Juu tiedän ikivanha juttu ja resepti mutta haluan tietää.
Tein tosiaan noin vuosi sitten appelsiinikiljua perus ohjeella eli eka kiehuvalla vedellä putsataan vehkeet sitten 1kg sokeria sekoitetaan noin litraan kiehuvaa vettä. Sitten lisätään 1.5l kylmää vettä niin että seos on kädenlämpöinen. Sitten kolme päivää pakastimessa olleet kalikat. Sen jälkeen kansi raolleen 2 viikkoa noin 21-24 lämpöisessä huoneessa ja sitten lapataan pulloihin. Ekalla kerralla ei noussut päähän ollenkaan muta maku ihan ok kauhee ripuli tuli. Tokalla kerralla veti homeeseen vaikka täysin saman satsin tein putsatuilla värkeillä. Kertokaahan että pitääkö tosissaan se kansi jättää raolleen koska joku sanoi että oikein tehtynä ei tee mitään kaasuja ja että kansi tulis sulkea kokonaan. Ja ettei vesilukkoakaan tarvi
Appelsiinikilju
Anonyymi-ap
1
267
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh412365Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423001951- 201750
- 241565
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘231404- 1001299
- 411272
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391235- 35992
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta32975