Naurettava ulostulo Li Andersonilta

Anonyymi-ap

Hän kertoo lähtevänsä vain hallitukseen, " joka ei leikkaa opiskelusta".

Herää kysymys; huoliiko joku puolue entistä kommaria hallituskumppaniksi ?

9

76

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vasemmistoliiton paikka tulee olemaan oppositiossa seuraavien vuosikymmenten aikana kunnes se pikkuhiljaa lakkaa olemasta.

  • Anonyymi

   pienet on murheet vasemistolla..

  • Anonyymi

   Kumpi tulee ensin? ”Rapen tupinat vai tupen rapinat”?

   Kumpi yrittää ensiksi päästä Venäjän ”kalifiksi kalifin paikalle”, Ramzan Kadirov, Tsetsenian johtaja vai Putinin kokki Jevgeni Prigozin?

   Jos yhteenotto venäjän ylimmän johdon, Putinin regimin ja nopeamman noista kahdesta voidaan välttää, Putinilla on vain vähän aikaa toimia. Nyt näyttää siltä, että Putinin kokki suunnittelee tarjoavansa tulista keittoa ensin. Mutta Ramzan Kadirov voi ehtiä ensin.

   Rauhan mies, onko se lopulta Valeri Gerasimov. Jos niin on Valeri Gerasimov rauhoittaa tilanteen vetämällä sotilaat nyt viimeistään pois Ukrainasta. Se on varmin tae saada nykyhallinnolle valta, joka uhkaa siirtyä jommalle kummalle em. terroristeista, takaisin.
   Jos nykykehitys annetaan jatkua, alkaa olla todennäköistä, että jompikumpi; Kadirov tai Prigotsin tai he yhdessä haastavat nykyhallinnon ja pyrkivät syrjäyttämään Putinin.

   Toinen uhka, 50 maan koalitio Venäjää vastaan Ukrainassa, on vielä Venäjän nykyjohdolle paljon suurempi. Jos Venäjä haluaa rauhoittaa tilanteen ja alkaa diplomaattisen rauhantyön heti, on vielä mahdollista, että muutamat empivät maat alkavat jäähdytellä muiden maiden kuumentuneita tunteita ja päättäväisyyttä lannistaa Venäjä ja ajaa pois Ukrainasta ”häntä koipien välissä”. Mutta jos Putin ei nyt lähde Ukrainasta, jää vain kaksi todennäköistä vaihtoehtoa jäljelle. Nato saa tarpeekseen ja tuhoaa kaikki Venäjän sotajoukot Ukrainassa tai sota eskaloituu ydinsodaksi, jossa suuri osa Venäjääkin ja Pietari ja Moskovakin on vain hiiltyneitä ruumiita oleva rauniokasa. Kremlin hienoista historiallisista taloista ja mm. taidegallerioistakaan ei ole jäljellä mitään, eikä ketään.

   Toivon, että lopulta järki ja oikeudentaju voittavat ja palataan rakentamaan kansainvälistä rauhaa ja yhteistyötä. Se edellyttää ehdottomasti Venäjän poistumista Ukrainan maaperältä pian. Nyt alkaa olla ehkä jo liian myöhäistä. Mutta toivottavasti Putin, Gerasimov, Lavrov, Soigu, Peskov ja Saharov, ja muut ymmärtävät, että jos halutaan kalastella vielä rauhassa Siperian lohijoilla ja osallistua tulevaisuudessa kansainvälisiin kehityshankkeisiin, on paras aloittaa rauhantyö ja vetää joukot pois Ukrainan maaperältä nyt heti. Sen jälkeen kun Ukraina on saanut 400 uutta pitkän kantaman panssarivaunua, edessä tantereilla on sama kohtalo kuin Irakin sodassa Kuwaitissa venäläisillä panssarivaunuilla oli.

   Entä Valko-Venäjä ja Lukasenka. Täytyy ihmetellä, miksei Länsi ”tarttunut Lukasenkan käteen”, kun Lukasenka selvästi moneen kertaan osoitti halukkuuttaan kohentaa suhteitaan Länteen. Luonnollisesti hänen ehtojaan oli mm. se, että jos hän luopuu Venäjän alistamasta roolistaan, Länsi turvaa Valko-Venäjän rauhan ja myös häntä itseään ei syytetä ja häneltä viedä valtaa pois monenlaisten kähmälöpelien keinoin. Jäljelle Lukasenkalle jäi vain turvautuminen IVY-maiden ja Putinin suojelukseen ja olemaan nukkehallitsija ja Venäjän määräysvallan alla. Valko-Venäjä on ollut usein Euroopan historiassa valtapelien uhrin asemassa ja moneen kertaan lähes koko kansa on tuhottu. Millä keinoin mikään muukaan kansa olisi Lukasenkan asemassa voinut edes toimia toisin kuin hän on toiminut.

   Sitten vielä yksi Ukrainaa koskeva asia. Ukrainassa on alettu toden teolla karsimaan ortodoksista uskontoa maassa. Nyt on jo kaikkia kouluja ja päiväkotejakin velvoitettu ottamaan kaikki ikonit ja ortodoksien merkit pois julkisista tiloista. MIKSI? On myös muutettu joulun viettoaikaa Juliaanisesta kalenterista katolilaisten jo 1500n -luvulla kanonisoituun ja Euroopassa yleisesti käytettyyn gregoriaaniseen kalenteriin. MIKSI?
   Olisiko syy Eurooppaan integroiminen. Onhan Ukraina pyrkimässä Euroopan unioniin ja Natoon. Jotkut ukrainalaiset sanovatkin, että Ukraina on ”de facto”, vaikkakaan ei ”de jure ” jo Naton jäsen. Olen kuullut, että Ukrainan ortodoksit haluavat säilyttää uskontonsa. Ongelmana ei tietojeni mukaan ole se, että kaikki kirkollinen toiminta siirtyy Ukrainan patriarkaatin alaisuuteen. Se on päinvastoin luonnollista. Mutta miksi kaikki ikonit pitää kouluista poistaa? Olisi mielenkiintoista kuulla perustelut. Oletuksia tosin sen syistä on.

  • Anonyymi

   Kuka noita hallitukseen haluaa? Luuseripuolue, kuten ne muutkin, jotka kylmä ja laskelmoiva demarilehmä otti tähän nykyiseen. Jälkikin on sen mukaista, kun katsoo "saavutuksia"

  • Anonyymi

   Vihreät ja vasemmistoliitto eivät sovi tulevaan hallitukseen. SDP voisi osallistua, mikäli Sanna Marin jätetään hallituksen ulkopuolelle.

  • Anonyymi

   Andersson on aika lailla saman kaltainen huutaja kuin rouva Marinkin. Andersson luettelee joka puheenvuorossaan kuinka paljon rahaa tämä hallitus on laittanut koulutukseen ja luulee sen olevan joku uroteko. Hän ei ilmeisesti ymmärrä, että sekin raha on mennyt hukkaan, kun mitään ei ole saatu aikaan tai on saatu, mutta tulos on ollut negatiivinen. Ei riitä, että annetaan rahaa, pitää myös valvoa, että se käytetään siihen mihin on tarkoitettu. Suomen kansa kyllä ymmärtää, että nyt lisää laitettu raha on mennyt ulkolaisten kouluttamiseen ilmaiseksi samalla, kun suomalaiset eivät ole päässeet opiskelemaan?

  • Anonyymi

   Ikäluokat pienenevät.
   Tarkoittaako Li sitä, ettei oppilasta kohden raha saa vähetä vai sitä, ettei kokonaismäärä saa laskea.
   Siinä on iso ero.

   Tietääkö Li itsekään?

  • Anonyymi

   Marinin hallituksessa Li Andersson on toiminut erittäin hyvin ja niin Suomeen saatiin toisen asteen koulu-uudistus. Nyt myös pienituloisilla on mahdollisuus käydä lukio tai ammattikoulu, mikä aiemmin oli vain varakkaiden etuoikeus.

   Selvää on se, että tulevaisuuden työvoima on koulutetumpaa, ja sitä Suomi tarvitsee. Aiemmin vain peruskoulun käyneet jäivät työttömiksi ja saattoivat odottaa saavansa vain alipalkattuja pätkätöitä, ja se ei houkuttanut käymään edes peruskoulua loppuun asti. Koulupudokkaiden määrä kasvoi.

   Sipilän oikeistohallitus (kepu, kok ja persut) leikkasi koulutuksesta, joten pettivät räikeästi vaalilupauksensa, että koulutuksesta ei leikata.
   Nykyhallitus on panostanut koulutukseen ja on välttämätöntä, että koulutuksesta huolehditaan myös tulevissa hallituksissa.

   Kuka luottaa vielä Sipilän hallituksen (kepu, kok, persut) lupauksiin, kun ne petettiin koulutuksen, osalta ja myös palkansaajien (kiky-sopimukset palkkojen jäädytys, vuosilomapäivien vähennykset jne) sekä aktiivimalli (työttömien sanktiot) sekä sosiaaliturvan leikkaukset?

   Me emme halua kovaa oikeistolaista leikkaajahallitusta, jos hallituskauden jälkeen perussuomalainen työministeri joutuu taas itkemään työttömien kurittamista ja palkansaajien palkkojen vähennystä.

   Sen sijaan Sipilän hallitus palkitsi pääomasijoittajia uusilla verottomilla sijoitustileillä ja hallintarekisterillä. Myöskään verotuksen porsaanreikiä ei tukittu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   2085
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1641
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1385
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   268
   1199
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1113
  6. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   1068
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   88
   1053
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   949
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   230
   907
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   171
   700
  Aihe