Yritykseni vietiin minulta

Anonyymi-ap

Olin kaikessa rauhassa juomassa kaljaa ja tienaamassa passiivista tuloa, kun asuntoni ikkuna lyötiin sisään. Ajattelin niiden olevan taas velanperijöitä, mutta he sanoivatkin edustavansa jotain Don Passivea ja uhkasivat että huonosti käy, jos en myy Onpassive-firmaani hänelle! 120000 euroa maksoivat, menetin firmani pilkkahinnalla!

Täälä vaasassa on tapahtunut ainakin 4 muuta vastaavaa tapausta. Tämä Don Passive kahmii Onpassive yrityksiä murto-osalla niiden arvosta. Poliisi ei tee mitään, koska heidän mielestään näitä firmoja ei ole olemassakaan!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kauheaa, pilkkahinnalla ryöstetään firmoja, joiden arvo mitataan miljoonissa! Automaattinen tienaamisen järjestäminen kun ei ole halpaa lystiä ja tarvitaan myös valtavan kokoiset aivot.

    • Anonyymi

      Kauheaa !
      Hirvittävää !
      Kammoittavaa !

      Mutta oletko kokeillut ONPASSIVE,en salaista vastaloitsua näitä vastaan? Suosittelen kokeilemaan tätä, sen pitäisi laittaa niiden puntit väpättämään !
      ---
      Maecenas nec interdum eros. Fusce in ultrices tellus, id sagittis tortor. Suspendisse at arcu ut tellus ullamcorper consequat a ut nibh. Mauris fermentum euismod arcu dignissim suscipit. Pellentesque quis sollicitudin erat, imperdiet condimentum lectus. Quisque ac neque vel erat tristique hendrerit. Suspendisse at velit sed enim condimentum lacinia. Sed a ex orci.
      ---

    • Anonyymi

      Minä yritin pitää pääni ja sanoin etten myy Onpassive-firmaani vaikka kuinka hakkaisitte. He tekivät kuitenkin asiat eri tavalla…

      He näyttivät muokatun videon, joka oli ainakin yhtä laadukas kuin Onpassiven videot. Tässä feikkivideossa oli ”minä” ja tehosekoitin ja he sanoivat että jos mieli ei ala muuttumaan, niin video laitetaan Cum Assive-pornosivustolle koko maailman nähtäväksi.

    • Anonyymi

      Onpassive tekee kaiken eri tavalla. Minulle ne soittivat Jaakko Tepon musiikkia tuntikaupalla kunnes ei voinut enää mitään, oli pakko myydä. Hinta oli kylläkin hieman parempi, 200 000 euroa. Mutta voi, eilisessä videojumalanpalveluksessa Ashraf Mufareh ilmoitti että AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN alkaa ihan kohta ja verottaja oli kuullut tästä. Nyt minulle on tulossa miljoonan euron ennakkovero. Miten ihmeessä selviän tästä sotkusta?

    • Anonyymi

      Minuun ottivat yhteyttä TE-toimiston virkailijat ja nyt en saa enää työttömyyskorvausta enkä mitään muutakaan tukea. Asun teltassa, sain häädön.

      olin aiemmin hyvin toimeentuleva työtön Jehovan todistaja, mutta vaihdoin uskontoni Helmmannilaisuuteen.

      Näette minut kerjäämässä vaasan torilla.

      ☹️😢😥

    • Anonyymi

      Minä taas katselin videolta Burj Khalifan valoshowta kunnes pääsin nirvanaan. Nyt minulla on hyvä olla kun ei tarvi enää kantaa huolta mistään. Hoitajatädit laittavat piikin kerran päivässä ja hyvin menee.

    • Anonyymi

      Minä seurasin ONPASSIVE,en videojumalanpalvelusta 10 tuntia putkeen ja muutuin MUUNSUKUPUOLISEKSI. En tarkoita mitään transsukupuolisuutta, vaan se neljäs sukupuoli! Minusta tuli siis Suomen ensimmäinen ALIEN!

      ONPASSIVE,en on VAARALLINEN !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe