Hallituksessa ihmetellään hallitusta

Anonyymi-ap

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse on tästä:
   "Hallituspuolueissa ihmetellään, miksi valtiovarainministeri Annika Saarikon (kesk) johtama ministeriö on valmis ilman neuvotteluja antamaan miljoonia euroja Ähtärin puistoyrittäjälle mutta ei euroakaan hoitojonojen purkuun. Valtiovarainministeriö (VM) esittää, että Ähtärin pandojen pelastamiseksi myönnettäisiin valtion ensimmäisessä lisätalousarviossa viisi miljoonaa euroa.!"
   Tästä alkoivat lisäbudjetit!

  • Anonyymi

   Me keskustalaiset ei palvota johtajiamme kuten vasemmsitossa tekevät. Siksi sanonkin että olen vastaan kepun johdon pandojen pitämiselle Suomessa, ne lähettää takaisin kommunisti kiinaan. Meille niistä ei ole kuin haittaa vain, kuten vihreistäkin, hekin saisi lähettää Kiinaan.

   Eläinpuistoyhtiöiden oma pääoma on miinuksella, ja velkaa niillä on useita miljoonia euroja.
   Eläinpuiston taloutta rasittavat osaltaan pandat ja Kiinalle niistä maksettavat lajiensuojeluEläinpuistoyhtiöiden oma pääoma on miinuksella, ja velkaa niillä on useita miljoonia euroja.

   Eläinpuiston taloutta rasittavat osaltaan pandat ja Kiinalle niistä maksettavat lajiensuojelumaksut. Yksin jo pandojen syömä bambu maksaa eläintarhalle yli 200  000 euroa vuodessa.

   Etenkin vasemmistopuolueissa ihmetellään, miten pandat voivat syödä viiden miljoonan euron edestä vuodessa. Rahat on tiettävästi tarkoitus ohjata ylipäätään Ähtärin eläinpuistolle, mutta nimenomaan pandat tulevat puistolle erityisen kalliiksi.maksut. Yksin jo pandojen syömä bambu maksaa eläintarhalle yli 200  000 euroa vuodessa.
   Eläinpuistoyhtiöiden oma pääoma on miinuksella, ja velkaa niillä on useita miljoonia euroja.

   Eläinpuiston taloutta rasittavat osaltaan pandat ja Kiinalle niistä maksettavat lajiensuojelumaksut. Yksin jo pandojen syömä bambu maksaa eläintarhalle yli 200  000 euroa vuodessa.

  • Anonyymi

   Eläimet eivät ole häkeissä pidettäviä ihmisten mielihalujen mukaisia näyttelyesineitä, vaan ne kuuluvat luontoon. Ja luontoa tulee suojella niin, että eläimet elävät siellä eläimen arvoista elämää. Jos tätä ei ihminen ymmärrä, niin kokeiltkoot itse mennä sinne häkkiin vaikkapa näin aluksi pariksi vuodeksi.

  • Anonyymi

   Sanokaapas keput, että mites meni tuo Pandasekoilu niinku omasta mielestä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   4398
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   138
   1537
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1266
  4. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   931
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   287
   922
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   905
  7. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   895
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   783
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   778
  Aihe