Annikan terveydentila huolestuttaa

Anonyymi-ap

Liikkumattomuus saa aikaan nopean kehon kannatuksen romahtamisen, siksi on tärkeätä, että liikunnalle jää tarpeeksi päivittäin tarpeeksi aikaa.

Päivä tulee aloittaa tunnin kestävällä non 7 km reippaalla kävelylenkillä. Lounasaikaan nopea puolen tunnin kunotosalitreeni, sitten lounaaksi kevyt salaattiannos ja tuoremehua. Heti ennen päivällistä tunnin juoksulenkki, reilut 10 km ja päivälliseksi nyhtökauraa ja tummaa riisiä, tai pastaa. Viikonloppuisin talvella hiihtokilpailu, tai pikaluistelukilpailu ja sunnuntaina palauttava pyörävastusajo kevyellä kuormalla. Kesällä kerran kuussa triathlonkisa, joko täysmatka, tai vähintäinkin puolimatka. Vaihtoehtona maraton, tai pyöräkilpailu. Kesäviikoilla normaalit juoksulenkit, kaksi kertaa viikossa intervallityyppisesti. Kesälomalla kahden viikon maantiepyöräily Alppimaastoissa, Mallorcalla, tai Ruosissa Vetternjärven ympäriajo, sekä muutaman vuoden välein Hawajin triathlon.

Ai, että riittääkö aika? Kyllä riitti Alexander Stubbilla pääminsterinäkin.

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009340539.html

13

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hienot ohjeet. Noudattamalla tuota, lihasmassa alkaa lisäänyä kolmen kuukauden kuluessa, paino putoaa vuodessa puoleen, lihaskestävyys kaksinkertaistuu ja työteho puolitoistakertaistuu. Sairastumisriski putoaa murto- osaan ja päätöksentekokyky hyppää atmosfääreihin. Fysiikkataso nousee kolmasosaan Alexander Stubbin tasoon nähden. Riidanteon halukkuus häipyy kokonaan. Elämänlaatu nousee paljon ja tulevaisuudesta tulee auvoinen, sekä äänestäjät heittävät kilpaa eduskuntaan.

  • Anonyymi

   Terve Paino ry puheenjohtaja, lääkäri, professori Pertti Mustajoki sanoo suoraan mitä meihin vaikuttaa ylipaino.

  • Anonyymi

   Ylipainoisilla suomalaisilla esiintyy lähes kolme kertaa normaalipainoisia enemmän kakkostyypin diabetesta, lihavilla kahdeksankertaisesti ja vaikeasti lihavilla kuusitoistakertaistaisesti. Lihavat sairastuvat lisäksi selvästi muita useammin sepelvaltimotautiin. Lihavuus moninkertaistaa polven ja lonkan nivelrikon riskin ja lisää vanhuksilla räjähdysmäisesti kihdin esiintyvyyttä. Lihavuus lisää uniapnean, sappikivien ja naisten hedelmättömyyden riskiä. Vaikea lihavuus heikentää päivittäistä toimintakykyä ja siihen liittyy usein myös mielenterveysongelmia. Lihavuus tai lihavuuteen liittyvät seikat lisäävät 55 prosentilla riskiä sairastua masennukseen. Päärynälihavilla ihmisillä on valkoisten rasvasolujen lomassa sijaitsevia beigenvärisiä rasvasoluja, jotka vastaavat ihonalaisen rasvakerroksen tulehdusta vaimentavista ja aivoterveyttä parantavista ominaisuuksista. Beigejä rasvasoluja esiintyy erityisen paljon nuorempien ihmisten ihonalaisessa rasvassa. Beigessä rasvassa on paljon mitokondrioita, jotka tuottavat lämpöä verenkierron kuljettamasta rasvasta ja glukoosista.]

   Päärynälihavuus on yleisempää naisilla. Tämä johtuu miehiä korkeammista estrogeenitasoista, jotka sekä lisäävät ihonalaisen rasvakudoksen määrää että vähentävät vatsaan kertyvää rasvaa. Vaihdevuosien jälkeinen estrogeenitasojen lasku lisää sen vuoksi omenalihavuutta.

   Omena- eli vyötärölihavuudessa rasvaa kertyy etenkin kehon etupuolelle vyötärön tienoille. Vyötärölihavilla on paljon vatsaontelon sisäistä viskeraali- eli sisäelinrasvaa, joka sijaitsee syvemmällä vatsaontelossa suolten ja sisäelinten välissä sekä maksassa. Vyötärölihavien sisäelinrasva vapauttaa aineenvaihduntatuotteita suoraan verenkiertoon häiriten maksan ja muiden sisäelinten toimintaa. Sisäelinrasva käskyttää lisäksi aivojen immuunisoluja lisäämään tulehdusreaktiota, millä on kognitiivisia kykyjä heikentävää vaikutus. Vyötärölihavuus seitsenkertaistaa naisilla sairastua diabetekseen sekä sydän- ja verisuonitauteihin. Kaikkein suurin riski on tapauksissa, joissa viskeraalista rasvaa kertyy kertyi henkilölle, jolla sitä ei ole ollut entuudestaan. Vyötärölihavuus lisää terveysriskejä myös normaalipainoisilla.

   Rasvan kertyminen vatsaonteloon ja sisäelimiin aiheuttaa aineenvaihdunnan häiriöitä, kuten veren triglyseridin paastoarvoja nostavan maksan rasva-aineenvaihdunnan häiriön, joka saattaa aiheuttaa pitkään jatkuessaan sydän- ja verisuonitauteja.

   Jos vyötärönympärys on yli enemmän kuin puolet ihmisen pituudesta, tilastollinen kuolleisuusriski kasvaa. Jos miehen vyötärönympärys on 80 prosenttia hänen pituudestaan, hänen tilastollisesti odotettavissa oleva elinaika on 20 vuotta lyhyempi kuin ihanteellisen suhteen omaavalla miehellä. Naisilla vastaava elinajanodotteen lyheneminen on noin 11 vuotta.

   Liikalihavuus on erään arvioin mukaan Euroopan toiseksi suurin syy kuolla ennen 70 ikävuotta. Jos painoindeksi on 30–40, lihavuus voi vähentää elinajanodotetta jopa kolmella vuodella. Liikalihavuus on miehille vaarallisempaa kuin naisille ja liikalihavilla miehillä on suurempi insuliiniresistenssi, rasva-arvot ja diabetesriski kuin liikalihavilla naisilla.

   • Anonyymi

    Lukemalla tämän Suomesta loppuu liikalihvuus välittömästi.


  • Anonyymi

   Näyttää siltä,että Saarikko senkun paisuu paisumistaan. Pääkin on kuin turvonut vesimelooni ja puheet senmukaisia.

  • Anonyymi

   Kiitos tämän linkin asialliesesta tiedosta koskien liikalihavuutta. Ohjeet ovat päteviä myös Kurviselle.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Vätternrundan on yksi maailman suurimmista pyöräilytapahtumista. Se järjestetään vuosittain Ruotsissa, ja osallistujat pyöräilevät Vättern-järven ympäri yhteensä 300 kilometrin matkan maanteitä pitkin. Reitti alkaa Motalan kunnasta, jossa sijaitsee kisakeskus.

    Vuoden 2008 Vätternrundanissa liikkeelle lähti 15 945 osallistujaa yli 30 eri maasta. Heistä 15 205 sai pyöräiltyä reitin loppuun asti. Vuonna 2009 ilmoittautujia oli lähes 18 000. Osanottajien suuren määrän vuoksi tapahtumaa ei järjestetä yhteislähtönä, vaan esimerkiksi vuonna 2008 pyöräilijät lähetettiin liikkeelle 50–70 hengen ryhmissä, jotka aloittivat matkansa kahden minuutin välein. Ensimmäinen ryhmä aloitti kello 20 perjantai-iltana ja viimeinen kello viiden aikaan lauantaiaamuna.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vätternrundan on yksi maailman suurimmista pyöräilytapahtumista. Se järjestetään vuosittain Ruotsissa, ja osallistujat pyöräilevät Vättern-järven ympäri yhteensä 300 kilometrin matkan maanteitä pitkin. Reitti alkaa Motalan kunnasta, jossa sijaitsee kisakeskus.

    Vuoden 2008 Vätternrundanissa liikkeelle lähti 15 945 osallistujaa yli 30 eri maasta. Heistä 15 205 sai pyöräiltyä reitin loppuun asti. Vuonna 2009 ilmoittautujia oli lähes 18 000. Osanottajien suuren määrän vuoksi tapahtumaa ei järjestetä yhteislähtönä, vaan esimerkiksi vuonna 2008 pyöräilijät lähetettiin liikkeelle 50–70 hengen ryhmissä, jotka aloittivat matkansa kahden minuutin välein. Ensimmäinen ryhmä aloitti kello 20 perjantai-iltana ja viimeinen kello viiden aikaan lauantaiaamuna.

    Mielenkiintoista. Ruotsalaiset pitävät massaurheilutapahtumista. Tämä ja talvella 90km ja tuhansien osallistujien vasaloppet-hiihto.


  • Anonyymi

   Äänestäjillä pitää olla pääsy puoluejohtajan terveystietoihin, koska muussa tapuksessa on vaarana, että joudumme äänestämään kyvytöntä ihmistä ajamaan itselemme tärkeitä asioita, vaikka äänestäjän oikeutus on saada johtaja joka pystyy toimimaan hänen edustajanaan.

  • Anonyymi

   Minä olen enemmän huolissani hänen henkisestä terveydentilasta. Ei mahda olla kivaa työpaikalla kun kaikki 4 muuta hallituksen tyttöä inhoavat Annikaa ja kiusaavat tätä julkisesti ja suljettujen ovien takana raa'asti. Ja sitten kun Annika tekee sen virheen että mielistelee ilkeitä tyttöjä oman puolueen porukka ei tykkää... Eikä helpota yhtään se että kolme niistä ilkeistä tytöistä on aika vetävän näköisiä mimmejä joiden kauneutta ylistetään kansainvälisestikin,

   Inhottava paikka varmaan Annikalle olla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   506
   3757
  2. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1255
  3. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   986
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   850
  5. Translaki meni läpi...

   Kuuntelin eilen eduskunnan lähetystä, ja monia hyviä perusteita kerrottiin, miksi moinen pitäisi hylätä. Eräs nutturatäti väitti, että kaikki estelyt
   Kokkola
   123
   699
  6. Tasot - ikuinen kysymys, johon ei ole vastausta

   Mikä on taso? Miten arvotatte edes tason? Omasta kokemusmaailmastani katsoen ei ole olemassa universaalia tasoa. Taso taitaa olla jokaiselle ihan eri
   Sinkut
   152
   650
  7. Translaki läpi äänin 113-69

   Niinhän sinä kävi kun veikattiin. Lisäksi kaikenlaiset tällä palstalla uutta esitystä veikanneet voivat mennä takaisin peruskoulun yhteiskuntaopin tun
   Luterilaisuus
   169
   623
  8. Ensi kerralla kun kohdataan

   Älä käännä päätäsi pois. Katso silmiini. Näet siellä anteeksipyynnön ja katumuksen. En torjuisi enää sinua. Miehelle
   Ikävä
   44
   622
  9. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   40
   577
  10. Olet mielessä ja pysyt

   Haluan nähdä sinua edes vilaukselta vaikka se sattuu toisinaan sydämeen. Hyvää yötä naiselta miehelle.
   Ikävä
   27
   551
  Aihe