Runnin kylpylän ruoka

Anonyymi-ap

Olin tuossa lokakuun lopussa 2022 ja nyt tammikuun alussa 2023 Runnin Kylpylässä majoittumassa. Outoa, että molemmilla kerroilla, jouduin juoksemaan vessassa alvariinsa. Epäilen, että he tarjoavat siellä vanhaa ruokaa. On muilla vastaavia kokemuksia?

24

2402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole lähiajoilta ruokailukokemuksia, mutta millaista oli muu palvelu?
      Oliko esim. tammikuussa paljon muita majoittujia, vai saiko olla aivan
      omalla porukalla koko hotellissa?
      Valitettavasti siellä on ollut viime aikoina paljon henkilövaihdoksia
      varsinkin johtoportaassa, joten palvelun taso on varmaan kärsinyt.

    • Anonyymi

      Näin 2 muuta asiakasta siellä. Altaiden vesi oli todella kylmää. Huoneissa oli myös aika kylmä. Ok, näytti olevan joku juttu Iltasanomissa, että siellä säästetään kuluja, sähkön kalliin hinnan vuoksi!

      • Anonyymi

        Hankkikaa tai vuokratkaa asuntoauto niin ei tarvii valittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hankkikaa tai vuokratkaa asuntoauto niin ei tarvii valittaa.

        Vau. Onko asuntoauton pitäminen halvempaa kuin taloyhtiössä asuminen ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hankkikaa tai vuokratkaa asuntoauto niin ei tarvii valittaa.

        Miten se parantaa Runnin kylpylän ruuan laatua, jos ostaa asuntoauton?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se parantaa Runnin kylpylän ruuan laatua, jos ostaa asuntoauton?

        Voi majoittua siellä missä lystää ja kun itse tekee ruokansa niin pitäis olla hyvää.


    • Anonyymi

      Aloittaja on sellainen läppaskuri.

    • Anonyymi

      Runnilla kävijöitä liian vähän, ruokaa pitää olla tarjolla, ruokahävikkiä syntyy, raaka-aineet pilaantuu äkkiä ne on heitettävä pois. Vaikeaa on pitää Suomessa ruokalaa/ravintolaa.

      • Anonyymi

        Mielestäni Runnin kylpylällä on kallista ruokailla. Olen kai se köyhä 😊


    • Anonyymi

      On ruokailut monesti viety vieraita kun sinne.Ikinä ole mitään tullut,ja ruoka todella hyvää,kyllähän se tyyristä on.

    • Anonyymi

      Kai minäkin olen sitten myös "läppaska". Juuri kävi tuossa ystäväni ja keskusteltiin tästä aiheesta ja Suomi24 jutusta. Homma lähti liikkeelle siten, että oltiin mieheni kanssa joulun jälkeen Runnilla. Mieheni on vegaani ja söi vähän eri ruokia. Itse otin lihakastiketta ja lihan koostumus oli outoa. No vessareissuhan siitä tuli. Ajattelin , että minulla oli joku mahatauti. Miehelleni luvattu vegaani aamupala ei sitten natsannut seuraavana aamuna. No ystäväni kävi viimeviikolla Runnilla ja söi siellä hernekeiton. Liha oli ollut tosi suolainen ja oudon makuista. Oli maininnut asiasta siivoajalle, joka oli vain tuumannut, että "jospa hyö on kaivelleet taas pakasteesta lihoja".

    • Anonyymi

      Milloinkaan ei ole hyvä, yksi valittaa, että Runnin kylpylässä on kylmää vettä altaassa ja toisessa ketjussa aloittaja valittaa kylmävesialtaan puutetta Iisalmen uimahallissa.

      Jostakin luin, että lämmin sauna tekee hyvää sydämelle, josta voin olla samaa mieltä.
      Kylmässä vedessä rypeminen kuormittaa kaikkien sydäntä ja myös miesten eturauhasta.
      Miehet pitäkää talvella villahousuja ja välttäkää kylmässä vedessä rypemistä, kylmästä eivät eturauhasen solut tykkää

      • Anonyymi

        Hyviä neuvoja, nimenomaan lämmin sauna on hyvä, mutta ei liian kuuma.
        Pahin virhe on ottaa liian kovat löylyt ja sitten syöksyä kylmään veteen tai
        lumihankeen, siinä on monelta pumppu pettänyt!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyviä neuvoja, nimenomaan lämmin sauna on hyvä, mutta ei liian kuuma.
        Pahin virhe on ottaa liian kovat löylyt ja sitten syöksyä kylmään veteen tai
        lumihankeen, siinä on monelta pumppu pettänyt!

        Iisalmen uimahalliin kylmäallasta kaipaavat uimarit voivat mennä Runnin
        kylpylään, koska siellä väitetään olevan kylmävesiallas!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iisalmen uimahalliin kylmäallasta kaipaavat uimarit voivat mennä Runnin
        kylpylään, koska siellä väitetään olevan kylmävesiallas!

        Runnin kylmävesiallas on poistettu käytöstä energian säästö syistä!


    • Anonyymi

      Runnin kylpylä... Muuten, ketä nuo Runnin kylpylän nykyiset omistajat ovat? Aika värikäs historia näyttää olevan tällä yrityksellä? On politiikkaa mukana, on rikollisuutta sotkettu soppaan, on uskontoa mukana kahdesta eri uskontokunnasta. Vieläkö nämä nykyomistajat ovat kyseisistä piireistä???

      • Anonyymi

        Kun katselin tätä juttua, niin ajattelin ”Vuan eipä tänäpäevänä ol meno muttunna”. No Savolainen veistely sikseen. Serkkuni ex vaimo on ollut muonittamassa Runnilla jo pitkään. Runnin kylpylän toiminta on kerännyt ympärilleen historiallista havinaa, niin hyvässä, kuin pahassa. Näyttää siltä, että tämä pahan kierre jatkuu. Kuten useasta netti lähteestä käy ilmi, ovat omistajana toimiva Hautasen perhe (omaa helluntailaiset juuret + aktiivi Kepu). Yllätys, taustalla hääräilee jälleen A. Merisalo, joka toimii jollakin pieteetillä ”taustalla salassa” ja hänen ottopoikansa Ilari oli ”paniikissa väliajaksi otettu” tj. Kärkkäisen kauppaliike mukana toimittajissa. Markkinoinnista vastaavalla naikkosella, on useissa Ilarin yrityksissä hallitusvirkoja. Lisäksi kylpylään on otettu Merisalon kautta uusi nais tj. Henkilöstölle on ilmoitettu, että henkilöstökulut ovat liian suuret, eikä työntekijöitä palkata lisää. Henkilöstö kärsii siitä, että heillä teetetään työsopimuksen ulkopuolisia töitä. Tehtävän kuva vaihtuu koko ajan, eikä työnohjeistuksia ole olemassa ja johtaminen on aivan hukassa eli toiminta on sekaisin. Yrityksen taloudellisen tilan löytää netistä ”Runnin taloustiedot”, mutta sitä ei avata työntekijöille. Puhutaan vain, että hyvin menee. Työntekijöillä on se tunne, että omistajat eivät ole laisinkaan kiinnostuneet yrityksestä, vaan sitä johdetaan paperilla. Yrityksellä oli aiemmin hyvä tj, mutta häntä vastaa nousi yrityksessä kaappaus yritys työntekijä taholta ja hänet myytiin omistajille osaamattomana. Tosiasiassa hän olisi ollut hyvä johtaja, joka oli saamassa kurssin nousuun, mutta hän ei saanut työrauhaa omistajilta. Monet hyvät asiat ovat hänen ajoiltaan, joilla ratsastetaan nyt, mutta ei pitkään. Uusi johto on saanut yrityksessä työntekijä paon aikaan. Näin itsekin Lapissa matkailualaa pyörittäneenä, toivoisin uusia omistajia Runnille, ja jotain kylpylätoimintaa tukevaa yrittämistä ympärille, ja ennen kaikkea ”uutta virtaa”. On ollut näin ”mökkeilevänä-junan viemänä” ilo käydä Runnilla syömässä, savusaunassa, viinilasillisella jne. Olisi sääli, jos se jääisi Iisalmen historiaan ”homehtuvana kummitus kylpylänä”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun katselin tätä juttua, niin ajattelin ”Vuan eipä tänäpäevänä ol meno muttunna”. No Savolainen veistely sikseen. Serkkuni ex vaimo on ollut muonittamassa Runnilla jo pitkään. Runnin kylpylän toiminta on kerännyt ympärilleen historiallista havinaa, niin hyvässä, kuin pahassa. Näyttää siltä, että tämä pahan kierre jatkuu. Kuten useasta netti lähteestä käy ilmi, ovat omistajana toimiva Hautasen perhe (omaa helluntailaiset juuret aktiivi Kepu). Yllätys, taustalla hääräilee jälleen A. Merisalo, joka toimii jollakin pieteetillä ”taustalla salassa” ja hänen ottopoikansa Ilari oli ”paniikissa väliajaksi otettu” tj. Kärkkäisen kauppaliike mukana toimittajissa. Markkinoinnista vastaavalla naikkosella, on useissa Ilarin yrityksissä hallitusvirkoja. Lisäksi kylpylään on otettu Merisalon kautta uusi nais tj. Henkilöstölle on ilmoitettu, että henkilöstökulut ovat liian suuret, eikä työntekijöitä palkata lisää. Henkilöstö kärsii siitä, että heillä teetetään työsopimuksen ulkopuolisia töitä. Tehtävän kuva vaihtuu koko ajan, eikä työnohjeistuksia ole olemassa ja johtaminen on aivan hukassa eli toiminta on sekaisin. Yrityksen taloudellisen tilan löytää netistä ”Runnin taloustiedot”, mutta sitä ei avata työntekijöille. Puhutaan vain, että hyvin menee. Työntekijöillä on se tunne, että omistajat eivät ole laisinkaan kiinnostuneet yrityksestä, vaan sitä johdetaan paperilla. Yrityksellä oli aiemmin hyvä tj, mutta häntä vastaa nousi yrityksessä kaappaus yritys työntekijä taholta ja hänet myytiin omistajille osaamattomana. Tosiasiassa hän olisi ollut hyvä johtaja, joka oli saamassa kurssin nousuun, mutta hän ei saanut työrauhaa omistajilta. Monet hyvät asiat ovat hänen ajoiltaan, joilla ratsastetaan nyt, mutta ei pitkään. Uusi johto on saanut yrityksessä työntekijä paon aikaan. Näin itsekin Lapissa matkailualaa pyörittäneenä, toivoisin uusia omistajia Runnille, ja jotain kylpylätoimintaa tukevaa yrittämistä ympärille, ja ennen kaikkea ”uutta virtaa”. On ollut näin ”mökkeilevänä-junan viemänä” ilo käydä Runnilla syömässä, savusaunassa, viinilasillisella jne. Olisi sääli, jos se jääisi Iisalmen historiaan ”homehtuvana kummitus kylpylänä”.

        Vielä lisäyksenä, että nuo kaappausta yrittäneet työntekijät eivät ole enää Runnin palveluksessa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun katselin tätä juttua, niin ajattelin ”Vuan eipä tänäpäevänä ol meno muttunna”. No Savolainen veistely sikseen. Serkkuni ex vaimo on ollut muonittamassa Runnilla jo pitkään. Runnin kylpylän toiminta on kerännyt ympärilleen historiallista havinaa, niin hyvässä, kuin pahassa. Näyttää siltä, että tämä pahan kierre jatkuu. Kuten useasta netti lähteestä käy ilmi, ovat omistajana toimiva Hautasen perhe (omaa helluntailaiset juuret aktiivi Kepu). Yllätys, taustalla hääräilee jälleen A. Merisalo, joka toimii jollakin pieteetillä ”taustalla salassa” ja hänen ottopoikansa Ilari oli ”paniikissa väliajaksi otettu” tj. Kärkkäisen kauppaliike mukana toimittajissa. Markkinoinnista vastaavalla naikkosella, on useissa Ilarin yrityksissä hallitusvirkoja. Lisäksi kylpylään on otettu Merisalon kautta uusi nais tj. Henkilöstölle on ilmoitettu, että henkilöstökulut ovat liian suuret, eikä työntekijöitä palkata lisää. Henkilöstö kärsii siitä, että heillä teetetään työsopimuksen ulkopuolisia töitä. Tehtävän kuva vaihtuu koko ajan, eikä työnohjeistuksia ole olemassa ja johtaminen on aivan hukassa eli toiminta on sekaisin. Yrityksen taloudellisen tilan löytää netistä ”Runnin taloustiedot”, mutta sitä ei avata työntekijöille. Puhutaan vain, että hyvin menee. Työntekijöillä on se tunne, että omistajat eivät ole laisinkaan kiinnostuneet yrityksestä, vaan sitä johdetaan paperilla. Yrityksellä oli aiemmin hyvä tj, mutta häntä vastaa nousi yrityksessä kaappaus yritys työntekijä taholta ja hänet myytiin omistajille osaamattomana. Tosiasiassa hän olisi ollut hyvä johtaja, joka oli saamassa kurssin nousuun, mutta hän ei saanut työrauhaa omistajilta. Monet hyvät asiat ovat hänen ajoiltaan, joilla ratsastetaan nyt, mutta ei pitkään. Uusi johto on saanut yrityksessä työntekijä paon aikaan. Näin itsekin Lapissa matkailualaa pyörittäneenä, toivoisin uusia omistajia Runnille, ja jotain kylpylätoimintaa tukevaa yrittämistä ympärille, ja ennen kaikkea ”uutta virtaa”. On ollut näin ”mökkeilevänä-junan viemänä” ilo käydä Runnilla syömässä, savusaunassa, viinilasillisella jne. Olisi sääli, jos se jääisi Iisalmen historiaan ”homehtuvana kummitus kylpylänä”.

        Taitaa nykyinen tj. vain ratsastaa ja ohjastaa, mutta ei osaa OHJEISTAA
        työntekijoitä. "Aika entinen ei koskaa enää palaa....."!


    • Anonyymi

      Kyllä ihmiset ovat kadonneet runnilta.

    • Anonyymi

      Ruoka ylihinnoiteltua moskaa ja todella suppea ala carte.

      • Anonyymi

        No mistähän johtuu...ihan siitä kun aivan liian vähän asiakkaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mistähän johtuu...ihan siitä kun aivan liian vähän asiakkaita.

        Markkinointi siellä sakkaa. Omistajat eivät tajua, miten yritystä pitäisi johtaa. Yritetään vanhanaikaisin keinoin ja saadaan vain iäkkäitä ihmisiä, jotka eivät raski maksaa mistään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinointi siellä sakkaa. Omistajat eivät tajua, miten yritystä pitäisi johtaa. Yritetään vanhanaikaisin keinoin ja saadaan vain iäkkäitä ihmisiä, jotka eivät raski maksaa mistään!

        Aivan liian kallita ruoka annokset ja surkean pieniä isolla lautasella!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe