Vihdoinkin

Anonyymi-ap

Vihdoinkin gallupeissa on selkeä johto porvaripuolueilla. Nyt saadaan hallitukseen oikeistopuolueet. Kokoomus, perussuomalaiset muodostavat porvarihallituksen rungon. Apupuolueiksi kristilliset ja RKP. Saadaan duunari puolueet SDP ja vasemmisto oppositioon. On aika laittaa suomen asiat järjestykseen ja ennen kaikkea vaatimuksiaan lisäävät työlaiset ruotuun. Kuten Purra ja Orpo ovat luvanneet, velka alas ja etuja on leikattava. Ihmisten on alettava ottamaan vastuu itsestä ja osallistuttava maksuihin itse, eikä aina huutaa valtiota apuun. Kirpaisee totta kai, mutta ihmisten pitää ymmärtää, että ei aina joku muu maksa heidän menojaan.

19

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kolmen suuren hallitus, kiitos! Vakaa, yhteistyökykyinen, vahva ja päätöksiä aikaansaava: tavallisen suomalaisen kannalta paras ratkaisu juuri nyt.

      • Anonyymi

        Orpo Putinin ystävii ota hallitukseen ikinä. !!


      • Anonyymi

        Olisiko kolmen suurimman puolueen muodostama hallitus hyvä, jos perussuomalaiset olisivatkin vasta neljänneksi suurin puolue?


    • Anonyymi

      Gallupeihin vastaan, jos vastataan!

      Kantar Public toteutti tutkimuksen Helsingin Sanomien toimeksiannosta.

      Tutkimusaineisto kerättiin 19.12.2022 – 13.1.2023. Tutkimusta varten haastateltiin puhelimitse 2 420 henkilöä.

      Virhemarginaali on noin 2,1 prosenttiyksikköä suuntaansa suurimpien puolueiden kohdalla.

      Niiden osuus, jotka eivät osanneet tai halunneet sanoa, mitä puoluetta äänestäisivät eduskuntavaaleissa tai sanoivat, etteivät kävisi äänestämässä,
      oli 34 prosenttia!!!

    • Anonyymi

      Eikös ne persut väitä olevansa työväenpuolue?

      • Anonyymi

        Jotkut luulee niin tyhmyyttään. Persut on äärioikeistoa, eli köyhät kyykkyyn puolue.


    • Anonyymi

      Eipä olisi ensimmäinen kerta kun gallupit menee pieleen.
      Ei kannata vielä julistaa voittajia ettei tule pettymyksiä.

    • Anonyymi

      Aloitin kyllä keskustelun ihan vakavissani, enkä trollaamalla. kuten joku väitti. Jos ajatukseni oli väärä, pyydän ystävällisesti muita hallitus vaihtoehtoja, jos jollain on visio. Itse oikeistolaisena En ottaisi mitään muuta kuin kokoomuksen kumppaniksi hallitukseen isoista puolueista. Ymmärrän, että on joitakin perussuomalaisia äänestäjiä, jotka eivät ymmärrä, mitä oikeisto tarkoittaa politiikassa. Kerron sen. Oikeisto ajaa Suomen ja suomalaisten hyvinvointia, ei velkaantumalla, vaan luodakseen ihmisille työn ja vastuullisuuden kautta paremman elämän. Jos tätä ei ymmärrä, kannattaa äänestää SDP puoluetta. Siellä on sitä sosiaalisuutta riittämiin.

      • Anonyymi

        Kokoomus on riski Suomelle ja suomalaisille, läpensä EU- ja Natomielisenä puolueena. Ovat valmiit luovuttamaan loputkin oamsta ja itsenäisestä päätöksenteosta Natolle ja EU;lle, lisäksi ovat höveleitä kummankin noiden rahankeruulle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kokoomus on riski Suomelle ja suomalaisille, läpensä EU- ja Natomielisenä puolueena. Ovat valmiit luovuttamaan loputkin oamsta ja itsenäisestä päätöksenteosta Natolle ja EU;lle, lisäksi ovat höveleitä kummankin noiden rahankeruulle.

        Riski ei ole Kokoomus vaan persut. Havaintosi on kyllä siinä mielessä hyvä, että se osoittaa sinipunan olevan monessa asiassa samanmielisempi kuin Kokoomus-persu -suhde.


    • Anonyymi

      Kikyä kansalle sanoo persuministerit.

    • Anonyymi

      Tuleeko megamamutus seuraavaksi?

    • RKP on ilmoittanut, että on epätodennäköistä, että se lähtisi mukaan samaan hallitukseen persujen kanssa. Kaavailemasi oikeistohallituksen ongelmana onkin osallisten määrä. Kolmen oikeistopuolueen hallitus ei näillä kannatusluvuilla saavuttaisi enemmistöä eli sen välikysymyskestävyys olisi huono.

      On olemassa vaihtoehtoinen hallituskokoonpano, joka voi muodostaa enemmistöhallituksen. Siinä olisivat mukana KOK, SDP, Vihreät, RKP sekä mahdollisesti KD tai Liike Nyt. Tämä em. neljän puolueen hallitus olisi hyvin samanmielinen EU-politiikasta, ilmasto- ja ympäristöpolitiikasta sekä maahanmuuttopolitiikasta. Talous- ja veropolitiikassa on erimielisyyksiä, mutta ne ovat olleet ennenkin olleet sinipunan sovittavissa. SDP:n mukanaolo voisi kummasti rauhoittaa myös ay-liikettä, mitä Kokoomuksessa ja EK:ssa arvostetaan.

      • Anonyymi

        Sanoisin itse että on ehkäpä todennäköisempää että PS ei halua tehdä hallitusyhteystyötä avoimesti rotuopin ja rasismin puolestapuhujaa Axel Olof Freudenthalia palvovan RKP:n kanssa.

        Mielenkiintoista muuten että rasismista ja suvaitsevaisuudesta kovaan ääneen huutava pääministeri Sanna Marin (SDP.) sietää aidon natsimenneisyyden omaavaa puoluetta hallituksessaan ilman mitään tunnontuskia?


    • Anonyymi

      Mitä provosoivaa puhetta...mitä muuta kuin porvareita ja niiden hännystelijöitä luulet hallituksessa istuvan? Olet vaatimassa vastuunkantoa ohittamalla sosiaalipoliittiset syyt. Se ilmentää jotain henkisestä tasostasi joka ei ehkä ole kovin korkea. Sosiaalimenot ovat Suomessaa olleet aina pohjoisnmaiden alimmat....

    • Anonyymi

      Niin, niitä hallituspuolueita perussuomalaisille kyselin, mutta nyt puuttuu vastaukset. Ei kai ole tarkoitus taas mennä oppositioon. Sieltä kun huutelee, on kuin tuuleen huutelisi. Hallituspaikka tuo myös suuren vastuun. Keväällä EU ottaa lisää yhteistä velkaa, vaikka oli vaan kertaluonteista viimeksi. Siinä voi, varsinkin perussuomalaisten äänestäjien usko loppua, kun siihen on vaan taivuttava. Kokoomuslaiset ymmärtävät kyllä mukaan menon. Vaikka joku trolliksi väittääkin, niin perussuomalaisissa on paljon äänestäjiä, jotka eivät huoli yhtään suomalaista puoluetta kumppaniksi. Suo siellä, vetelä täällä.

      • Persujen politiikka on tehdä eroa kaikkiin muihin puolueihin ja vastustaa niiden politiikkaa. Kyllähän tällainen mieliala tarttuu myös kannattajiin. Hallitukseen on vaikea päästä, kun railo persujen ja muiden puolueiden välillä on suuri. Jos railoa kurotaan umpeen, käy helposti niin kuin Soinille. Äänestäjät rankaisevat.


      • Anonyymi
        mielipidepankki kirjoitti:

        Persujen politiikka on tehdä eroa kaikkiin muihin puolueihin ja vastustaa niiden politiikkaa. Kyllähän tällainen mieliala tarttuu myös kannattajiin. Hallitukseen on vaikea päästä, kun railo persujen ja muiden puolueiden välillä on suuri. Jos railoa kurotaan umpeen, käy helposti niin kuin Soinille. Äänestäjät rankaisevat.

        Tuo ei ole totta ja tiedät sen itsekin. Miksi siis väität tuollaista ja siten edistät suomalaisten ja suomalaisen yhteiskunnan jakoa kahteen eri leiriin? Suoraan sanoen kommenttisi kuulostaa vähän mustamaalaukselta?


    • Anonyymi

      Onnea keskitetään keskitysleiri tietyille paekkakunnille

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe