Miehille kyssäri

Anonyymi-ap

Miks miehillä on oikeus arvostella naisia? Naiset synnyttää ja tekee töitä. Pitää kotia yllä. Miksei teillä ole suurennettuja juttuja.. 🤭ja miksette aja niitä karvoja? Miksi ette käytä kosteusvoidetta?

13

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei minusta miehillä ole oikeutta arvostella naisia tai ylipäätään kellään ole oikeutta arvostella toista.

  • Anonyymi

   Mitäs sinä juuri teit? No arvostelit.
   Onko se nyt niin, ettei pikkukanoille voi sanoa edes "päivää", kun kuvittelevat, että se on seksuaalista häirintää, mutta pikkukanat voi ja saa pilkata miehiä mielinmäärin?
   No, mitä isot kanat edellä, sitä pikkutiput perässä. Yksi asia on varma. Sitä saatte, mitä tilaatte.

  • Anonyymi

   Pitäisikö sinun mielestäsi miehiltä kieltää oikeus arvostella naisia? Mitäs jos kyseessä on vaikka nainen kuka hylkää aina nykyisensä jonkun paremman astuttua kuvioihin? Eikö tuollaista naista esimerkiksi saisi arvostella? Entä jos mies toimii samalla tavalla, häntäkö sitten saa arvostella? Mitäs jos arvostellaan, mutta arvostellaan oikeudenmukaisesti, jokaista yksilönä, ei katsota sukupuoleen?

   • Anonyymi

    Ainahan parempaan voi vaihtaa😁sillai ne miehetkin tekee


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainahan parempaan voi vaihtaa😁sillai ne miehetkin tekee

    Kuspäät niin tekee.


  • Anonyymi

   Anna niiden arvostella. eipä noihin tarvitse kiinnittää mitään huomiota. Tyhjät tynnyrit kolisevat kovimpaa.

   • Anonyymi

    Totta🥰👍


  • Onhan se vapaus suotu naisillekin, arvostella, vaikka sitten miehiä...
   En minä jaksa arvostella naisia tai miehiä, me ihmiset ollaan kaikki erilaisia ja usein hyvinkin omituisia tapauksia, mutta jokainen on hyvä sellaisenaan.

   • Anonyymi

    Jotenkin se vaan korostuu täällä. Välillä tuntuu kuin meissä naisissa ei ole kuin huonoa. Kaikilla ei ole kovin helppo elämä. Silti pitäs olla silarit ja ripset ja botoksit kun ei enää kelpaa työtätekevänä ihmisenä sellaisena kuin on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jotenkin se vaan korostuu täällä. Välillä tuntuu kuin meissä naisissa ei ole kuin huonoa. Kaikilla ei ole kovin helppo elämä. Silti pitäs olla silarit ja ripset ja botoksit kun ei enää kelpaa työtätekevänä ihmisenä sellaisena kuin on.

    Valitettavasti se korostuu täällä, olet siinä aivan oikeassa. Se myös valitettavasti kertoo aika paljon palstalle kirjoittelevien henkisestä kapasiteetista tai vähintäänkin luonteesta. Mutta kaikeksi onneksi tämä on vain virtuaaliympäristö.

    Tottahan minäkin haluaisin noin itseni ikäisen naisen (kokemus, viisaus), mutta parikymppisen ulkoasulla, ilman silikonia, botoxia ja muita. Mutta se ei ole mahdollista ja kun maan vetovoima muotoilee omatkin muodot vähemmän houkuttaviksi, niin ei ole realistista vaatia muilta sen enempää.


  • Anonyymi

   Luulin kaikkien arvostelevan kaikkia. Varsinkin lyhyet miehet saavat yllättävän paljon arvostelua, vaikka sille ei pysty järkevästi tekemään mitään. Miehiä ei ehkä arvostella niinkään karvaisuudesta, mutta karvojen ajelemista, voiteita jne pidetään naisellisena. Esimerkiksi Koreasta tulee tosin sitten vaikutteita ja meikkaaminenkin ehkä pikkuhiljaa yleistyy. Siinä taas on hyviä ja huonoja puolia, kun toisaalta ongelmakohtia voi peittää, mutta toisaalta taas itsetunto-ongelmat kasvavat.

   Arvostelu on minusta yleisesti typerää. Jos ei ole positiivista sanottavaa, niin sitten voi olla hiljaa. Itseä tosin alkaa ahdistaa sekin, jos kehun ns aiheettomasti.

  • Anonyymi

   En ole oikeastaan ikinä kuullut miesten arvostelevan naisia. Kyllä ne on naiset ketkä on arvostellut ja haukkunut miehiä.

  • Ei miehillä ole mitään oikeutta arvostella. Naiset ovat ihania.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   590
   2211
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1447
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   208
   1131
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   69
   742
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   708
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   697
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   32
   685
  8. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   64
   677
  9. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   640
  Aihe