Muoti-Deals.fi ja Celeste.fi kokemus: älä tilaa mitään!

Anonyymi-ap

Tilasin suomenkielisiltä verkkosivuilta Muoti-Deals.fi talvikengät. Mainostivat Ugg-merkkisiä kenkiä ja myös facebook-mainoksessa oli kuvia, joissa myös tuotemerkki luki kengässä. Tuolloin myös nettisivuilla myytiin UGG-kenkinä. Tilausvahvistuksessa lukee myös UGG-kengät. Toimitusaika luki 8-21 päivää. Todellisuudessa toimitus kesti noin 8 viikkoa. Kun tuote tuli, se ei todellakaan ollut UGG-merkkinen kenkä, vaan aivan luokaton tossu. Hinta oli kuitenkin n. 54 euroa.

Heti tilauksen jälkeen tajusin, että tässä on jotain mätää. Otin myyjään yhteyttä ja he vakuuttelivat, että tuote tulee. Kommunikointi onnistui suomeksi. Vastaukset tulivat milloin Celestes-nimisestä osoitteesta ja milloin muoti-deals-osoitteesta.

Kun tuote ei ollut ainoastaan väärennös, vaan täysin kelvoton, eikä vastaa myyntikuvia myöskään pohjan osalta. Pohja on tasainen, kun kuvissa se on hyvä uurrettu talvikengän pohja. Laatu on surkea. Haju kengissä on kamala, eikä niitä voi säilyttää asuintiloissa.

Palautus on toki mahdollista, mutta omalla kustannuksella. Palautusosoite piti tiedustella tuotekohtaisesti myyjältä ja kenkien palautusosoite on Kiinaan. Palautus sinne maksaisi noin 75 euroa eli enemmän kuin tuotteen hinta.

En tarvitse vastauksia siihen, kuinka tyhmät tilaa näitä. Koska näitä kömmähdyksiä sattuu. Olen myös ostanut Kiinasta ihan onnistuneesti monia tuotteita. Mutta vaatteet ja kengät eivät vastaa myyntiesittelyjä. Tässä tapauksessa suomalainen verkkokauppa hämäsi sekä sivuilla oleva Trustpilot-arvio 4,5 tähteä. Todellisuudessa trustpilotista ei löydy koko Muoti-Dealsia, mutta Celestes löytyy ja arvio on karun huono. Kerron tämän siksi, että älkää ostako tuolta mitään. Jos tulee ongelmia, niin joudut silti maksamaan tuotteen. Tämän tilasin Klarnan laskulle, jota en ole vielä maksanut, mutta täytyyhän se maksaa.

5

287

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minulla täysin sama tilanne. Oletko ilmoittanut Klarnalle? Heillä myös kiistaosasto, joka voi auttaa näissä tilanteissa.

   • Anonyymi

    Sain eilen neuvon tehdä Klarnalle ilmoitus ja tein sen. Heillä on ostajan turva. Saa nyt nähdä, korvaako huijauksia.


  • Anonyymi

   Minulla sama tilanne. En vielä ole saanut pakettia, eikä seurantakoodi toimi. Ilmoitin yritykselle peruvani kaupat. Klarnalta ei ole muodostunut vielä laskua ja yritin sinnekin perua tilauksen. Miten teillä edennyt?

  • Anonyymi

   Sama täällä, menin myös tähän halpaan eli kengät, jotka tulivat, olivat aivan jotain muuta ja en saanut edes jalkaan laitettua, niin kapeat olivat🤬Nyt Celeste. fi kautta sain palautus osoitteen Alankomaat ja palautus seurantakoodilla maksaa noin 30 e. Mutta vielä pitäisi saada firman puh nro, muutoin ei onnistu palautuskaan.
   Tämä Celeste vastasi, etteivät ole väittäneet, että myyvät merkkikenkiä mutta, joka puolella heillä on kuitenkin maininta UGG...

  • Anonyymi

   Sama kokemus täällä. Soitin Klarnalle ja ilmoitin että huijausfirma kyseessä ja kiistin laskun.
   Ilmoitin muoti dealsiin että voin laittaa nuo surkean laatuiset feikkitossut takaisin heidän omalla kustannuksella ja teen heistä rikisilmoituksen koska käytyävät sekä ugg merkkiä ja uggin mainoksia luvatta heidän sivuillaan ja lähettävät jotain kiinaskeidaa joka ei ole uggseja nähnytkään.
   Eipä ole heistä enää kuulunut.
   Laskua ei voi karhua jos se on kiistetty..
   Klarna ilmoitti että ovat lopettaneet yhteistyön kyseisrn firman kanssa. Jännä että muiti- deslsin sivuilla mainostetaan kuitenkin edelleen Klarna maksua .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1856
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1565
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1313
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   239
   1116
  5. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1020
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1017
  7. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   874
  8. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   867
  9. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   837
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   162
   658
  Aihe