Parasta eläkkeellä.

Anonyymi-ap

Kyllä se on nämä aamut ja aamiainen omalla terassilla. Tulla tukka pystyssä naatiskelemaan auringosta ja lämmöstä ja kuunnella luonnon ääniä. Kanadan mies alkoi pesemään polkupyöräänsä. Se on kova poika polkemaan. On toki jo yli kuuden kympin. Hieno homma, että pitää kunnostaan huolta. Täällä on taas rento aamu ja aurinko paistaa ja linnut laulaa ja taustalla kuuluu välillä kalastusveneiden ääntä. Asun aika lähellä merta. Se on aika lähellä sitä Farangin elämää Thaimaassa tubelta.

Täällä Kampotissa ei voi oikein tressata mistään, kunhan hoitaa asiat ajoissa ja osaa organisoida. Naapurin kissa ei tämän polkupyörä miehen, niin se tulee monesti lekottelemaan minunkin parvekkeelle ja on sitten kesy kissa. Ei yhtään pelkää ihmisiä ja monesti pitää siirtää sitä, kun lakaisee parveketta tai nostaa se toiseen tuoliin makaamaan, koska se on minun vakio tuoli. Sama homma Kanadan miehellä. Siis, jopa kissa on niin levollinen. Ei sitä viitsi hätyyttää, kun se on, niin kaveri se kissa.

Onhan se hyvä jos muutkin siellä Suomen kolhoosissa huomaa elämän arvot. En ole mitannut veren paineita, mutta luulen, että aika alhainen on nykyään. Kaveri osti sellaisen syke mittarin ja siinä istuttiin ja kokeilin sitä ja syke oli 83 sano, että se on tosi hyvä. Täällä unohtaa kaiken. Suomi-paskan ja ei tarvitse olla rotua eikä suomalaista. Mehu on mehua ja maito on maitoa ja leipä on leipää ilman suomalaista. Uutisissa suomalainen ei lähde eikä tee mitään, vaan puhutaan mitä ihmiset tykkää tehdä ja lähteä.

Se, että miksi minä kirjoitan näistä asioista on se, että monella muullakin siellä Suomessa on elämä ollut yhtä helvettxx ja kerron miten voitte nauttia elämästä ja saada tasapainoisen elämän. Siihen voitte luottaa, kun täällä verenpaineet laskee ja voit nauttia terassilla luonnon kauneudesta ja luonnon äänistä ja elämän äänistä. Naapuristossa lauletaan usein karaokea ja sekään ei haittaa, kun ihminen ei ole enää, niin neuroottinen. Älkää uskotko sitä kunnanvaltuutettua huru ukkoa ja se puhuu, vain oman itsensä olemuksen takia suomi-paskaa ylistäen. Minä en ole täällä valtioa rakentamassa, vaan kertomassa teille mahdollisuuksista ja te olette jo elämäntyönne tehneet ja nyt teidän pitää olla vapaita ja vapaita sen kaikessa merkityksessä nauttimaan elämästä. Se, joka sanoo nauttivansa valtio kolhoosissa ja kylmästä ja lumesta, niin kannattaa miettiä perusasioita. Moni tykkää juoda leijona viinaa ja Suomi maitoa ja Suomi leipää ei sen maun, vaan kuvitelma mukaan. Se on valheessa elämistä ja myös hyvin sairasta. Kyllä kaunis on kaunis ja luonto on luonto ja aurinko on aurinko.

Sellainen on myös paratiisi, missä ihmisillä ei ole nationalismia eikä aatteita ja vihaa sydämmillä. Ei ihminen juuri kaipaa mitään. Turha kuvitella, että pääset Jeesuksen herran valtakuntaan olemalla suomalainen. Kyllä siellä on kaikki ja ilman pedon nimeä.

4

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole tullut mieleesikään lopettaa jo tuo tulokseton saarnaamisesi? Ymmärrämme kyllä sinulla olevan vaikeaa, mutta tuolla saarnaamisellasi et kyllä sympatiapisteitä kerää.

   Jos se sitten auttaa sinua kestämään itseäsi, niin ehkä sillä sitten on paikkansa. Vaikka siellä paratiisissasi kalja on halpaa, niin mahtaakohan mielenterveyspalvelut olla? Vai onko niitä lainkaan tarjolla?
   Onhan se niinkin, että aina voit palata Suomeen, jos elosi käy liian raskaaksi siellä halpojen hintojen paratiisissasi.

   • Anonyymi

    Se on se kunnanvaltuutettu huru ukko. Sillä ei todellisuudessa ole edes rahaa matkustella. Todennäköisesti joku PS:n häirähtänyt.


  • Anonyymi

   Mitä se sinulle kuuluu miten kukin elää, hoida sinä vaan ne omat asiasi.

  • Anonyymi

   Taitaa olla Tuomas Kela, itse.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2002
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   170
   1338
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1265
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1064
  5. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   70
   787
  6. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   762
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   156
   734
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   98
   658
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   87
   624
  Aihe