Vihdoinkin

Anonyymi-ap

Vihdoinkin gallupeissa on selkeä johto porvaripuolueilla. Nyt saadaan hallitukseen oikeistopuolueet. Kokoomus, perussuomalaiset muodostavat porvarihallituksen rungon. Apupuolueiksi kristilliset ja RKP. Saadaan duunari puolueet SDP ja vasemmisto oppositioon. On aika laittaa suomen asiat järjestykseen ja ennen kaikkea vaatimuksiaan lisäävät työlaiset ruotuun. Kuten Purra ja Orpo ovat luvanneet, velka alas ja etuja on leikattava. Ihmisten on alettava ottamaan vastuu itsestä ja osallistuttava maksuihin itse, eikä aina huutaa valtiota apuun. Kirpaisee totta kai, mutta ihmisten pitää ymmärtää, että ei aina joku muu maksa heidän menojaan.

19

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kolmen suuren hallitus, kiitos! Vakaa, yhteistyökykyinen, vahva ja päätöksiä aikaansaava: tavallisen suomalaisen kannalta paras ratkaisu juuri nyt.

   • sitten vain sivupersoonat irti tässäkin viestiketjussa aukomaan päätä avaajalle joka olet sinä itse ap.


   • Anonyymi

    Orpo Putinin ystävii ota hallitukseen ikinä. !!


   • Anonyymi

    Olisiko kolmen suurimman puolueen muodostama hallitus hyvä, jos perussuomalaiset olisivatkin vasta neljänneksi suurin puolue?


  • Anonyymi

   Gallupeihin vastaan, jos vastataan!

   Kantar Public toteutti tutkimuksen Helsingin Sanomien toimeksiannosta.

   Tutkimusaineisto kerättiin 19.12.2022 – 13.1.2023. Tutkimusta varten haastateltiin puhelimitse 2 420 henkilöä.

   Virhemarginaali on noin 2,1 prosenttiyksikköä suuntaansa suurimpien puolueiden kohdalla.

   Niiden osuus, jotka eivät osanneet tai halunneet sanoa, mitä puoluetta äänestäisivät eduskuntavaaleissa tai sanoivat, etteivät kävisi äänestämässä,
   oli 34 prosenttia!!!

  • Anonyymi

   Eikös ne persut väitä olevansa työväenpuolue?

   • Anonyymi

    Jotkut luulee niin tyhmyyttään. Persut on äärioikeistoa, eli köyhät kyykkyyn puolue.


  • Anonyymi

   Eipä olisi ensimmäinen kerta kun gallupit menee pieleen.
   Ei kannata vielä julistaa voittajia ettei tule pettymyksiä.

  • Anonyymi

   Aloitin kyllä keskustelun ihan vakavissani, enkä trollaamalla. kuten joku väitti. Jos ajatukseni oli väärä, pyydän ystävällisesti muita hallitus vaihtoehtoja, jos jollain on visio. Itse oikeistolaisena En ottaisi mitään muuta kuin kokoomuksen kumppaniksi hallitukseen isoista puolueista. Ymmärrän, että on joitakin perussuomalaisia äänestäjiä, jotka eivät ymmärrä, mitä oikeisto tarkoittaa politiikassa. Kerron sen. Oikeisto ajaa Suomen ja suomalaisten hyvinvointia, ei velkaantumalla, vaan luodakseen ihmisille työn ja vastuullisuuden kautta paremman elämän. Jos tätä ei ymmärrä, kannattaa äänestää SDP puoluetta. Siellä on sitä sosiaalisuutta riittämiin.

   • Anonyymi

    Kokoomus on riski Suomelle ja suomalaisille, läpensä EU- ja Natomielisenä puolueena. Ovat valmiit luovuttamaan loputkin oamsta ja itsenäisestä päätöksenteosta Natolle ja EU;lle, lisäksi ovat höveleitä kummankin noiden rahankeruulle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokoomus on riski Suomelle ja suomalaisille, läpensä EU- ja Natomielisenä puolueena. Ovat valmiit luovuttamaan loputkin oamsta ja itsenäisestä päätöksenteosta Natolle ja EU;lle, lisäksi ovat höveleitä kummankin noiden rahankeruulle.

    Riski ei ole Kokoomus vaan persut. Havaintosi on kyllä siinä mielessä hyvä, että se osoittaa sinipunan olevan monessa asiassa samanmielisempi kuin Kokoomus-persu -suhde.


  • Anonyymi

   Kikyä kansalle sanoo persuministerit.

  • Anonyymi

   Tuleeko megamamutus seuraavaksi?

  • RKP on ilmoittanut, että on epätodennäköistä, että se lähtisi mukaan samaan hallitukseen persujen kanssa. Kaavailemasi oikeistohallituksen ongelmana onkin osallisten määrä. Kolmen oikeistopuolueen hallitus ei näillä kannatusluvuilla saavuttaisi enemmistöä eli sen välikysymyskestävyys olisi huono.

   On olemassa vaihtoehtoinen hallituskokoonpano, joka voi muodostaa enemmistöhallituksen. Siinä olisivat mukana KOK, SDP, Vihreät, RKP sekä mahdollisesti KD tai Liike Nyt. Tämä em. neljän puolueen hallitus olisi hyvin samanmielinen EU-politiikasta, ilmasto- ja ympäristöpolitiikasta sekä maahanmuuttopolitiikasta. Talous- ja veropolitiikassa on erimielisyyksiä, mutta ne ovat olleet ennenkin olleet sinipunan sovittavissa. SDP:n mukanaolo voisi kummasti rauhoittaa myös ay-liikettä, mitä Kokoomuksessa ja EK:ssa arvostetaan.

   • Anonyymi

    Sanoisin itse että on ehkäpä todennäköisempää että PS ei halua tehdä hallitusyhteystyötä avoimesti rotuopin ja rasismin puolestapuhujaa Axel Olof Freudenthalia palvovan RKP:n kanssa.

    Mielenkiintoista muuten että rasismista ja suvaitsevaisuudesta kovaan ääneen huutava pääministeri Sanna Marin (SDP.) sietää aidon natsimenneisyyden omaavaa puoluetta hallituksessaan ilman mitään tunnontuskia?


  • Anonyymi

   Mitä provosoivaa puhetta...mitä muuta kuin porvareita ja niiden hännystelijöitä luulet hallituksessa istuvan? Olet vaatimassa vastuunkantoa ohittamalla sosiaalipoliittiset syyt. Se ilmentää jotain henkisestä tasostasi joka ei ehkä ole kovin korkea. Sosiaalimenot ovat Suomessaa olleet aina pohjoisnmaiden alimmat....

  • Anonyymi

   Niin, niitä hallituspuolueita perussuomalaisille kyselin, mutta nyt puuttuu vastaukset. Ei kai ole tarkoitus taas mennä oppositioon. Sieltä kun huutelee, on kuin tuuleen huutelisi. Hallituspaikka tuo myös suuren vastuun. Keväällä EU ottaa lisää yhteistä velkaa, vaikka oli vaan kertaluonteista viimeksi. Siinä voi, varsinkin perussuomalaisten äänestäjien usko loppua, kun siihen on vaan taivuttava. Kokoomuslaiset ymmärtävät kyllä mukaan menon. Vaikka joku trolliksi väittääkin, niin perussuomalaisissa on paljon äänestäjiä, jotka eivät huoli yhtään suomalaista puoluetta kumppaniksi. Suo siellä, vetelä täällä.

   • Persujen politiikka on tehdä eroa kaikkiin muihin puolueihin ja vastustaa niiden politiikkaa. Kyllähän tällainen mieliala tarttuu myös kannattajiin. Hallitukseen on vaikea päästä, kun railo persujen ja muiden puolueiden välillä on suuri. Jos railoa kurotaan umpeen, käy helposti niin kuin Soinille. Äänestäjät rankaisevat.


   • Anonyymi
    mielipidepankki kirjoitti:

    Persujen politiikka on tehdä eroa kaikkiin muihin puolueihin ja vastustaa niiden politiikkaa. Kyllähän tällainen mieliala tarttuu myös kannattajiin. Hallitukseen on vaikea päästä, kun railo persujen ja muiden puolueiden välillä on suuri. Jos railoa kurotaan umpeen, käy helposti niin kuin Soinille. Äänestäjät rankaisevat.

    Tuo ei ole totta ja tiedät sen itsekin. Miksi siis väität tuollaista ja siten edistät suomalaisten ja suomalaisen yhteiskunnan jakoa kahteen eri leiriin? Suoraan sanoen kommenttisi kuulostaa vähän mustamaalaukselta?


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   191
   1356
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   814
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   778
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   679
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   665
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   127
   607
  7. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   596
  8. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   13
   543
  9. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   530
  Aihe