Valtion ja kunnan tähti lähti

Anonyymi-ap

Missä haavelisitte viettänne eläkepäivät ja jos olisi rahaa repullinen, niin missä sitten viettäisitte.

Varakkaat on menneet Espanjaan ja Portugaliin ja Monacoon. Jos jollain on nivelsairauksia, kuten kihti tai reuma, niin kyllä lämpö on hyvästä ja voin ihan sata varmasti sen vahvistaa. Ei lämpö luita riko.

Kuka tykkää istua meren rannalla ja olla vilvoittavassa tuulessa. Thaimaassa ja Kambodzassa on parempi elintaso eurooppalaisella eläkkeellä ja ei tarvitse pilkkihaalateita kauppa reissuun. Kohta kunnan tähti tulee, että sillä on happikone naapuri kunnassa.

7

79

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   lEläketurvakeskuksen tuoreen tilaston mukaan eläkeläisten työnteko on jatkanut tasaista kasvua vuosina 2007–2021. Kasvu on ollut isompaa varsinaisen eläkeiän saavuttaneiden ryhmässä. lVuoden 2021 lopussa 63–67-vuotiaista teki töitä yli 90 000 henkeä. Heistä puolet oli eläkeläisiä mukaan lukien osittaista vanhuuseläkettä saavat. Reilut 30 000 heistä oli varsinaisella vanhuuseläkkeellä. lOsittainen vanhuuseläke ja osa-aikaeläke pois lukien, vuonna 2021 työssä kävi yli 100 000 alle 68-vuotiasta eläkeläistä. Keskiansio työssäolokuukausilta oli noin 1 500 euroa/kk. Työeläkettä he saivat lisäksi keskiarvona noin 1 800euroa/kk. Töissä he olivat keskimäärin seitsemän kuukautta vuodesta. Mediaanipalkka oli 1 200 euroa/kk. Neljännes ryhmästä ansaitsi palkkaa alle 600 euroa/kk ja toinen neljäsosa yli 2 500 euroa/kk. lMyös eläkkeettä töissä jatkavien määrä on noussut. Tähän vaikuttanee vanhuuseläkkeen alaikärajan nousu, joka on Eläketurvakeskuksen mukaan lisännyt 63-vuotiaiden työntekoa. lVanhuuseläkkeellä voi työskennellä haluamansa määrän, ja työskentely kartuttaa työeläkettä. Ansiot eivät vaikuta maksussa olevaan eläkkeeseen. Tuloja verotetaan erillisen verokortin avulla.

  • Anonyymi

   Suomessa

  • Anonyymi

   Mitenkäs siellä kevätauringossa onnistuu pilkkiminen, hiihtoretket, laskettelut? Nämä ovat hyvinkin suosittuja eläkeläisten harrastuksia.

  • Anonyymi

   Olen reissannut vaikka kuinka monessa halvan hintatason maassa lämpimillä leveysasteilla aikanani. Jopa vajaat kolme kuukauttakin, joulu-helmikuu, viettänyt heti, kun jäin eläkkeelle. Kovasti oli jo kiire takaisin Suomeen maaliskuussa ja yhtenä syynä oli juuri hohtavat keväthanget ja alkava kevät. Sitä fiilistä, mitä noista tulee, ei korvaa yksitoikkoinen ja ikuinen kesä. Terassilla jaksaa istua muutaman päivän, mutta sitten jo kaipaa muutakin. . Muutenkaan tuo aika ei nyt ollut niin houkuttelevaa, että olisin edes muuttoa harkinnut. Tuo kokeiluni jäi yhteen kertaan.

   Onneksi työeläkkeeni on hyvinkin riittävä ja kaikki perusasiat on hoidettu, hankittu ja maksettu työelämäaikana , niinpä taloudellisia haasteita ei ole.

   • Anonyymi

    Sama juttu, mikäs sen ihanampaa, kun hiihtäminen maaliskuun keväthangilla ja laskettelut jossain Levillä.
    En jaksa istua jonkun olutlasin ääressä, muutenkin monet suomalaiset istuvat liian paljon ja lihoovat ja sairastuvat , liikkua pitää, koska vierivä kivi ei sammaloidu.


  • Anonyymi

   Valtion ja kunnan tähti ottaa nyt ja lähtee täältä.

   • Anonyymi

    Ei se lähde kulumallakaan, kun sillä on pakkomielle rekrytoida vanhoja mammoja ja pappoja Kampottiin.😂😂😂


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1631
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   802
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   699
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   670
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   317
   639
  6. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   635
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   633
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   615
  Aihe