Mitä oikeistolaiset journalistit sekoilevat?

Anonyymi-ap

Ensin kokoomus peräänkuuluttaa nopeita toimia Natoon liittymisen ennalta valmisteluun. Sitten kun niitä toimia tehdään ja perustetaan Turvallisuuspolitiikan yksikköä, niin kuin Naton henkeen kuuluu, niin oikeisto ja kaikki oikeistotoimittajat kirjoittelevat, että mitä ihmettä täällä tehdään.
Ei tule muuta mieleen kuin se vanha palopäällikkö, joka myöhästyi ja tuli palopaikalle palon jo sammuttua sanoen: Väärin sammutettu.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oikeisto räkyttää ihan kaikesta, ja uskolliset Valavuoret haukahtelevat väsyneesti mukana.

   Suomen politiikkaa tulisi kai hoitaa vuoden 1919 valtiosäännön mukaan, niin että presidentin kanslia arpoo ulkopolitiikan. Vuonna 1919 nimenomaan OIKEISTO halusi vahvaa presidentin valtaa, niin että se takaisi saksalaismielisen suuntauksen jatkumisen ulkopolitiikassamme.

   Saksalaissuuntauksen tilalle tuli kuitenkin toisen maailmansodan jälkeen Venäjään suuntautuminen, ja yht'äkkiä oikeiston mielestä sen itsensä lakiin ajama presidentin vahva asema olikin huono asia. Kuitenkin vasta sosiaalidemokraattinen presidenttimme muutatti lakia.

   Oikeisto ei halua, että asioita hoidetaan yhteisesti. Sille on kauhistus, että vaaleilla valittu hallitus johtaisi turvallisuuspolitiikkaa. Kenen sitä sitten pitäisi hoitaa? Oikeistolehtien kolumnistienko?

   Jos kaikki vaaleilla valittu ja poliittinen on mätää, niin miten niistä yhteisistä asioista sitten ptiäsi päättää? Ei kai Iltalehden gallupit ja äänestykset toimituksen sisällä voi olla se keino?

   • Anonyymi

    Kyllä median kirjoitukset ovat selvää ajojahtia SDP:ta ja Marinia kohtaan.


  • Anonyymi

   Voisivat oikeistojournalistit saman tien erota SDP:stä.

  • Anonyymi

   Johtunee paniikista, joka taas johtuu Sannan suosiosta ja pelosta tulevia vaaleja ajatellen, jos ja jos kuitenkin Sannan rehellinen avoin puhe vie voiton oikeiston räksytykseltä. Sitä nimittäin saattaa vielä joku muistaa kokoomus Orpon lupaukset, että ei leikata ja kun hallitukseen pääsivät pettivät kaikki lupauksensa, paitsi tietysti rikkaille veronkevennykset kyllä tuli ja 95 % Suomalaisista köyhtyi. Voi olla, että tämä muistetaan vielä vaalipäiväna ja ken kerran pettää ei jätä tilaisuutta käyttämättä, jos sen saa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   3876
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   123
   1295
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   162
   1099
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   863
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   850
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   252
   841
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   43
   819
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   766
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   760
  Aihe