Ryhmäseksi on paras seksi.

Anonyymi-ap

Ryhmäseksi on kahden keskestä seksiä parempi kaikille osapuolille, nainen voi tyydyttää monta miestä samaan aikaan ja moni mies pystyy helpommin tyydyttämään naisen. Ryhmäseksissä on helppo kokeilla kaikkea uutta ja kivaa myös jota ei pysty ilman useaa miestä. Miehen ei tarvi ottaa paineita koska on useampi mies tyydyttämässä. Myös miehet voi laukeamisen jälkeen pitää tauon ja runkata kattoessa ja ovat taas pian juhlakunnossa, seksi sessio voi hyvinkin kestää useita tunteja säästelemättä yhtään. Muutenki kimppanaiset joita muut miehet haluaa, saa naisen näyttämään paljon haluttavammalta. Rakastan ryhmäseksiä!

45

2722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei oo, ryhmäseksi on raakaa seksiä ja pervoilua. Nussimista nussimiseen ilosta. Arvotonta ja moraalitonta. Kokemusten keräilyä. Kahdenkeskinen seksi oikean naisen kanssa on täydellistä. Pitää vain olla oikeasti rakastunut. Väärän naisen kanssa se on vaan tarpeen hoitamista. Jää vaisuksi ja haaleaa elämää.

      • Anonyymi

        Nimenomaan akkaa pannaan ku vierasta sikaa ja sitten nauretaan selän takana...


    • Anonyymi

      Katos spedeltä uusi aluevaltaus nyt se on nainen ja jakorasia buaahaa

      • Anonyymi

        Apinointi on niin hauskaa 🙊🙈


    • Anonyymi

      Perse sexx !

    • Anonyymi

      Ihan miehenä mietin miten kovilla nainen on! Onhan tietenkin asioita jotka ei ole niin kovia. Mutta esim. sarjassa nainti ja kolme yhden kimpussa voi olla liian heavy. Harva kertoo kun nainen saa munaa peppuun ja pilluun!

    • Anonyymi

      Olen ollut painamassa naista kimpassa n. 6 kertaa. Aina eri nainen. Meidän äijien kannalta se on kivaa, ja upeaa saada pistää kunnolla menemään. Naiselle se on patjana käyttöä, häpäisevää ja alistavaa. Pillun käyttöä omiin huiveihin. Hauskaa oli siihen saakka kunnes kohtasin ihanan naisen, johon rakastuin. Ja koska ensi kertaa elämässäni rakastuin täysillä, halusin hänen kanssaan hyvän suhteen. Silloin häpesin tekojani ja ryhmäseksiä, jossa olin käyttänyt naisia ja kohdellut huonosti. Nussinut tuplaa. Oli kova paikka kun halusin olla rehellinen, muuten ei hyvää suhdetta saa luotua. Kerrottava oli, että olin kokeillut ryhmäseksiä ja sikaillut. Sain anteeksi, ja aloimme suhteeseen joka on aivan muuta mitä olen ikinä jään kokenut. Hän on vaimoni ja yhä rakastan hurjasti. Yhä kyllä tunnen alemmuutta ja huonommuutta, sillä rakas on paljon parempi ihminen. Löysin ison onnen. Jos saisin perustua ryhmäseksikokemukset, peruisin varmasti!

      • Anonyymi

        Totta. On mieheltä häpeällistä ja kunniatonta kohdella naista lutkana. Se kertookin jo kaiken. Kunniallinen mies osaa rakastaa tiettyä naista sydämmenvalittua, eikä tee pahaa muille naisille. Ei myöskään nussi jokaista, kun haluaa säästää kunniallisuuden ja hyvyyden valitulleen. Itse on koskaan joutunut häpeämään tekojani kohdatessani oikean. Muutamia suhteita ollut ja pari tarpeeseen liittyvää seksikokemusta, joista olen avoimesti kertonut valitulleni. Valittiin kanssa seksi ja kaikki muu on ollut kaiken arvoista. Hän antoi minulle rauhan ja onnen, kaupan päälle tuli hyvä seksi.


      • Anonyymi

        Kaksinaismoralisti mies jonka mielestä ryhmäseksi häpäisee vain naisen ei miestä ja joka kohtelee naisia huonosti ei muuksi muutu. Miten vaimosi muka voisi antaa anteeksi muiden naisten puolesta.


      • Anonyymi

        Mistäs tiedät vaikka vaimosi jakaisi persettään halukkaille aina kun silmä välttää... Naisiin ei voi luottaa.


    • Anonyymi

      Osaset vaan kohilleen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ryhmäseksi ja nuo linkit. Kiihottaa jo teitä oikeasti kun pillu nussitaan tohjoksi ja naista nöyryytetään? En itse ottaisi tuollaista käytettyä naista joka on nussinut useiden miesten kanssa. En halua moraalitonta naista itselleni. Haluan kunnioittaa naista ja nähdä naisen muuna kuin seksileluja. Seksi on kaunista kun toiseen on väkeviä tunteita. Naisen ajatusmaailma ja luonne ratkaisevat. Naisen tehtävä ei ole vain maata haarat leveällä miellyttämässä miehiä.

      • Anonyymi

        Minä rakastan kunnioitan ja luotan vaimooni ja silti haluan panna vaimoani kimpassa.
        Vaimoni ei kieltäydyin kimppaseksistä.
        Meitä oli kerran 6M ja vaimo ainoa nainen.
        Pantiin useita kertoja jokainen, itsekkin panin kuusi kertaa kuten pari muutakin osa pani viidesti osa neljä kertaa.
        Vaimo sai yli 30 spermalastia pilluun yksissä talkoissa.


      • Anonyymi

        Tämä sarjalinkittäjä halveksii noita naisia ja silti kiihottuu tollaisesta kuviosta enemmän kuin mistään muusta. Kertoo lähinnä itse tän miehen moraalista.
        Naisen täytyy voida kunnioittaa miestään, ei kukaan halua tollaista molemmista päistä likaista käytettyä miestä. Miehessä ratkaisee luonne ja ajatusmaailma ihan yhtälailla ja siitä voi päätellä paljon kun katsoo kuinka mies kohtelee muita naisia.


    • Anonyymi

      Kimppaa harrastaessa täytyy touhuta naisen ehdoilla naista kunnioittaen.
      Oma vaimoni on nauttinut kimppanaisena olemisesta kohta 3 vuotta.
      Pari viikkoa sitten kaverimme jäi asunnot-tomaksi erottuaan lyhyehköstä suhteesta ja muutti meille vapaaseen tyhjään vierashuoneeseen väliaikaisesti.
      Vaimoni kiinnostui ja kysyi voisimmeko ottaa kaverin mukaan kimppaan ja se sopi myös minulle.
      Vaimo nukkuu alasti ja meidän keskellä ja on saanut ja halunnut kahta miestä toistaiseksi joka ilta.

      • Anonyymi

        Pari suhteessa olimme olleet 10 vuotta kun yhdessä halusimme eka vieraan miehen sänkyymme. Rakastamme toisiamme ja luotamme toisiimme, seksi yksi harrastukssistamme vapaalla kun molemmat kotona. Kolmansia ja parivaihtoa harrastettu säännölliseti jo 16 vuotta. Kyse ei toisen hyväksi käytöstä vaan piristyksetä pari suhteeseen. Pari 50+


    • Anonyymi

      Pelkkää molojen hakkaamista luukkuihin. Ei anna mitään todellista ja paha mieli siitä vaan tulee. Tämä mun mielipide miesnäkökulmasta. Olen romantikko ja tyytyväinen siitä. Osan tuntea, nuo luukuttajat eivät osaa.

    • Anonyymi

      Jos nainen ei anna niin ei hän myöskään saa.
      Omalta vaimoltani saa pillua ja hän saa kyrpää kunnolla kun antaa miesten nussia.

    • Anonyymi

      ryhmässä voi kokeilla myös helpommin bi seksiä itse nussin naista kun samaan aikaan joku tunkeutui rasvattuna peppuuni kovenin ja laukesin melkein heti oli myös ihanaa katsella toisen naisen hyväilevän juuri nussittua pillua

    • Anonyymi

      Kimppanainen on prinsessa joka suo kunnioitusta alamaisille antaen pillua heille.

    • Anonyymi

      onko? en usko

    • Anonyymi

      Parempi kuin ei mitään.

    • Anonyymi

      en ole kokeillut.

    • Anonyymi

      Kuinka monta henkilöä lienee ryhmäseksin maailmanennätyksessä?

    • Anonyymi

      Onni on että itse arvostan naisia enemmän. En nussii ketään naista kimpassa ja toisen nöyryyttäminen ei kiinnosta, koska olen sen verran terve mies. Minuun iskee naisessa älykkyys ja itsekunnioitus. Se että naisella on hyvä itsetunto eikä anna sairaiden polkea itseään. Viisaalla naisella on rauha sydämessään ja hyvä tahto 💕. Siinä on miehelle enemmän kuin kylliksi.

      • Anonyymi

        Joku täysjärkinenkin palstalla 👍


    • Anonyymi

      Ryhmä Rämä

    • Anonyymi

      Pitäisi kokeilla

    • Anonyymi

      Jaaha. Pitäisi kokeilla

    • Anonyymi

      Eikä miesten tarvitse maksaa naiselle. Ryhmäseksi nainen on taas mieleltään paljon rappeutuneempi kuin ne naiset jotka myyvät itseään maailmalla köyhyyden ammattiin ajamina. Amoraalinen ryhmäseksi nainen rypee rappiossa kuin sika saastassa. Ryhmäseksiin osallistuvia pareja ihmettelen miten voitte katsoa sen jälkeen toisianne silmiin tai edes itseänne peilistä.

    • Anonyymi

      Jahas, ryhmäseksi aiheena näyttää aina vaan houkuttelevan koloistaan ne kaikista ahdasmielisimmät ja sovinistisimmat oliot.
      Miten se niin kiehtookin moralistin mieltä!

    Ketjusta on poistettu 83 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe