Naurettava ulostulo Li Andersonilta

Anonyymi-ap

Hän kertoo lähtevänsä vain hallitukseen, " joka ei leikkaa opiskelusta".

Herää kysymys; huoliiko joku puolue entistä kommaria hallituskumppaniksi ?

12

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmistoliiton paikka tulee olemaan oppositiossa seuraavien vuosikymmenten aikana kunnes se pikkuhiljaa lakkaa olemasta.

    • Anonyymi

      pienet on murheet vasemistolla..

    • Anonyymi

      Kumpi tulee ensin? ”Rapen tupinat vai tupen rapinat”?

      Kumpi yrittää ensiksi päästä Venäjän ”kalifiksi kalifin paikalle”, Ramzan Kadirov, Tsetsenian johtaja vai Putinin kokki Jevgeni Prigozin?

      Jos yhteenotto venäjän ylimmän johdon, Putinin regimin ja nopeamman noista kahdesta voidaan välttää, Putinilla on vain vähän aikaa toimia. Nyt näyttää siltä, että Putinin kokki suunnittelee tarjoavansa tulista keittoa ensin. Mutta Ramzan Kadirov voi ehtiä ensin.

      Rauhan mies, onko se lopulta Valeri Gerasimov. Jos niin on Valeri Gerasimov rauhoittaa tilanteen vetämällä sotilaat nyt viimeistään pois Ukrainasta. Se on varmin tae saada nykyhallinnolle valta, joka uhkaa siirtyä jommalle kummalle em. terroristeista, takaisin.
      Jos nykykehitys annetaan jatkua, alkaa olla todennäköistä, että jompikumpi; Kadirov tai Prigotsin tai he yhdessä haastavat nykyhallinnon ja pyrkivät syrjäyttämään Putinin.

      Toinen uhka, 50 maan koalitio Venäjää vastaan Ukrainassa, on vielä Venäjän nykyjohdolle paljon suurempi. Jos Venäjä haluaa rauhoittaa tilanteen ja alkaa diplomaattisen rauhantyön heti, on vielä mahdollista, että muutamat empivät maat alkavat jäähdytellä muiden maiden kuumentuneita tunteita ja päättäväisyyttä lannistaa Venäjä ja ajaa pois Ukrainasta ”häntä koipien välissä”. Mutta jos Putin ei nyt lähde Ukrainasta, jää vain kaksi todennäköistä vaihtoehtoa jäljelle. Nato saa tarpeekseen ja tuhoaa kaikki Venäjän sotajoukot Ukrainassa tai sota eskaloituu ydinsodaksi, jossa suuri osa Venäjääkin ja Pietari ja Moskovakin on vain hiiltyneitä ruumiita oleva rauniokasa. Kremlin hienoista historiallisista taloista ja mm. taidegallerioistakaan ei ole jäljellä mitään, eikä ketään.

      Toivon, että lopulta järki ja oikeudentaju voittavat ja palataan rakentamaan kansainvälistä rauhaa ja yhteistyötä. Se edellyttää ehdottomasti Venäjän poistumista Ukrainan maaperältä pian. Nyt alkaa olla ehkä jo liian myöhäistä. Mutta toivottavasti Putin, Gerasimov, Lavrov, Soigu, Peskov ja Saharov, ja muut ymmärtävät, että jos halutaan kalastella vielä rauhassa Siperian lohijoilla ja osallistua tulevaisuudessa kansainvälisiin kehityshankkeisiin, on paras aloittaa rauhantyö ja vetää joukot pois Ukrainan maaperältä nyt heti. Sen jälkeen kun Ukraina on saanut 400 uutta pitkän kantaman panssarivaunua, edessä tantereilla on sama kohtalo kuin Irakin sodassa Kuwaitissa venäläisillä panssarivaunuilla oli.

      Entä Valko-Venäjä ja Lukasenka. Täytyy ihmetellä, miksei Länsi ”tarttunut Lukasenkan käteen”, kun Lukasenka selvästi moneen kertaan osoitti halukkuuttaan kohentaa suhteitaan Länteen. Luonnollisesti hänen ehtojaan oli mm. se, että jos hän luopuu Venäjän alistamasta roolistaan, Länsi turvaa Valko-Venäjän rauhan ja myös häntä itseään ei syytetä ja häneltä viedä valtaa pois monenlaisten kähmälöpelien keinoin. Jäljelle Lukasenkalle jäi vain turvautuminen IVY-maiden ja Putinin suojelukseen ja olemaan nukkehallitsija ja Venäjän määräysvallan alla. Valko-Venäjä on ollut usein Euroopan historiassa valtapelien uhrin asemassa ja moneen kertaan lähes koko kansa on tuhottu. Millä keinoin mikään muukaan kansa olisi Lukasenkan asemassa voinut edes toimia toisin kuin hän on toiminut.

      Sitten vielä yksi Ukrainaa koskeva asia. Ukrainassa on alettu toden teolla karsimaan ortodoksista uskontoa maassa. Nyt on jo kaikkia kouluja ja päiväkotejakin velvoitettu ottamaan kaikki ikonit ja ortodoksien merkit pois julkisista tiloista. MIKSI? On myös muutettu joulun viettoaikaa Juliaanisesta kalenterista katolilaisten jo 1500n -luvulla kanonisoituun ja Euroopassa yleisesti käytettyyn gregoriaaniseen kalenteriin. MIKSI?
      Olisiko syy Eurooppaan integroiminen. Onhan Ukraina pyrkimässä Euroopan unioniin ja Natoon. Jotkut ukrainalaiset sanovatkin, että Ukraina on ”de facto”, vaikkakaan ei ”de jure ” jo Naton jäsen. Olen kuullut, että Ukrainan ortodoksit haluavat säilyttää uskontonsa. Ongelmana ei tietojeni mukaan ole se, että kaikki kirkollinen toiminta siirtyy Ukrainan patriarkaatin alaisuuteen. Se on päinvastoin luonnollista. Mutta miksi kaikki ikonit pitää kouluista poistaa? Olisi mielenkiintoista kuulla perustelut. Oletuksia tosin sen syistä on.

      • Anonyymi

        Andersoni menetti kannatuksesa rajantakaisella ajatukella. Koulus oli kannatettavaa ja se sai jopa rahaakin. Rajansa kaikella. Koulutus varmasti jää, mutta jamuu ajatus kuolee
        Aika näyttää olenko väärässä


    • Anonyymi

      Kuka noita hallitukseen haluaa? Luuseripuolue, kuten ne muutkin, jotka kylmä ja laskelmoiva demarilehmä otti tähän nykyiseen. Jälkikin on sen mukaista, kun katsoo "saavutuksia"

    • Anonyymi

      Vihreät ja vasemmistoliitto eivät sovi tulevaan hallitukseen. SDP voisi osallistua, mikäli Sanna Marin jätetään hallituksen ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Andersson on aika lailla saman kaltainen huutaja kuin rouva Marinkin. Andersson luettelee joka puheenvuorossaan kuinka paljon rahaa tämä hallitus on laittanut koulutukseen ja luulee sen olevan joku uroteko. Hän ei ilmeisesti ymmärrä, että sekin raha on mennyt hukkaan, kun mitään ei ole saatu aikaan tai on saatu, mutta tulos on ollut negatiivinen. Ei riitä, että annetaan rahaa, pitää myös valvoa, että se käytetään siihen mihin on tarkoitettu. Suomen kansa kyllä ymmärtää, että nyt lisää laitettu raha on mennyt ulkolaisten kouluttamiseen ilmaiseksi samalla, kun suomalaiset eivät ole päässeet opiskelemaan?

      • Anonyymi

        Opetus ministeri, joten koulutus on liene lähellä sydäntä.

        Oikeisto/Sipilän hallitus leikkasi kovalla kädellä koulutuksesta joka näkyy osaavan työvoiman saantina j kehitys projektien suhteen koulutus asteen lasku on tulevaisuudessa ongelma ja este kilpailukyvyn ylläpitämiselle ,joten Anderson on kyllä oikeassa kolutukseen säilyttämisen suhteen, sillä se on myös yksi syntyvien työpaikkojen tae kehittyvässä yhteiskunnassa jossa tietotekniikka syö perinteisiä aloja.

        https://www.ts.fi/uutiset/4515956

        https://www.opettaja.fi/ajassa/koulutustaso-junnaa-ja-se-on-vakava-riski-suomelle/

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ulla-kaukola/koulutuksen-kunnianpalautus/


    • Anonyymi

      Ikäluokat pienenevät.
      Tarkoittaako Li sitä, ettei oppilasta kohden raha saa vähetä vai sitä, ettei kokonaismäärä saa laskea.
      Siinä on iso ero.

      Tietääkö Li itsekään?

    • Anonyymi

      Marinin hallituksessa Li Andersson on toiminut erittäin hyvin ja niin Suomeen saatiin toisen asteen koulu-uudistus. Nyt myös pienituloisilla on mahdollisuus käydä lukio tai ammattikoulu, mikä aiemmin oli vain varakkaiden etuoikeus.

      Selvää on se, että tulevaisuuden työvoima on koulutetumpaa, ja sitä Suomi tarvitsee. Aiemmin vain peruskoulun käyneet jäivät työttömiksi ja saattoivat odottaa saavansa vain alipalkattuja pätkätöitä, ja se ei houkuttanut käymään edes peruskoulua loppuun asti. Koulupudokkaiden määrä kasvoi.

      Sipilän oikeistohallitus (kepu, kok ja persut) leikkasi koulutuksesta, joten pettivät räikeästi vaalilupauksensa, että koulutuksesta ei leikata.
      Nykyhallitus on panostanut koulutukseen ja on välttämätöntä, että koulutuksesta huolehditaan myös tulevissa hallituksissa.

      Kuka luottaa vielä Sipilän hallituksen (kepu, kok, persut) lupauksiin, kun ne petettiin koulutuksen, osalta ja myös palkansaajien (kiky-sopimukset palkkojen jäädytys, vuosilomapäivien vähennykset jne) sekä aktiivimalli (työttömien sanktiot) sekä sosiaaliturvan leikkaukset?

      Me emme halua kovaa oikeistolaista leikkaajahallitusta, jos hallituskauden jälkeen perussuomalainen työministeri joutuu taas itkemään työttömien kurittamista ja palkansaajien palkkojen vähennystä.

      Sen sijaan Sipilän hallitus palkitsi pääomasijoittajia uusilla verottomilla sijoitustileillä ja hallintarekisterillä. Myöskään verotuksen porsaanreikiä ei tukittu.

    • Anonyymi

      Tais mennä käpy jäähän

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe