Mistä tuntee suuren johtajan?

Anonyymi-ap

Vertaa:
Mariin hakee julkisuutta nostamalla populistisesti kepin nokkaan pienen marginaalisen ryhmän, viimeksi Vuorineuvokset, joita Suomessa ei paljoa ole, ja jotka maksaa isoja määriä veroja itseasiassa.
Franklin D. Roosevelt puolestaan:
" Kolmanneksella kansakunnasta on huono asunto, huonot vaaeet, huono ravinto............Kehityksemme haaste ei ole siinä, lisäämmekö niiden vaurautta, joilla on jo paljon; haaste on siinä, tarjoammeko tarpeeksi apua niille, joilla on liian vähän.

Marinin hallitus jakoi koronatuet sattumanvaraisesti monien mielesä.
Joulukuun lapsilisät jaettiin kaksinkertaisena kaikille, myös rikkaille jotka eivät tuota rahaa tarvinneet.
Marinin hallitus on yhteisillä verovaroilla tukenut etelän kaupunkien ihmisten kulkemista vaikka millä tuilla ja alennuksilla, samalla maaseuduille ja pohjoiseen auton käytön kustannukset on nostettu pilviin ja ihmiset, joiden on ammattinsa tai etäisyyksien vuoksi aivan pakko käyttää omaa autoa, on nämä ihmiset jtetty kustannusten kanssa yksin selviämään, alueilla joilla ei julkinen liikenne toimi ja metro tai bussi ei kulje kotioven edestä 10 min välein. Vanhuksilla ei ole varaa sivukyliltä ajella keskustaan apteekkiin ja ruokaostoksille tai pankkiin. Hävetkää hallituksen päättäjät!
Sa-aikaiset työlliset ei pärjää palkoillaan. Eläkeläiset, sairaat ja opiskelijat kärsii. Jo ennen tätä viimeistä vuotta opiskelijat kertoivat, että ruokaa ei riitä kaikille päiville, miten voivat enäpärjärä? Nyt lainojen korot nousseet, opiskelijat ei uskalla ottaa lainoja joten opiskelut jää ä useammalta, yhteiskunta eriarvoistuu. Edessä on luokkayhteiskunta.

Presidentti sanoi että olisi tärkeää pitää kaikki mukana.
Sehän se on suomalaisen yhteiskunnan kasvun ja yhteiskuntarauhan perusta.

Äänestän perussuomalaisia eduskuntavaaleissa ja aion pitää yhteyttä päättäjiin. Ei terveet tarvitse parantajaa. Ei rikkaat tarvitse pieni- ja keskitloisille elintärkeitä rahallisia valtion tukia. Nyt meille on kasvamassa töissäkäyvien köyhien luokka, jotka jää kaikkien tukien ulkopuolelle, joiden olosuhteita jatkuvasti kiristetään. Tämä työläisten luokka pitää Suomea määrä enemmistönä pystyssä veroja maksamalla ja työpanoksellaan, samalla hoidetaan lapset ja usen omat vanhukset.
Jos tämä keskiluokka ei ala saamaan helpotusta pärjäämiselleen nousseiden kulujen keskellä, niin alkaa lakkoilujen ja anarkismin aalto ja yhteiskuntarauha on mennyttä. Siitähän Putin nauttisikin ja siihen pyrkii.
Nyt rahahanat kiinni ulkomaille ja turhiin projekteihin. Arkijärki ja keskiluokan ymmärrystä päättäjille. Nyt tulevissa vaaleissa on vielä mahdollisuus koittaa pelastaa Suomesta se mitä on jäljellä.
Älä äänestä nykyisiä hallituspuolueita. Älä jätä päätöksiä myöskään kokoomuksen käsiin, se on yksityistämisen tie ja Ameriikan malli, missä ne pärjää joilla onvaraa vakuutuksiin ja on varallisuutta.
Perus on paras suomalaiselle.

5

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Verovaroun etelään rakennetaan yhtä ja toista mukavaa kulttuurista kulkuväiin. Mitäs me täällä keski Suomessa saadaan? Ei mitään.

   • Anonyymi

    Saadaan me maksaa valtavia laskuja, kun kaikki myydään sijoittajille, jotka rahastavat surutta kaikkia eivät edes maksa veroja kunnolla, suomalaisille jää vain luu käteen.


   • Anonyymi

    Ei edes oikeinkirjoitustaitoa.


  • Anonyymi

   Joo, kannattaa lukea ensin perussuomalaisten sivuilta puolueen ohjelmat ja tavoitteet, ennenkuin rähjää näillä palstoilla perusteettomien mielikuvien ja luukojen perusteella.

   Sama koskee myös äänestyskopissa käymistä. Siellä voi tehdä numeron ihan oman tiedon, omien näkemystenn ja oman tunnon mukaisesti, ilman että kukaan asioihin perehtymätön tai ymmärtämätön tietää totuutta tai nuhtelee "väärin äänestämisestä" !

   • Anonyymi

    Kansan kyykytystä siellä lukee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   310
   2360
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   29
   2003
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   207
   733
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   298
   682
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   38
   672
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   650
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   42
   617
  Aihe