Oksettava kaupunki.

Anonyymi-ap

Oksettava kaupunki, etova kaupunki. Oksettava kaupunki!

21

973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvää kesää.

    • Anonyymi

      Ankea on Pieksämäki.

    • Anonyymi

      Pohjois-Korea on kiistänyt Yhdysvaltain väitteet siitä, että Pohjois-Korea toimittaisi aseita venäläiselle palkka-armeija Wagnerille. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.

      Valkoinen talo esitti aiemmin tässä kuussa valokuvatodisteita venäläisistä junavaunuista, jotka saapuivat Pohjois-Koreaan ja palasivat sieltä Venäjälle raketeilla ja ohjuksilla lastattuina. Yhdysvallat kutsui Wagner-palkka-armeijaa "monikansalliseksi rikollisjärjestöksi" ja sanoi, että asekauppa Pohjois-Korean kanssa rikkoo YK:n turvallisuusneuvoston sopimuksia.

      Yhdysvaltain ja Pohjois-Korean välisistä suhteista vastaavan osaston johtaja Kwon Jong Gun kommentoi väitettä asekaupasta pohjois-korealaiselle uutistoimistolle. Hänen mukaansa Yhdysvalloille olisi tiedossa "todella epämieluisia seurauksia", jos se jatkaa "itsetekemänsä huhun" levittämistä.

    • Anonyymi

      Älä tule ryyppäämään ja oksentelemaan Pieksämäelle!

      Olen lähes absolutisti eikä minua ole oksettanut kertaakaan, vaikka olen asunut täällä jo kauan.

    • Anonyymi

      Pieksämäki on vajonnut Kouvolaakin alemmas.

    • Anonyymi

      Rännibaariin oksentelemaan , siellä kaikki hampaattomat hampit ja paskanpuhujat kuulemma käy. huonoihoisiakin nähty....nuppivikaiset ihan peruskauraa.

      • Anonyymi

        😃🤣😃🤣


      • Anonyymi

        Hampaaton pirih**ra on just hyvä!


    • Anonyymi

      Ei siihen kaupungin kihoja tarvitse , katselee vähän ympärilleen niin näkee kun neljä viidestä kulkee monttu auki....

    • Anonyymi

      Eihän se,jos aloittaja paha olo,tarkota koko kaupungin olevan etova😃

    • Anonyymi

      Täältä siis poistetaan positiiviset viestit.

    • Anonyymi

      Täällä saa näköjään pitää koiraa irrallaan taajama-alueella, ei siis missään koirapuistossa vaan Nukkekodin lähettyvillä rantatiellä. Tänään sellainen musta hurtta punaisessa pannassaan syöksyi perään haukkuen ja tarrasi kiinni kauppakassiin. Siinä tilanteessa olisi voinut käydä pahasti. En oksentanut, mutta etova olo jäi tällaisesta hyökkäyslemmikistä ja myös ulkoiluttajasta, joka tekee mitä lystää.

    • Anonyymi

      Joka kaupunkiin mahtuu hyvää ja oksettavaa. On sossupummeja ja on töitä tekeviä. On joka lähtöön ihmisiä. Pieksämäellä on kivoja asuinalueitsa ja sitten rauhattomia kaupungin vuokrataloja. Jokainen voi muuttaa elämänsä suuntaa mieleisekseen. Itse käyn välillä Pieksämäellä,vaikka työ vei muualle,mut kesämökistä en luovu ja on ystäviä ja sukua myös siellä kuten täälläkin. Elämä on sellaista joksi sen muovaa. Ja ei se aina pelkkää iloa ole kellekkään. Tsemppiä kaikille kuitenkin.

      • Anonyymi

        Anteeksi ylimääräinen s. *asuinalueita.


      • Anonyymi

        En tiedä mistä rauhattomasta kaupungin vuokratalossa kirjoitat. Itse asuin vuokralla 8 vuotta osaketalossa nyk Prisman vieressä. Olin jatkuva silmätikku asuville osakkenomistajille, jotka ns tunsivat itsensä rikkaaksi, koska rapussa oli vaan pari vuokralaista. Mustalaiset metelöivät kaiket yöt alkuun naapurissa ja poliisit kävivät heidän päätä silittämässä eikä heille saanut mitään kuria. Sen jälkeen yöllinen metelöinti jatkui toisaalta, niin huono äänieristys ettei mitään yksityisyyttä. Roskia ei voinut viedä kun aina oli joku naapuri sylkemässä juorujaan ja olin vieläpä jonkun mielestä täys hullu kun en kestänyt moista. Kaupungin vuokratalossa olen asunut sen jälkeen, ja se on ollut kiva ettei kukaan naapuri näytä paremmuuttaan, saa olla köyhä ihan rauhassa, eikä ole naapurien muutakaan häiriköintiä. Huono puoli on järkyttävä pakokaasusaaste, eikä voi esim parvekkeella "ulkoilla". Pieksämäellä ei kaikille töitä ole, vaikkei ole laitapuolen kulkija, vaan täällä täytyy kuulua mielellään tiettyyn piiriin.


    • Anonyymi

      Ps Ihmisille jos sanoo jostai niin toiset muuttuu ja toiset suuttuu. Sekin on elämää. Mutta muista,vain sinä olet sinä ja yksilö.

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä! Kun vaan olisivat lopettaneet tarjoilun aikaisemmin niin ei olisi oksettanut yhtään mutta kun kaveri vielä jatkoilla tarjosi snapsia niin niinhän siinä alakerran riitan parveke sai uuden laatoituksen. Perh...

    • Anonyymi

      Ota ens kerralla vähemmän viinaa niin ei okseta.

    • Anonyymi

      On tämä sitäkin. Siinä vaiheessa kun esim päihdehuolto menee politiikan puolelle on asiakkaat kusessa. Tapahtui niin että heidän lähihoitaja hintti pesietti vanhaa Herraa pysäkillä niin oli alkanut puhumaan omasta seksi fantisioitaa ja kädet alapäässä kiinni. Ja sama tyyppi varasti paljon todistettavasti rauhoittavia lääkkeitä. Samat sh hoitajat uhkasivat irtisanoa HAKAN asunnon jos ei suu pysy kiinni. Olet sitten taivaskattona. Sanottiin. Ei tuomiota eikä syytettä seksuaali rikoksesta eikä Huume rikoksesta.?

    • Anonyymi

      Näitä sosiaalipummivuokralisia osaketaloissa tosiaan kannattaa juurikin pitää silmällä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe