Venäläisistä maahanmuuttajista

Anonyymi-ap

6

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo on se IL;n teettämä kaiken suomalaisista ja heidän mielipiteistään kertova nettikysely, jossa on käytetty 1036 vastausta.

   Se on niin sanotusti typeryksille suunnattu aivopesukampanja. Sillä samalla nettikyselyllä, saadaan osoitettua että Perussuomalaiset ovat rasisteja, siis että Marinin väite oli paikkaansa pitävä, suomalaiset peesaavat siis Marinia.
   Sillä samalla nettipaneelilla ja otoksella, on osoitettu että suomelaiset ovat venäläisvastaisia, eivätkä halua veneläisi maahan.

   Nyt odotellaan, minkälaisia tuloksia samasta 1036 vastaajan nettipaneelista . . . saadaankaan. Siinä on pohjaa IL;llä rakentaa "valittua tutuutta" suomalaisista ja Suomesta, sitä ainoaa oikeaa totuutta,

   • Anonyymi

    Valtaosa suomalaisista yllättynee, sillä hehän ovat "kyselyn" mukaan rasisteja, tottahan sitä pyritään kohdistamaan Perussuomalaisiin, ja tiettysti osoittamaan Marinin esittämä naurettava väite oikeaksi.

    Valitettavaa on, että se uppoaa suomalaiseen iltapäivälehtien "SoMe-kansaan" jotka ymmärtämättömyyttään jakavat ja levittävät sitä muille ajattelukyvyttömille.


  • Anonyymi

   Jos Venäjän taustaisilla on vain Suomen kansalaisuus, he ovat aina oikein suomenmielisiä ja suomenmyönteisiä hyvin länsimaistuneita tyyppejä.

   Mutta Suomessa on paljon kaksoiskansalaisia, joilla on venäläispassi.
   Ongelmat nousevat juuri heistä.
   He osaavat suomea hyvin, mutta venäläispassi pitää heitä kuin Moskovan hihnassa.
   Nimenomaan heistä Moskovan propagandaa täälläkin valuu jatkuvasti.

   Venäläispassilaisista on jo muodostunut varsinainen 5. kolonna.

  • Anonyymi

   Aika hyvä osoitus kaksinaismooraalista, toistellaan kuinka hädänalaisia pitää auttaa, kerrotaan erilaisia tarinoita kuinka Venäjän hallintonto tyrannisoi, vangistee ja tappaa sitä vastustavia, sitä oppositiota.

   Kuitenkaan noita hädänalaisia ei haluta auttaa ja maahan päästää.

   Mo, se täytyy sanoa tästä suomalaisten fiksuudesta, että pahastipa on kaksinaismoraalinen ja sekopäinen. afrikkailsta tai lähi.-idästä kotoisin olevaa ei voi jättää avun ulkopuolelle, olkoot minkälainen tappaja tahansa, mutta venäläisen vainotun opposition kannattajan voi.

   • Anonyymi

    Venäläisiä nähtävästikin saa ja kuuluukin tappaa, siihen ryhmään kuuluvat myös mm. itä-ukrainan venäjänkieliset, joita ukrainan hallitus on tappanut jo 10 vuotta. Halla-ahoakaan se ei haitannut, mutta nyt on kamala juttu. Ukrainalaisia kuolee, hallintonsa hölmöyden ja välinpitämättömyyden vuoksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäläisiä nähtävästikin saa ja kuuluukin tappaa, siihen ryhmään kuuluvat myös mm. itä-ukrainan venäjänkieliset, joita ukrainan hallitus on tappanut jo 10 vuotta. Halla-ahoakaan se ei haitannut, mutta nyt on kamala juttu. Ukrainalaisia kuolee, hallintonsa hölmöyden ja välinpitämättömyyden vuoksi.

    Taas ne sadut itä-ukrainan venäjänkielisistä!?
    Ukrainan ja venäjän kieli on yhtä läheisiä kuten ruotsin ja norjan kieli.
    Ukrainassa ei ole vähemmistöä, koska kaikki osaavat venäjää ja usein paremmin kuin moskovalaiset.

    Moskovan sodan tarkoitus oli ja on repiä Ukrainasta ja liittää Venäjään kaikki itä- ja etelämaat Odessaan asti, jotta Moskova saisi geopoliittisia etuja – koko Mustanmeren pohjoisen rannikon ja ison ”käytävän” Venäjästä Transnistriaan asti.

    ”Natsismi”-, ”satanismi”-, ”vähemmistö”propaganda ja muut tekosyyt on keksitty peittämään todelliset aikomukset.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   262
   2114
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   47
   1203
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1148
  4. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   253
   1108
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   1105
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   209
   977
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   888
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   870
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   787
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   56
   728
  Aihe