Sanna esikuntineen taas töpeksimässä

Anonyymi-ap

12

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vielä ehtii töpeksimään.

  • Anonyymi

   Ulkoministeriön persuvirkamiehet ei tykkää kun putini kieliset ei saa sanaansa kuuluviin !!

  • Anonyymi

   Rehellisesti sanoen ensimmäinen ajatus kun kuulin tästä oli se että Mika Aaltolalle pitää saada uusi duuni ja samalla demarit sitouttavat suositun miehen omaan puolueeseensa.

  • Anonyymi

   Mitään uutta virkaa ei tarvita. Demareiden päiväunta vaan.

  • SS haluaa vielä viimeisillä päivillään päästä valvomaan seuraavan PM:n töitä. Tuo pitäisi perustaa ei virkamiehille vaan aina uuden hallituksen valitsemana. Muutoin ei seuraava ministeri voi luottaa siihen mitä moinen virkamies esittää! Siinä menee silloin koko homma hukkaan!

   • Anonyymi

    Jos talouspolitiikassa vv-ministeriön virkamiehet ovat asiantuntevampia ja parempia kuin poliitikot, niin eikö sama nyt pädekään turvallisuuspolitiikkaan?

    Oikeistolla on aina kengät ristissä itsensä kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos talouspolitiikassa vv-ministeriön virkamiehet ovat asiantuntevampia ja parempia kuin poliitikot, niin eikö sama nyt pädekään turvallisuuspolitiikkaan?

    Oikeistolla on aina kengät ristissä itsensä kanssa.

    Ei näytä asiantuntemus vv-ministeriön pojilla ja tytöillä auttaneen SS:n kanssa. Velkaa vaan otettiin mutta säästöjä ei löytynyt. Missä asiantuntijat olivat?

    Olisi parempi hoitaa turvallisuus sopivien henkilöiden kanssa, ei jonkun muun valitsemien! Virat kun ovat haittana kun irtisanominen taitaa olla kiven alla!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-6471415
   Nyt olisi Halosen jemmassa jo yli 250 00 € tätä rahaa joka anottu presidentin eläkkeen päälle "ilmaa", joka kaiken lisäksi verotonta.
   Kirjoita googleen "Halonen eläke"

   Rikos anoa väärä eläke.

  • Anonyymi

   Sanna näyttelee presidenttiä.

  • Anonyymi

   Koirat sen kun räkyttää, Sannan karavaani kulkee....

   Valtioneuvoston kanslia (VNK) aikoo toteuttaa turvallisuuspolitiikan neuvonantajan viran perustamisen ja palkata tehtävään Nato- ja länsimielisen asiantuntijan.

   – Turha tästä on repiä draamaa. Ei ole ilmennyt mitään sellaista, jonka takia virkaa ei perustettaisi, VNK-lähde kertoo Iltalehdelle. Tasavallan presidentin kanslia (TPK) antoi asiasta kriittisen lausunnon.
   – Ehdotus perustunee todennäköisesti erheelliseen olettamukseen poliittista ohjausta vaativien Nato-asioiden merkittävästä ja jatkuvasta kasvusta, TPK kirjoittaa lausunnossaan.
   VNK:ssa on lähteen mukaan ihmetelty TPK:n lausunnon jyrkkyyttä.
   – Ei TPK:lta tarvitse saada lupaa tähän. Kirjoittamaton sääntö on ollut, että kanslioiden välillä ei ole niiden resursseja haluttu kommentoida. Emme mekään ole kritisoineet sitä, että Niinistö on palkannut kotimaan avustajia. VNK pyysi lausunnon kohteliaisuussyistä, lähde sanoo.

  • Anonyymi

   Haluaa islamkulttuurin kaltaisen vallan? Vain MINÄ

   kuten Putin ja Erdogan

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   491
   3499
  2. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2600
  3. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   243
   2035
  4. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1273
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1230
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   961
  7. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   18
   874
  8. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   840
  9. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   24
   833
  Aihe