Kokoomuksen Mykkänen tylyttää Persujen talouspoliittisia esityksiä

Anonyymi-ap

"Perussuomalaiset ei lähtenyt kokoomuksen väli­kysymykseen, jätti oman epä­luottamuslauseen – näin Mykkänen kommentoi"

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009338748.html

"Ryhmäjohtaja Kai Mykkäsen (kok) mukaan perussuomalaisille ei kelvannut välikysymys, koska kokoomuksen välikysymyksessä esitetään työperäisen maahanmuuton selkeää lisäämistä ja työttömyysloukkuihin puuttumista.

– Perussuomalaiset jäi ulkopuolelle, koska meidän välikysymyksessä lähdetään siitä, että tehdyn työn määrä nostetaan – mukaan lukien työperäisen maahanmuuton selvä lisääminen ja työttömyysloukkujen poistaminen. He eivät nimeään tähän halunneet laittaa, Mykkänen kertoi.

– Meidän mielestä on epärehellistä puhua velkakierteen katkaisusta ilman työperäistä maahanmuuttoa. Perussuomalaiset ei halunnut allekirjoittaa myöskään sitä, että työttömyysturvan loukkuja tulee poistaa. Yksi keino on siinä ansiosidonnaisen porrastaminen, Mykkänen jatkoi."

"– Se tässä kieltämättä on noteerattava, jos perussuomalaiset ovat mielestään huolissaan velkakierteestä, millä ihmeellä he meinaavat sen tehdä? Heidän vaihtoehtobudjetissaan ei ollut uskottavasti nettoleikkauksia, vaan he käyttivät leikkaukset muuhun, Mykkänen sanoi.

– Heille ei kelpaa työpanoksen lisääminen. Työikäinen väestö kääntyy laskuun. Jos työperäistä maahanmuuttoa ei moninkertaisteta, tämän kokoista valtiota ei pystytä ylläpitämään kuin velalla. Ja tulonsiirtojen säästöt ja loukkujen poistot eivät perussuomalaisille kelpaa. Jään ihmettelemään, mikä on perussuomalaisten talousoppi, millä velkakierteestä selviää, Mykkänen kommentoi perussuomalaisten talouslinjaa."

Ei taidakaan olla ihan kevyt jumppa tiedossa, jos Kokoomus ja Persut lähtisivät hallitusohjelmaa kasaamaan. Mykkäsen kommentista käy päivänselvästi esille, että Kokoomuksella on aikomus edistää työperäistä maahanmuuttoa reippaasti ja siihen mukaan kuuluvat myös matalapalkka-alat. Mahtoiko tuossa Mykkäsen kommentissa mennä vinkki vinkkinä SDP:n suuntaan? Maahantulijaa olisi siis tiedossa riippumatta siitä, istuvatko Persut hallituksessa vaiko oppositiossa.

5

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä olisi persujen selitys sille, kun hallitusvastuussa tulisi taas imuroitua maahan lisää väkeä, koska Kokoomus suorastaan edellyttää sitä? Jos sanotaan, että kepu pettää aina, niin eikös persut pettäisi joka ainoan kannattajansa?

   • Anonyymi
    21.01.2023 00:10

    miksi sinä ap addick kyselet kun sinä heikkohermo nettipeikko poistat kaikki saamasi vastaukset???


  • älä ruoki ANTIPERSU trollia!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   418
   3198
  2. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1417
  3. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   51
   1410
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   398
   1217
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1165
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   63
   990
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   330
   924
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   47
   878
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   793
  Aihe