Juu tiedän ikivanha juttu ja resepti mutta haluan tietää.
Tein tosiaan noin vuosi sitten appelsiinikiljua perus ohjeella eli eka kiehuvalla vedellä putsataan vehkeet sitten 1kg sokeria sekoitetaan noin litraan kiehuvaa vettä. Sitten lisätään 1.5l kylmää vettä niin että seos on kädenlämpöinen. Sitten kolme päivää pakastimessa olleet kalikat. Sen jälkeen kansi raolleen 2 viikkoa noin 21-24 lämpöisessä huoneessa ja sitten lapataan pulloihin. Ekalla kerralla ei noussut päähän ollenkaan muta maku ihan ok kauhee ripuli tuli. Tokalla kerralla veti homeeseen vaikka täysin saman satsin tein putsatuilla värkeillä. Kertokaahan että pitääkö tosissaan se kansi jättää raolleen koska joku sanoi että oikein tehtynä ei tee mitään kaasuja ja että kansi tulis sulkea kokonaan. Ja ettei vesilukkoakaan tarvi
Appelsiinikilju
Anonyymi-ap
1
252
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.855020- 473332
- 1003240
- 1992473
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj322384- 1332029
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️171773- 201716
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan51649- 1821648