Väyrynen venäjämielinen ja vielä Keskustan ehdokas

Anonyymi-ap

Miten Keskustan johto tulee puuttumaan heidän ehdokkaansa Väyrysen jo aiemmin olleisiin Putinia tukeviin lausuntoihin ? Miten keskustan johto puuttuu mahdollisiin epäisänmaallisiin kommentteihin, jota ehkä Väyrynen tulee puhumaan.

Kokoomukseenko piti mennä Väyrysen tultua ehdokkaaksi.

40

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä on Kapi Putinia tukeva lausunto? Täyttä kaunapaskaa viestisi.

   • putlerin politiikkaa tukevia lausuntojahan on Väyrysen bloki pullollaan. Hän syyttää Natoa, Ukrainaa ja länsimaita sodan syttymisestä. Väyrysen näkemysten pohjana on Venäjän turvallisuuspoliittiset oikeutetut näkemykset. On melkoisen järkyttävää, että näin Väyrynen tosiasiallisesti hyväksyy Venäjän hyökkäyssodan ja perusteet sekä Venäjän etupiiripolitiikan. Mene nyt ihmeessä tutkimaan niitä Väykyn blokeja vuoden ajalta, jos et muuten usko.


   • Anonyymi
    mielipidepankki kirjoitti:

    putlerin politiikkaa tukevia lausuntojahan on Väyrysen bloki pullollaan. Hän syyttää Natoa, Ukrainaa ja länsimaita sodan syttymisestä. Väyrysen näkemysten pohjana on Venäjän turvallisuuspoliittiset oikeutetut näkemykset. On melkoisen järkyttävää, että näin Väyrynen tosiasiallisesti hyväksyy Venäjän hyökkäyssodan ja perusteet sekä Venäjän etupiiripolitiikan. Mene nyt ihmeessä tutkimaan niitä Väykyn blokeja vuoden ajalta, jos et muuten usko.

    Ei se tajua, noilla puusilmillä on yksi näkemys ja totuus ei sitä pysty muuttamaan. Sama heebo on rokotusvastainen, Turtiainen oli kertonut totuuden.. Väyrysen blogit on karmee luettavaa, kuin suoraan Kremlin sodan käsikirjasta.


   • Anonyymi

    Onhan Persut ehdokkaana vaikka heillä on pyhä Putin ja hänen ihailtava hallintotapa !!


  • Kepun johto tuskin puuttuu Väyrysen lausuntoihin millään tavalla. Mieluummin se yrittää vaieta ne näkymättömiin. Suomessa on sananvapaus eikä siihen tule puuttuakaan. Tottakai Väyrysen ehdokkuus on kiusallinen Kepulle. Se tapahtuu kuitenkin ilmeisesti ihan Kepun sääntöjen edellyttämällä tavalla.

   Minusta Kepua vastaan ei kannattaisi kuitenkaan hyökätä Väyrysellä, koska kyllä Kepussa on laajalti irtisanouduttu hänen mielipiteistään. Tietysti asia voi saada uuden luonteen, jos Väyrynen saa Kepussa kannattajia ja äänivyöryn vaaleissa. En tiedä sitten, olisiko mahdollista erottaa Väyrynen Kepun eduskuntaryhmästä, jos tämä pääsee vaaleissa läpi. Se olisi Kepulta toki jykevä kannanotto Väyryseen ja voisi saada Väyrysen ehkä loikkaamaan Turtiaisen puolueeseen, mikäli VKK nyt saa eduskuntaan yhtään ehdokasta, mitä suuresti epäilen. Suomessa tuskin on niin paljon heidän mieleistään Venäjä-mielisyyttä, että riittäisi yhteen eduskuntapaikkaan.

   • Anonyymi

    Väyrynen on toki ehdokkaana vain Lapin vaalipiirissä, jossa ei ollut ääniharava vuonna 2015, vaan jäi kauaksi naapurikaupungin Katri Kulmunista, vaikka Kulmuni ei tuolloin ollut edes tunnettu entinen puoluejohtaja tai ministeri.

    Nyt on mahdollista, että Kulmunin lisäksi myös Rovaniemen seudulta menee kaksi ehdokasta Väyrysen ohi (ainakin Lohi). Yksikin ohittaja sieltä riittää Väyrysen jäämiseen rannalle, mikäli kepu menettää Lapissa yhden paikan.


  • Anonyymi

   Väyrynen on rauhan ja Suomen puolella. Putinistiksi haukkuminen on ala-arvoista. Sodat loppuvat vain neuvottelemalla ja sitä Väyrynenkin teille pöljille yrittää selittää. Myös Scholz ja Macron ovat sillä linjalla. Samaa yritti CNN:n toimittaja sanoa Marinille Davosissa haastattelussaan. Suomessa nykyiset poliitikot ovat liian kokemattomia.

   • Anonyymi

    Harvinaisen naivi ja typerä kommentti, Väyrynen on kaukana rauhan ja Suomen puolella olosta. Väyrynen ajaa täydellistä ryssän voittoa ja Ukrainan katoamista valtiona. Onko Pietarissa kylmää ja lumet auraamatta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Harvinaisen naivi ja typerä kommentti, Väyrynen on kaukana rauhan ja Suomen puolella olosta. Väyrynen ajaa täydellistä ryssän voittoa ja Ukrainan katoamista valtiona. Onko Pietarissa kylmää ja lumet auraamatta?

    Oma ”kommenttisi” on typerä. Samaa vaahtoamista se on sinulla joka ketjussa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oma ”kommenttisi” on typerä. Samaa vaahtoamista se on sinulla joka ketjussa.

    Pietarin tiltulla känkkäränkkäpäivä;-)))


   • Anonyymi

    Väyrynen on vastustanut urakalla rauhaa Ukrainassa....

    Väyrynen esitti blogissaan 31. joulukuuta 2014, että Krim olisi autonominen osa Venäjää kuten Puerto Rico on autonominen osa Yhdysvaltoja. Hän myös kyseenalaisti Ukrainan hallinnon oikeuden päättää maan asioista, ja halusi Ukrainan pysyvän EU:n ja Naton ulkopuolella.[107] Tätä pidettiin Venäjän liehittelynä. Keskusta irtisanoutui Väyrysen kommenteista.


  • Anonyymi

   Väyrynen suometettiin ja ryssitettiin täydellisesti ryssien toimesta. Nuorempa suunnitelli rupeavan kommunistiksi, mutta siellä oli jo änkyröitä niin paljon, että ujuttautui tuhoamaan maalaisliittoa.

  • Anonyymi

   Väyrynen on ollut ryssän täsmäohjus ja surkea yritys estää neuvostoliiton romahdus:

   Viron tuolloinen pääministeri Edgar Savisaar on syyttänyt useiden Suomen johtajien jarruttaneen Viron itsenäistymistä Neuvostoliitosta 1990-luvun alussa ja on nimennyt myös Väyrysen yhdeksi heistä.

  • Anonyymi

   Ei tarvitse olla venäjämielinen vaikka on natokriittinen

   Sitä ei haluta myöntää.

   • Anonyymi

    Väyrynen ei ole Natokriittinen vaan ryssämielinen, sen hän myöntää auliisti itse.


  • Anonyymi

   Ääni menee täältä Kokoomukselle ja syynä Väyrysen ehdokkuus.

   • Anonyymi

    Sama täällä.


  • Anonyymi

   Väyrynen on kaksoiskansalainen. Fyysisesti täällä keskuudessamme, mutta henkisesti venäläinen, poissaoleva.

  • Anonyymi

   Väyrynen on keskustalle painajainen. Keskustan pitäisi lisätä sääntöihinsä, että vakavasti mieleltään sairas ei voi olla keskustan ehdokas.

  • Anonyymi

   Väyrysen näkemykset on sysimustia suomalaisille, miksi Kreml taluttaa Väyrystä nuorassa, onko kuvia, filmejä tms..

  • Anonyymi

   Kepu on ollut koko historiansa ajan neuvosto/venäjämielinen.

  • Anonyymi

   Pitäkää mielessä, kun äänestätte, ei ääntä ryssille.

  • Anonyymi

   Väyrysen ei pitäisi olla keskustan jäsen, vaan duuma olisi oikea paikka Väykylle.

  • Anonyymi

   Väyrynen on ainoa keskustassa, muut kannatti Natojäsenyyttä.

  • Anonyymi

   Väyrynen kuvitteli kääntävänsä Keskustan venäjän puolelle ja Natoa vastaan, erehtyi tapansa mukaan täysin.

  • Anonyymi

   Väyrynen ei pääse eduskuntaan keskustan listalta, keskustassa on vahva Natokannatus ja ryssää ei kumarreta.

  • Anonyymi

   Saamme kyllä keskustassa hävetä Väyrysen näkemyksiä ja ihmeellistä venäjäkiimaa.

  • Anonyymi

   Pidetään edelleen kirkkaana mielessä, ääni Väyryselle on ääni Kremlin hirmuhallinnolle!

  • Anonyymi

   Tuuliviiri Väyrynen ehtii vielä perua ehdokuutensa monta kertaa.

  • Anonyymi

   Väyrystä kyrsii, kun neuvostoliitto romahti ja vei pohjan Väyrysen vuotta aikaisemmin valmistuneesta tohtorin väitöskirjasta, että neuvostoliitto on ikuinen. Ei ollut ja nyt Väyrystä kyrsii kybällä!

  • Anonyymi

   Tuota meillä keskustassa ihmetellään, mikä on sekoittanut Paavon noin pahasti, vaikka enää ei tarvitsisi olla suomettunut tai edes näytellä olevansa.

  • Anonyymi

   Väyrynen on arvostettu poliitikko ja valtiomies.
   Hänellä on näkemystä ja ymmärrystä mitä täällä kirjoittajilta puuttuu täysin. Suomen sijainti ei muutu vaikka kuinka toivoisimme, tässä ollaan Venäjän bänaspurina.
   Kumma juttu että demokratiassa kuulemma eletään mutta Natosta ja Ukrainan sodasta pitäisi kaikkien 5 miljoonan ajatella samalla tavalla. Köyhää, tyhmää ajattelua

  • Anonyymi

   Väyrynen oli jo nuorena vankka neuvostoliiton kannattaja ja nyt ryssän.

  • Anonyymi

   Luultavasti Supokin on kiinnostunut Väyrysen kytkennöistä ja riippuvuudesta venäjään.

  • Anonyymi

   Keskustan puoluejohto ei arvosta Väyrystä tippaakaan, muuttaisi venäjälle.

  • Anonyymi

   Onhan Turtiainen ja palstan POTILAS VKK ehdokkaita ja kannattavat pelkästään ryssää. Meillä on avohoitopaikkojen puutteesta johtuen, pieni vähemmistö näitä ryssämielisiä, mutta ovat täysin harmittomia ja suorastaan huvittavia.

  • Anonyymi

   Väyrynen on kääntynyt venäläiseksi.

  • Anonyymi

   Väyrynen on aina ollut venäjämielinen.

  • Anonyymi

   Väyrynen on keskustan suuri häpeä.

  • Anonyymi

   Miten kukaan suomalainen poliitikko voi olla ryssän puolella? Käsittämätöntä puolustaan kansanmurhaa tekevää sairasta ryssää.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   97
   2157
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1462
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1337
  4. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1265
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1154
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   76
   887
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   159
   799
  8. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   93
   760
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   747
  Aihe