Parasta eläkkeellä.

Anonyymi-ap

Kyllä se on nämä aamut ja aamiainen omalla terassilla. Tulla tukka pystyssä naatiskelemaan auringosta ja lämmöstä ja kuunnella luonnon ääniä. Kanadan mies alkoi pesemään polkupyöräänsä. Se on kova poika polkemaan. On toki jo yli kuuden kympin. Hieno homma, että pitää kunnostaan huolta. Täällä on taas rento aamu ja aurinko paistaa ja linnut laulaa ja taustalla kuuluu välillä kalastusveneiden ääntä. Asun aika lähellä merta. Se on aika lähellä sitä Farangin elämää Thaimaassa tubelta.

Täällä Kampotissa ei voi oikein tressata mistään, kunhan hoitaa asiat ajoissa ja osaa organisoida. Naapurin kissa ei tämän polkupyörä miehen, niin se tulee monesti lekottelemaan minunkin parvekkeelle ja on sitten kesy kissa. Ei yhtään pelkää ihmisiä ja monesti pitää siirtää sitä, kun lakaisee parveketta tai nostaa se toiseen tuoliin makaamaan, koska se on minun vakio tuoli. Sama homma Kanadan miehellä. Siis, jopa kissa on niin levollinen. Ei sitä viitsi hätyyttää, kun se on, niin kaveri se kissa.

Onhan se hyvä jos muutkin siellä Suomen kolhoosissa huomaa elämän arvot. En ole mitannut veren paineita, mutta luulen, että aika alhainen on nykyään. Kaveri osti sellaisen syke mittarin ja siinä istuttiin ja kokeilin sitä ja syke oli 83 sano, että se on tosi hyvä. Täällä unohtaa kaiken. Suomi-paskan ja ei tarvitse olla rotua eikä suomalaista. Mehu on mehua ja maito on maitoa ja leipä on leipää ilman suomalaista. Uutisissa suomalainen ei lähde eikä tee mitään, vaan puhutaan mitä ihmiset tykkää tehdä ja lähteä.

Se, että miksi minä kirjoitan näistä asioista on se, että monella muullakin siellä Suomessa on elämä ollut yhtä helvettxx ja kerron miten voitte nauttia elämästä ja saada tasapainoisen elämän. Siihen voitte luottaa, kun täällä verenpaineet laskee ja voit nauttia terassilla luonnon kauneudesta ja luonnon äänistä ja elämän äänistä. Naapuristossa lauletaan usein karaokea ja sekään ei haittaa, kun ihminen ei ole enää, niin neuroottinen. Älkää uskotko sitä kunnanvaltuutettua huru ukkoa ja se puhuu, vain oman itsensä olemuksen takia suomi-paskaa ylistäen. Minä en ole täällä valtioa rakentamassa, vaan kertomassa teille mahdollisuuksista ja te olette jo elämäntyönne tehneet ja nyt teidän pitää olla vapaita ja vapaita sen kaikessa merkityksessä nauttimaan elämästä. Se, joka sanoo nauttivansa valtio kolhoosissa ja kylmästä ja lumesta, niin kannattaa miettiä perusasioita. Moni tykkää juoda leijona viinaa ja Suomi maitoa ja Suomi leipää ei sen maun, vaan kuvitelma mukaan. Se on valheessa elämistä ja myös hyvin sairasta. Kyllä kaunis on kaunis ja luonto on luonto ja aurinko on aurinko.

Sellainen on myös paratiisi, missä ihmisillä ei ole nationalismia eikä aatteita ja vihaa sydämmillä. Ei ihminen juuri kaipaa mitään. Turha kuvitella, että pääset Jeesuksen herran valtakuntaan olemalla suomalainen. Kyllä siellä on kaikki ja ilman pedon nimeä.

5

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole tullut mieleesikään lopettaa jo tuo tulokseton saarnaamisesi? Ymmärrämme kyllä sinulla olevan vaikeaa, mutta tuolla saarnaamisellasi et kyllä sympatiapisteitä kerää.

      Jos se sitten auttaa sinua kestämään itseäsi, niin ehkä sillä sitten on paikkansa. Vaikka siellä paratiisissasi kalja on halpaa, niin mahtaakohan mielenterveyspalvelut olla? Vai onko niitä lainkaan tarjolla?
      Onhan se niinkin, että aina voit palata Suomeen, jos elosi käy liian raskaaksi siellä halpojen hintojen paratiisissasi.

      • Anonyymi

        Se on se kunnanvaltuutettu huru ukko. Sillä ei todellisuudessa ole edes rahaa matkustella. Todennäköisesti joku PS:n häirähtänyt.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍑 ­N­­y­­­m­­­f­o­­­m­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#177170721

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Mitä se sinulle kuuluu miten kukin elää, hoida sinä vaan ne omat asiasi.

    • Anonyymi

      Taitaa olla Tuomas Kela, itse.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe