Juu tiedän ikivanha juttu ja resepti mutta haluan tietää.
Tein tosiaan noin vuosi sitten appelsiinikiljua perus ohjeella eli eka kiehuvalla vedellä putsataan vehkeet sitten 1kg sokeria sekoitetaan noin litraan kiehuvaa vettä. Sitten lisätään 1.5l kylmää vettä niin että seos on kädenlämpöinen. Sitten kolme päivää pakastimessa olleet kalikat. Sen jälkeen kansi raolleen 2 viikkoa noin 21-24 lämpöisessä huoneessa ja sitten lapataan pulloihin. Ekalla kerralla ei noussut päähän ollenkaan muta maku ihan ok kauhee ripuli tuli. Tokalla kerralla veti homeeseen vaikka täysin saman satsin tein putsatuilla värkeillä. Kertokaahan että pitääkö tosissaan se kansi jättää raolleen koska joku sanoi että oikein tehtynä ei tee mitään kaasuja ja että kansi tulis sulkea kokonaan. Ja ettei vesilukkoakaan tarvi
Appelsiinikilju
Anonyymi-ap
1
263
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
YLE Äänekosken kaupunginjohtaja saa ankaraa arvostelua
Kaupungin johtaja saa ankaraa kritiikkiä äkkiväärästä henkilöstöjohtamisestaan. Uusin häirintäilmoitus päivätty 15 kesä992065Euroopan lämpöennätys, 48,8, astetta, on mitattu Italian Sisiliassa
Joko hitaampikin ymmärtää. Se on aivan liikaa. Ilmastonmuutos on totta Euroopassakin.2881876Asiakas iski kaupassa varastelua tehneen kanveesiin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33a85463-e4d5-45ed-8014-db51fe8079ec Oikein. Näin sitä pitää. Kyllä kaupoissa valtava3271696Martina lähdössä Ibizalle
Eikä Eskokaan tiennyt matkasta. Nyt ollaan jännän äärellä.2041555Useita puukotettu Tampereella
Mikäs homma tämä nyt taas on? "Useaa henkilöä on puukotettu Tampereen keskustassa kauppakeskus Ratinan lähistöllä." ht911231- 311227
Jos ei tiedä mitä toisesta haluaa
Älä missään nimessä anna mitään merkkejä kiinnostuksesta. Ole haluamatta mitään. Täytyy ajatella toistakin. Ei kukaan em941103Se nainen näyttää hyvältä vaikka painaisi 150kg
parempi vaan jos on vähän muhkeammassa kunnossa 🤤651052- 511047
- 581028