismidiktatuuria.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009538094.html

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ukrainan sodan osapuolet kieltäytyvät vieläkin neuvotteluratkaisusta. Porvarit haluavat jatkaa sotaa SKP:n päätöksistä riippumatta.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota jatkuu ja niin jatkuu myös Ukrainan ja sen kansan puolustustaistelu itsenäisyydestän ja vapaudestaan.

      Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittama hyökkäyssota Ukrainassa murhaa ja tuhoaa paitsi ukrainalaisia ja maan rakennettuja alueita myös pohjavesiä, viljelyalueita, merialueita - kaikkea Ukrainassa.
      Kyse on ympäristökatastrofista ja sotarikoksesta massiivisessa mittakaavassa. Venäjän johto on saatava vastuuseen tekemistään rikoksista.

      https://yle.fi/a/74-20026510

      Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus jatkaa edelleen Vladimir Putinin fasistihallinnon nöyränä juoksupoikana, puolustellen sen tekoja ja yrittäen vierittää niistä vastuun muille.

      Samainen kommunismidiktatuurin puuhastelija rääkyy suupielet vaahtoa roiskuen käytännössä Ukrainaa antautumaan, vaatiessaan puolueensa SKP:n lailla muita Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioita lopettamaan ase- ja muun apunsa maalle, mikä johtaisi toteutettaessa Ukrainan puolustuksen nopeaan romahtamiseen ja Venäjän fasismidiktatuurin voittoon imperialistisessa hyökkäyssodassaan. Jos SKP ei ymmärrä tuota asiaa, on puolue yhtä viisas kuin tunkiolle nakattu ikäloppu kenkäruoju, jos se ymmärtää, vaatien siitä huolimatta asevientikieltoa, uurastaa se Vladimir Putinin fasistihallinnon kuuliaisena lakeijana.

      Merkillistä, kuinka kommunistit tekevät noin, sillä SKP:n helmikuun 2022 kannanoton mukaan - "Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä" - ja - "Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia." - ja vielä että - "Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa."

      Tuon verran SKP siis sai suutansa avattua: tuomitsti Venäjän hyökkäyssodan helmikuussa 2022, kaivettuaan sitä ennen kahdeksan vuotta perskannikkaansa, mutta puolue ei halua edelleenkään vaatia Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin brutaali hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.
      Ukraina ja sen kansa puolustaa aseellisesti itsenäisyyttään ja itsemääräämisoikeuttaan.

      Venäjän fasismidiktatuuri murhaa, tuhoaa ja rosvoaa ukrainalaisten elämääkin.
      Ukraina luovutti Punaisen Ristin kansainväliselle komitealle luettelon 19 000 Venäjälle karkotetusta ukrainalaisesta lapsesta, sanoi Ukrainan parlamentin Verhovna Radan pysyvän PACE-valtuuskunnan johtaja Maria Mezentseva.
      Tästä ette näe uutisia Suomen Kommunistisen Puolueen Tiedonantajan verkkosivuilla.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No eipä siellä näy mitään muutakaan asiallista asiaa.


    • Anonyymi

      SKP jättää miljoonia uutisia kertomatta kotimaasta ja ulkomailta.
      Persut kertovat päivittäin kaikki maailmassa tapahtuneet???? Kertovatko?

      • Anonyymi

        Tämän osion aihe on Suomen Kommunistinen Puolue, ja aloituksen aiheen näkee otsikosta.
        Mikäli sinä Partacus haluat keskustella perussuomalaisia koskevista asioista, niin ota yhteyttä heidän puoluetoimistoonsa tai tee aloitus Perussuomalaiset osioon. Minä en voi sinua siinä auttaa, koska en ole persuja, sen kummemmin kuin kommunistejaakan, koskaan kannattanut tai äänestänyt.

        Mutta miksi SKP vaikenee verkkosivuillaan ja Tiedonantaja -lehden julkisessa verkkoversiossa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan Ukrainalle ja ukrainalaisille aiheuttamasta hirvittävästä tuhosta ja miksi puolue ei edelleenkään koe tarvetta tuomita Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa tukevia tovereitaan: Venäjän federaation kommunistista puoluetta, Pohjois-Korean kommunismidiktatuuria, Kiinan kommunismidiktatuuria, suomalaisia Kommunistista liittoa ja Kommunistista Työväenpuoluetta, sekä niitä SKPn jäseniä, jotka kannattavat niin ikään fasistidiktaattori Vladimir Putinin sotaisaa imperialismia?


    • Tämän aloituksen tekijä on valheuutisten mestari. Useaan kertaan on sanottu, että SKP on käsitellyt Ukrainan sotaa perin pohjin. Se on eritellyt sotaa sen syistä ja juurista lähtien. Kaksi porvarillista tahoa ovat napit vastakkain Nato-USA eli USA naton kera Venäjää vastassa. Taistelukenttä on Ukraina ja Venäjä ensimmäisen laukauksen ampuja.
      Venäjä pyysi länneltä neuvottelua muuttuneesta geopoliittisesta tilanteesta eikä saanut vastausta. Siitäkin riippumatta Venäjä on sodan aloittaja.

      SKP:ltä on tullut kolme mittavaa kannanottoa Ukrainan sodan tiimoilta.
      https://skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      https://skp.fi/artikkelit/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia-asiakirja-julkaistu

      SKP:n äänenkannattaja Tiedonantaja lehti on julkaissut lukuisia artikkeleita Ukrainan sodasta, geopolitiikan muuttumisesta jne.. Kriisipesäkkeitä on ympäri maailmaa.
      Olipa aloituksen tekijä persu tai joku muu äärioikeistolainen, hänen oikea puoluekanta on valehtelu.
      SKP ei julkaise sotien tapahtumia siten, että kuka hyökkäsi vaan mistä syystä kapitalistiset valtiot sotivat keskenään ja millä toimenpiteillä saataisiin sellainen neuvottelujärjestelmä, jolla maailma saataisiin sodilta vapaaksi.

      Aloituksen tekijä, joka persumaisesti valehtelee monissa muissakin seikoissa kuin pelaisi potkupalloa; maalittaa niin kauan, että valhe muuttuu lukijan mielessä totuudeksi.
      Normaali ihminen yrittää sentään etsiä syiden ja seurausten avulla totuutta tapahtumista.

      • Anonyymi

        Lavrovin kirjeellä Venäjän hallitus halusi rikkoa EU:n yhtenäisyyttä, ja heiluttamaan eurooppalaista turvallisuusarkkitehtuuria, EU tarvitsee vahvaa yhtenäisyyttä suhteessa roistovaltioon. Venäjän tavat lähestyä EU:n alueella ovat olleet vuosikaudet vihamieliset ja agressiiviset, Putinin rakentaessa omaa valtahierarkiaansa länsimaita kohtaan tuntemaansa vihaa "ulkoista uhkaa" jota ei oikeasti ole ollut edes olemassa. Venäjä on vähitellen rakentanut turvallisuusuhkansa Eurooppaan aiheuttamalla sodan Ukrainassa ja syyttelee muita aiheuttamastaan sodasta. Me nähdään nyt mitä Venäjä oikeasti on.
        Skp ei ole vaatinut Venäjää vetämään joukkojaan pois Ukrainasta, eikä arvostellut Venäjän Kommunistisen puolueen tukea Putinin interventiolle. Miksi.?


      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus valehtelee jälleen, että Suomen Kommunistinen Puolue olisi käsitellyt "Ukrainan sotaa perin pohjin", mikä ei pidä paikkaansa, sillä SKP tai Tiedonantaja eivät ole käsitelleet verkkosivuillaan, kuten aloituksessa esiin tuon, juuri lainkaan Venäjän fasismidiktatuurin motiiveja ja sen brutaalia toimintaa imperialistisessa hyökäyssodassaan Ukrainaan ja sen kansaa vastaan, jonka Venäjän fasismidiktatuuri aloitti jo vuonna 2014, mutta SKP tuomitsi sen vasta helmikuussa 2022, siis kaivettuaan ensin kahdeksan vuotta suurella antaumuksella perskannikkaansa ja yritettyään sinä aikana päinvastoin puolustella Venäjän fasismidiktatuurin tekoja.

        SKP on vaatinut Ukrainan tekemistä puolustuskyvyttömäksi kieltämällä maalta puolustuskäyttöön tarkoitettu aseapu, mikä SKP:n vaatimus toteutettuna olisi johtanut Ukrainan puolustuskyvyn täydelliseen romahtamiseen ja siihen, että se Venäjä, jonka sinä Partacus myönsit joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissasi olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", olisi päässyt tavoitteeseensa Ukrainan itsenäisyyden ja suvereeniuden lakkauttamisessa ja ukrainalaisten orjuuttamisessa Vladimir Putinin fasistihallinnon brutaalin sortovallan alle.
        Lisäksi SKP kieltäytyy tuomitsemasta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevien toveriensa rikollisen toiminnan niin Venäjällä, Kiinassa, Pohjois-Koreassa kuin Suomessakin, ja tuon lisäksi SKP kieltäytyy edelleen vaatimasta Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa- ja hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta. Suomen Kommunistinen Puolue toimiikin Putinin sodan näennäisestä tuomitsemisestaan huolimatta käytännössä Kremlin pikkuapualaisena ja nöyränä juoksupoikana.

        Suomen kansa on nähnyt SKP:n vahingollisuuden Suomelle jo YYA-vuosikymmenien aikana, joten puolueen nykyinen nollakannatus on tulosmittaus kommunistien omasta toiminnasta, joten kiittäkää vaan kommunistit siitä reilusti itseänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus valehtelee jälleen, että Suomen Kommunistinen Puolue olisi käsitellyt "Ukrainan sotaa perin pohjin", mikä ei pidä paikkaansa, sillä SKP tai Tiedonantaja eivät ole käsitelleet verkkosivuillaan, kuten aloituksessa esiin tuon, juuri lainkaan Venäjän fasismidiktatuurin motiiveja ja sen brutaalia toimintaa imperialistisessa hyökäyssodassaan Ukrainaan ja sen kansaa vastaan, jonka Venäjän fasismidiktatuuri aloitti jo vuonna 2014, mutta SKP tuomitsi sen vasta helmikuussa 2022, siis kaivettuaan ensin kahdeksan vuotta suurella antaumuksella perskannikkaansa ja yritettyään sinä aikana päinvastoin puolustella Venäjän fasismidiktatuurin tekoja.

        SKP on vaatinut Ukrainan tekemistä puolustuskyvyttömäksi kieltämällä maalta puolustuskäyttöön tarkoitettu aseapu, mikä SKP:n vaatimus toteutettuna olisi johtanut Ukrainan puolustuskyvyn täydelliseen romahtamiseen ja siihen, että se Venäjä, jonka sinä Partacus myönsit joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissasi olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", olisi päässyt tavoitteeseensa Ukrainan itsenäisyyden ja suvereeniuden lakkauttamisessa ja ukrainalaisten orjuuttamisessa Vladimir Putinin fasistihallinnon brutaalin sortovallan alle.
        Lisäksi SKP kieltäytyy tuomitsemasta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevien toveriensa rikollisen toiminnan niin Venäjällä, Kiinassa, Pohjois-Koreassa kuin Suomessakin, ja tuon lisäksi SKP kieltäytyy edelleen vaatimasta Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa- ja hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta. Suomen Kommunistinen Puolue toimiikin Putinin sodan näennäisestä tuomitsemisestaan huolimatta käytännössä Kremlin pikkuapualaisena ja nöyränä juoksupoikana.

        Suomen kansa on nähnyt SKP:n vahingollisuuden Suomelle jo YYA-vuosikymmenien aikana, joten puolueen nykyinen nollakannatus on tulosmittaus kommunistien omasta toiminnasta, joten kiittäkää vaan kommunistit siitä reilusti itseänne.

        Kommunistit ovat tuominneet Ukrainan hallituksen Venäjän tapaan syytöksillä fasismilla ja natsismilla kuinka Ukrainan hallitus on sortanut venäläistä väestöä. Syytökset ovat suoraan Kremlin valheiden varastoista.
        Näinhän oli myös Suomenkin kohdalla viime sodissa, maanpetturit asettautuivat Stalinin puolelle Suomea vastaan ja pääsivät kuin koirat veräjästä.
        Kommunisti parkuu aina kun Suomesta lähetetään sotilasapua Ukrainalle nyt jo 16 apupaketti on mennyt tai on menossa. Ukrainalaiset tukevat maansa hallintoa ja presidenttiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunistit ovat tuominneet Ukrainan hallituksen Venäjän tapaan syytöksillä fasismilla ja natsismilla kuinka Ukrainan hallitus on sortanut venäläistä väestöä. Syytökset ovat suoraan Kremlin valheiden varastoista.
        Näinhän oli myös Suomenkin kohdalla viime sodissa, maanpetturit asettautuivat Stalinin puolelle Suomea vastaan ja pääsivät kuin koirat veräjästä.
        Kommunisti parkuu aina kun Suomesta lähetetään sotilasapua Ukrainalle nyt jo 16 apupaketti on mennyt tai on menossa. Ukrainalaiset tukevat maansa hallintoa ja presidenttiä.

        Skp ja Tiedonantaja "vääräviesti" lehti ei millään sanalla ole kertoneet Venäjän imperialismista mitään, Venäjä koetaan suuruutensa ansainneeksi lukuisten kansojen kustannuksella levinneeksi normaalina valtiona. Suomenkin menetetyt alueet koetaan Venäjälle oikein menetetyiksi. Ukraina halutaan nähdä fasistisena valtiona jolta venäjä voi tarvittaessa viedä alueita vaikka koko maan. Skp ei todellakaan ole mikään normaali puolue joka ei meille ole koskaan sopinut. Kansa on tuominnut puolueen 0 puolueeksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Skp ja Tiedonantaja "vääräviesti" lehti ei millään sanalla ole kertoneet Venäjän imperialismista mitään, Venäjä koetaan suuruutensa ansainneeksi lukuisten kansojen kustannuksella levinneeksi normaalina valtiona. Suomenkin menetetyt alueet koetaan Venäjälle oikein menetetyiksi. Ukraina halutaan nähdä fasistisena valtiona jolta venäjä voi tarvittaessa viedä alueita vaikka koko maan. Skp ei todellakaan ole mikään normaali puolue joka ei meille ole koskaan sopinut. Kansa on tuominnut puolueen 0 puolueeksi.

        Vääräviesti /Tiedonantaja haluaa peitellä Venäjän imperialistista luonnetta, ja Putinin hallinnon kaipuuta tsaarien ja Neuvostoliiton rajojen kaipuuseen. Samaa kaipuuta potevat skp:n jäännökset meillä Suomessa. Venäjä on oman rappion tiellä ja tulee varmasti luhistumaan kuten kaikki imperiuminsa menettäneet valtiot. Skp:n jäänteiltä on kaikki toivo mennyttä, ei ole minkäänlaista tulevaisuutta, pelkkää nollaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vääräviesti /Tiedonantaja haluaa peitellä Venäjän imperialistista luonnetta, ja Putinin hallinnon kaipuuta tsaarien ja Neuvostoliiton rajojen kaipuuseen. Samaa kaipuuta potevat skp:n jäännökset meillä Suomessa. Venäjä on oman rappion tiellä ja tulee varmasti luhistumaan kuten kaikki imperiuminsa menettäneet valtiot. Skp:n jäänteiltä on kaikki toivo mennyttä, ei ole minkäänlaista tulevaisuutta, pelkkää nollaa.

        Kaksi perustyylistä valehtelua tullut lisää.
        Ukraina sota on kapitalismin/porvarien välinen sota. SKP:llä ei ole sodassa osapuolena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi perustyylistä valehtelua tullut lisää.
        Ukraina sota on kapitalismin/porvarien välinen sota. SKP:llä ei ole sodassa osapuolena.

        Skp:n jämät eivät ole tuominneet Venäjän imperialismia Ukrainan sodan aiheuttajana, mitkään muut syyt eivät tule kysymykseen. Skp tukee selvästi Venäjän imperialismia, ja hyväksyvät Venäjän rajat ja vielä kyseenalaistavat demokraattisen Ukrainan rajat ja hallituksen jota kansa tukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi perustyylistä valehtelua tullut lisää.
        Ukraina sota on kapitalismin/porvarien välinen sota. SKP:llä ei ole sodassa osapuolena.

        Totta. Aika vaikeaa olisi nollakannatusta nauttivan joukkion olla osapuolena yhtään missään.


      • Anonyymi

        SKP:n ongelma on siinä, ettei juuri kukaan ole kiinnostnut SKP:n kannanotosta,
        .


    • Neljä persutyylistä valehtelukirjoitusta peräkkäin. Varmaan jo sadannen kerran kopsattua. Kirjoituksissa kirjoittajalta valuu märkä suupielistä nauttiessaan jonninjoutavasta maalittamisesta. Kirjoitustyyli yrittää syöttää lukijalle viestiä, että SKP olisi toimillaan aiheuttanut kapitalistisen maailman suurimman sitten toisen maailmansodan.
      Kaikissa neljässä artikkelissa mesotaan suu vaahdossa SKP:n syyllisyydestä porvarien riitaisuuksiin. Aloituksen sisältö ammentaa samaa valhetta kuin aamuiset kirjoitukset.

      SKP:n kolmas laajempi kannanotto kuvaa heti alussa Ukrainan sodan luonnetta, sen syysuhdetta ja osaltaan kapitalismin rappiokehitystä. Kapitalistiset valtiot taistelevat rahasta ja vallasta keskenään kiristyvien maailmanmarkkinoiden herruudesta.


      "Venäjän hyökkäys Ukrainaan toi sodan keskelle Eurooppaa. Se osoitti kylmän sodan jälkeisen Euroopan turvallisuusjärjestelyjen epäonnistuneen. Yhteistyön ja yhteisen turvallisuuden sijasta maanosaa on jaettu uudelleen Euroopan unionin ja Naton laajentuessa. Eurooppaan on kasautunut epäluottamusta, vastakkainasettelua, valtapolitiikkaa, nationalismia ja vihanpitoa. Autoritaarisen Venäjän eliitti yrittää sodan keinoilla palauttaa Venäjän suurvalta-asemia. Nato-jäsenyyttä hakenut Ukraina on joutunut sotaan, jossa ovat viime kädessä vastakkain ydinasein varustautuneet Venäjä ja Yhdysvallat Nato-kumppaneineen".
      https://www.skp.fi/artikkelit/sote-uudistuksen-rahoitus-riitt-m-t-n

      Aloitus voisi olla rehti eikä siirtää maailman kapitalismin ristiriitojen syntysijat kapitalismin sisälle.
      Aloitus voisi korjata mielenterveyttään ja pyytää julkisesti anteeksi valehteluaan.

    • Anonyymi

      Oikaistaanpa kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhastelevan Partacuksen patologista valehtelua.

      Tosiasia on se, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan vuonna 2014 ja laajensi sitten sotaansa helmikuussa 2022 vallatakseen koko Ukrainan, lakkauttaakseen sen itsenäisyyden ja alistaakseen ukrainalaiset Vladimir Putinin brutaalin fasistihallinon orjuuteen. Kommunistit kautta maailman tukevat tuota Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Ukraina taas käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua itsenäisyydestään ja suvereeniudestaan, saaden siihen apua lukuisilta muilta YK:n jäsenvaltioilta.
      Osa SKPn jäsenistöstä antaa avoimesti tukensa Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle hyökkäyssodalle Ukrainassa, SKPn poliittisen toimikunnan, siis puolueen virallisen elimen, vaatiessa Ukrainalle annettavan puolustusaseavun lopettamista, mikä olisi toteutettuna Ukrainan itsenäisyyden loppu ja tietäisi sataprosenttisella varmuudella ukrainalaisten joutumista Venäjän fasistihallinnon orjuuteen. SKP valitsi puolensa 24. helmikuuta 2022, vaatiessaan tuota kannanotossaan, joka oli valheellisesti otsikoitu "Putinin lopetettava sota", kun puolue osana maailman kommunistista liikettä todellisuudessa tarjosi Ukrainan kansaa tämän fasistidiktaattorin murhattavaksi, raiskattavaksi ja alistettavaksi.

    • Anonyymi

      Kapitalistidiktaattorilta samaa kapitalismin diktatuurin puolustelua. Hän jopa esittää, että YK:n päätehtävä on toimia sosialismia vastaan.
      Saman toisto; Kommunistit hyökkäsivät Ukrainaan. Kun SKP esittää Venäjän lopettamaan sota, se olisikin salakähmäinen Venäjän kapitalistien tukemiskonsti.
      Kapitalistidiktaattori esiintyy vuoron perään kommunistina ja sotaporvarina.

      • Anonyymi

        Näitä kommunistidiktaattoreita on sotimassa Ukrainassa ja tuhoamassa maata ja kansaa ja puolustelevat sotaa, että Ukraina kuuluu Venäjälle ja Ukrainaa hallitsevat "natsit." Venäjä ei lopeta sotaa se haluaa valloittaa Ukrainan.
        Venäjä ei lähde vapaaehtoisesti Ukrainasta se täytyy taistellen ajaa, ja siihen Ukraina tarvitsee runsaasti lisää tehokasta aseistusta mm lentokoneita joilla voitaisiin iskeä paremmin Venäjän sotakalustoon ilmasta käsin.
        Putinin hallitus ja kommunistit Venäjällä ovat täysin liitossa keskenään. Venäjä kyllä lähettelee "rauhankutsujaan" mutta kaiken pitää tapahtua Venäjän ehdoilla, jotta Putin saisi sanella ehtonsa Ukrainan alueisiin ja jotka eivät olisi Ukrainalle oikeudenmukaiset.
        Oikeudenmukaista on ajaa rosvot pois maasta.


      • Anonyymi

        Gennadi Zjuganovin johtama Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee ehdoitta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, enkä minä ole nähnyt missään Suomen kommunistisen puolueen tuominneen venäläisiä kommunistitovereitaan näitten avunannosta ja tuesta Venäjän hyökkäyssotarikokseen Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Löytyykö sellainen kannanotto, SKP?
        Ainut joka uskalsi moittia Zjuganovia & tovereita oli SKPn entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen yksityishenkilönä maaliskuussa 2022 Tiedonantajassa, mutta hänkin veti sitten hädissään nimensä pois kirjoittajana kun sai siitä tovereilta satikutia.


    • Anonyymi

      Aloitus on valheellinen.
      SKP ei ole osallinen Ukrainan sotaan eikä ole vaiennut siitä.
      SKP on esittänyt rehtejä julkilausumia sodan kiroista yleensä ja erityisesti Ukrainan sodan tiimoilta.
      Ukrainan sota on Naton/USA:n ja Venäjän välinen sota ja jossa Ukraina on sotakenttänä.
      Kumpikaan osapuoli ei ole valmis rauhantekoon.
      Ukraina tuhoutuu joka päivä lisää.
      Viime kuukausina tiedotuksen mukaan USA:ssa siviilit tappavat toisiaan enemmän kuin ukrainalaisia kuolee.

      • Anonyymi

        Skp:n jämät eivät tunnusta Venäjän imperialismia, joka on oikeasti sodan syy Ukrainassa. Skp puhuu vääräviestissään aivan muusta "kapitalistien välisestä" sodasta. Neuvostoliiton romahdus ja siitä aiheutunut jälkitrauma ja pohjaton katkeruus Venäjän kansan ja johtajien sieluissa menetettyjen ryöstettyjen alueiden takaisin tavoittelu, on johtanut sotiin Keski-Aasiasta, aina Eurooppaan asti, Ukrainan ollessa uhrina Euroopassa. Imperialistisen Neuvostoliiton romahdus johti tähän tilanteeseen missä me nyt ollaan. Nyky-Venäjä yrittää epätoivoisesti tavoitella menetettyjä alueita takaisin, siinä koskaan enää täysin onnistumatta.


    • Anonyymi

      Aloitus on täysin valheellinen.
      SKP kertoo paljon sotien ja Ukrainan sodan turmiollisuudesta ihmiskunnalle.
      SKP on tehnyt ja tekee ehdotuksia militarisoinnin lakkaamiseksi.
      Ukrainan sota on on kapitalistisen maailman keskeinen sota. Porvarit ampuvat toisiaan.
      Venäjä ja naton sotaliitto ovat keskenään sodassa taistelukenttänä Ukraina.

      Jotta ihmisyys voitaisiin pelastaa maailmassa tarvii laatia vedenpitävä turvallisuusjärjestelmä.

      • Anonyymi

        Juuri noin Venäjän hallinto sanoo sodan olevan, Naton ja Venäjän välinen sota.
        Kommunistit Suomessa samaa mieltä.
        Natolla ei ole sotajoukkoja Ukrainassa, niitä olisi oikeasti pitänyt olla, olisi Venäjältä jäänyt hyökkäys hyökkäämättä.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaan helmikuussa 2014, käyden edelleen imperialistista sotaansa koko Ukrainan valtaamiseksi, maan itsenäisyyden lakkauttamiseksi ja ukrainalaisten alistamiseksi Vladimir Putinin fasistihallinnon orjiksi.

      Ukraina käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan 51. artiklan valtuuttamaa puolustustaistelua, johon se on pyytänyt apua muilta YK:n jäsenvaltioilta, joista lukuisa joukko onkin vastannut Ukrainan avunpyyntöön myönteisesti, antaen samaisen 51. artiklan valtuuttamana ase- ja muuta apua Ukrainalle.

      Suomen Kommunistinen Puolue on koko ajan vaatinut, että Ukrainalle ei tule antaa lainkaan aseapua sen puolustustaisteluun, mikä olisi toteutettuna johtanut Ukrainan armeijan nopeaan romahtamiseen kevättalvella 2022, eikä enää olisi itsenäistä ja suvereenia Ukrainaa ja sen kansaa, vaan Venäjän fasismidiktatuuri olisi miehittänyt maan ja pystyttänyt oman brutaalin miehityshallintonsa teloituksineen ja massapidätyksineen, levittäen sorron ruton kaikkialle Ukrainaan. Miljoonat ukrainalaiset olisivat paenneet lopullisesti maasta palaamatta enää koskaan.

      Fasistidiktaattori Vladimir Putin olisi saanut sen minkä hän halusi ja pässin usko sarviinsa olisi paisunut sen seurauksena megalomaaniseksi, ja olisi aivan varmasti tiennyt uutta hyökkäyssotaa, ja mikä valtio olikaan tuolloin Venäjän rajanaapurina yksin ja ilman sotilaallisesti liittoutuman tukea? Suomi.
      Tuo olisi ollut toteutetun SKPn Ukrainan asevientikieltovaatimuksen seuraus.

    • Aloitus valehtelee aloituksessa ja esittelee samaa valhettaan jatkuvasti.
      "Juuri noin Venäjän hallinto sanoo sodan olevan, Naton ja Venäjän välinen sota.
      Kommunistit Suomessa samaa mieltä."
      Myös Suomen sotilasasiantuntijat ja nato itse vahvistaa Venäjän kapitalistisen hallinnon käsityksen oikeaksi.
      Ukrainan sota on Venäjän ja lähinnä naton USA:n välinen sota. Sotaa käydään tavaramarkkinoiden uudelleen jaosta. Hyökkääjä Venäjä oletti saavansa Ukrainan sodalla nopeasti laajennettua markkinoitaan. Nato halusi saada laajennettua markkinoitaan Venäjän kustannuksella. Energiasota on malliesimerkki sodasta kuka myy ja kuka ostaa mistäkin energiaa. Kaikki muu propaganda sodan ympärillä on tavallisen rahvaan harhauttamista.

      Alunperinkin vuodesta 1991 lähtien Ukrainan ja Venäjän kiistat pyörivät Venäjän energian ympärillä. Ns. värivallankumoukset Ukrainassa edustivat sodan siemeniä. Venäjä yritti nostaa energian hinnan maailman markkinoiden hintatasolle, Seuraavana maat kehittivät omasta aloitteestaan kansallisuusvihaa. Propagandapeli aukesi 2014 epämääräiseen sotaan, jossa oli esillä kansallisuuskysymys ja energia.

      Suomalaisen porvarien analyysi sodan sisällöstä on että nato ja Venäjä ovat keskenään sodassa. Nato on huimasti voitolla. Se on eristänyt venäläisen energian tuonnin minimiin Eurooppaan.

      Miksi jatkuvasti aloitus valehtelee Suomen kommunistien roolista. SKP ei käy sotaa Ukrainaa eikä natoa vastaan. SKP katsoo sivusta oligarkkien sotahuumaa, Venäjä hyökkääjänä on tuomittu. SKP edellyttää ukrainalaisten sotapakolaisten auttamista. Heitä ei saa yrittäjien/yhtiöiden käyttää työssä hyväksi. Yleisten työehtosopimusten mukaan tulee toimia.
      Kapitalistien tulee lakkauttaa typerä sotansa. Kalliiksi sota tulee heillekin.
      Maailman työläisten tulee herätä koomasta ja ajaa sotahurtat Marsiin mittelemään voimiaan.

      Aloitus: Lopettakaa valehtelunne. Tuotatte kansalaisille väärää tietoa. Väärä tieto vahingoittaa maatamme.
      Aloituksessa fasistisen Saksan holokaustista ette kertaakaan pyynnöistä huolimatta tuominnut Saksan porvarien raakaa holokaustia.

      • Anonyymi

        Suomen Kommunistinen Puolue vaatii Ukrainalle annettavan puolustusaseavun lakkauttamista, mikä tarkoittaisi toteutettaessa Ukrainan armeijan puolustuksen nopeaa ja täydellistä romahtamista, jonka jälkeen Venäjän joukot tunkeutuisivat kaikkialle Ukrainaan, aina Moldovan, Romanian, Puolan, Unkarin ja Slovakia rajoille asti.
        Venäjän fasismidiktatuuri miehittäisi Ukrainan, saaden siten vuonna 2014 aloittamastaan hyökkäyssodasta 100 prosenttisen sotasaaliin ja palkkion. Voi vain kuvitella fasistidiktaattori Vladimir Putinin ja hänen hallintonsa edustajien sekä kommunistijohtaja Gennadi Zjuganovin & kommunistitovereittensa hymyjen leveyden ja pullistelevan egon voimantunnon tuossa tilanteessa.

        Suomalaiset Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue sekä Suomen Kommunistisen Puolueen Venäjää tukevat kohottelisivat epäilemättä Moskovalle voitonmaljoja osoittaessaan häntyrimäisyytensä.
        Mutta mihin Venäjä suuntaisi hyökkäyssotakoneensa seuraavaksi?

        SKP ei ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta. Nuo osoittavat kiistatta sen, että SKP uurastaa Vladimir Putinin fasistihallinnon pikkuapulaisena ja nöyränä juoksupoikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen Kommunistinen Puolue vaatii Ukrainalle annettavan puolustusaseavun lakkauttamista, mikä tarkoittaisi toteutettaessa Ukrainan armeijan puolustuksen nopeaa ja täydellistä romahtamista, jonka jälkeen Venäjän joukot tunkeutuisivat kaikkialle Ukrainaan, aina Moldovan, Romanian, Puolan, Unkarin ja Slovakia rajoille asti.
        Venäjän fasismidiktatuuri miehittäisi Ukrainan, saaden siten vuonna 2014 aloittamastaan hyökkäyssodasta 100 prosenttisen sotasaaliin ja palkkion. Voi vain kuvitella fasistidiktaattori Vladimir Putinin ja hänen hallintonsa edustajien sekä kommunistijohtaja Gennadi Zjuganovin & kommunistitovereittensa hymyjen leveyden ja pullistelevan egon voimantunnon tuossa tilanteessa.

        Suomalaiset Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue sekä Suomen Kommunistisen Puolueen Venäjää tukevat kohottelisivat epäilemättä Moskovalle voitonmaljoja osoittaessaan häntyrimäisyytensä.
        Mutta mihin Venäjä suuntaisi hyökkäyssotakoneensa seuraavaksi?

        SKP ei ole vaatinut Venäjää vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta. Nuo osoittavat kiistatta sen, että SKP uurastaa Vladimir Putinin fasistihallinnon pikkuapulaisena ja nöyränä juoksupoikana.

        Epäisänmaallisempaa puoluetta kuten on ollut Suomen skp historiansa aikana ei löydy koko maailmasta. Venäjän asevoimia ei kritisoida vaikka niitä lisätään, sen sijaan Suomen olisi pitänyt näyttää esimerkkiä muulle maailmalle ja ruveta vähentämään ja riisumaan oman maamme puolustusta ja olemalla Naton ulkopuolella, se olisi ollut sitten ihanteellinen tila. ?
        Luulevatko kommunistit oikeasti, että Venäjä ei sitten olisi hyökännyt Suomeen.?


      • Anonyymi

        Miten 8o vuotta sitten taphtunut "holocust" liittyy Ukrainan sotaan?


      • Anonyymi

        Olet vähän myöhässä. Saksan holocaust päättyi noin 80 vuotta sitten. Et näköjään noita VV2;n tapahtumia lainkaan - jos ylipäätään joku ko. sotaan osallistunut on maksanut sotakorvauksia, se on ollut Saksa.


    • Anonyymi

      Imperialistinen Venäjä on aina käyttänyt hyväkseen valloittamiaan naapurimaita rosvotakseen niiden raaka-aineita ja varoja ja samalla alistanut kansat orjuuteensa, kysyä sopii vaikka virolaisilta, tai suomensukuisilta kansoilta Venäjällä. Luonnon rikkaudet öljyt ym Venäjä on aina rosvonnut itseselleen.

      Missään uutisissa ei olla sanottu, että sota olisi Naton, USA:n ja Venäjän välinen. Uutisissa selvästi sanotaan sodan olevan Ukrainan ja Venäjän välinen sota. Venäjä on selvästi sanonut Ukrainan kuuluvan Venäjälle ja Venäjä luuli valloittavansa parissa viikossa Ukrainan valtaansa, mutta pettymys on ollut suuri ja syitä sodan tappioita ja pitkittymistä pitää kertoilla venäläisille sodasta länttä vastaan.
      Kommunistin satuilu palstalla on ollut hupaisaa seurattava.

      EU jatkaa Ukrainan aseapua siitä ei tingitä, ainoastaan aseapu on pelastanut Ukrainan Venäjän valtaukselta. Ukrainaa ei jätetä Venäjän armoille yksin.

    • Anonyymi

      Imperialistinen kapitalismi on aina käyttänyt hyväkseen valloittamiaan naapurimaita sekä kaukaisempia maita rosvotakseen niiden raaka-aineita ja varoja ja samalla alistanut kansat orjuuteensa,

      Tämä on tosiasia. Se pätee edelleenkin.
      Tänään ongelma on pääomien liikatuotannossa jälleen kerran mutta poikkeuksellisesti. Markkina-alueiden rajat on saavutettu. Maapallo alkaa olla yhtenäinen markkina-alue. Ylijäämäpääomien sijoittaminen vaikeutuu.
      Kapitalismilla olisi mahdollisuus kehittää tieteitä, taiteita, sosiaalista sektoria sekä toimia luonnon tasapainon puolesta. Mutta se ei käy. Sotapolitiikkaa jatketaan edelleen nopeiden voittojen odotusarvon puolesta. Jakolinja on suurin piirtein vauraampien natomaiden ja vähemmän kehittyneen maailman kesken.

      Muutosta on heijastanut naton aloittamat sodat 1990 luvulta lähtien. Se heijastuu myös Ukrainan sodassa Venäjän tultua mukaan saaliinjaolle. Missä seuraava konflikti.
      Nato propagoi vahvasti aseetonta kauppaa käyvää Kiinaa kohtaan.
      Suomessa näyttäytyy jonkinmoisen ryhmän taholta mielihalu käydä uusi sota rajojen siirtämiseksi itään päin.
      Maailmantilanteessa ongelma on kuihtuva kapitalismi, joka vihan vimmassa yrittää säilyttää oligarkismin mahdin

      Aloitus on muuten valheellinen. SKP ei toimi sodan puolesta vaan sotaa vastaan.
      https://skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      https://skp.fi/artikkelit/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia-asiakirja-julkaistu
      Todisteet ovat kiistattomat. Kuka valehtelee aloituksessa, kenen etuja hän tavoittelee! Ei ainakaan rauhanomaisen maailman etujen puolesta.

      • Anonyymi

        Ei ole olemassa mitään Naton ja Venäjän välistä sotaa, Venäjä hyökkäsi Ukrainaan vallatakseen sen takaisin Venäjän haltuun. Sota on Ukrainan ja Venäjän välinen. Venäjän johtoa jurppii Neuvostoliiton hajoaminen ja sen 15 valtion eroaminen pois Neuvostoliiton imperiumista. Neuvostoliitossa koulutuksena saaneiden Venäjän johtotroikan haaveet entisen Venäjän/N-liiton menetys on ollut kova pala, kuten myös Suomen vähemmistökommunisteille. Venäjän imperialismi tulee joka tapauksessa tulevaisuudessa kokemaan lopullisen romahduksensa, kuten kaikki entiset maailmanlaajuiset imperialismit.
        Skp. ei vaadi Venäjää vetämään joukkojaan pois Ukrainasta, 0,0,1 prosentin kannatuksella ei paljoa ääntä saa aikaan.


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue kaiveli kahdeksan vuotta perskannikkaansa ja todellisuudessa puolusteli tuona aikana Moskovan fasistijuntan toimintaa Ukrainassa, ennen kuin sitten helmikuussa 2022 tuomitsi Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan Ukrainassa, jonka se oli aloittanut jo helmikuussa 2014.
      Tuo SKPn kannanotto lienee johtunut pääosin siitä kun Vladimir Putin oli moittinut vähän aikaisemmin puheessaan kommunistien jumalaa Vladimir Leniniä, mikä sitten aiheutti tovereissa verenpaineen nousua.

      Tiedonantajan verkkosivuilla ei ole edelleenkään mitään ajankohtaista uutisointia Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja kun SKP puolueena vaatii Ukrainan puolustustaistelun onnistumisen vuoksi maalle ehdottoman välttämättömän aseavun kieltämistä kokonaan, uurastavat täkäläiset kommunistit ajoittaisesta tuittuilustaan huolimatta Venäjän fasismidiktatuurin kuuliaisina pikkuapulaisina ja nöyrinä juoksupoikina.
      Suomen Kommunistinen Puolue vaatii siis tosiasiassa Ukrainaa antautumaan, mikä tarkoittaisi ukrainalaisille Vladimir Putinin brutaalin fasistihallinnon alaista orjuutta, ja tätä kommunistit sitten hehkuttaisivat "rauhana".

      • Anonyymi

        Jos vähemmistökommunistien toiveita pitäisi toteuttaa, se merkitsisi Ukrainan loppua itsenäisenä valtiona, ja Venäjän joukkojen mahdollisuutta vallata koko maa. Sota varmasti loppuisi Venäjän ja entisen Ukrainan välille. Syntyisi rauha jota meistä ei kukaan toivoisi. mutta Suomen vähemmistökommunisteille ja Venäjän johdolle sekä Venäjän kommunisteille sellainen rauha kelpaisi. Ukrainalaiset eivät halua joutua enää Venäjän orjuuteen.


    • Kyllähäm SKP on esillä johtamansa Elokapina-liikkeen kautta.
      Sulkevat Elokapinalla teitä kapitalistien tehtaille ja muitakin herrojen käyttämiä teitä.

    • Anonyymi

      Tämä aloitus esittää, että Ukrainan sodan vastapuolet olisivat SKP ja Ukraina.
      Ukrainan sota on täydellisesti porvarien sota. Kapitalistinen maailma jakaa markkinaosuuksia uudelleen.

      • Anonyymi

        Aloitus esittää skp:n vaikeneminen Venäjän brutaalista hyökkäyksestä Ukrainaan.
        Skp vaikenee täysin Venäjän harjoittamasta terrorista Ukrainan alueella.
        Skp ei vaadi Venäjän kaikkien joukkojen vetämistä pois Ukrainan alueelta. Miksi.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitus esittää skp:n vaikeneminen Venäjän brutaalista hyökkäyksestä Ukrainaan.
        Skp vaikenee täysin Venäjän harjoittamasta terrorista Ukrainan alueella.
        Skp ei vaadi Venäjän kaikkien joukkojen vetämistä pois Ukrainan alueelta. Miksi.?

        Jälleen natokapitalistien sotaa tukeva henkilö syöttää SKP:tä Ukrainan sodan osapuoleksi.

        Lukekaa SKP:n kanta. Kannanotto Venäjän hyökkäyssotaa vastaan on lyhyt ja annettu sodan syttymispäivänä.
        https://skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

        Aloituksen tekijä alias kapitalismin diktaattoriksi haluava aloitti valehtelun ja äärioikeiston edustajat jatkavat valhetta maalittamistaktiikalla.
        Poliittinen valehtelu vakavissa asioissa on törkeää.


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

      "Kannanotto Venäjän hyökkäyssotaa vastaan on lyhyt ja annettu sodan syttymispäivänä."

      Äläpäs viitsi kommunísmidiktatuuria elämäntyönäsi Suomeen puuhasteleva Partacus valehdella.

      Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jo helmikuussa 2014 vallaten Krimin ja aloittaen vähän myöhemmin sodan Itä-Ukrainassa Ukrainaa vastaan, tarkoituksenaan levittää se jo silloin koko Ukrainan alueelle.

      "Putin myöntää: Krim vallattiin salaisen suunnitelman jälkeen"

      "9.3.2015"

      https://yle.fi/a/3-7855320

    • Anonyymi

      Valehtelijalle tiedoksi.
      SKP: 24.2.2022

      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
      Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
      Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa."
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus 2023-05-31 16:35:36

        "Lukekaa SKP:n kanta. Kannanotto Venäjän hyökkäyssotaa vastaan on lyhyt ja annettu sodan syttymispäivänä."

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus viittaa tuossa Suomen Kommunistisen Puolueen kannanottoon helmikuulta 2022, jossa puolue lopulta rohkeni tuomita Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäysodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi kuitenkin Ukrainaan jo helmikuussa 2014, ja SKP ei vain kieltäytynyt kahdeksan vuoden ajan tuomitsemasta sen hyökkäyssotaa Ukrainassa vaan myös puolusteli sen tekoja, syyttäen samalla muita Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisesta hyökkäyssotapolitiikasta.
        Tämä on fakta asia, eikä se kommunistien valehelulla muuksi muutu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus 2023-05-31 16:35:36

        "Lukekaa SKP:n kanta. Kannanotto Venäjän hyökkäyssotaa vastaan on lyhyt ja annettu sodan syttymispäivänä."

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus viittaa tuossa Suomen Kommunistisen Puolueen kannanottoon helmikuulta 2022, jossa puolue lopulta rohkeni tuomita Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäysodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi kuitenkin Ukrainaan jo helmikuussa 2014, ja SKP ei vain kieltäytynyt kahdeksan vuoden ajan tuomitsemasta sen hyökkäyssotaa Ukrainassa vaan myös puolusteli sen tekoja, syyttäen samalla muita Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisesta hyökkäyssotapolitiikasta.
        Tämä on fakta asia, eikä se kommunistien valehelulla muuksi muutu.

        Krimin miehitys Suomen kommunisti-komintern SKP/KTP/Kl hyväksyvä täysin koska siellä suoritettiin "rehellinen kansanäänestys", äänestys jossa enemmistö halusi kuulua Venäjään. Ukrainan natsihallitus oli sortanut venäläistä väestöä myös, jota Venäjä tuli "suojelemaan" joka oikeutti Venäjän toimia Krimillä. Ukraina on vuodesta2014 asti taistellut Venäjän tunkeutumista vastaan. YK:n päätöslauselmaluonnos tuomitsee Venäjän miehityksen Krimillä. Myös Suomi on tuominnut Krimin miehityksen.


    • Anonyymi

      Fasistidiktatuuria puuhaileva aloituksen tekijä valehteli jälleen.
      "Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus viittaa tuossa Suomen Kommunistisen Puolueen kannanottoon helmikuulta 2022, jossa puolue lopulta rohkeni tuomita Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan."

      Ei suinkaan lopulta vaan Venäjän ensimmäisenä hyökkäyspäivänä 24.2.2022. Miksi jatkaa valehtelua selvässä asiassa? Fasismidiktatuurin puuhaaja joutuu naurunalaiseksi ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Ilmanko on Suomen Kommunistisen Puolueen poliittinen kannatus soikea nolla, kun sen jäsenetkin ovat toinen toistaan kovempia valehtelijoita. Kyllä kansa tietää.

      Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva Partacus valehtelee jälleen tuossa ylempänä Venäjän hyökänneen Ukrainaan vasta 24. helmikuuta 2022, mikä ei pidä paikkaansa.

      Sen sijaan Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaan helmikuussa 2014 vallaten Krimin ja aloittaen sodan Itä-Ukrainassa.

      "Putin: Krimin valtaus osoitus Venäjän armeijan kyvystä"

      https://yle.fi/a/3-7161714

      Vieraan valtion alueen aseellinen miehitys on kansainvälisen oikeuden mukaan sotatoimi.

    • Anonyymi

      Raamatun viimeisessä kirjassa esitetään oikein: Valehtelijan paikka on ikuisesti rypeä kuoltuaan tulijärvessä. Sitä ennen Jeesuksen johdolla maailma on tuhottu mäsäksi.
      Totta vai tarua mutta fasistidiktaattoriksi haluavat valehtelijat joutaisi matkustaa tulijärveen.

    • Anonyymi

      Fasismia palstalle levittelevä asetti jälleen SKP:n Ukrainan sodan syntipukiksi.
      Miksi ylläpito sallii jatkuvan valehtelun selvässä asiassa.
      SKP tuomitsi Venäjän aloittaman Ukrainan sodan ja tuomitsee kaikki muutkin sodat.

      SKP jatkaa sodan ja militarisminvastaisen työväenliikkeen perinteitä. Samalla olemme mukana mahdollisimman laajan yhteisrintaman muodostamisessa sotaa, Natoa ja asevarustelua vastaan. Sotahysterian ja sotaan valmistautumisen, pelon ja vihan lietsomiselle tarvitaan rauhanoppositio. Tässä rauhanjärjestöillä ja rauhantyön laajentamisella ay-liikkeessä on keskeinen merkitys.

      • Anonyymi

        SKP :
        Vaatikaa Venäjän vetäytymistä pois kokonaan Ukrainasta, Krimiltä ja länsi-Ukrainasta.
        Sota loppuu siihen ja rauha palautuu. Vaatikaa Venäjää vetämään sotajoukkonsa pois Keski-Aasian alueilta joita pitää miehitettynä. !
        Skp ei ole ollenkaan vakuuttava noissa "rauhanhoureissaan".
        Vaatikaa panderoissa: Alas Venäjän hyökkäyssodat ja imperialismi. !
        Ei nyt enää eletä yya-aikoja.


      • Anonyymi

        "SKP tuomitsi Venäjän aloittaman Ukrainan sodan"

        SKP tuomitsi Venäjän vuonna 2014 aloittaman imperialistisen hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan helmikuussa 2022, siis vasta kahdeksan vuotta myöhemmin, puolustellen noina vuosina Moskovan fasistijuntan tekoja Ukrainassa ja syyttäen aina jotakuta muuta.
        Sinä itse kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus teit sitä täällä jatkuvasti tuolloin ja yrität tehdä sitä samaa täällä edelleen.

        SKP - Vaatikaa Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, sillä mikä tahansa sotasaalis ja palkinto, joka Vladimir Putinin fasistihallinolle lahjoitettaisiin miljoonina ukrainalaisina lapsina, naisina ja miehinä sekä Ukrainan valtioalueena, olisi rikos tulevaakin rauhaa vastaan, kun seuraava suuruusharhoissa elävä diktaattori tulisi katsomaan sitä malliesimerkkinä: Katsokaa, hyökkäyssota kannattaa, aloitetaan.


    • Anonyymi

      Skp hyväksyy Venäjän tekemän intervention Ukrainaan.
      Skp:n linja pitäisi olla: Venäjän joukot pois Ukrainasta.! Kun kerran tuomitsee Venäjän hyökkäyksen maahan. ?
      Minkä takia skp kuitenkin kannattaa Venäjän joukkojen oloa Ukrainassa.?
      Neuvostoliitonko muisto velvoittaa.?

      • Anonyymi

        Joitain vuosia sitten SKP:stä eronnut keskuskomitean jäsen ja Tiedonantajan toimittaja Sippo Kähmi kirjoitti julkisessa erolausunnossaan siitä, että puolueen sisällä on vahva Venäjä-myönteinen ryhmä, jonka toimintatapaa hän kuvasi "uskonnolliseksi".
        Sisäpiiriin kuuluneena hän lienee tuntenut SKPn varsin tarkkaan, olettaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joitain vuosia sitten SKP:stä eronnut keskuskomitean jäsen ja Tiedonantajan toimittaja Sippo Kähmi kirjoitti julkisessa erolausunnossaan siitä, että puolueen sisällä on vahva Venäjä-myönteinen ryhmä, jonka toimintatapaa hän kuvasi "uskonnolliseksi".
        Sisäpiiriin kuuluneena hän lienee tuntenut SKPn varsin tarkkaan, olettaisin.

        Skp on poliittinen ideologinen, uskonnollinen liike joka kaikissa toimissaan on tiukasti sidoksissa tiettyihin opinkappaleisiin kiveen hakattuina totuuksina. Liike on verrattavissa täysin fundamentalistisiin uskonnollisiin liikkeisiin joissa opista poikkeavat leimataan pettureiksi ja fasistien kätyreiksi. Moni liikkeestä eronnut on joutunut kokemaan toverien natsihenkiset syytökset kohdallaan. Monet alkoholisoituivat pettyneinä.
        Liike ei ole toiminut terveellä tavalla.
        Nkp oli aikanaan se ainut totuus koko maailmassa.


    • Anonyymi

      "Skp hyväksyy Venäjän tekemän intervention Ukrainaan.
      Skp:n linja pitäisi olla: Venäjän joukot pois Ukrainasta.! Kun kerran tuomitsee Venäjän hyökkäyksen maahan. ?"

      SKP ei hyväksy kapitalistisen Venäjän hyökkäystä kapitalistiseen Ukrainaan. SKP vaatii Venäjän vetäytymistä eli armeijan poistumista.
      Ei pidä uskoa tänne kirjoittelevan fasistin valheita.
      https://skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      Lukekaa SKP:n kannanotot.
      SKP ei tue millään tavoin Ukrainan sotaa, jota Euroopan porvarit tukevat.
      "Fasistidiktaattori " levittää valheita SKP:n päälle ja todennäköisesti saa maksua taustaryhmältään.

      • Anonyymi

        Miksi skp ei vaadi Venäjän rosvojoukkoja pois Ukrainasta, kun ei kerran hyväksy Venäjän valtausyritystä Ukrainassa.?
        Skp hyväksyy Venäjän valtausyrityksen Ukrainassa, aivan selvästi.
        Vaatikaa Venäjän joukot pois Ukrainasta,!
        Venäjän kansa syyllistyy sotarikoksiin Ukrainassa.
        Puhukaa toverit totta, veljenpuolueenne on mukana noissa "porvarien" ja kommunistien rikoksissa täysin rinnoin.


      • Anonyymi

        Suomen Kommunistisen Puolueen poliittinen kannatus on tätänykyä nolla(0).

        Kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhasteleva Partacus väittää kommentissaan "SKP vaatii Venäjän vetäytymistä eli armeijan poistumista.", ja linkittää sitten kahteen puolueen kannanottoon, joissa kummassakaan ei esitetä vaatimusta Venäjälle vetää miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, eli kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus jatkaa tavanmukaista patologista valehteluaan.

        SKP tuomitsi Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisen hyökkäyssodan Ukrainassa vasta helmikuussa 2022 kun se oli aloittanut tuon hyökkäyssotansa jo 2014 valtaamalla Krimin ja aloittamalla sodan Itä-Ukrainassa Ukrainaa vastaan. Tuon kahdeksan vuoden ajan SKP päinvastoin puolusteli Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainassa pyrkien pimittämään sen rikoksia ja syyllistämään sen sijaan Ukrainaa ja muita maita.

        "25.10.2021"

        - Itä-Ukrainan Donetskin Venäjän pystyttämän kapinahallinnon pääministerinä aiemmin toiminut Aleksandr Borodai myöntää suoraan, että Ukrainassa sotivat Venäjän vakituisen armeijan joukot.

        https://www.verkkouutiset.fi/ukrainan-sodan-ex-johtaja-myontaa-ne-ovat-venajan-joukkoja/#ea48eff3


    • Fasistidiktaattoriksi haluava jatkaa valehteluaan.
      Ote SKP:n kannanotosta:
      "Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan"

      Ukrainan sota on kuin onkin porvarien välinen sota. Läntinen kapitalistinen maailma, Ukraina ja Venäjä näyttelevät pääosaa sodassa. Vaatikaa te fasistit viemään kaikkien tahojen aseet lukkojen taa ja solmimaan rauhan.

      Arvoisa fasisti; SKP ei kertakaikkiaan tue porvarillisen maailman keskinäistäkäsillä olevaa sotaa. Saatteko potkut, jos lakkaatte valehtelemasta. Niin sitkeästi yritätte vierittää Ukrainan sodan SKP:n kontolle. Olette säälittävä heppu.
      Miksi ette tuomitse naton osallisuutta sotaan?

      • Anonyymi

        Molemmissa maissa kansat osallistuvat köyhimmistä rikkaisiin Ukrainan sotaan.
        Ero on siinä, että Venäjän kansa tukee enemmistönä Venäjän imperialistista hyökkäystä Ukrainaan koska kansalla on sama halu kuin Venäjän nyky-hallinnolla, eli kysymys ei ole mistään "porvarien" sodasta vaan Venäjän ikiaikaisesta imperialistisista sodista.
        Ukrainassa kaikki työtätekevät köyhät ja rikkaat haluavat puolustaa omaa laillista hallitustaan ja omaa isänmaataan venäjän rosvojoukkoja vastaan.
        Kyse Ukrainassa on koko kansan taistelusta Venäjän imperialismia vastaan. Ei mistään "porvarien sodasta" ei taaskaan ole kysymys. Kommunisti puhuu paskaa palsatalla koko ajan. Meillä toimittiin Suomessa juuri noin kun Ukrainan kansa toimii nyt, ja itsenäisyys saatiin pitää.


      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri käy vuonna 2014 aloittamaansa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa vastaan, joka taas käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan 51. artiklan valtuuttamaa puolustustaistelua, saaden saman artiklan valtuutuksella ase- ja muuta apua muilta YK:n jäsenvaltioilta, voidakseen käydä sitä.

        Tuossakaan kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhastelevan Partacuksen esittämässä SKPn kannanoton sitaatissa helmikuulta 2022 - ei siis helmikuulta 2014, jolloin Venäjän fasismidiktatuuri aloitti imperialistisen hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan - ei mainita missään kohtaa sitä, että SKP vaatisi Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten sinä Partacus valehtelit aiemmassa kommentissasi väittäessäsi SKPn vaatineen Venäjää niin tekemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molemmissa maissa kansat osallistuvat köyhimmistä rikkaisiin Ukrainan sotaan.
        Ero on siinä, että Venäjän kansa tukee enemmistönä Venäjän imperialistista hyökkäystä Ukrainaan koska kansalla on sama halu kuin Venäjän nyky-hallinnolla, eli kysymys ei ole mistään "porvarien" sodasta vaan Venäjän ikiaikaisesta imperialistisista sodista.
        Ukrainassa kaikki työtätekevät köyhät ja rikkaat haluavat puolustaa omaa laillista hallitustaan ja omaa isänmaataan venäjän rosvojoukkoja vastaan.
        Kyse Ukrainassa on koko kansan taistelusta Venäjän imperialismia vastaan. Ei mistään "porvarien sodasta" ei taaskaan ole kysymys. Kommunisti puhuu paskaa palsatalla koko ajan. Meillä toimittiin Suomessa juuri noin kun Ukrainan kansa toimii nyt, ja itsenäisyys saatiin pitää.

        - "Ero on siinä, että Venäjän kansa tukee enemmistönä Venäjän imperialistista hyökkäystä Ukrainaan koska kansalla on sama halu kuin Venäjän nyky-hallinnolla, eli kysymys ei ole mistään "porvarien" sodasta vaan Venäjän ikiaikaisesta imperialistisista sodista."

        Hyvin kuvaavaa on, että kommunistinen Kiina ja Pohjois-Korea, Venäjän federaation kommunistinen puolue ja muut Venäjän kommunistiset puolueet sekä suomalaiset Kommunistien Liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue ja vielä huomattava osa Suomen Kommunistisen Puolueen jäseniä tukee avoimesti Vladimir Putinin fasistihallintoa tämän imperialistisessa hyökkäysodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

        SKPn entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen oli ainut kommunisti, joka julkisesti moittii tässä tovereitaan Venäjän federaation kommunistisessa puolueessa, mutta hän teki sen vasta maaliskuussa 2022, ei helmikuussa 2014, jolloin Gennadi Zjuganov & toverinsa olivat jo yhtälailla Vladimir Putin fasistihallinnon rikostovereita. Hakanen vetikin sitten pian nimensä pois Tiedonantajan kommentistaan, luultavasti Moskovan tovereiden vaatimuksesta.

        - "Kommunistina minulle on ollut erityisen surullista nähdä, miten Venäjän hallituksen talouspolitiikkaa vastustava Venäjän federaation kommunistisen puolueen johto liputtaa hyökkäyssodan ja nationalististen suurvaltatavoitteiden puolesta. Tiedän, että puolueessa on toisenlaisiakin ajatuksia, mutta duumassa sotaa vastaan on tähän mennessä noussut julkisesti vasta kolme kommunistista kansanedustajaa."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        - "Ero on siinä, että Venäjän kansa tukee enemmistönä Venäjän imperialistista hyökkäystä Ukrainaan koska kansalla on sama halu kuin Venäjän nyky-hallinnolla, eli kysymys ei ole mistään "porvarien" sodasta vaan Venäjän ikiaikaisesta imperialistisista sodista."

        Hyvin kuvaavaa on, että kommunistinen Kiina ja Pohjois-Korea, Venäjän federaation kommunistinen puolue ja muut Venäjän kommunistiset puolueet sekä suomalaiset Kommunistien Liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue ja vielä huomattava osa Suomen Kommunistisen Puolueen jäseniä tukee avoimesti Vladimir Putinin fasistihallintoa tämän imperialistisessa hyökkäysodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

        SKPn entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen oli ainut kommunisti, joka julkisesti moittii tässä tovereitaan Venäjän federaation kommunistisessa puolueessa, mutta hän teki sen vasta maaliskuussa 2022, ei helmikuussa 2014, jolloin Gennadi Zjuganov & toverinsa olivat jo yhtälailla Vladimir Putin fasistihallinnon rikostovereita. Hakanen vetikin sitten pian nimensä pois Tiedonantajan kommentistaan, luultavasti Moskovan tovereiden vaatimuksesta.

        - "Kommunistina minulle on ollut erityisen surullista nähdä, miten Venäjän hallituksen talouspolitiikkaa vastustava Venäjän federaation kommunistisen puolueen johto liputtaa hyökkäyssodan ja nationalististen suurvaltatavoitteiden puolesta. Tiedän, että puolueessa on toisenlaisiakin ajatuksia, mutta duumassa sotaa vastaan on tähän mennessä noussut julkisesti vasta kolme kommunistista kansanedustajaa."

        Yrjö Hakanen:

        "- "Kommunistina minulle on ollut erityisen surullista nähdä, miten Venäjän hallituksen talouspolitiikkaa vastustava Venäjän federaation kommunistisen puolueen johto liputtaa hyökkäyssodan ja nationalististen suurvaltatavoitteiden puolesta."

        Hakasenkin silmät ovat sokeita niiden kotipuolueensa, Suomen Kommunistisen Puolueen, jäsenille ja kannattajille, sekä suomalaisten toverijärjestöjen: Kommunistisen Työväenpuolueen ja Kommunistien liiton näkyvälle tuelle Venäjän hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrjö Hakanen:

        "- "Kommunistina minulle on ollut erityisen surullista nähdä, miten Venäjän hallituksen talouspolitiikkaa vastustava Venäjän federaation kommunistisen puolueen johto liputtaa hyökkäyssodan ja nationalististen suurvaltatavoitteiden puolesta."

        Hakasenkin silmät ovat sokeita niiden kotipuolueensa, Suomen Kommunistisen Puolueen, jäsenille ja kannattajille, sekä suomalaisten toverijärjestöjen: Kommunistisen Työväenpuolueen ja Kommunistien liiton näkyvälle tuelle Venäjän hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

        Taas kerran suomen vasemmisto(kommunistit mukaanlukien)sekaisin kuin käkikello.höpötyävät jostakin(Hesarin sivuilta lukemastaan suurvaltapolitiikasta)kun Ukrainassa natseilla teetetään kansanmurhaa.Ukrainan kommunistinenpuolue ymmärtää Venäjän väliintulon .Ukrainassa muuten kielletty kaikki vasemmistopuolueet,ilmeisesti ne ei olleet mitään sylikoiria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas kerran suomen vasemmisto(kommunistit mukaanlukien)sekaisin kuin käkikello.höpötyävät jostakin(Hesarin sivuilta lukemastaan suurvaltapolitiikasta)kun Ukrainassa natseilla teetetään kansanmurhaa.Ukrainan kommunistinenpuolue ymmärtää Venäjän väliintulon .Ukrainassa muuten kielletty kaikki vasemmistopuolueet,ilmeisesti ne ei olleet mitään sylikoiria.

        Ukraina on kieltänyt kaikki muut puolueet paitsi Zeleznyin sotapuoluetta. Zeleznyin puolue nousi yksinvaltiaaksi sotapuolueeksi ja tukeutuu natoon.
        Natossa puolestaan Yhdysvallat päättää, ketä aseistetaan tai mikä valtio päätetään tuhota.
        Ukraina on tätä nykyä yksinvaltainen diktatuuri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina on kieltänyt kaikki muut puolueet paitsi Zeleznyin sotapuoluetta. Zeleznyin puolue nousi yksinvaltiaaksi sotapuolueeksi ja tukeutuu natoon.
        Natossa puolestaan Yhdysvallat päättää, ketä aseistetaan tai mikä valtio päätetään tuhota.
        Ukraina on tätä nykyä yksinvaltainen diktatuuri.

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kerran tämän kommunismidiktatuuria elämäntyönään Suomeen puuhastelevan kommentoijan patologista valehtelua.

        Ukrainan parlamentissa, Verh’ovna Radassa, on edustajia 450 kahdeksasta eri puolueesta ja lisäksi sitoutumattomasta ryhmästä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Verh’ovna_Rada


    • Anonyymi

      Aloituksen otsikko on valheellinen. SKP:ssa on käsitelty sodan ja rauhan kysymyksiä kautta aikain. Ukrainan sodasta on käyty keskustelua enemmän kuin minkään muun puolueen sivustoilla. Lisäksi SKP:n uutisointi perustuu tosiasioihin syissä ja seurauksissa.

      • Anonyymi

        Totuuden nimessä SKP:llä on kyllä aina ollit hyvin ongelmallinen ja kaksinaismoralistinen kanta rauhaan ja aseistariisuntaan: Yhdysvaltoja ja muita läntisiä demokraattisia valtioita on syyllistetty aina kaikesta kun taas Neuvosto-Venäjä, Kiinan ja Pohjois-Korean ohjukset ovat olleet ja ovat vieläkin niitä parempia "rauhanohjuksia".

        Tämä näkemys selittyy osin luonnollisesti puolueen rahoituksen lähteellä.


      • Anonyymi

        Todellisessa maailmassa SKP ei ole käsitellyt Venäjän fasiasmidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan millään tavalla sitten syksyn 2022, puhumattakaan, että puolue olisi vaatinut koskaan ja missään Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, mikä on ilman muuta oltava rauhan ehto Venäjän fasismidiktatuurille.

        Vai luovuttaako se tämä kommunisti osan omasta kodistaan hyökkäävälle rosvojoukkiolle ja kutsuu sitä sitten vieläpä oikeudenmukaiseksi lopputulokseksi ja rauhaksi?
        Sitähän minäkin, että ei, mutta ukrainalaisia ihmisiä, ukrainalaisten maata ja koteja te kommunistit olette kilvan antamassa Moskovan fasistijuntan orjuuteen ja hallintaan.


    • Anonyymi

      Enpä ole osanottoja Aleksei Navalnyinkaan puolesta SKP:n taholta nähnyt.

    • Anonyymi

      SKP:n linja tuntuu hyvin pitkälti noudattavan Moskovan virallista linjaa?

    • Anonyymi

      Venäjän aivopesty Z-sukupolvi toistaa murhan­himoisia isku­lauseita

      Lapsille ja nuorille suunnattu Junarmija-liike paisuu kuin pullataikina, mutta se on tuoreen kirjan mukaan vain osa verkossa leviävää venäläistä fasismia.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010254833.html

    • Anonyymi

      Sotahurmosta levitetään ympäri läntistä maailmaa. Sodan avulla porvarivaltiot lirittävät toisiaan. Suomessa on nostettu sotakiihko. Menneistä hävityistä sodista maalataan voitettuja sotia. Natsien liittolaisina olleista sodista tehdään ihanteellisia sotia.
      Suomi ja Venäjä ovat sotakiihkossa samalla viivalla. Piskuinen Viro esittelee hyökkäystä Venäjälle. Sitä mukaa kun Ukraina kulkee tappion suuntaan, oikeistolaisimmat (natsit) nousevat kirkumaan entistä kovemmin sodan puolesta. Läntinen media asettuu fasististen järjestöjen sotatueksi.
      Nato ja Venäjä kieltäytyvät rauhanteosta. Sota jatkuu. Ukraina tuhoutuu kaiken aikaa.

      • Anonyymi

        Aika ironista että tuossa yläpuolella on juttu tutkijan tekemästä kirjasta jossa esitellään siitä millaisiksi murhanhimoisiksi fasisteiksi venäläisiä Z-hakaristi nuoria kasvatatetaan mutta palstan moskovan propagandaa toistava toveri vain paasaa omia keksimiään täysin valheellisia juttujaan lännen sotahurmoksesta.,

        Venäjän arvostelu ja venäläisen fasismin tuomitseminen tuntuu mahdottomalta vaan kaikesta pitää syyttää "länttä" aivan niinkuin jo NL:n aikoihin tehtiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika ironista että tuossa yläpuolella on juttu tutkijan tekemästä kirjasta jossa esitellään siitä millaisiksi murhanhimoisiksi fasisteiksi venäläisiä Z-hakaristi nuoria kasvatatetaan mutta palstan moskovan propagandaa toistava toveri vain paasaa omia keksimiään täysin valheellisia juttujaan lännen sotahurmoksesta.,

        Venäjän arvostelu ja venäläisen fasismin tuomitseminen tuntuu mahdottomalta vaan kaikesta pitää syyttää "länttä" aivan niinkuin jo NL:n aikoihin tehtiin.

        Kommunismidiktatuurin puuhastelijat tekevät juuri sitä mitä heidät Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston aivopesukoneistoissa ohjelmoitiin tekemään, uurastamaan uupumatta Moskovan kulloisenkin diktatuurin nöyrinä pikkuapulaisina ja siinä virassa he ovatkin oikeita stahanovilaisia iskurityöläisiä.


    • Anonyymi

      Joku äärioikeistolainen on rustannut aloituksen. Sama heppuli kirjoittaa ahkerasti Ukrainan sodan olevan SKP:n aiheuttama.
      SKP:n kannanotot ovat toisenlaiset kuin aloituksen valhekirjoitukset. Se näkyy näistä lausumista:
      https://skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
      https://skp.fi/artikkelit/liikekannallepano-peruttava
      https://skp.fi/artikkelit/maailma-tarvitsee-rauhaa-ja-rauha-sen-rakentajia-asiakirja-julkaistu.
      Sotahuuhkajat kävivät riemulounailla sodan alussa. Sotahuuhkajat hehkuttavat sodan laajentamista samaan aikaan nyt kun Ukrainan sodassa voitaisiin laatia aselepo ja rauha. Maailman porvarit tuhoavat toisiaan ja haluavat jatkaa tuhoamista.

      • Anonyymi

        Niin onko Suomen Kommunististen Puolueen johto missään vaiheessa ottanut yhteyttä Moskovan tovereihin ja vaatinut näitä tuomitsemaan venäjän barbaarisen ja laittoman hyökkäyssodan Ukrainaan? Vai onko SKP vielä niin jälkisuomettunut ettei uskalla tehdä sitä vaikka suhteita Moskovaan puolueesta löytyykin, jopa henkilökohtaisella tasolla. Ja miksi ihmeessä mukamas rauhaarakastava Venäjän kommunistinen puolue tuntuu myös kannattavan tätä tuhoamissotaa?


      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri käy jo yhdettätoista vuotta imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja Ukraina taas käy itsepuolustaistelua itsenäisyydestään ja vapaudestaan, saaden siihen apua muilta Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioilta.

        Missään noissa kommentissasi mainitsemistasi SKPn vuoden 2022 ulostuloissa ei vaadita Venäjän fasismidiktatuuria vetäytymään Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten puolue hyväksyy Vladimir Putinin fasistijuntan sotilaallisen imperialismin; Ukrainan valtioalueen asevoimaa käyttäen toteuttaman valtaamisen ja noiden alueiden ryöstämisen sekä niillä asuneiden ukrainalaisten orjuuttamisen.
        Jos SKP on kuitenkin jossain vaiheessa sellaisen ulostulon tehnyt, niin julkaiskaa se, tai lopettakaa valehtelunne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän fasismidiktatuuri käy jo yhdettätoista vuotta imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja Ukraina taas käy itsepuolustaistelua itsenäisyydestään ja vapaudestaan, saaden siihen apua muilta Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioilta.

        Missään noissa kommentissasi mainitsemistasi SKPn vuoden 2022 ulostuloissa ei vaadita Venäjän fasismidiktatuuria vetäytymään Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten puolue hyväksyy Vladimir Putinin fasistijuntan sotilaallisen imperialismin; Ukrainan valtioalueen asevoimaa käyttäen toteuttaman valtaamisen ja noiden alueiden ryöstämisen sekä niillä asuneiden ukrainalaisten orjuuttamisen.
        Jos SKP on kuitenkin jossain vaiheessa sellaisen ulostulon tehnyt, niin julkaiskaa se, tai lopettakaa valehtelunne.

        Herranjestas poikaseni. Kun ette osaa lukea ja vielä vähemmän ymmärrätte luettua niin hohhoijaa.
        Epäilettekö tosissanne, että Ukrainan sodassa ei ole toisiaan vastassa Ukraina ja Venäjä.
        Ketä yritätte sumuttaa valheillanne etteivät osapuolet saa sotatukea kumpikin eri tahoilta.
        Sori, mutta valepukit todella ovat surkuhupaisia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjän fasismidiktatuuri käy jo yhdettätoista vuotta imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, ja Ukraina taas käy itsepuolustaistelua itsenäisyydestään ja vapaudestaan, saaden siihen apua muilta Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioilta.

        Missään noissa kommentissasi mainitsemistasi SKPn vuoden 2022 ulostuloissa ei vaadita Venäjän fasismidiktatuuria vetäytymään Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten puolue hyväksyy Vladimir Putinin fasistijuntan sotilaallisen imperialismin; Ukrainan valtioalueen asevoimaa käyttäen toteuttaman valtaamisen ja noiden alueiden ryöstämisen sekä niillä asuneiden ukrainalaisten orjuuttamisen.
        Jos SKP on kuitenkin jossain vaiheessa sellaisen ulostulon tehnyt, niin julkaiskaa se, tai lopettakaa valehtelunne.

        Taidatte olla pommiuhkauksen kirjoittaja toisessa aloituksessa. Poistakaa se näkyviltä ettei teille aiheudu pahempaa. Opettelitte pommiuhkauksella ja päädyitte surkeaksi valehtelijaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herranjestas poikaseni. Kun ette osaa lukea ja vielä vähemmän ymmärrätte luettua niin hohhoijaa.
        Epäilettekö tosissanne, että Ukrainan sodassa ei ole toisiaan vastassa Ukraina ja Venäjä.
        Ketä yritätte sumuttaa valheillanne etteivät osapuolet saa sotatukea kumpikin eri tahoilta.
        Sori, mutta valepukit todella ovat surkuhupaisia

        Ukrainan sodassa osapuolina ovat hyökkääjä ja puolustaja. Hyökkääjänä on fasistinen ja natsistinen venäjä (jota SKP ja venäjää myötäilevät äärivasemmistolaiset eivät suostu kritisoimaan) ja puolustajana länsimyönteinen demokratiaa kohti varmoin askelein kulkeva sankarillinen Ukraina (jota SKP ja venäjää myötäilevät äärivasemmistolaiset mustamaalavaat jokaisessa mahdollisessa käänteessä)

        Slava Ukraini!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herranjestas poikaseni. Kun ette osaa lukea ja vielä vähemmän ymmärrätte luettua niin hohhoijaa.
        Epäilettekö tosissanne, että Ukrainan sodassa ei ole toisiaan vastassa Ukraina ja Venäjä.
        Ketä yritätte sumuttaa valheillanne etteivät osapuolet saa sotatukea kumpikin eri tahoilta.
        Sori, mutta valepukit todella ovat surkuhupaisia

        Kommunismidiktatuuria Suomeen puuhasteleva kommunisti:

        "Epäilettekö tosissanne, että Ukrainan sodassa ei ole toisiaan vastassa Ukraina ja Venäjä"

        Ei minun ole ollut mitään syytä epäillä missään vaiheessa helmikuun 2014 jälkeen sitä, että Venäjän fasismidiktatuuri käy imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, kun taas Suomen kommunistinen puolue kaiveli paitsi perskannikkaansa niin myös puolusti Venäjän fasismidiktatuurin tekoja aina 24. helmikuuta 2022 asti jolloin puolue vasta tuomitsi sen hyökkäyssodan Ukrainassa, kieltäytyen kuitenkin edelleen vaatimasta Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

        Vieraan valtion alueen aseellinen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi, ja kun Venäjän fasismidiktatuuri on miehittänyt Ukrainan kansainvälisesti tunnustettuja valtioalueita vuodesta 2014 lähtien, on se koko ajan ollut sotatoimi, eikä SKP ole missään vaiheessa halunnut vaatia Venäjän fasismidiktatuuria lopettamaan tuota miehityssotatointaan Ukrainassa, ei vieläkään.

        "Ketä yritätte sumuttaa valheillanne etteivät osapuolet saa sotatukea kumpikin eri tahoilta."

        Kommunismidiktatuuria Suomeen puuhasteleva kommentoija ei näytä olevan lainkaan kykenevä ymmärtämään sitä, että Venäjän fasismidiktatuuri käy nimenomaan rikollista hyökkäyssotaa Ukrainassa, ja saa siihen ase- ja muuta apua muun muassa kommunistimailta Kiinalta ja Pohjois-Korealta, kun taas Ukraina ja sen urhea kansa käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua, ja saa siihen ase- ja muuta apua lukuisilta muilta YK:n jäsenvaltioilta, joista yksi on Suomi.

        Tuossa edellä mainitussa on tuotu esiin hyökkäyssodan ja puolustussodan ero, jota nämä Sirola-opiston ja Moskovan puoluekoulun aivopesukoneistot varmasti kunniamaininnalla läpäisseet kommunistit ovat näköjään täysin kykenemättömiä ymmärtämään.
        Ilmanko on SKP:n poliittinen kannatus tätänykyä soikea nolla (0).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herranjestas poikaseni. Kun ette osaa lukea ja vielä vähemmän ymmärrätte luettua niin hohhoijaa.
        Epäilettekö tosissanne, että Ukrainan sodassa ei ole toisiaan vastassa Ukraina ja Venäjä.
        Ketä yritätte sumuttaa valheillanne etteivät osapuolet saa sotatukea kumpikin eri tahoilta.
        Sori, mutta valepukit todella ovat surkuhupaisia

        Jos SKP on vaatinut jossain kannanotossaan Venäjää vetäytymään miehittämiltään Ukrainan valtioalueilta, niin ainakaan minä en ole sellaista ulostuloa puolueelta missään vaiheessa nähnyt, etkä sinäkään ole sitä silloin sitä tänne linkittänyt. Löytyykö sellainen?
        Jollei löydy, niin sinä, nimimerkki Partacus, osoitat jälleen kerran olevasi patologinen valehtelija.


    • Anonyymi

      Ukraina on yhtä itsenäinen kuin Suomi.

    • Anonyymi

      SKP ei valitettavasti ole ainoa joka vaikenee venäjän brutaalista hyökkäyssodasta naapurimaataan kohtaan. Tuli vain mieleen kun putler taas kerran eilen hehkutti ja herutteli ydinaseillaan ja ydinsodalla että ovatko suomalaiset rauhanjärjestöt tai johtavat rauhanliikkeen kannattajat kuten Erkki Tuomioja, Tavja Halonen tai muut äärivasemmistolaiset vieläkään tuominneet näitä ydinasepuheita vastuuttomina? Ai eivät ole? Hiljaista on ollut, suorastaan hyväksyvän hiljaista? Jännä juttu, mistähän johtuu tämä?

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuuria puuhasteleva nimimerkki Partacus ei ole toistuvista pyynnöistä huolimatta kyennyt esittämään sellaista dokumenttia kannanotosta, jossa SKP vaatisi Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, johon myös Krim ja Donetskin sekä Luhanskin alueet kuuluvat, joten tässä vaiheessa on täydet perusteet olla sitä mieltä, että sellaista ei ole koskaan tehtykään ja SKP puolueena tukee näin ollen Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainan valtioalueiden miehitystä, ja samalla siis sen hyökkäyssotaa Ukrainassa.

      Annankin painavan ohjeen Suomen kommunistiselle puolueelle:

      - Tehkää kannanotto, jossa vaaditte Venäjää paitsi lopettamaan hyökkäyssotansa Ukrainassa niin myös vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan valtioalueelta.
      Miksi te siellä SKP:ssä ette ole näinä kuluneena kymmenenä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotavuonna saaneet edes tuota perusasiaa aikaiseksi?

    • Anonyymi

      Vieläkään minulle ei ole tullut selväksi onko SKP ollut suorassa yhteydessä Moskovan veljes(vai pitäisikö sanoa isäntä?)puolueseen, Venäjän kommunistiseen puolueseen ja kysynyt heiltä suoraan miksi venäläiset kommunistit tukevat hyökkäyssotaa ja ukrainalaisten kansanmurhaa?

      Ja jos SKP ei ole ole ollut yhteydessä Moskovaan niin miksi ihmeessä ei, yhteydethän ovat olemassa, sekä viralliset että henkilötasolla epäviralliset.

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti!
        Samaa voi kysyä SKPn suhteesta Kiinaan ja Pohjois-Koreaan, jotka molemmat tukevat Venäjän fasismidiktatuuria sen imperialistisessa hyökkäyssodassa Ukrainassa.

        Minä en ole nähnyt SKP:ltä kritiikin sanaakaan näille maille, kuten en myöskään suomalaisille Kommunistien liitolle ja Kommunistiselle Työväenpuolueelle, jotka niin ikään antavat täyden tukensa Vladimir Putinin Suur-Venäjä -suunnitelmalle naapurimaita valloittamalla.
        Kaikki nuo edellä mainitut kommunistitahot ovat Venäjän sotaisan imperialismin tukijoita ja hyväksyjiä.


    • Anonyymi

      Ukraina iski viime yönä lennokeilla kahteen öljynjalostamoon Samaran alueella Venäjän fasismidiktatuurissa (Kuybyshevsky ja Novokuibyshevsky). Matkaa noihin jalostamoihin on rajalta n. 900 km, joten Ukrainalla on pitkälle kantavaa ilmakalustoa, joilla iskeä viholliskohteisiin.
      Juuri näin sitä pitää, Ukraina!

      Nämä jalostamoiskut osuvat iskut on suunnatu strategisesti aivan oikeisiin kohteisiin, sillä Venäjä on laaja maa, jossa öljyä käytetään todella paljon niin kuljetuksiin kuin lämmitykseenkin ja Ukrainaan hyökkäävä armeija kuluttaa paljon dieseliä ja bensiiniä.

      On ymmärrettävää, että Suomen Kommunistisen Puolueen jäsentä nimimerkki Partacusta harmittaa kovasti se kun Ukraina ei antaudu ja alistu Vladimir Putinin fasistihallinnon alamaiseksi, kun taas meidän tervejärkisten mielestä, ja kansainvälisen lain mukaisestikin Ukrainan kansallinen puolustustaistelu on sataprosenttisesti oikeutettua.

      Sota loppuu ja rauha Ukrainaan palaa asteittain sen jälkeen kun Venäjän fasismidiktatuuri lopettaa ampumisen ja vetää sen jälkeen kaikki miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri aloitti tapansa mukaisen valehtelun heti eilisen Moskovan terrori-iskun jälkeen, syyttäen siitä Ukrainaa.

      https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/6650339

      Todellisuudessa ääri-islamistinen terroristijärjestö ISIS otti heti tuoreeltaan vastuun tuosta iskusta, joten Vladimir Putinin fasistihallinnon syytteet Ukrainasta sen tekijänä on yksinomaan räikeää propagandaa, jolla pyritään kasvattamaan entisestään hyökkäysotakiihkoa venäläisten keskuudessa, joista jo muutenkin 70 prosenttia tukee Putinin fasistihallinnon yli kymmenen vuotta jatkunutta imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Miksi ihmeessä venäläiset ovatkin noin imperialistisia ja hyökkäyssotakiihkoisia, miksi he eivät voi antaa naapurimaittensa kansalaisten elää rauhassa omissa kodeissaan, vaan hyökkäävät murhaamaan näitä ja ryöstämään heidän maansa?

      Venäläiset: Venäjä on suuri maa, teillä on kaikkea mitä tarvitsette, älkää olko noin murhanhimoisia ja kadehtiko sitä, jos naapurimaissanne on demokraattisesti valitut johtajat ja vapaa elämä, vaan kaatakaa itse oma fasistidiktatuurihallintonne ja valitkaa tekin johtajanne aidoissa, demokraattisissa vaaleissa.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu jo yhdettätoista vuotta, ja niin jatkuu suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tukikin Vladimir Putinin fasistihallinnolle, kuten SKP:n jäsenen nimimerkki Partacuksen Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan toistuvista puolusteluista ja tuesta sille näemme. Jo tuon perusteella on selvää, että SKP haluaa Ukrainan antautuvan ja alistuvan Moskovan fasistijuntan sortovallan alle.

      Ukraina sen sijaan käy Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaistelua, saaden siihen apua muilta YK:n jäsenvaltioilta. Ja me tervejärkiset monipuoluedemokratiaa kannattavat, fasismin- ja kommunisminvastaiset suomalaiset suomalaiset tuemme ilman muuta tuota Ukrainan kansallista puolustustaistelua.

      Ukraina armeijan pääesikunta tiedotti, että Ukraina iski viime yönä Venäjän fasismidiktatuurin väliaikaisesti miehittämän Krimin Sevastapolin venäläisiin sotilaskohteisiin, joissa maaleina olivat muun muassa kaksi suurta maihinnousualusta "Azov" ja "Jamal", jotka vahingoittuivat/tuhoutuivat, samoin kuin Venäjän Mustanmeren laivaston viestintäkeskus ja useat infrastruktuurirakennukset väliaikaisesti miehitetyssä Sevastopolissa.

      Ei mitään armoa Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäjoukoille Ukrainassa, eikä tietysti myöskään Venäjän fasismidiktatuurin maaperällä, jossa kaikki Moskovan fasistijuntan hyökkäyssotaa tukevat/ylläpitävät joukot/kohteet ovat jo merkittyjä maaleja, joihin isketään sopivan hetken tullen.

      Slava Ukraini!

      Alas Venäjän fasismidiktatuuri, ja sen rikolliset lakeijat ja pikkuapulaiset, kommunistit ja muut!

    • Anonyymi

      Ukraina iski tänä iltana Moskovasta 500 kilometriä itään sijaitsevan Nizhni Novgorodin alueelle, jossa sijaitsee valtava öljynjalostamoiden kompleksi (Prohodnaya Proizvodstva), joka saattoi olla hyvinkin kohteena.

      Pidetäänpä tomerasti peukkuja pystyssä, että Ukrainan iskut osuivat tarkasti sinne mihin ne oli suunnattukin ja Venäjän fasismidiktatuuri sai siten taas kerran tuntea vastaiskun täyden voiman. Tämä on sitä mainittua fasisminvastaista taistelua puhtaimillaan, jota jokaisen oikeudenmukaista rauhaa Ukrainaan kannattavien on syytä tukea.

    • Anonyymi

      Kun kommentteja täällä lukee niin vaikuttaa että palstan vakio äärivasemmistolaiset eivät edes kykene myöntämään että venäjä aloitti sodan hyökkäämällä Ukrainaan!

      • Anonyymi

        Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston aivopesukoneistot tekivät tehokasta työtä täkäläisten kommunistien päissä, joten ei ole kummakaan jos Kreml on edelleen johtotähti sinä aikana nuoruutensa eläneille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille.

        Hyökkäyssotauho Venäjän fasismidiktatuurissa ei ole kymmenen sotavuoden jälkeen laantumassa laisinkaan, vaan sen sijaan Vladimir Putinin fasistihallinto kiihdyttää sitä ajamalla maan täyteen sotatalouteen totaalista sotaa varten ja uutta massiivista liikekannallepanoa valmistellaan, jotta saadaan lisää joukko-osastoja ja niille kalusto, joilla murhata ja vammauttaa lisää ukrainalaisia lapsia, naisia ja miehiä sekä tuhota heidän kotinsa ja kotimaansa Ukrainan.

        Suomen kommunistisen puolueen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee ehdoitta tuota Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä SKP ole nähnyt tarpeelliseksi lausua moitteen sanaakaan tälle hyökkäyssotarikokseen kanssasyylliselle toveripuolueelleen, kuten ei myöskään vaatinut Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, joten SKP antaa näiltä osin tukensa Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelmalle, sotaisalle imperialismille Ukrainassa.
        Että sellaista se tämä kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden mainostama "rauhantahtoisuus".
        Häpeäisitte, kommunistit, jos ymmärtäisitte sen tehdä.

        Slava Ukraini!

        Alas Vladimir Putinin fasistihallinto ja sen kanssarikolliset lakeijat; kommunistit ja muut!


    • Anonyymi

      Stalin sanoi joskus, että ei ole syyttömiä, on vain huonosti kuulusteltuja. Tämä tuli mieleen kun Moskovan ammuskelujen epäiltyjen "kuulusteluista" (kidutustahan se oli) tuli kuvat julki: sähköshokkeja kiveksille ja irtileikattuja korvia.

      Ja nämä uhrit olivat tosiaan vasta epäiltyjä.

      Onko muuten amnesty international, Ihmisoikeusmuumi Tavja Galonen ja muut woket äärivasemmistolaiset ihmisoikeusheebot ja heebottaret SKP mukaanlukien jo tuomineet Moskovan valtakoneiston käyttämät kidutuskeinot ja väkivallan?

      Ai eivät ole? Että hiljaista on ollut. Jännä juttu.

    • Anonyymi

      Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä naapurimaat valtaamalla -sotauho paisuu entisestään, kun sen imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan on jatkunut jo yli kymmenen vuotta.

      https://www.ess.fi/uutissuomalainen/6656990

      - Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio - minkä muuten juuri noilla sanoilla myönsi joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissaan hartiavoimin tuon saman Venäjän fasismidiktatuurin rikollista sotaa puolusteleva kommunismidiktatuurin puuhastelija nimimerkki Partacuskin.
      Jotta sellaista "fasisminmyönteistä työtä" ne nämä Suomen kommunistisen puolueen jäsenet täälläkin uurastavat.

      • Anonyymi

        Fasistidiktaattori Vladimir Putinin vaatimus kaikille venäläisille omistaa koko elämänsä hänen itsensä Suur-Venäjä -suunnitelmalle Ukraina ja muutkin naapurimaansa valtaamalla ja niitten kansat alistamalla, on käsky totaaliseen hyökkäyssotaan valmistautumiseen, johon tullaan uhraaman tarvittaessa kaikki mikä on tarpeen sen massiivisen rikoksen toteuttamiseksi.

        Tuo on sitä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotauhoa, jota Venäjän federaation kommunistinen puolue sekä suomalaiset Kommunistien Liitto, Kommunistinen Työväenpuolue ja Suomen Kommunistinen Puolue tukevat kieltäytyessään vaatimasta Vladimir Putinin fasistihallintoa vetämään pois miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, ja tuossa näkyy suomalaisten kommunistienkin sotauho ilman naamiota.
        Häpeäisitte siellä SKP:ssä, jos ymmärtäisitte sen tehdä!


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin liittolainen Valko-Venäjän fasismidiktatuuri on yhtälailla hyökkäyssotauhoinen kuin liittolaisensakin.

      Fasistidiktaattori Aljaksandr Lukašenka kävi Liettuan ja Puolan rajalla sijaitsevan niin sanotun Suwalkin käytävän suussa Valko-Venäjän puolella ja tenttasi käynnillään valkovenäläiseltä komentajalta sitä, miten hän aikoo taistella Baltian maita vastaan ja valloittaa osan Puolasta luodakseen maasillan Valko-Venäjän ja Venäjän Kaliningradin erityisalueen välille.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suwałkin_käytävä

      On selvä asia, että Valko-Venäjän fasistidiktaattorin Lukašenkan saamat ohjeet Venäjän fasistidiktaattori Vladimir Putinilta ovat tuollaisten ulostulojen takana.

      Valko-Venäjällä ei ole itsellään suuria sotilaallisia resursseja lähteä haastamaan yksin NATOa tai edes Puolaa, se olisi murskaava verilöyly ja itsemurhatehtävä hyökkääville Valko-Venäjän fasismidiktatuurin joukoille, mutta kyse onkin Valko-Venäjän valtioalueen tarjoamista Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäävien joukkojen käyttöön, kuten Minsk tekee Ukrainan suuntaan.

      NATO on alkanutkin jo valmistautua kasvavaan sotilaalliseen uhkaan Baltian maita vastaan nimenomaan Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan osalta ja Pohjoismaat Suomi ja Ruotsi sekä Puola ovat Viron, Latvian ja Liettuan NATO-liittolaisina ilman muuta eturintamassa tuon estämisessä.

      Slava Ukraini!

      Alas Venäjän fasismidiktatuuri ja sen liittolaiset; kommunistit ja muut!

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuria kohtaan suunnatut sanktiot sen hyökkäyssodasta Ukrainassa kiristyvät päivä päivältä.

      Sveitsiläiset pankit ovat alkaneet sulkea sellaisten asiakkaiden tilejä, joilla on Venäjän kansalaisuus, vaikka heillä olisi toisen maan passi.

      Tietojen mukaan sveitsiläiset pankit harkitsevat nyt kaikkia asiakkaidensa ja Venäjän välisiä yhteyksiä, jopa kertaluonteista varojen siirtoa sukulaisille Venäjällä, jos heillä ei ole Venäjän passia.

      Venäjän passista on tulossa Sveitsissä "musta merkki", koska paikalliset pankit pelkäävät niille kohdistettavia toissijaisia pakotteita.
      Sveitsin pankit tekevät siis tuon, mutta vain pakon edessä, sillä ne ovat olleet suuria Venäjän rikollisesti hankitun rahan pesijöitä ja tiennanneet sillä huimia summia.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktaturin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu yhdettätoista vuotta, ja niin jatkuu tietysti myös Ukrainan kansallinen puolustustaistelu, johon se saa apua muilta Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioilta, kuten YK:n peruskirjakin valtuuttaa auttamaan hyökkäyksen kohteena olevaa jäsenmaata kaikin tavoin.

      Kommunistit ja muut vähäisellä järjellä varustetut tukevat Venäjän fasismidiktatuuria sen hyökkäyssodassa naapurimaataan vastaan, kun taas me tervejärkiset annamme täyden tukemme Ukrainalle ja sen kansalle taistelussaan tuota fasistista, imperialistista hyökkääjää vastaan.

      Saksan liittovaltion puolustusministeriön suunnittelu- ja johtoryhmän päällikkö kenraalimajuri Christian Freuding kertoo Saksan siirtävän lähipäivinä Ukrainaan ensimmäisessä vaiheessa 10 000 tykistön kranaattia Bundeswehrin varastoista
      Hänen mukaansa ammuksia on päätetty toimittaa Ukrainaan kolmessa vaiheessa.
      Tämä on oikein hyvää toimintaa Saksalta, mutta toki toivoisi tuota kokoluokkkaa olevan valtion moninkertaistavan ammustuotantonsa. Taloudellisista resursseista se ei ole kiinni, vaan poliittisesta tahdosta, jota maan perinteisesti raskas byrokratia vielä jarruttaa.

    • Anonyymi

      Aloitus on valheellinen. Useimmat kirjoitukset ovat valheellisia.

      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
      Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
      Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa."
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      SKP ei ole missään tekemisissä Ukrainan sodassa. Ulkomaiset porvarit sotivat keskenään. Porvarillinen Suomi toimii yhtenä Ukrainan aseistajana.

      • Anonyymi

        Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen nimimerkki Partacus laskettelee jälleen luikuria jotta korvat heilunevat.

        SKP julkaisi tuon linkittämäsi kannanoton 24. helmikuuta 2022, kun taas Venäjän fasismidiktatuuri aloitti hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan helmikuussa 2014 miehittämällä Ukrainaan kuuluvan Krimin, joten puolue kaiveli kahdeksan vuotta perskannikkaansa tuon koko ajan jatkuneen Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan aikana, vieläpä puolustellen sinäkin aikana sen tekoja ja syyllistäen sen hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sitä tukeneita valtioita.

        SKP ei ole edelleenkään vaatinut Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, ja kun aseellinen vieraan valtion alueen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi, on täysin perusteltua sanoa SKPn puolueena hyväksyvän tuon Venäjän fasismidiktatuurin miehityssotatoimen Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulla valtioalueella.

        Jos SKP on kuitenkin sellaisen kannanoton julkaissut, jossa Venäjän Ukrainan alueiden miehityssotatoimi tuomitaan ja vaaditaan sitä vetäytymään pois, niin linkittänet sen kannanoton tämän kommentin vastaukseksi. En aio pidättää hengitystäni sitä odotellessani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen nimimerkki Partacus laskettelee jälleen luikuria jotta korvat heilunevat.

        SKP julkaisi tuon linkittämäsi kannanoton 24. helmikuuta 2022, kun taas Venäjän fasismidiktatuuri aloitti hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan helmikuussa 2014 miehittämällä Ukrainaan kuuluvan Krimin, joten puolue kaiveli kahdeksan vuotta perskannikkaansa tuon koko ajan jatkuneen Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan aikana, vieläpä puolustellen sinäkin aikana sen tekoja ja syyllistäen sen hyökkäyssodasta Ukrainaa ja sitä tukeneita valtioita.

        SKP ei ole edelleenkään vaatinut Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, ja kun aseellinen vieraan valtion alueen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi, on täysin perusteltua sanoa SKPn puolueena hyväksyvän tuon Venäjän fasismidiktatuurin miehityssotatoimen Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulla valtioalueella.

        Jos SKP on kuitenkin sellaisen kannanoton julkaissut, jossa Venäjän Ukrainan alueiden miehityssotatoimi tuomitaan ja vaaditaan sitä vetäytymään pois, niin linkittänet sen kannanoton tämän kommentin vastaukseksi. En aio pidättää hengitystäni sitä odotellessani.

        "Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen nimimerkki Partacus..."

        Ilmoitit Partacus aikaisemmin ettet ole SKP:n jäsen. Voit nostaa syytteen parjaasiasi kohtaan.
        Tämä parjaaja valehtelee pitkin ja poikin, jatkuvasti. Jäljet johtavat sylttytehtaalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomen Kommunistisen Puolueen jäsen nimimerkki Partacus..."

        Ilmoitit Partacus aikaisemmin ettet ole SKP:n jäsen. Voit nostaa syytteen parjaasiasi kohtaan.
        Tämä parjaaja valehtelee pitkin ja poikin, jatkuvasti. Jäljet johtavat sylttytehtaalle.

        Kas kummaa, onko SKP siis lätkäissyt virsuleiman ahteriin kyseiselle kommunismidiktatuurin puuhastelijalle . .


    • Anonyymi

      Hyökkäyssotauho Venäjän fasismidiktatuurissa kiihtyy entisestään, kun maa käy jo yhdettätoista vuotta hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Täysin Vladimir Putinin fasistihallinnon hallinnassa olevien Venäjän valtiollisten medioiden juontajat vaativat ohjelmissaan toistuvasti valtaamaan muitakin kuin Ukrainan.
      - Baltian maat, Suomi, Puola - jopa osia Yhdysvalloista - hyökkäyssotahulluus on siis huipussaan Venäjällä, sen kansan tukiessa edelleen fasistijohtajansa Suur-Venäjä -suunnitelmia muita valtioita valtaamalla ja niitten kansat alistamalla.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f9e5c0eb-be89-439a-a916-c3979df9de65

    • Anonyymi

      Puolan pääministeri Donald Tusk on selvästikin perillä tosiasioista. Jos Venäjän annetaan saada voitto imperialistisessa hyökkäyssodassaan Ukrainassa, rohkaisee se Vladimir Putinia jatkamaan hyökkäyssotaansa myös muita Euroopan maita vastaan. Minä olen sanonut täällä aivan samaa, toistuvasti.

      - Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan -

      https://yle.fi/a/74-20081498

      Ukraina tarvitsee ase- ja muuta apua kansalliseen puolustustaisteluunsa, ja sitä on autettava siinä antamalla kaikki tarvittava apu Kiovalle.

      Te kommunistit taas voitte aivan vapaasti olla puolustamatta itseänne ja perhettänne rosvojoukkion hyökkäystä vastaan, mutta älkää vaatiko ukrainalaisia olemaan yhtä typeriä teidän kanssanne ja meitä muita olemaan avustamatta heitä puolustautumisessaan.

    • Anonyymi

      Venäjän kristillisfasistinen ortodoksikirkko seuraa Vladimir Putinin fasistihallintoa ja Venäjän federaation kommunistista näiden Suur-Venäjä -aatetta ajavassa hyökkäyssotauhossa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan julistaessaan sen olevan "Pyhä Sota"(Svjashennaja Voyna).

      Venäjän ortodoksinen kirkko Moskovan patriarkaatti on Kremlin hallitsema organisaatio ja tunnettu väline Venäjän hybridisodankäynnin työkalupakissa. Se piti 27. ja 28. maaliskuuta Moskovassa Maailman venäläisen kansanneuvoston ja hyväksyi ideologisen ja poliittisen asiakirjan, joka sitoo yhteen useita Kremlin ideologisia narratiiveja ilmeisessä pyrkimyksessä muodostaa laajempi kansallismielinen ideologia Ukrainan sodan ja Venäjän ekspansiivisen tulevaisuuden ympärille. Venäjän ortodoksikirkon kansanedustajan päämies patriarkka Kirill, joka tiettävästi itse oli entinen Neuvostoliiton turvallisuuskomitean (KGB) upseeri ja tunnetusti Venäjän presidentin Vladimir Putinin vankka kannattaja, toimi asiakirjan hyväksyneen Maailman venäläisen kansanneuvoston kongressin puheenjohtajana, ja Kirill todennäköisesti koordinoi asiakirjan ideologisen narratiivin ja politiikkasuositukset Kremlin kanssa. Asiakirja "Venäjän maailman nykyisyys ja tulevaisuus" on osoitettu Venäjän lainsäädännöllisille ja toimeenpaneville viranomaisille ja siinä kehotetaan konkreettisesti muuttamaan Venäjän politiikka-asiakirjoja ja lakeja.

      Näillä puheluilla pyritään todennäköisesti joko sosiaalistamaan Kremlin toivomaa politiikkaa venäläisten keskuudessa ennen sen toteuttamista tai testaamaan yleisön reaktioita politiikkaan, jota Kremlin virkamiehet parhaillaan harkitsevat. Fasistidiktaattori Vladimir Putin ja Kremlin virkamiehet ovat pyrkineet vähitellen täsmentämään Ukrainan sotaa ja heidän kaavailemaansa geopoliittista vastakkainasettelua lännen kanssa koskevia epäselviä ideologisia kertomuksia täysimittaisen hyökkäyksen alkamisen jälkeen, ja Venäjän ortodoksikirkon päämies näyttää tarjoavan venäläisille yhtenäisemmän ideologisen kehyksen. Venäjän ortodoksikirkko julkaisi asiakirjan viikko Moskovan kaupungintalon terrori-iskun jälkeen ja noin kuukausi ennen ortodoksisen pääsiäisen pyhän viikon alkua, ja sen tarkoituksena on todennäköisesti hyödyntää terrori-iskun jälkeistä lisääntynyttä ahdistusta ja lisääntynyttä venäläisen ortodoksisuuden harjoittamista saadakseen tukea haluamalleen ultranationalistiselle politiikalle ja ideologiselle suunnitelmalle.

      Venäjän ortoksikirkon päämies tehosti Kremlin retoriikkaa Venäjän sodasta Ukrainassa ja teki siitä eksistentiaalisen ja sivilisaation "pyhän sodan", mikä on merkittävä käänne Venäjän viranomaisille, jotka ovat tähän asti huolellisesti välttäneet virallisesti määrittelemästä Venäjän hyökkäystä Ukrainaan minkäänlaiseksi "sodaksi". Venäjän ortoksikirkon kansanedustaja kutsui Putinin "sotilaallista erikoisoperaatiota" pyhäksi sodaksi (Svjashennaja Voyna) ja uudeksi vaiheeksi Venäjän kansan taistelussa "kansallisen vapautuksen puolesta... Lounais-Venäjällä", viitaten Itä- ja Kaakkois-Ukrainaan, joita Venäjän fasismidiktatuuri miehittää.

      Suomen Kommunistinen Puolue tukee Venäjän ortodoksikirkon ja Vladimir Putinin fasistihallinnon Suur-Venäjä -suunnitelmaa Ukrainaa valtaamalla, koska puolue kieltäytyy edelleen vaatimasta Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa ja -hallintonsa pois Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta.

      Slava Ukraini!

      Alas Venäjän fasismidiktatuuri ja sen rikostoverit!

    • Anonyymi

      Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen professorina vuosina 2002 - 2015 toiminut Timo Vihavainen on saman aiheen asialla tässä erinomaisessa koosteessaan Venäjän fasismidiktatuurista ja maan ortodoksikirkosta - kauttaaltaan sotaisaa ja SuurVenäjä -ideologian mukaista valloitushaluista fasismia.

      https://timo-vihavainen.blogspot.com/2024/03/irvokas-ilmio.html

      • Anonyymi

        Tuo venäläisen kirkon liittoutuminen valtaeliitin kanssa ja sen pyhän sodan julistaminen on kyllä todella vastenmielinen ilmiö. Suomen kannalta asian tekee vaaralliseksi se että Suomessakin on muutama ortodoksinen seurakunta jotka ovat suoraan Moskovan patriarkan alaisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo venäläisen kirkon liittoutuminen valtaeliitin kanssa ja sen pyhän sodan julistaminen on kyllä todella vastenmielinen ilmiö. Suomen kannalta asian tekee vaaralliseksi se että Suomessakin on muutama ortodoksinen seurakunta jotka ovat suoraan Moskovan patriarkan alaisuudessa.

        Noilla pienillä Moskova-myönteisillä uskonnollisilla yhteisöillä on vaikutusta lähinnä Suomessa asuviin venäläisiin ja kaksoiskansalaisiin, joiden Suomen kansalaisuutta Venäjä ei tunnusta, vaan pitää heitä yksinomaan Venäjän kansalaisina, koiden oltava täysin lojaaleja Venäjän tahdolle, oli se mikä tahansa, vaikka sitten Suomen etujen vastaista.

        Kaksoiskansalaisuutta onkin rajoitettava siten, että Suomen ja maahamme muuttavan lähtömaan kansalaisuus tunnustetaan vain niitten valtioiden kansalaisille, jotka tunnustavat vastavuoroisesti Suomen kansalaisuuden siinä kansalaisuuspaketissa.
        Venäläisille on näin ollen myönnettävä kriteerien täyttyessä vain Suomen kansalaisuus, ei kaksoiskansalaisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noilla pienillä Moskova-myönteisillä uskonnollisilla yhteisöillä on vaikutusta lähinnä Suomessa asuviin venäläisiin ja kaksoiskansalaisiin, joiden Suomen kansalaisuutta Venäjä ei tunnusta, vaan pitää heitä yksinomaan Venäjän kansalaisina, koiden oltava täysin lojaaleja Venäjän tahdolle, oli se mikä tahansa, vaikka sitten Suomen etujen vastaista.

        Kaksoiskansalaisuutta onkin rajoitettava siten, että Suomen ja maahamme muuttavan lähtömaan kansalaisuus tunnustetaan vain niitten valtioiden kansalaisille, jotka tunnustavat vastavuoroisesti Suomen kansalaisuuden siinä kansalaisuuspaketissa.
        Venäläisille on näin ollen myönnettävä kriteerien täyttyessä vain Suomen kansalaisuus, ei kaksoiskansalaisuutta.

        Pahimmassa tapauksessa tuossa on Moskovan kirkon ohjaama potentiaalinen viides kolonna kyseessä.


    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin jatkaessa vuonna 2014 aloittamaansa hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, on Ukraina kehittänyt miehittämättömien pitkän matkan ilma-alustensa arsenaalia iskeäkseen hyökkääjä vastaan niin Ukrainan valtioalueella, jotka ovat väliaikaisesti fasistimiehittäjän hallussa kuin ulottaakseen vastaiskunsa myös miehittäjän omalle valtioalueelle.

      Ukraina alkaa pian käyttää pidemmän kantaman UAV-aluksia, jotka voivat lentää jopa 2 000 kilometrin päähän ja joilla on kyky aina iskeä Uralille ja arktisille alueille asti. Tämän vuoden loppuun mennessä 10 valmistajaa toimittaa Ukrainan asevoimille lennokkeja, joiden kantama on jopa 2 500 km. Näin voidaan kattaa Ukrainan keskipitkän ja pitkän kantaman ohjusten puute.

      Ukrainan iskee siis nyt fasistimiehittäjää sen omalla alueella: Venäjän fasismidiktatuurin öljynjalostamot, sotatarviketehtaat ja -varastot, sotilaslentokentät, kasarmit - kaikki mikä liittyy millään tavalla Vladimir Putinin fasistihallinnon kyvykkyyteen ja resursseihin jatkaa imperialistista hyökkäyssotaansa Ukrainassa on oltava vapaasti iskettävissä ja tuhottavissa.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu vain koska Kiinan kommunismidiktatuuri jatkaa tukeaan Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialisistiselle Suur-Venäjä - suunnitelmalle maan hyökkäyssodassa Ukrainassa, ja jos Kiinan kommunismidiktatuuri niin haluaisi, Venäjä lopettaisi tuon hyökkäyssotansa jo tänään.

      Ilman Kiinan kommunismidiktatuurin diplomaattista, aseellista ja pelkästään taloudellista tukea Venäjän fasismidiktatuuri olisi jo hävinnyt hyökkäyssotansa.

      Ainoa syy, miksi Venäjän fasismidiktatuuri voi voittaa Ukrainassa, on Kiinan kommunismidiktatuurin massiivinen tuki sille.

      Euroopan Unioni ei tee tällä hetkellä mitään konkreettista painostaakseen Kiinaa kommunismidiktatuuria lopettamaan tukensa Venäjän fasismidiktatuurin sotaisalle imperialismille.

      Näin ollen Euroopan Unioni ei ole suuresta taloudellisesta koostaan huolimatta geopoliittinen suurvalta, joka todella panee kansainvälistä oikeutta täytäntöön poliittisen ja taloudellisen painoarvonsa koko voimalla.

      Hävetkää EU-maiden johtajat; te annatte vaikenemisellanne Kiinan kommunismidiktatuurille vapaat kädet olla kanssarikollinen Venäjän fasismidiktatuurin imperialistisessa sodassa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe