Juu tiedän ikivanha juttu ja resepti mutta haluan tietää.
Tein tosiaan noin vuosi sitten appelsiinikiljua perus ohjeella eli eka kiehuvalla vedellä putsataan vehkeet sitten 1kg sokeria sekoitetaan noin litraan kiehuvaa vettä. Sitten lisätään 1.5l kylmää vettä niin että seos on kädenlämpöinen. Sitten kolme päivää pakastimessa olleet kalikat. Sen jälkeen kansi raolleen 2 viikkoa noin 21-24 lämpöisessä huoneessa ja sitten lapataan pulloihin. Ekalla kerralla ei noussut päähän ollenkaan muta maku ihan ok kauhee ripuli tuli. Tokalla kerralla veti homeeseen vaikka täysin saman satsin tein putsatuilla värkeillä. Kertokaahan että pitääkö tosissaan se kansi jättää raolleen koska joku sanoi että oikein tehtynä ei tee mitään kaasuja ja että kansi tulis sulkea kokonaan. Ja ettei vesilukkoakaan tarvi
Appelsiinikilju
Anonyymi-ap
1
167
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen
kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk1402629- 1071834
- 561569
Finlayson Tom of Finland tuotteineen ajautumassa konkurssiin
Takavuosina kotimainen lakana- ja pyyhevalmistaja Finlayson teki jättimäisiä voittoja, myymällä alastomien gay-miesten k841558Taas yksi persuämmä sekosi
Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://2481405- 1131296
Olisin vain halunnut
Sinun kanssa mennä naimisiin. Rakastan sinua jo nyt. Olet ihaninta maailmassa. Ja bonuksena päälle saisin sinun upean su341043- 65963
Pirre käy kuumana
Veti herneet nenuun taas. Keitteli aivan paskan "kasvissosekeiton" ja kehui sen olevan kasvissyöjille sopivaa. Ja hitto161963- 46907