Orpon mukaan joka toinen vuosi voisi olla mies ja nainen ja ehkä joka kolmas transu ja

Anonyymi-ap

neljäntenä muunsukupuolinen. Se olisi ihan oikein ja ihmisarvon mukaista toimintaa. Kyllä tuollaine ihmisoikeus pitää jokaisella olla, kun se ei oikeastaan maksa mitään ja voi esitää suvaitsevasita. Paljon hankalampaa olsikin luvata Sari sairaanhoitajalle kunnon työolot ja edes kohtuullista palkkaa.

15

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mä en kyllä jaksa olla suvakki kokonaista vuotta.

  • Anonyymi

   Kokomuksen tahto läpi.

   • Anonyymi

    Me sen päätimme. Laiho kasvaa.


  • Anonyymi

   KOKomus kekseliäs.

  • Anonyymi

   Ropo pisti tuulemaan.

  • Anonyymi

   Onnee luovia.

  • Anonyymi

   Tokkopa.?

  • Anonyymi

   Miksei?

  • Anonyymi

   Vaihtaako ropokin?

  • Anonyymi

   Kokomuksen vaihtoehto.

  • Anonyymi

   Yksilö n vapaus.

  • Anonyymi

   Sarkomaa: Marinin hallitus unohti silpomisuhan alla elävät tytöt
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bd882c05-fa58-4f89-b519-66e8d7ce1ce6
   Sarkomaa oli itse Sipilän hallituksessa ja ei tehnyt itekään mitään asialle.
   Tässä onkin yksi seuraavan hallituksen uusista lakialoitteista, jotka toivottavasti tulevat voimaan takautuvasti...
   Miksi kokoomus ei tehnyt sitä edellisessä hallituksessa, esillä jo silloin??? Miksi asia esille tässä vaiheessa, olisi ehkä kannattanut herätä aiemmin! Nyt haetaan hakemalla tekemättömiä töitä.
   Sarkomaa heräsi juuri ennen vaaleja. 3:n vuoden aikana ei sanakaan asiasta, on se vaan hienoa kun osa herää juuri ennen vaaleja. Onko pelko putoamisesta?
   Sarkomaa kaivaa kokoomuksen kannatuskuoppaa aina vain syvemmäksi. Kohta Petterillä on vaikeuksia nähdä reunan yli ilman jakkaraa.
   Kokoomuslainen oikeusministeri Häkkänen taas totesi julkisuuteen 31.5.2018, että Suomi ei tarvitse tyttöjen sukuelinten silpomista kieltävää erillislakia. Joten kokoomuksessakin voisitte päättää, mitä lopulta ajattelette asiasta aikuisen oikeasti.
   En huomannut Kokoomuksen ohjelmassa tuosta mitään? Silmään pisti vain työttömien tukien leikkaukset. "Kauniaisissa" asuvien hyvätuloisten Kotitalousvähennyksen korottaminen. (Nyt se on yli 500milj/v) Onko Sarkomaa tarjoamassa tuon myös paperittomille julkisessa terveydenhuollossa? Vai onko "inhimillisyys" vain vaalivedätys? 2kk vaaleihin .
   Kokoomuslainen oikeusministeri Häkkänen taas totesi julkisuuteen 31.5.2018, että Suomi ei tarvitse tyttöjen sukuelinten silpomista kieltävää erillislakia. Joten kokoomuksessakin voisitte päättää, mitä lopulta ajattelette asiasta aikuisen oikeasti.
   Eivät he halua päättää, koska tällä tavoin voi kalastella ääniä, kun huutelee ristikkäisiä mielipiteitä puolue jäsenten välillä. Todellisuudessa he eivät aio tehdä mitään muuta kuin turvata oman tulevaisuuden tehden kaiken mitä eu käskee.
   mitä sitten, Kokoomus on tukenut aika lailla kaikkea, mitä Demarit ovat hallituksessa tällä kaudella hääränneet, translakia myöten. Joten, pidän Kokoomuksen toimintaa kaikkein huolestuttavimpana Suomalaisten näkökulmasta.
   Työperäiseen maahanmuuttoon ei Orpon tarvitse ottaa kantaa, ehdokas Otto Meri twitterissä: ``Mitä pahaa on siinä, jos jonkun lapsi haluaa hankkia elantonsa seksityöllä? Juuri tällaiset asenteet ovat suurin syy sille, minkä takia seksityötä ei vieläkään tunnisteta täysin laillisena ja hyväksyttävänä elinkeinona.`` mielenkiintoista nähdä kysyykö puolueeton media Orpolta puolueen kantaa kyseiseen twiittiin.

  • Anonyymi

   Orpo on sopiva Kokoomuksen johtoon. Mauton ja näkymätön. Hajusta en tiedä, mutta linjaton populisti joka ei kaihda mitään tullakseen mainituksi. Suomalaisten DNAssa pitäisi jo olla se, että Kokoomus kusee suomalaisten saappaisiin puolustaessaan veroparasiittiyritysten etuja ja pelkästään varakkaimpien suomalaisten etuja. Kokoomus antaa kyytiä keskiluokalle ja köyhemmille. Luulisi jo kansan oppineen Kokoomuksen metkut.

  • Anonyymi

   Orpon mukaan oppositiossa voi olla toista mieltä kun hallituksessa päättämässä.

  • Anonyymi

   Tuleeko Petteristä Petunia vai Petronella?

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   110
   2564
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   2462
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   180
   1628
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1412
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1275
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   86
   1030
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   107
   983
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   183
   940
  9. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   24
   923
  Aihe