Valtion ja kunnan tähti lähti

Anonyymi-ap

Missä haavelisitte viettänne eläkepäivät ja jos olisi rahaa repullinen, niin missä sitten viettäisitte.

Varakkaat on menneet Espanjaan ja Portugaliin ja Monacoon. Jos jollain on nivelsairauksia, kuten kihti tai reuma, niin kyllä lämpö on hyvästä ja voin ihan sata varmasti sen vahvistaa. Ei lämpö luita riko.

Kuka tykkää istua meren rannalla ja olla vilvoittavassa tuulessa. Thaimaassa ja Kambodzassa on parempi elintaso eurooppalaisella eläkkeellä ja ei tarvitse pilkkihaalateita kauppa reissuun. Kohta kunnan tähti tulee, että sillä on happikone naapuri kunnassa.

8

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      lEläketurvakeskuksen tuoreen tilaston mukaan eläkeläisten työnteko on jatkanut tasaista kasvua vuosina 2007–2021. Kasvu on ollut isompaa varsinaisen eläkeiän saavuttaneiden ryhmässä. lVuoden 2021 lopussa 63–67-vuotiaista teki töitä yli 90 000 henkeä. Heistä puolet oli eläkeläisiä mukaan lukien osittaista vanhuuseläkettä saavat. Reilut 30 000 heistä oli varsinaisella vanhuuseläkkeellä. lOsittainen vanhuuseläke ja osa-aikaeläke pois lukien, vuonna 2021 työssä kävi yli 100 000 alle 68-vuotiasta eläkeläistä. Keskiansio työssäolokuukausilta oli noin 1 500 euroa/kk. Työeläkettä he saivat lisäksi keskiarvona noin 1 800euroa/kk. Töissä he olivat keskimäärin seitsemän kuukautta vuodesta. Mediaanipalkka oli 1 200 euroa/kk. Neljännes ryhmästä ansaitsi palkkaa alle 600 euroa/kk ja toinen neljäsosa yli 2 500 euroa/kk. lMyös eläkkeettä töissä jatkavien määrä on noussut. Tähän vaikuttanee vanhuuseläkkeen alaikärajan nousu, joka on Eläketurvakeskuksen mukaan lisännyt 63-vuotiaiden työntekoa. lVanhuuseläkkeellä voi työskennellä haluamansa määrän, ja työskentely kartuttaa työeläkettä. Ansiot eivät vaikuta maksussa olevaan eläkkeeseen. Tuloja verotetaan erillisen verokortin avulla.

    • Anonyymi

      Suomessa

    • Anonyymi

      Mitenkäs siellä kevätauringossa onnistuu pilkkiminen, hiihtoretket, laskettelut? Nämä ovat hyvinkin suosittuja eläkeläisten harrastuksia.

    • Anonyymi

      Olen reissannut vaikka kuinka monessa halvan hintatason maassa lämpimillä leveysasteilla aikanani. Jopa vajaat kolme kuukauttakin, joulu-helmikuu, viettänyt heti, kun jäin eläkkeelle. Kovasti oli jo kiire takaisin Suomeen maaliskuussa ja yhtenä syynä oli juuri hohtavat keväthanget ja alkava kevät. Sitä fiilistä, mitä noista tulee, ei korvaa yksitoikkoinen ja ikuinen kesä. Terassilla jaksaa istua muutaman päivän, mutta sitten jo kaipaa muutakin. . Muutenkaan tuo aika ei nyt ollut niin houkuttelevaa, että olisin edes muuttoa harkinnut. Tuo kokeiluni jäi yhteen kertaan.

      Onneksi työeläkkeeni on hyvinkin riittävä ja kaikki perusasiat on hoidettu, hankittu ja maksettu työelämäaikana , niinpä taloudellisia haasteita ei ole.

      • Anonyymi

        Sama juttu, mikäs sen ihanampaa, kun hiihtäminen maaliskuun keväthangilla ja laskettelut jossain Levillä.
        En jaksa istua jonkun olutlasin ääressä, muutenkin monet suomalaiset istuvat liian paljon ja lihoovat ja sairastuvat , liikkua pitää, koska vierivä kivi ei sammaloidu.


    • Anonyymi

      Valtion ja kunnan tähti ottaa nyt ja lähtee täältä.

      • Anonyymi

        Ei se lähde kulumallakaan, kun sillä on pakkomielle rekrytoida vanhoja mammoja ja pappoja Kampottiin.😂😂😂


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      133
      3178
    2. 121
      1395
    3. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      135
      1253
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1142
    5. Rauhaa et tule koskaan saamaan

      Me olemme sodassa nyt ja ikuisesti
      Ikävä
      76
      952
    6. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      814
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      802
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      42
      793
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      72
      783
    10. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      68
      775
    Aihe