Saksaa arvostellaan heppoisin perustein

Anonyymi-ap

Suomessakin Saksaa arvostellaan liian varovaisesta politiikasta. Täällä viestimissä ihannoidaan taas sotaa ja muistellaan sotia aivan kuin olisimme voittaneet ne. Kyllä silloin tuli kunnolla turpaan. Vain Stalinin kiire valloittaa Keski-Eurooppa pelasti Suomen.
Ja täytyy muistaa, että saksalaiset olivat sodassa pahiten kärsineiden joukossa. Se on kansan muistissa, eikä sellainen kansa halua enää sotia. Myös sodan jälkeinen syyttely sodasta on tuoreessa muistissa.
Kyllä Suomikin saisi olla puolueeton ja edistää mieluummin maailman rauhaa kuin alkaa kalistelemaan sapelia. Mutta diktatuurin naapurina Natoon liittyminen on katsottava puolustukselliseksi teoksi. Vaikka Naton nimissä on turhiakin sotia käyty.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi Ihailee Sisu kasta ukrainalaiset joka puolustaa maataan!! Persuputini voi mennä itkeen Putinin sylkkyyn!! Kiire on , Putinin lähtölaskenta on alkanut !!

  • Anonyymi

   Kyllä kuitenkin ukrainalaisten omalla maaperällään käymän puolustustaistelun tukeminen on minusta aika lailla eri asia kuin Hitlerin aloittama hyökkäys- ja valloitussota, jonka tarkoituksena oli orjuuttaa muita kansoja.

   Saksalaisten itsetutkiskelu jälkimmäisen suhteen on enemmänkin kuin aiheellista, mutta juuri sen takia Saksan tulisi osallistua ennaltamainittuun, osoittaakseen, että se on kuten muutkin länsimaat ja käyttää sotilaallista voimaa ja aseita vain moraalisesti hyväksyttävillä tavoilla, mutta todella myös käyttää niitä silloin kun tarvitaan. Eli että Saksa vihdoinkin olisi moraalisesti täysikasvuinen ja järjeltään normaali kansainvälinen toimija.

   • Anonyymi

    Ja se on syytä muistaa, että Neuvostoliiton mahdollisuudet voittaa Saksaa vastaan tuolloinkin olivat pitkälti kiinni siitä, että länsivallat osallistuivat myös sotaan ja tukivat eri tavoin Neuvostoliittoa.

    Nyt asetelma on aivan toinen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   384
   3320
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   86
   3161
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   305
   1496
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   453
   1341
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   1030
  6. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   1019
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   996
  Aihe