Annikan terveydentila huolestuttaa

Anonyymi-ap

Liikkumattomuus saa aikaan nopean kehon kannatuksen romahtamisen, siksi on tärkeätä, että liikunnalle jää tarpeeksi päivittäin tarpeeksi aikaa.

Päivä tulee aloittaa tunnin kestävällä non 7 km reippaalla kävelylenkillä. Lounasaikaan nopea puolen tunnin kunotosalitreeni, sitten lounaaksi kevyt salaattiannos ja tuoremehua. Heti ennen päivällistä tunnin juoksulenkki, reilut 10 km ja päivälliseksi nyhtökauraa ja tummaa riisiä, tai pastaa. Viikonloppuisin talvella hiihtokilpailu, tai pikaluistelukilpailu ja sunnuntaina palauttava pyörävastusajo kevyellä kuormalla. Kesällä kerran kuussa triathlonkisa, joko täysmatka, tai vähintäinkin puolimatka. Vaihtoehtona maraton, tai pyöräkilpailu. Kesäviikoilla normaalit juoksulenkit, kaksi kertaa viikossa intervallityyppisesti. Kesälomalla kahden viikon maantiepyöräily Alppimaastoissa, Mallorcalla, tai Ruosissa Vetternjärven ympäriajo, sekä muutaman vuoden välein Hawajin triathlon.

Ai, että riittääkö aika? Kyllä riitti Alexander Stubbilla pääminsterinäkin.

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009340539.html

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hienot ohjeet. Noudattamalla tuota, lihasmassa alkaa lisäänyä kolmen kuukauden kuluessa, paino putoaa vuodessa puoleen, lihaskestävyys kaksinkertaistuu ja työteho puolitoistakertaistuu. Sairastumisriski putoaa murto- osaan ja päätöksentekokyky hyppää atmosfääreihin. Fysiikkataso nousee kolmasosaan Alexander Stubbin tasoon nähden. Riidanteon halukkuus häipyy kokonaan. Elämänlaatu nousee paljon ja tulevaisuudesta tulee auvoinen, sekä äänestäjät heittävät kilpaa eduskuntaan.

    • Anonyymi

      Terve Paino ry puheenjohtaja, lääkäri, professori Pertti Mustajoki sanoo suoraan mitä meihin vaikuttaa ylipaino.

    • Anonyymi

      Ylipainoisilla suomalaisilla esiintyy lähes kolme kertaa normaalipainoisia enemmän kakkostyypin diabetesta, lihavilla kahdeksankertaisesti ja vaikeasti lihavilla kuusitoistakertaistaisesti. Lihavat sairastuvat lisäksi selvästi muita useammin sepelvaltimotautiin. Lihavuus moninkertaistaa polven ja lonkan nivelrikon riskin ja lisää vanhuksilla räjähdysmäisesti kihdin esiintyvyyttä. Lihavuus lisää uniapnean, sappikivien ja naisten hedelmättömyyden riskiä. Vaikea lihavuus heikentää päivittäistä toimintakykyä ja siihen liittyy usein myös mielenterveysongelmia. Lihavuus tai lihavuuteen liittyvät seikat lisäävät 55 prosentilla riskiä sairastua masennukseen. Päärynälihavilla ihmisillä on valkoisten rasvasolujen lomassa sijaitsevia beigenvärisiä rasvasoluja, jotka vastaavat ihonalaisen rasvakerroksen tulehdusta vaimentavista ja aivoterveyttä parantavista ominaisuuksista. Beigejä rasvasoluja esiintyy erityisen paljon nuorempien ihmisten ihonalaisessa rasvassa. Beigessä rasvassa on paljon mitokondrioita, jotka tuottavat lämpöä verenkierron kuljettamasta rasvasta ja glukoosista.]

      Päärynälihavuus on yleisempää naisilla. Tämä johtuu miehiä korkeammista estrogeenitasoista, jotka sekä lisäävät ihonalaisen rasvakudoksen määrää että vähentävät vatsaan kertyvää rasvaa. Vaihdevuosien jälkeinen estrogeenitasojen lasku lisää sen vuoksi omenalihavuutta.

      Omena- eli vyötärölihavuudessa rasvaa kertyy etenkin kehon etupuolelle vyötärön tienoille. Vyötärölihavilla on paljon vatsaontelon sisäistä viskeraali- eli sisäelinrasvaa, joka sijaitsee syvemmällä vatsaontelossa suolten ja sisäelinten välissä sekä maksassa. Vyötärölihavien sisäelinrasva vapauttaa aineenvaihduntatuotteita suoraan verenkiertoon häiriten maksan ja muiden sisäelinten toimintaa. Sisäelinrasva käskyttää lisäksi aivojen immuunisoluja lisäämään tulehdusreaktiota, millä on kognitiivisia kykyjä heikentävää vaikutus. Vyötärölihavuus seitsenkertaistaa naisilla sairastua diabetekseen sekä sydän- ja verisuonitauteihin. Kaikkein suurin riski on tapauksissa, joissa viskeraalista rasvaa kertyy kertyi henkilölle, jolla sitä ei ole ollut entuudestaan. Vyötärölihavuus lisää terveysriskejä myös normaalipainoisilla.

      Rasvan kertyminen vatsaonteloon ja sisäelimiin aiheuttaa aineenvaihdunnan häiriöitä, kuten veren triglyseridin paastoarvoja nostavan maksan rasva-aineenvaihdunnan häiriön, joka saattaa aiheuttaa pitkään jatkuessaan sydän- ja verisuonitauteja.

      Jos vyötärönympärys on yli enemmän kuin puolet ihmisen pituudesta, tilastollinen kuolleisuusriski kasvaa. Jos miehen vyötärönympärys on 80 prosenttia hänen pituudestaan, hänen tilastollisesti odotettavissa oleva elinaika on 20 vuotta lyhyempi kuin ihanteellisen suhteen omaavalla miehellä. Naisilla vastaava elinajanodotteen lyheneminen on noin 11 vuotta.

      Liikalihavuus on erään arvioin mukaan Euroopan toiseksi suurin syy kuolla ennen 70 ikävuotta. Jos painoindeksi on 30–40, lihavuus voi vähentää elinajanodotetta jopa kolmella vuodella. Liikalihavuus on miehille vaarallisempaa kuin naisille ja liikalihavilla miehillä on suurempi insuliiniresistenssi, rasva-arvot ja diabetesriski kuin liikalihavilla naisilla.

      • Anonyymi

        Lukemalla tämän Suomesta loppuu liikalihvuus välittömästi.


    • Anonyymi

      Näyttää siltä,että Saarikko senkun paisuu paisumistaan. Pääkin on kuin turvonut vesimelooni ja puheet senmukaisia.

    • Anonyymi

      Kiitos tämän linkin asialliesesta tiedosta koskien liikalihavuutta. Ohjeet ovat päteviä myös Kurviselle.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vätternrundan on yksi maailman suurimmista pyöräilytapahtumista. Se järjestetään vuosittain Ruotsissa, ja osallistujat pyöräilevät Vättern-järven ympäri yhteensä 300 kilometrin matkan maanteitä pitkin. Reitti alkaa Motalan kunnasta, jossa sijaitsee kisakeskus.

        Vuoden 2008 Vätternrundanissa liikkeelle lähti 15 945 osallistujaa yli 30 eri maasta. Heistä 15 205 sai pyöräiltyä reitin loppuun asti. Vuonna 2009 ilmoittautujia oli lähes 18 000. Osanottajien suuren määrän vuoksi tapahtumaa ei järjestetä yhteislähtönä, vaan esimerkiksi vuonna 2008 pyöräilijät lähetettiin liikkeelle 50–70 hengen ryhmissä, jotka aloittivat matkansa kahden minuutin välein. Ensimmäinen ryhmä aloitti kello 20 perjantai-iltana ja viimeinen kello viiden aikaan lauantaiaamuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vätternrundan on yksi maailman suurimmista pyöräilytapahtumista. Se järjestetään vuosittain Ruotsissa, ja osallistujat pyöräilevät Vättern-järven ympäri yhteensä 300 kilometrin matkan maanteitä pitkin. Reitti alkaa Motalan kunnasta, jossa sijaitsee kisakeskus.

        Vuoden 2008 Vätternrundanissa liikkeelle lähti 15 945 osallistujaa yli 30 eri maasta. Heistä 15 205 sai pyöräiltyä reitin loppuun asti. Vuonna 2009 ilmoittautujia oli lähes 18 000. Osanottajien suuren määrän vuoksi tapahtumaa ei järjestetä yhteislähtönä, vaan esimerkiksi vuonna 2008 pyöräilijät lähetettiin liikkeelle 50–70 hengen ryhmissä, jotka aloittivat matkansa kahden minuutin välein. Ensimmäinen ryhmä aloitti kello 20 perjantai-iltana ja viimeinen kello viiden aikaan lauantaiaamuna.

        Mielenkiintoista. Ruotsalaiset pitävät massaurheilutapahtumista. Tämä ja talvella 90km ja tuhansien osallistujien vasaloppet-hiihto.


    • Anonyymi

      Äänestäjillä pitää olla pääsy puoluejohtajan terveystietoihin, koska muussa tapuksessa on vaarana, että joudumme äänestämään kyvytöntä ihmistä ajamaan itselemme tärkeitä asioita, vaikka äänestäjän oikeutus on saada johtaja joka pystyy toimimaan hänen edustajanaan.

    • Anonyymi

      Minä olen enemmän huolissani hänen henkisestä terveydentilasta. Ei mahda olla kivaa työpaikalla kun kaikki 4 muuta hallituksen tyttöä inhoavat Annikaa ja kiusaavat tätä julkisesti ja suljettujen ovien takana raa'asti. Ja sitten kun Annika tekee sen virheen että mielistelee ilkeitä tyttöjä oman puolueen porukka ei tykkää... Eikä helpota yhtään se että kolme niistä ilkeistä tytöistä on aika vetävän näköisiä mimmejä joiden kauneutta ylistetään kansainvälisestikin,

      Inhottava paikka varmaan Annikalle olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe