Purra ja Orpo ottivat tulisesti yhteen IL-TV:n uudessa ohjelmassa - kannattaa katsoa

Anonyymi-ap

18

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Purra hyökkää kuin yleinen syyttäjä toisen puheen päälle. Tuo Marinimainen käytös on epäasiallista. Tuo huutaminen vie asiasta sisällön, Purra katsokoon peiliin ja rauhoittukoon. Leikkauksia on tehtävä ja Purra miettiköön uudelleen mistä leikkaa. Orpo on ihan oikeassa, että suomalaiset on saatava töihin. Ansiosidonnaiseen on puututtava.

      • Anonyymi

        Lue sitten jutun kirjoitettu teksti.


      • Anonyymi

        poliitikoilla pitäisi olla peili mukana että saisivat tuijotella omaakuvaansa ja todeta olen maassa ookaunein viisain ottaisivat mallia niinistöstä ja muista valtioneuvoston jäsenistä HEH HEH HEH solmuruoskat esiin kyllä työ alkaa maistaan EIKÖ NIIN PETTERI ORPO


      • Anonyymi

        Orpo on oppositiossa siks kitisee joka asiasta luulee olevansa viisas. Mutta kansalaisista ei välitä mitään. Olis huippujuttu kun orpo putoaisi eduskunnasta jeeeeeeeeee


    • Anonyymi

      Purra kalastelee yhteiskunnan elättien ääniä.

      • Anonyymi

        Kokoomus taas ajaa rikkaiden etuja, eli yritysten ja sijoittajien etuja.


    • Anonyymi

      Kokoomuksen toimet on aina samat, leikataan köyhiltä ja haalitaan EU: ulkopuolelta halpatyövoimaa kuten hallituspuolueet tekee, joka ei paranna suomen tilannetta. Todellisia osaajia eri aloille tulisi jos houkuttimia suomeen olisi, taitaa olla vähissä. Palkkojen nostoa, alojen arvostusta ja edullisempaa elämää.

      • Anonyymi

        Se on tätä, kun yrityksillä ei ole mitään yhteiskunnallisia vastuita. Yhteiskunnallisesti on parempi palkata vähän kalliimpi suomalainen. Yrityksen voittojen kannalta halvemmat työntekijät houkuttelevat takuulla.


      • Anonyymi

        Kokoomus ja Keskusta on hukkuvia puolueita jotka yrittävät pitää toisiaan pinnalla ja jatkaa periteeksi muodostunutta tulonsiirron jakoa keskenään ,sulle mulle periaatteella ,yritys ja maataloustukien kautta ja pannen muut maksumiehiksi. Ne viis veisaavat kansakunnan edusta .Ovat puhtaasti kansan kukkarolla, rahan jaolla tuolla.


    • Anonyymi

      ”Suomen kansalaiset eivät kannata EU:sta eroamista. Toisaalta Nato-jäsenyyden yhteydessä näimme, niin Suomen kansan mielipiteet muuttuvat joskus hyvinkin nopeasti. Totta kai me jatkamme edelleen sen kertomista, kuinka paljon Euroopan unioni meille maksaa selvistä hyvistä puolistaankin huolimatta”, Purra sanoi.

      Purra kuitenkin totesi tämän jälkeen, että EU-ero on edelleen puolueen ”pitkän tähtäimen strateginen tavoite”.

      Takin voi aina kääntää. Se on nähnty monet kerrat. Kääntyykö, niin sen aika näyttää.

      • Anonyymi

        Vuosi brexitin siirtymäkauden päättymisen jälkeen taloushaitoista on tullut selviä ja hyödyt loistavat poissaolollaan. Enemmistö briteistä pitää lähtemistä virheenä. Erota ei siis kannata. Pitää pyrkiä halvempaan ja parempaan EU:hun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosi brexitin siirtymäkauden päättymisen jälkeen taloushaitoista on tullut selviä ja hyödyt loistavat poissaolollaan. Enemmistö briteistä pitää lähtemistä virheenä. Erota ei siis kannata. Pitää pyrkiä halvempaan ja parempaan EU:hun.

        Tarkoitatko ,että pyrkiä halpatyövoiman käyttöön?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Yritykset haluavatkin halpatyövoimaa ulkomailta. Voitot paranevat, kun palkkakulut pienevät. Kokoomus ajaa yritysten etuja.


    • Anonyymi

      Kokoomus ja Keskusta on hukkuvia puolueita jotka yrittävät pitää toisiaan pinnalla ja jatkaa pariteetiksi muodostunutta tulonsiirron jakoa keskenään ,sulle mulle periaatteella ,yritys ja maataloustukien kautta ja pannen muut maksumiehiksi. Ne viis veisaavat kansakunnan edusta .Ovat puhtaasti kansan kukkarolla, rahan jaolla tuolla.

    • Anonyymi

      SK: Laura Huhtasaari kiittelee Sanna Marinia – ”Annan tunnustusta”
      Huhtasaari kiittelee pääministeri Sanna Marinia Satakunnan Kansan tuoreessa haastattelussa. Hän lähtisi itse hallitukseen mieluummin SDP:n kuin kokoomuksen kanssa.

      – Minullahan ei ole mitään demareita vastaan. Meillä on itse asiassa paljon yhteistä. Itse asiassa annan tunnustusta Sanna Marinille. Hän äänesti EU:ssa taksonomia-asetusta vastaan. Kokoomus ei olisi ikinä uskaltanut puolustaa Suomen etua. Se on niin federalistipuolue kuin olla ja voi, Huhtasaari sanoo.

      Haastattelusta käy ilmi, että SDP olisi Huhtasaarelle kokoomusta mieluisampi hallituskumppani.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e1138ff5-110f-4e04-8032-ce4a328ac1a2

    • Anonyymi

      Eiköhän se ole aika kansan viedä näiltä Orpolaisilta leipä pöydästä kuten he ovat tekemässä muille jos valtaan pääsevät. Älkää äänestäkö näitä sillä he vievät työttömiltä toimeentulo mahdollisuuden kuten myös palkansaajilta ansiotulomahdollisuuden ajamalla ansiotasot alas. Näytetään heille että tuo peli ei käy.

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3787
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      97
      3439
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2478
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1436
    Aihe